HTH GO Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunden betaler for HTH’s (Hillerød) fejl Jeg var i HTH Hillerød og købe et helt almindeligt garderobeskab. Da vi skal til at sætte skabet op og kigger i monteringsvejledningen, opdager vi,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse at købe køkken hos HTH GO. Fantastik service, super rådgivning/kyndig vejledning, styr på det og hurtig ageren - både ved bestillingen og ved senere ændringer. Derudover føler man si... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pinlig dårlig service. Hentede de bestilte fronter. Fandt ud af at de havde givet mig forkert farve. Tilbage igen og bytte. Dårlig stemning i udleveringen som åbenbart skulle gå ud over mig. Fik ringe... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin vejledning, men følte lidt at vi ikke vidste om vi havde bestilt nye fronter eller ej. Efter 3 uger kom fronterne, halvdelen med hængselhuller i den forkerte side ( dette blev der ikke spurgt til)... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nyt køkken fra HTH, elendige flovt

Jeg er i gang med nyt køkken i mit boligselskab KAB. Deres erfaring er så ringende, haft evigt ringeri, selv om vi gav nøglerne. De har ødelagt hele vores stue gulv, maler og tapet som er købt med, køkkenopsætterne har revet tapet og maling af, radiator som ser værre ud, end da den blev malet for 23 år siden. Alle elementer overskabe er skadet undtagende 1, mangler skab, som ikke er med.bordplader med huller og ridser. Stikkontakter som er ridset hele vejen.
Det er sidste gang fra HTH. Jeg er så ked, deres service er elendig, de vapper en af med, det må vi se på til syn.
Det er så uacceptabelt at de overhoved har sat det op, så står man med et køkken som er så skadet. I må gerne se billeder på min Facebook side, det er bare et udpluk af billeder.

29. Juni 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

dårlig indpakning og reklamation

udemærket skabe, dog var indpakning meget dårlig og under standard fra andre møbelfirmaer, et skab havde mange ridser og hakker.

Opgav til sidst at snakke med HTH, den entusiasme der vises i salgs fasen er meget eller fuldstændig manglende i reklamations fasen

28. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte et Mono 160 vaskemøbel til 9000…

Købte et Mono 160 vaskemøbel til 9000 kr. Da vi kom til Glostrup for at hente det til den aftalte tid, havde de ikke vasken hjemme. De lovede at levere den den efterfølgende uge, men det lykkedes ikke at få den leveret før 14 dage efter, på trods af utallige opringninger, hvor de lovede at den var på vej. Som sidebemærkning kan det nævnes at det er stort set umuligt at komme i kontakt med deres kundeservice, da de ikke tager telefonen.
Da det endeligt bliver tid til at samle selve møblet, er der ingen samlevejledning med til det samlede møble, kun til de enkelte dele, dvs. skuffer, korpus mv.. Da det efter mange forsøg endeligt lykkes at komme i kontakt med deres kundeservice, får jeg oplyst at der ikke medfølger samlevejledning, og at det forventes at man selv indkøber samleskruer og diverse andre skruer. De tilbyder mig dog at jeg kan købe 4 samleskruer for den nette pris af 50 kr, hvilket jeg dog høfligt afslår. Det skal endvidere nævnes at det forventes at man selv tilskærer skuffer.
Jeg vil vove den påstand, at det er stort set umuligt at samle det korrekt første gang, uden at have samlet et tilsvarende møbel før. Den eneste måde at samle det på er at se på billedet af hvordan det færdige produkt skal se ud, og så ellers gætte sig frem. Det eneste som er helt sikkert er, at hvis man følger samlevejledningen for de enkelte dele, så kommer man til at skille det ad igen.

16. März 2022

HTH GO Hillerød ringe service

Bestilte d 28 div køkken skabe som var på lager til udlevering dagen efter. Ved afhentning næste dag mangler et skab og kan først leveres om 14 dage.
HTH Hillerød kan åbenbart ikke tjekke ved andre butikker om de har det hjemme da de i Hillerød er en franchise butik, det kunne jeg selv gøre.
De finder så senere på dagen det sidste skab som vi igen kører til Hillerød for at hente. Da vi kommer hjem er rammen på skabet flækket flere steder.
Ved opkald til HTH er eneste mulighed at vente 14 dage på et nyt skab eller at min tømrer IGEN for tredje gang må fra Helsingør til Hillerød og hente dele som han selv skal skære til. Tømrer tilbød at lave reparation af skabet hvis vi fik rabat på skabet for den tid han skulle bruge, men det var ikke en mulighed. Hold jer fra HTH Hillerød hvis i ikke vil have problemer og dårlig service.

