Wij zijn zeer tevreden! Al onze vragen werden altijd snel beantwoord en er werd tijd voor ons vrijgemaakt. Zelfs op zondag antwoorde Thibo op berichten. Nogmaals dank voor de vlotte communicatie en go... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een hele goede en professionele aanpak en verkoop. Jong team dat weet van aanpakken. Hoe ze de woning presenteren en de rondgangen bracht was super. De communicatie was altijd eerlijk en oprecht en g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Malines Group kan je terecht voor zowel de verkoop, verhuur als het beheer van je eigendom. Wil je net zoals alle andere tevreden klanten van je vastgoed een mooi verhaal maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je eigendom verkopen of verhuren is dan ook een grote stap. Het brengt heel wat administratie en uitdagingen met zich mee. Formulieren in orde brengen. Bezichtigingen regelen. Maar vooral: de juiste, nieuwe koper of huurder vinden. Daarom reken je op iemand die dat werk van jou overneemt. Iemand met kennis van zaken, zodat jouw vastgoed een mooi verhaal wordt. Malines Group is die partner. Als makelaar bundelen we alle middelen om jou de beste service te bieden. Dat via een persoonlijke aanpak, want elke klant vertelt een eigen verhaal. Zo wordt jouw vastgoedervaring er één zonder zorgen. Kiezen voor Malines Group is bovendien kiezen voor jarenlange ervaring, en een gedreven begeleiding doorheen elk vastgoedproces. Neem zonder zorgen de beste beslissing, en kom kennismaken. Of u nu uw eigendom verkoopt of verhuurt – of zelf iets wilt kopen of huren – bij Malines Group doen we er alles aan om van uw vastgoed een mooi verhaal te maken. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten! Want wij maken van uw vastgoed een mooi verhaal!
Gentsesteenweg 125A, 2800, Mechelen, Belgien
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Vriendelijke begeleiding bij de verkoop van je huis .

Antwort von Malines Group
Wij zijn ontzettend tevreden over het volledige traject, dat van begin tot einde professioneel en met veel inzet werd begeleid door Rik. Vanaf de bezichtiging van de woning, over het ondertekenen van alle documenten, tot de waardevolle hulp onderweg — ondersteuning waar we zonder twijfel zelf niet waren uitgekomen. Dankzij Rik verliep alles vlot en met vertrouwen, tot en met de ondertekening van het compromis.
Onze oprechte dank aan Malines en in het bijzonder aan Rik voor de uitstekende begeleiding.

Antwort von Malines Group
Van eerste bezoek tot uiteindelijke ondertekening verliep alles zeer vlot. Prima communicatie met Morgane! Aanrader!

Antwort von Malines Group
Correcte afspraken, feedback gegeven na de huisbezoeken en snelle verkoop.

Antwort von Malines Group
Wij zijn zeer tevreden! Al onze vragen werden altijd snel beantwoord en er werd tijd voor ons vrijgemaakt. Zelfs op zondag antwoorde Thibo op berichten. Nogmaals dank voor de vlotte communicatie en goede service!

Antwort von Malines Group
Goede en duidelijke communicatie. Ze doen echt hun best voor jou!

Antwort von Malines Group
Informatie was inzichtelijk en volledig. Bereikbaarheid goed, vlotte reacties, behulpzaam bij het zoeken naar oplossingen en het faciliteren van tussentijdse bezichtigingen.

Antwort von Malines Group
Zoals steeds, en dat al vele jaren, prima service en afhandeling.
Raad nodig vragen of ... steeds staat men klaar om u te helpen.

Antwort von Malines Group
Vanaf het eerste contact werden wij professioneel en vriendelijk begeleid vooral door Alexandra maar ook door de andere medewerkers van het kantoor. Communicatie liep vlot. We werden onmiddellijk op de hoogte gehouden van de bezoeken en kregen telkens duidelijke feedback. Ook de administratieve zaken na de verkoop waren vlot en correct. Wij zijn heel blij dat wij Malines gekozen hebben voor de verkoop van ons huis.

Antwort von Malines Group
Aangenaam gesprek en allemaal heel goed uitgelegd. Al onze vragen beantwoord.

Antwort von Malines Group
Heel vriendelijk geholpen bij onze afspraak! Kennis van zaken, en Joëlle kon op elke vraag antwoorden. Erg aangenaam en professioneel contact.

Antwort von Malines Group
Eerst nam ik telefonisch contact op voor een afspraak. De man aan de lijn stuurde me weer naar de website om daar verder te kijken en een afspraak te boeken.
Joelle Leunen is voor mij een toppertje. Duidelijke en to the point informatie op een uiterst vriendelijke manier. Ook haar antwoord op mijn mail was wat ik wou weten.

Antwort von Malines Group
Joelle luisterde naar wat we zoeken en stelde ons relevante projecten voor op een professionele manier.

Antwort von Malines Group
Zeer aangename rondleiding gehad met Jade. Zij denkt mee met de klant en is zeer vriendelijk.

Antwort von Malines Group
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.