Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Coga. Duidelijke communicatie, goede afspraken, meedenken met zowel verkoper als koper. Het hele traject is van begin tot einde vlot en efficiënt verlo... Mehr ansehen
Vlotte en correcte werkwijze bij Coga met kennis van zaken. Zeer goed en vriendelijk contact met Sabrina en Martine. Steeds bereid om ook telefonische vragen te beantwoorden. Reeds tweede maal dat ik... Mehr ansehen
Heel goede begeleiding van jullie, Femke & Martine, Vanessa. Snelle handeling, appartement was snel verhuurd. Aangename bespreking op kantoor in Sint Job. Die heel mooi vernieuwd is. Prima servi... Mehr ansehen
Mauro was super vriendelijk, heeft ons altijd op de hoogte gehouden van alles : bezichtigingen, EPC, Asbest controle Alles perfekt verlopen en geregeld tot in de puntjes. Warm aan te bevelen aan... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Coga is regionaal verankerd, een lokale makelaar met een werkgebied tussen Antwerpen en de Nederlandse grens. Door die focus sinds 1985 kunnen we nu steunen op een enorme marktkennis en tonnen ervaring. Wij werken enkel met gediplomeerde makelaars die u van A tot Z ontzorgen doorheen uw vastgoedtransactie. Onze grote database zorgt onmiddellijk voor potentiële kandidaten, die professioneel worden opgevolgd en waarbij onze in house juridische dienst alle documenten voor haar rekening neemt. Misschien nog het belangrijkste, wij doen graag wat we doen, wij leven vastgoed!
Eikenlei 2, 2960, St.-Job-in-'t-Goor, Belgien
- 03 636 47 47
- info@coga.be
- coga.be
Das haben sich andere Leute angesehen
uitzonderlijke klantenservice
Zeer professioneel team, steeds mee op zoek naar oplossingen en mogelijkheden voor de aankoop van een nieuwbouw appartement. Met bijzondere dank aan Femke voor de uitzonderlijke klantenservice.
Top vastgoedkantoor
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Coga. Duidelijke communicatie, goede afspraken, meedenken met zowel verkoper als koper. Het hele traject is van begin tot einde vlot en efficiënt verlopen.
Specifiek de inzet van Mauro die ons ondanks bepaalde uitdagingen steeds prachtig van dienst geweest is mag benadrukt worden.
Altijd goed hulp gekregen,voor al het…
Altijd goed hulp gekregen,voor al het papier werk.
Femke heeft dat zeer goed gedaan.
Topper
Positieve ervaring
Makelaar Mauro heeft ons heel goed verder geholpen doorheen de aankoop van ons eerste appartement. Zou deze makelaar aan iedereen aanraden.
Super ervaring 100 %
Mauro was super vriendelijk, heeft ons altijd op de
hoogte gehouden van alles : bezichtigingen, EPC, Asbest controle
Alles perfekt verlopen en geregeld tot in de puntjes.
Warm aan te bevelen aan iedereen.
Vriendelijkheid
Vriendelijkheid, vlotte afhandeling van geen eenvoudige verkoop. Pluim voor Mauro👍👍👍
Alles liep heel goed en was ook snelle…
Alles liep heel goed en was ook snelle communicatie bedankt hiervoor .
Vlotte verkoopx̌xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxAlles verliep vlot zonx̌der problemen
Alles verliep vlot zonder problemen. Vertrouwelijk en toffe service.
Vlotte en persoonlijke verloop
Vlotte en persoonlijke aanpak en verloop. Goede bereikbaar per telefoon en mail.
Top team. die weten van aanpakken.
Heel goede begeleiding van jullie, Femke & Martine, Vanessa.
Snelle handeling, appartement was snel verhuurd.
Aangename bespreking op kantoor in Sint Job.
Die heel mooi vernieuwd is.
Prima service.
Goeie inzicht qua verhuring.
De makelaar zijn wij zeer tevreden over.
Correct en snel
Aan te raden immokantoor.
Vlotte en correcte werkwijze bij Coga met kennis van zaken.
Zeer goed en vriendelijk contact met Sabrina en Martine. Steeds bereid om ook telefonische vragen te beantwoorden. Reeds tweede maal dat ik beroep doe op hun expertise. Heel goed immokantoor.
Zeer professioneel en heel vriendelijk.
Zeer professioneel en heel vriendelijk.
Zeker aan te raden.
Mijn vastgoed was verkocht binnen de week 👍
correcte manier van werken
Super ervaring!
Lieven was een heel aangenaam persoon, legde alles goed uit en zorgde voor een aangename/verwelkomende sfeer.
Heel vriendelijk en nam zijn tijd om…
Heel vriendelijk en nam zijn tijd om alles goed uit te leggen.
Bedankt Femke!
Makelaar Femke heeft ons heel fijn begeleid bij de aankoop van ons droomhuis. Hopelijk even blij bij de verkoop van ons oude huisje, to be continued! 😁
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.