2. März 2022

HTH Go Glostrup

HTH Go Glostrup

Blev mødt af en herlig medarbejder som hurtigt kom hen og hjalp mig med at finde lige det køkken jeg gik og tænkte på. Der blev hurtigt lavet en tegning, en pris også var det sat i ordre. Køkkenet er blevet sat op og det hele det spiller bare 100 procent, så tusind tak for god service til Kevin og et godt produkt, er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler køkken her og vil hellere end gerne anbefale det til andre !

12. Dezember 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

HTH Go badeværelse, melamin

Jeg har købt HTH Go badeværelse for 20.000kr. Da jeg samlede alle skabskorpus, opdagede jeg at melaminen ikke hæftede ordentligt i kanterne, så de ville suge fugt i badeværelset. Jeg fik alle korpus byttet til nye. Efter mit badeværelse har været monteret i 14 dage, er første korpus allerede begyndt at buldne op i kanten, fordi der er trængt fugt ind under melaminen. Skufferne er fin kvalitet. Men HTH skabskorpus er af virkelig ringe kvalitet. Jeg vil ALDRIG anbefale nogle HTH. Melamine-samlingerne er virkelig dårlig kvalitet.

1. November 2021

God og professionel service af Bo fra HTH i Roskilde

Vi oplevede ualmindelig god sparring og service i forbindelse med køb af bryggers elementer af Bo hos HTH GO i Roskilde. Han var yderst empatisk og interesseret i os fra starten, herunder kom med gode muligheder for optimal indretning af vores bryggers. Der var ligeledes styr på levering og kommunikationen i den forbindelse. Jeg kan varmt anbefale Bo til køb at næste køkken/bryggers.

7. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig sløv og uprofessionelt…

Utrolig sløv og uprofessionelt håndtering, har aldrig prøvet noget i den liga før, lavede aftale med Bjarne som virkede meget oppe på lakridserne, fik tilbud fra Bjarne, men da jeg kom og ville bestille det, viste det sig at det var en Silas som havde lavet tegningen og tænkte, når ja- han skal vel have en chance, Mikkel kom så ind over og det var tydeligt at han var erfaren og viste hvordan det skulle ændres, der kom en ny tegning, som så blev bestillingen…. Så langt så godt, en god uge efter kom køkkenet hjem og skulle afhentes, Silas var på kursus, skole og syg, det hele samtidigt fik jeg fornemmelsen af, når man ringede eller mailede dertil, så det var lige pludselig Mathilde som håndterede det, sød og vældig imødekommende, udover der var pakket noget forkert, fik så kontakt til Silas, som så fik fundet det rigtige frem og der blev en ekstra køretur, så var der bare det at han virkede egentlig ikke rigtig til og vide hvordan de forskellige skabe skulle side og hvordan han egentlig havde tegnet det, fordi det var jo noget Mikkel havde fået ideen til…fred være med det tænkte jeg, det løser sig nok, så skulle bordpladen bestilles og her slår det da fuldstændig fejl og bunden ud af kassen, jeg kørte ud og gav målene og spurgte flere gange, er du sikker på du har styr på mål osv…. Svaret var til sidst, “der kan ikke være noget og være i tvivl om! .. fedt tænkte jeg-nu kører det altså! der var lovet levering på 7-10 dage og det var fra start et must for mig med hurtig levering, da huset skal sælges og være hurtig færdig, en dag eller to senere blev jeg så ringet op, farven på bordpladen var så udgået, fint bestil en anden farve og få sat den igang, ringede så (fredag)efter de 7 dage og spurgte om jeg var heldig at den var kommet, eftersom mailen ikke blev besvaret og Silas var på kursus, det var den ikke fik jeg af vide af Mikkel, mandag fik jeg mail/ svar på mailen fra Silas, at den kom tirsdag 13/7, tirsdag fik jeg ikke noget svar, ligesom tidligere får en mail retur, er på skole, kursus eller holder fri… onsdag formiddag kører jeg så ud og spørger til dem, der sidder så to kollegaer og Silas går straks i forsvars position med, at han har været på kursus, holdt fri og nu har han så også været syg… en fin remse som jeg egentlig ikke rigtig kan bruge til noget… tænker inde i mig selv, alt det savl kan jeg ikke rigtig bruge til noget, jeg mangler mine bordplader.. fat det knægt og få styr på dine ting!!! Han ville undersøge hvor de var og vende tilbage senere, fint tænker jeg, der kommer en opringning inden middag! Det gjorde der så heller ikke, jeg måtte ringe igen og der var det Mathilde som tog røret, hun blev lidt overrasket over, at Silas ikke havde vendt tilbage, fordi han var taget hjem, fordi nu var han lige pludselig blevet syg…. Hun ringede så tilbage efter hun havde undersøgt hvor pladerne var henne og de var kørt tilbage til fabrikken, fordi vognmanden havde været og skulle aflevere dem kl. 8 og dem som var i butikken var først vågnet ind kl. 9.00 og det bliver så til, at vognmanden kører først igen mandag, altså næsten en uges ventetid mere, fordi man har da ikke mulighed for og få dem frem hurtigere (indenrigs taler vi om her) jeg aftaler med Mathilde at de SKAL komme mandag, alternativ kan jeg ikke vente mere, vi skal videre med salget af huset, mandag ringer så en ny kollega (opgav at få flere navne)med budskabet om, at de var landet, (spurgte flere gange i tlf. om de nu var ok) inden der, besvare Silas så en mail og undskylder med dit og dat, ligegyldigt og uprofessionelt besvarelse, eftersom bordpladerne nu er landet, MEN mangler den underlimet håndvask…. Hold nu op hvor det kikser , fordi Silas har simpelthen både glemt sin kunde fra start, opfølgning af sagen, formentlig også glemt hvornår han er på skole, kursus, fridag eller om han var syg i forløbet og for det ikke skal være løgn, glemt og bestille håndvask i den ene plade og får det ikke er rigeligt at fejle på, så har han glemt og trække den ene pladebredde fra når der laves hesteskokøkken, altså ingen håndvask og 60 cm for lang, på trods af at han svarede “der er ikke noget og være i tvivl om”! Jeg sender så endnu en mail og får som sædvanlig returmail, holder fri og er tilbage 21/7 og får af vide at man kan skrive til Mikkel, der kommer så retur, er tilbage 2/8 men nu kommer Bjarne så tilbage fordi der er ingen retur mail… ham havde jeg helt glemt, selvom det egentlig var ham fra start jeg havde foretrukket og handle med…. Udover alt det her, så var der skade på 2 skabe, køleskabet var bulet på den ene side.. jeg magtede simpelthen ikke og gøre dem opmærksom på det, eftersom det bare ville trække sagen længere ud! Jeg ved ikke præcist hvor mange ansatte de er, men har talt med en del snart, så gad vide hvem der reagere nu og det slet ikke sikkert med en reaktion uden jeg selv ringer eller møder op i butikken???

19. Juli 2021

HTH GO Glostrup

HTH GO Glostrup
Har selv bestilt elementer.
Ved afhentning af disse . blev jeg eksploderet af 2 friske fyre. Efter følgende opdagede jeg at der manglede et hængsel.
Da vi kom tilbage fik vi en meget kompetent ekspedition af Henrik Weede, kan kun give den varmeste anbefaling.

4. Mai 2021

HTH GO Hillerød

Ufattelig sløv og dårlig kundeservice oplevelse.

Jeg havde bestilt og forudbetalt mit nye badeværelsesinventar til levering på fastsat dato. Så langt så godt.
Herefter nul kundeservice. De ville ringe når varerne ankom 6 uger senere, men jeg måtte selv følge op på leveringsdagen, for her at konstatere at varerne var forsinket en uge og de havde glemt at give besked...flot.
De ville ringe når varerne var kommet men Ugen efter må vi selv ringe igen....nu var varerne kommet. Modvilligt tjekkede sælgeren at alt var der...flot.
I HTH GO butikken kunne jeg ikke få kundeservice da jeg kom efter varerne, så jeg henvendte mig i den almindelige HTH, hvor en sød sælger hjalp mig med at få mine varer på lageret (Han får stjernen).

HTH GO låger og skuffer.

30. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig ringe service fra hth go…

Utrolig ringe service fra hth go nykøbing Falster!!

Dagen hvor bordplade skulle leveres kom det først dagen efter uden de gav besked..

Fik afvide jeg ville have mit køkken efter 14 dage og der er nu gået en måned.. de har sagt to datoer hvor jeg ville kunne hente det sidste af køkkenet, men begge gange har jeg måtte køre forgæves!!!

Møder flabede svar om at de er gået i rest order så det kan de ikke gøre noget ved, men de har aldrig ringede en eneste gang og advarede om intet var kommet til aftalte dato

Handler aldrig mere hos dem og vil aldrig nogen sinde anbefale dem til nogen.

26. Februar 2021

HTH-GO Odense

Fantastisk oplevelse i Odense.
Vi kan ikke få armene ned igen.. for vi har fået den vildeste og helt ubeskrivelige service, at opleve så dygtig en sælger lige fra første samtale i telefonen, så meget engageret, tilbagemelding og sikre at leveringen er kommet vi kunne blive ved MATHIAS du får vores varmeste anbefalinger TUSINDE TAK for god behandling igennem hele vores handel.

5. Februar 2021

Langt ude firma

Har firma og selvfølgelig CVR nummer, men ikke oprettet som kunde så kan ikke handle. Har handlet her i 10 år... Mage til en dårlig service. Det er ikke Mette der slår økonomi ihjel det er firmaer som dette. Langt ude

7. Januar 2021

HTH GO Køge.

HTH GO Køge.
Vi har over 2 omgange købt Køkken & Bryggers, hurtig betjening, tilbud og rettelser fra dag til dag, virkelig en fornøjelse at handle med Casper Jacobsen.
Vi kan varmt anbefale HTH i Køge.

27. Dezember 2020

God oplevelse hos HTH-go i Glostrup

Vi har i efteråret købt køkken hos HTH-go i Glostrup. Vi har hele vejen igennem følt os godt behandlet af Lennert Gottfredsen. Uanset hvor mange gange vi har ændret undervejs, er vi altid blevet mødt positivt og konstruktivt. Hvis der blev lovet et svar, kom det altid som aftalt. Tak for det. Vi vil til enhver tid anbefale Lennert Gottfredsen.

24. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 Stjernet service og betjenning fra…

5 Stjernet service og betjenning fra Lennart Gottfredsen fra HTH Glostrup, Efter en telefon samtale på 10 min, hvor jeg efterfølgende mailede billeder og mål af rummet hvor køkkenet skulle være. 1 time efter fik jeg tilbud og grafisk 2D tegning af køkken, 3 dage efter var køkkenet leveret, en super oplevelse 🙏🏻💪🏻 Med venlig hilsen Paul

22. Dezember 2020

HTH KØKKEN SLAGELSE

HTH KØKKEN SLAGELSE
Konuslenten 'Nikolaj Baudtler'
får opmålt mit køkken 19.okt.
Ringer og rykker for tegningen den 18.nov, konsulenten beklager og siger jeg var gået I ''glemmebogen'' og han ikke har fået lavet nogen tegning, men det vil han gå igang med det samme, hvor tegning vil være klar inden for få dage.
Vi har nu den 10 december, konsulenten har hverken ringet tilbage eller kommet med nogen status på tegningen.
Alt for useriøst.

15. Dezember 2020

HTH KØGE - ET BESØG DER KAN ANBEFALES

Har aldrig handlet hos HTH før - men det bliver bestemt ikke sidste gang, at Køge afdelingen bliver besøgt.
Efter at have oplevet en kompetent og god service fra indretningskonsulent Casper Jacobsen har vi nu fået et praktisk, pænt og meget dejligt bryggers til en fornuftig pris.
KAN KUN ANBEFALE HTH KØGE OG CASPER JACOBSEN

25. November 2020

Go Service

Ringede og snakkede med den lokale HTH som var meget behjælpelige, og vi fandt frem til de rigtige produkter til en fornuftig pris.
God oplevelse og service.

21. November 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr