Heel tevreden over Caro! Direct met alles verder geholpen, als je vragen hebt worden die direct beantwoord. Super vriendelijk en doet haar uiterste best om alles tip top inorde te hebben langs beide... Mehr ansehen
Ik heb jullie gecontacteerd omdat mijn zoon reeds met jullie werkte en content was. Alle afspraken zijn vriendelijk en vlot afgewerkt. In het begin bleef het tamelijk lang stil waardoor ik begon t... Mehr ansehen
Trage opstart - duurde 14 dagen voordat het verscheen op de websites of voordat foto's waren getrokken en aanplakking gebeurde. Onregelmatige tussentijdse rapportering - meestal op onze vraag. Wij mo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Geluksbrengers sinds 1996
Pas 174, 2440, Geel, Belgien
- 014/59.10.20
- info@immosp.be
- immosp.be
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Caro is geen doordeweekse Makelaar
Caro heeft een rustige maar doortastende aanpak. Ze denkt mee, voelt aan wat belangrijk is en luistert goed naar wat de noden zijn.
Heel tevreden over Caro!
Heel tevreden over Caro!
Super vriendelijk en doet haar uiterste best om alles tip top inorde te hebben langs beide partijen. Bedankt voor de goede service en bij het helpen met mijn nieuwe woning!
Een update van het achterhouden geld…
Een update van het achterhouden geld plaatsbeschrijving: IMMO SP is na mijn klacht bij het BIV op de vingers getikt en heeft de 350 euro van de plaatsbeschrijving terug moeten geven. Eigenlijk echt triestig dat ze dit pas na 2 jaar hebben gedaan en onder dwang van het BIV. Jammer voor de mensen die de moeite niet nemen om hier verder mee te gaan en hun gewoon laten bestelen door Immo Sp …
Jill is een zeer aangename makelaar
Jill is een zeer aangename makelaar! Altijd goed bereikbaar. We zijn ENORM tevreden!
Perfecte feedback
Perfecte feedback, top ondersteuning betreffende aanpak verkoop ( vraagprijs, verkavelen of niet , bouwklaar maken of braakliggend laten .... enz.)
Altijd , ongeacht tijdstip , geholpen indien info nodig .
Simpelweg " awesome ".
Top .
Geen meerwaarde
- Niet geheel op de hoogte van alle noodzakelijke documenten
- Niet pro-actief
- Gaf geen geruststellend gevoel
Absoluut geen meerwaarde, in tegendeel...
Wees op je hoede.
Ben zeer ontevreden over de samenwerking met deze immo bij de verhuur van mijn huis , ze gaven een adviesprijs die veel te laag lag , bij nazicht op Immoweb worden dergelijke woningen voor zeker 200 euro per maand meer verhuurd, voor Marie van immo SP telt maar 1 zaak zo snel mogelijk je woning verhuurd te hebben , ik blijf met een heel slecht gevoel achter .
Annemie is niet een persoon waar je…
Annemie is niet een persoon waar je mee kan samen werken ze antwoord niet eens op je mails en ze is totaal niet van haar woord en geeft snel een oordeel over mensen wie niet goed is dus werk niet samen met Immo sip en vooral niet met Annemie ze liegt waar je bijstaat
Zeer aanbevelenswaardig. TOP
Reeds dadelijk na het ondertekenen van de makelaarsovereenkomst werd werk gemaakt van het nieuwe dossier.
De realisatie van de uiteindelijke verkoop zou omwille van omstandigheden niet gemakkelijk worden maar Laurens van Immo SP heeft er zijn schouders onder gezet en al dadelijk eerlijk en korrekt met de latere koper onderhandelt. Dit resulteerde in een verbazend snel akkoord tussen verkopen en koper.
Na een drietal weken was er een akkoord en kon de voorlopige verkoopsovereenkomst worden opgemaakt.
Ook de medewerkers van Immo SP Geel hebben zich steeds van hun beste kant getoond. Vlot in de communicatie hetzij via mail hetzij telefonisch.
Totaal geen gevoel dat er iets te veel was.
We werden steeds goed op de hoogte gehouden van de evolutie en zijn blij dat wij met Immo SP in zee zijn gegaan.
Bovendien zeer verzorgde WEBSITE.
Korrekte afhandeling van de nodige attesten.
Op 14/08/2024 werd de verkoopakte ondertekend
Professionele verkoop
Een correcte waardebepaling en een professionele benadering van ons dossier zorgde voor een snelle verkoop van ons appartement
Kon niet beter zijn gegaan
We verkochten een woning na een erfenis via Immo SP. Dit was de eerste keer dat we een woning erfden en snel moesten verkopen dus het advies en begeleiding was belangrijk.
Ten eerste ontzorgde Immo SP ons op alle gebied van de administratie tot praktische zaken.
Ten tweede moesten we een realistische schatting kennen om geen problemen met de belastingen te krijgen. Een andere makelaar gaf ons een veel lagere schatting (12% lager) wat zeer ver onder de marktwaarde bleek te zijn.
Omwille van de zeer hoge erfbelasting, was het voor ons erg belangrijk om snel te kunnen verkopen. We kregen een eerste bod (7% onder de vraagprijs) waar we akkoord zouden zijn gegaan, wegens tijdsgebrek. Maar Immo SP adviseerde ons even te wachten en een paar dagen later kwam een ander bod dat boven de vraagprijs lag!
Ik kan het kantoor dus zeer sterk aanraden! ⭐⭐⭐⭐⭐
Op een maand tijd was mijn huis…
Op een maand tijd was mijn huis verkocht ! Door een super sympathieke makelaar Caro.
Na mijn bezoekje aan het pand door een…
Na mijn bezoekje aan het pand door een zeer vriendelijke verkoper, konden we een bod plaatsen en werd deze onderhandeling zeer snel in orde gebracht. Zo kon ik steeds met vragen bij hen terecht deze die snel beantwoord werden. Top makelaar.
Top makelaar
Top makelaar! Het was fijn samenwerken met Laurens.
Gaat actief op zoek naar potentiële kopers.
En dat doet niet iedereen.
Een aanrader!
Via Immo SP een appartement gekocht
Net via Immo SP een appartement gekocht.
Al van het begin was dit een superfijne samenwerking.
Laurens is een zeer bekwaam en aangenaam persoon om mee samen te werken. Alles verliep super vlot en niks is Laurens te veel. Meteen helpt hij je bij al de vragen die je hebt. Hopelijk kunnen we nog meer kopen/verkopen samen realiseren.
Goede service.
Als ik een nee nee sticker heb
Als ik een nee nee sticker heb, heb ik geen behoefte aan reclame. Ook niet als deze geadresseerd is 'aan de bewoners van "adres"'. Stop met doelbewust spam maatregelen omzeilen.
Positieve ervaring met Immo SP
Caro begeleidde ons zeer professioneel tijdens het verkooptraject. Ze gaf correcte, eerlijke feedback en advies waar nodig. Het was een fijne, vlotte samenwerking en dankzij haar inzet, expertise, kennis en respectvolle aanpak zijn we zeer tevreden over Immo SP.
Caro is 'top' in haar job en we wensen haar nog veel succes toe.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.