HTH GO Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunden betaler for HTH’s (Hillerød) fejl Jeg var i HTH Hillerød og købe et helt almindeligt garderobeskab. Da vi skal til at sætte skabet op og kigger i monteringsvejledningen, opdager vi,... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin vejledning, men følte lidt at vi ikke vidste om vi havde bestilt nye fronter eller ej. Efter 3 uger kom fronterne, halvdelen med hængselhuller i den forkerte side ( dette blev der ikke spurgt til)... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunden betaler for HTH’s (Hillerød)…

Kunden betaler for HTH’s (Hillerød) fejl

Jeg var i HTH Hillerød og købe et helt almindeligt garderobeskab. Da vi skal til at sætte skabet op og kigger i monteringsvejledningen, opdager vi, at HTH har udleveret det forkerte skab.

Jeg ringer til den unge mand, der har udleveret skabet og han indrømmer med det samme fejlen og beklager. Jeg forventer så, at de selv vil udbedre fejlen og komme med det korrekte skab. Men det vil de ikke. Jeg taler med butikschefen, der blandt andet siger, at det gør Jysk og Ikea heller ikke.

Så jeg må pakke garderobeskabet sammen, bære det ud i bilen og ud på landevejen igen og kører turen, der sammenlagt tager ca. 1 time med det forkerte skab. Har nu brugt noget nær en hel fridag på det her skab til ingen verdens nytte - men med ekstra udgifter.

Praksis for HTH er altså, at når HTH laver en fejl, er det kunden, der skal bruge tid og ressourcer (benzin) på udbedre det.

Jeg havde ondt at den unge mand. Fejl sker og dem lærer man forhåbentlig af, men det er ubegribelig lav service, at det er kunden, der skal betale for virksomhedens fejl.

10. Februar 2026

Pinlig dårlig service

Pinlig dårlig service. Hentede de bestilte fronter. Fandt ud af at de havde givet mig forkert farve. Tilbage igen og bytte. Dårlig stemning i udleveringen som åbenbart skulle gå ud over mig. Fik ringet til sælgeren der rettede sin fejl. Ingen undskyldning, ingen beklager ulejligheden. Jeg læssede selv alt af igen og gav det retur, og sidder nu og venter på den aftalte farve fronter. I skulle skamme jer HTH. Alle kan lave fejl, men det er ikke kundens ansvar!!

25. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Femstjernet oplevelse hos Aleksandar…

Femstjernet oplevelse hos Aleksandar Jankovic – HTH Glostrup.

Jeg har købt køkken til min nye lejlighed og blev taget imod og betjent af Aleksandar. Ikke nok med at han har en super viden om de forskellige køkkener og materialer – det var også en fantastisk service og en virkelig behagelig oplevelse at købe køkken hos ham.

Mine største anbefalinger til HTH Glostrup – og i særdeleshed til Aleksandar ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Venter på godkendt reklamation på syvende uge

Opdateret 13. september: Har stadig ikke hørt fra HTH. Skrev til dem, men de svarer ikke.

Den 14. juli bekræftede kundesupport, at en af mine låger skulle udskiftes, fordi hjørnebeskytteren tog lidt laminat af, da jeg tog den af lågen. Pr. 31. august har jeg ikke endnu ikke modtaget erstatningen. Jeg var i telefonisk kontakt med kundesupport den 15. august, men heller ikke efter dette er der sket noget. Grunden til at jeg ringede var at kundesupport ikke svarede på mine e-mails.

Jeg er glad for det ikke var en reklamation som kunne have stoppet hele mit projekt. Hvis det havde været et væsentligt element i et køkken havde det været skidt.

Produktet er overordnet set af okay kvalitet, men man skal være meget forsigtig ved samling. Kanterne på fx top- eller bundskabe kan let miste lidt af laminatoverfladen.

Ordernummer 136583421

31. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tofarvet køkken og dårlig service og rådgivning

HTH Go er dårlig kvalitet og dårlig kundeservice. Dårlig kunderådgivnig i designfasen; fejl i leverancen med forkerte fronter, som indebærer ekstra håndværkerudgifter for kunden til de- og remontering, hvilke følgeskader HTH GO har fraskrevet sig i deres vilkår; forsinket levering af releverance uden orientering og som indebar, at vi måtte ombooke tilsagte håndværkere i sidste øjeblik. Endeligt får man et køkken med farvet front (vores var gråt), men hvor det hvide korpus kan ses, så køkkenet fremstår tofarvet. Så man skal holde sig til hvidt, hvis man går efter HTH GO og ikke vil have tofarvet køkken.

12. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse at købe køkken hos HTH…

Super oplevelse at købe køkken hos HTH GO. Fantastik service, super rådgivning/kyndig vejledning, styr på det og hurtig ageren - både ved bestillingen og ved senere ændringer. Derudover føler man sig altid velkommen - bliver mødt med store smil og godt humør hver gang, der er brug for at henvende sig. Kæmpe ros til Stelian og Kevin

14. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De lover meget men da det kommer er…

De lover meget men da det kommer er planen lavet om som de så undskylder med at det kunne de ikke levere eller det var ikke til det skab. De havde ikke en rigtig plan for håndværker....så kom rengøring og så tømmer og så maler. Det var så rengøring til os efter som vi havde lagt pap som var blevet fjernet ved rengøring!
De har endnu ikke leveret det de lovet selv om det blev godkendt den 10-12-23.
Hvornår det sidste kommer er uvis....som det sidste til emhætten og nogle rør.....lad være!

10. Dezember 2023

HTH GO Hillerød

Vi har fået en særdeles god og professionel service af Lucas Balle. Lucas er god til at vise de mange muligheder der er for indretning af et køkken.
Vi fik det leveret og alt var der, så vi kunne sætte vores køkken op uden der manglede noget.
Vi har fået VORES køkken, som lever op til vores drømme, tak Lucas.
Helle og Tommy Gilleleje

25. November 2022

Tusind tak Lucas

Tusind tak Lucas, HTH Go Hillerød for fantastisk serv ice. Du gav mig og min søster en meget fin oplevelse med din positive og imødekommende holdning til alle vores spørgsmål.

16. September 2022

HTH Go Horsens Simone

Vi fik designet et køkken og to badeværelser af Simone fra HTH Go Horsens.
Simone var fantastisk god til at lytte og forstå vores ønsker.
Hun lavede et super godt arbejde. Var velforberedt til møderne, lavede det vi ønskede og havde også forslag med, som skubbede lidt til os.
Hun er en super dygtig køkkenkonsulent.
Vi giver hende vores bedste anbefaling.

14. Juli 2022

HTH GO Ølgod

Vi har købt inventar fra HTH i Ølgod, og har simpelthen fået den bedste behandling, især af Peder Gammelmark og manden der pakkede og sendte vores ordre. Vi købte køkken, bryggers, badeværelse og garderobeskabe. Selvom vi købte meget lang tid før vi egentlig skulle bruge inventaret, har Peder Gammelmark stået til rådighed for hjælp og vejledning til montage m.m. Alt var nemt at samle, alting var medsendt og vi har nu bare den bedste oplevelse at samle på og vi nyder vores nye inventar. Vi var ikke kunderne med den største pengepung, alligevel blev vi behandlet som om vi var. TOP SERVICE!!

12. Juli 2022

Sikke'n overraskelse

Sikke'n overraskelse. En ven fortalte om HTH GO i Hillerød, hvor der var mulighed for at se varer og bestille på plads og få varerne med hjem. Vel fremme i Hillerød blev vi modtaget som stor-kunder af Christian Sloth Petersen, som på få øjeblikke åbnede vore øjne præcis for det, vi manglede. Vi kørte derfra med STORT smil i hele hovedet, og var klar til at komme igen, når vi manglede noget igen til vores nyt indkøbte hus i Frederikssund 🤶🎅😀 6 ud af 5 stjerner for den dejlige afslappede stemning og forståelse for vores ønsker.

7. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr