Heel tevreden over Caro! Direct met alles verder geholpen, als je vragen hebt worden die direct beantwoord. Super vriendelijk en doet haar uiterste best om alles tip top inorde te hebben langs beide... Mehr ansehen
Een update van het achterhouden geld plaatsbeschrijving: IMMO SP is na mijn klacht bij het BIV op de vingers getikt en heeft de 350 euro van de plaatsbeschrijving terug moeten geven. Eigenlijk echt tr... Mehr ansehen
Ik heb jullie gecontacteerd omdat mijn zoon reeds met jullie werkte en content was. Alle afspraken zijn vriendelijk en vlot afgewerkt. In het begin bleef het tamelijk lang stil waardoor ik begon t... Mehr ansehen
Trage opstart - duurde 14 dagen voordat het verscheen op de websites of voordat foto's waren getrokken en aanplakking gebeurde. Onregelmatige tussentijdse rapportering - meestal op onze vraag. Wij mo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Geluksbrengers sinds 1996
Pas 174, 2440, Geel, Belgien
- 014/59.10.20
- info@immosp.be
- immosp.be
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Vlotte en eerlijke samenwerking met SP Immo
De samenwerking met dit immokantoor verliep heel vlot en constructief en de resultaten bleven niet uit. De in hun portefeuille opgenomen panden werden vrij vlot en binnen de door ons vooropgestelde verkoopsprijsmarge verkocht.
aankoop appartement Geel
Beetje hobbelige start maar uiteindelijk een vlotte samenwerking met een goede afloop.
Een tevreden klant.
Zowel koper als verkoper
Wij waren zowel koper als verkoper bij immo SP. Aankoop : aangenaam , zonder problemen. Werden geholpen als we vragen hadden , kregen zonder problemen een 2de bezichtiging. Dank je!
Verkoop : Alles werd goed uitgelegd door Philippe. Als hij kandidaten had probeerde hij deze samen te zetten om het zo handig mogelijk te maken voor ons. De verkoop verliep goed tot er kopers waren. Dan liep alles mis. Maar ik denk niet dat dit allemaal de fout van immo SP is zoals sommigen beweren.
Ze probeerden steeds , samen met ons een oplossing te zoeken.
Dus dank je immo SP, we proberen aan de positieve dingen te denken, hopelijk jullie ook!

Antwort von Immo SP
immo SP GEEL slechte ervaring
Wat een slechte service van Philipe in Geel
Zoveel leugens, ongelooflijk
Wij zijn de koper van een huis van SP immo
Het huis dat we willen kopen zou vergunt zijn, "niets waar" dus. Als we hier vragen om hebben dan overdrijft de gemeente.Totaal geen vergunningen te vinden
Hij verkoopt ons een huis met speeltuig, "niets waar" en de verkopers wensen na het bod nog eens geld ervoor. Wanneer we dat weigeren en hem aangeven dat met de verkoper op te nemen aangezien hij dit zo verkocht had , wist de verkoper van niets. Maar als we Philip confronteren hiermee krijgen een frank antwoord dat hij niet begrijpt dat we zeuren over 1000 euro
Hij verkoopt ons een volledig geïnstalleerde keuken ( ik doe navraag waar de ijskast zich bevind , zou onder de oven staan), niets van waar dus. De trap word verkocht als gezandstraald maar nadien terug geverfd? , "niets waar" want waar de verf lost kan je gewoon het oude vernis zien. Volledig gekeurde elektrische stroom , maar geen plan van de schakelingen te vinden.( Ik weet dus niet waar mijn stroom loopt) Bij de verkoop zou hij overname van water en stroom, gas regelen, tot heden niet gehoord.
We voelen ons bedrogen en belogen door hem.
Zolang hij zijn commissie maar binnen heeft zeker en verder NO service als koper

Antwort von Immo SP
Bedankt Immo SP CARO
Bedankt Immo SP. Vooral bedankt aan Caro! De vlotte onderhandelingen , hoe je alles aanpakt , je kennis en zeker je gedrevenheid ! GELUK (T) ! 👍🏼
Het was super fijn om met je samen te werken Caro , veel succes nog , dikke Merci 😉
Top service. Vlot en vriendelijk.
Voor het huren van mijn appartement, ging de samenwerking met Immo SP zeer vlot.
Er kon snel een bezichtiging plaatsvinden en werd vriendelijk ontvangen en rondgeleid.
Na akkoord van de eigenaar, ging ook het papierwerk zeer vlot en snel. Kreeg veel en duidelijke informatie.
Overname voor de nutsvoorzieningen worden ook( indien gewenst) door Immo SP geregeld. Ik kreeg de keuze om mijn eigen leveranciers te behouden of het voorstel van Immo te nemen.
Zeer tevreden van Immo SP!
Marie Kemps was heel vriendelijk .
Marie was heel vriendelijk , behulpzaam in alle vragen . Ik heb alleen maar goeie ervaringen en raad jullie kantoor en zeker Marie Kemps aan .
snelle en vriendelijke service
Zeer fijne rondleiding gehad vragen die…
Zeer fijne rondleiding gehad vragen die niet direct beantwoord konden worden werd een terugkoppeling over gedaan.
Zeer goede begeleiding en communicatie
Correcte en duidelijke communicatie. Ervaring en zeer goede begeleiding doorheen heel het verkoopproces.
Super goede ervaring!
Mijn vriend en ik werden bij de bezichtiging warm onthaald. We hadden direct een enorm goed gevoel bij het appartement en de makelaar.
De communicatie ging super goed en we hebben uiteindelijk ook ons contract getekend. We kijken enorm uit naar de toekomst in onze nieuwe woonst en zijn Immo SP enorm dankbaar.
In den beginnen was er een…
In den beginnen was er een kennismakingsgesprek. Dit verliep respectvol naar de verkoper en de realiteitszin, wat is mogelijk. Het contract werd opgemaakt in samenspraak. De communicatie tussen Caro en mezelf verliep steeds vlotjes en aangenaam.
Bezoeken werden tijdig aangekondigd.
Ook voor het ondertekenen werd er voldoende tijd voorzien en grondige toelichting.
Nooit werd er druk gezet wanneer men een bod deed, steeds met het gevoel gevende dat je u erbij goed dient te voelen.
Ik zou zeggen, Caro bedankt voor alles en ik kan je zeker aanraden bij anderen die iets wensen te kopen.
Oprechte dank
Laenen Gery
Geweldige service van A tot Z
Vanaf het eerste contact verliep elke communicatie zeer duidelijk en vlot. Loes van het immokantoor te Geel is geweldig in wat ze doet! Snel en efficiënt, steeds bereikbaar, kortom de perfecte tussenpersoon. De begeleiding die men aanbiedt bij elke stap, is fantastisch! Dikke dankjewel om mij geholpen te hebben in de zoektocht naar mijn droomhuisje! Groetjes en keep up the good work.
i have never asked them to send me suggestions
i was interested in one of their ads and asked details about it but they did not respond to it.
i have never asked them to send me suggestions. those suggestions are totally besides the point for me.
i couldn't find an easy way to unsubscribe.
i wrote to them to unsubscribe me but they continued sending useless sugestions to me.
Zeer snelle en correcte service
Duidelijke en snelle uitleg en altijd…
Duidelijke en snelle uitleg en altijd vriendelijk ontvangen
appartement turnhout
Dank u wel Marie en team , om mijn deze mooie appartement toe re wijzen.
Jullie zijn een top team
Grtz Karine
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.