Kunden betaler for HTH’s (Hillerød) fejl Jeg var i HTH Hillerød og købe et helt almindeligt garderobeskab. Da vi skal til at sætte skabet op og kigger i monteringsvejledningen, opdager vi,... Mehr ansehen
Super oplevelse at købe køkken hos HTH GO. Fantastik service, super rådgivning/kyndig vejledning, styr på det og hurtig ageren - både ved bestillingen og ved senere ændringer. Derudover føler man si... Mehr ansehen
Pinlig dårlig service. Hentede de bestilte fronter. Fandt ud af at de havde givet mig forkert farve. Tilbage igen og bytte. Dårlig stemning i udleveringen som åbenbart skulle gå ud over mig. Fik ringe... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Sublim service og udsøgt kvalitet.
Hvis I skal have et nyt køkken, eller bare have shinet det gamle op, så er HTH Go i Hillerød bare stedet. Jeg har fået en super behandling af de unge mennesker og især Christian Sloth Petersen, har været behjælpelig udover alle grænser.
Selv da jeg skulle levere ubrugte stumper retur, var det bare med et smil på læben og ingen slinger i valsen.
HTH Go i Hillerød får mine varmeste anbefalinger, og jeg vil til hver en tid anvende dem igen.
Rigtig god oplevelse i Hillerød Lucas…
Rigtig god oplevelse i Hillerød Lucas vejledte os på en god måde
Bestilte varer kom til tiden
Det var nemt at skifte låger og fronte og bordplade
Fin butik
Det kunne være bedre.
Fin vejledning, men følte lidt at vi ikke vidste om vi havde bestilt nye fronter eller ej. Efter 3 uger kom fronterne, halvdelen med hængselhuller i den forkerte side ( dette blev der ikke spurgt til), skuffefronterne passede ikke og det var 4. Medarbejder der kunne vejlede os. Det tog 5 dage at få boret huller i lågernes anden side. Så endte med mange ture frem og tilbage.
Vores oplevelse hos HTH go Roskilde
Vores oplevelse hos HTH go Roskilde
Mødte venligt smilende personale , de tog sig tid til at lytte efter vores ønske om vores drømme køkken , HTH Go kom med gode ideer til køkken indretningen og det er vi taknemmelig over... vi nyder vores køkken hver dag .
Den bedste anbefaling fra os
HTH go Roskilde
HTH go Roskilde.
Super god service, rigtig god behandling af dygtige og kompetente sælgere. Elsker mit nye køkken, kun de bedste anbefalinger herfra
Hej HTH GO Roskilde
Min kæreste og jeg har købt køkken hos jer. Og vi er yderst tilfredse, rigtig god service 😊 der var styr på materialerne til køkkenet.
Vi Kan kun anbefale jer til andre.
Uhørt dårlig behandling
Uhørt dårlig og uprofessionel behandling. Vi har nu ventet på køkken elementer i flere måneder. Vi har fået fire forskellige datoer af selskabet for hvornår vi kan afhente det aftalte og hvad vi har betalt for. Og hver gang kan de ikke finde ordren og ej heller kan de give os korrekt info. De har naturligvis trukket pengene for mange måneder siden. De har ikke engang tilbudt os rabat som kompensation for at udskyde tingene så mange gange. Og de har nu af så mange gange livet ting at man som kunde mister håbet. Gustav fra HTH GO i Glostrup må siges være helt håbløs. Og at love en kunde at ringe tilbage gang på gang men aldrig gøre det burde være fyrings grundlag. Vi har nu igen for 4 gang været nødsaget til at tage fysisk ud i deres butik og selv her har man svært ved overhovedet at finde ordren. Så vi ender nok med at gå ind i 4 måneder for at få vores betalte vare.
Ny køkkenbordplade
Det var da så godt nok en positiv oplevelse at handle hos HTH GO i Hillerød👍🏼.
De har en ung butikskonsulent der hedder Rasmus Dorph Søgaard, som er kanon til at rådgive og mere end almindelig serviceminded.
Iøvrigt serverer de altid kanelsnegle til kunderne og de er ret så gode😀.
Aldrig har jeg fået en så god…
Aldrig har jeg fået en så god behandling, services og lækkert køkken 😉 kan i den grad virkelig anbefale Per fra Vejle afdelingen...😉
Fantastisk oplevelse.
Fantastisk oplevelse.
Levering som aftalt. God pris. Kompetent vejledning når jeg ikke lige forstod tegningerne.
HTH GO VEJLE
HTH GO VEJLE
Super god service af Casper.
Er meget tilfreds.
HTHGo Hillerød, Christian Sloth Petersen
HTHGo Hillerød
Christian Sloth Petersen
Ganske enkelt: Alt spillede😀👍🏼
(på tros af undertegnet selv havde bestilt forkert fra start🤬)
Martin Høyer Kikill
HøyerHansen ApS
Husk at ring og check om varerne er der, og om de nu er pakket.......
Har netop købt 2 overskabe og greb til afhentning i Hillerød, hvor de i følge hjemme siden havde alle varerne på lageret.
Varerne kunne afhentes efter 16, hvor det var klart og pakket. Jeg kører fra København og er 1 time om at komme til Hillerød.
En noget arrogant yngre sælger skal lige på lageret og finde varerne. De er ikke pakket, og det tager ham små tyve minutter, at finde de meget få dele, som jeg har bestilt. Ja de havde altså ikke nogen lagermand i Hillerød, så det skal jo tage tid at finde 2 skabe og 8 greb.
Selvom hjemmesiden sagde at alt var på lageret, så manglede der stadig to greb, som vil være i rest ordrer, og som jeg kunne komme og hente senere. Jeg bad om, at få dem sendt i en kuvert, så jeg ikke skulle spilde endnu 1-2 timer på at kører frem og tilbage.
Det gør HTH ikke, og jeg kunne nok forstå, at jeg kunne have ringet og hørt om varerne var der, for man kunne ikke regne med, hvad der stod på hjemmesiden, og han var iøvrigt ansat i butikken og ikke i webshoppen. For mig er det HTH, og ekstrem dårlig service.
Hurtig levering og rigtig gode priser !
Hurtig levering og rigtig gode priser !
Jeg har fået en super service af Christian Sloth Petersen, som har ydet en helt igennem fantastisk vejledning.Det er ikke sidste gang jeg handler hos ham. Varen er meget fin kvalitet. Overskydende varer kunne returneres uden problemer. Det fungerer bare !
Christian Sloth Petersen har igen ydet…
Christian Sloth Petersen har igen ydet fin rådgivning til mine kunder.
Tømrermester Flemming Isgreen
super service af Christian Sloth
Vi har fået en super god kundeservice og god service af Christian Sloth, som har ydet en helt igennem fantastisk kundeservice og vejledning af os som kunde
Det er altid en super oplevelse at…
Det er altid en super oplevelse at handle i Hillerød, specielt yder Karina Mortensen en super service, fremragende forståelse for behov og ikke mindst i after-sales situationen er det en fornøjelse. Mine bedste anbefalinger.
Karina Mortensen fra Hillerød…
Karina Mortensen fra Hillerød afdelingen ydede fantastisk service. Nemt at få kontakt med og meget hjælpsom og er så glad for mit nye køkken
Sløj oplevelse - ærgeligt - da varerne jo er fine nok
Bestilte og købte køkkenskabe og bordplade fra lokal HTH butik. Hjælpsom sælger, men ved levering manglende skabslåger og derfor behov for kontakt med HTH go.
Har lagt utallige beskeder om at de gerne måtte vende tilbage og pga manglende opkald glad for at kunne tage ind i den fysiske butik.
Virker som om der ikke er styr på konceptet - selvom det nok på papiret er en god ide.
Varerne er der jo intet galt med.
HTH Køge
HTH Køge
Løber fra deres fejl/ansvar
Vi skulle bestille ny bordplade samt vask til vores køkken vi er dernede 3 gange, første gang for og hører priser osv. 2 og 3 gang for og bestille og betale, alle 3 gange fortæller vi at vi vil have en hvid bordplade med en sort vask og vi fortæller det skal være en model som er mere sort ifht den som er i butikken, den model får vi en ca. pris på 6000.- så vi lægger vores bestilling og betaler, to dage senere ringer de fra butikken og siger DE har set forkert og jeg skal betale 5000.- mere hvis jeg vil have den vask som vi aftalte kostede ca. 6000.-
Udover det spurgte vi indtil en ca. Pris i butikken på og få sat bordpladen på, det første vi hørte/bud var 3-4000.- anden bud lød på 10.500.- og da vi spurgte indtil det første bud fik vi et nyt bud på 8500.-
Jeg ringede til den første tømmer jeg kunne finde i nærheden og fik et bud på 5000.-
Sku dårlig service og stil fra butikken i Køge
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.