Gsm Eindhoven Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een echte aanrader, deze Gsm-shop Eindhoven, als je een probleem hebt met je mobiel. Ik ben geholpen door Gökưan, echt een zeer spontane vriendelijke man. Hij geeft vooraf een prijsafspraak, bied je... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede service,snel gemaakt echt een top zaak ik zou iedereen GSM Eindhoven aan raden,en als top service heb ik een gratis hoesje erbij gekregen. Mvg M .L

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

UItstekend geholpen met het -volgens KPN- eenvoudig overzetten van bestanden naar mijn nieuwe Android telefoon. Dat 'eenvoudige' viel mij behoorlijk tegen. Vandaar dat ik GSM Eindhoven, net als ruim... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bijzonder vriendelijk personeel. Mijn telefoon kon ergens anders niet gemaakt worden. Via een vriend kwam ik bij gsm Eindhoven. Nadat ik duidelijke afspraken gemaakt had met de eigenaar kon ik na 1 da... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

33 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte ervaring met deze zaak

Zeer slechte ervaring met deze zaak. Op hun website zeggen ze dat alles voorradig is en dat een schermrepartie voor een Huawei 89 euro kost. Als je daar komt blijkt dat scherm niet voorradig en besteld moet worden. Ze bekijken telefoon en bestellen scheen, kosten 89, ze bellen mij als ze hem binnen hebben. Dag later is hij binnen, kost alleen 109 euro ipv 89. Ik ga akkoord en spreek af hem een week later te laden monteren. Als ik daar kom blijkt dat ze het scherm in een andere kleur hebben ipv de benodigde blauwe kleur. Hier is niets over gezegd aan de telefoon en pas nu wordt gezegd dat ze niet aan 't blauwe scherm kunnen komen. Ik ben er klaar mee dit is nu al de 2e keer dat ik voor niets naar Eindhoven rij vanuit Den Bosch. Ik heb er geen vertrouwen meer in en laat elders mijn scherm vervangen. Advies: bel van te voren om voorraad te checken en geef aan dat je echt het originele scherm wilt in dezelfde kleur

27. August 2019

Waterschade iphone6

Na een val in het water heb ik mijn iphone6 ingeleverd voor een waterschade check en schoonmaak. Telefonisch contact: iphone werkt, alleen het opladen geeft een probleem. Dus vervangen van batterij was het voorstel. Ik ga ermee akkoord.

Bij ophalen van de telefoon krijg ik de telefoon echter 'dood' terug. Helaas iphone was zo beschadigd dat reparatiekosten de waarde van het toestel overstijgen.
Na vragen hebben ze me een bonnetje gegeven waarmee ik in ieder geval bewijs had dat zij de telefoon hadden gecheckt op waterschade tegen betaling van 50 euro.

Ik geloofde er niets van, werkend aangeleverd en na schoonmaken compleet kapot?

De iphone6 voor een tweede schoonmaak/waterschade check naar een Apple geautoriseerd bedrijf gebracht (kosten 49 euro) en wat bleek: iphone was helemaal niet schoongemaakt, had gsm-eindhoven dit wel gedaan dan hadden ze het defect gezien. 39 euro voor de reparatie betaald en mijn iphone werkt al weken als vanouds!

gsm-eindhoven was wel zo fair om de betaalde 50 euro voor de waterschade aan mij terug te betalen.

16. August 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service en supervriendelijk personeel!

Vandaag is mijn dochter uitstekend geholpen nadat, haar telefoon was gecrasht. Ze dacht dat ze haar telefoon voorgoed kwijt was, maar dankzij de deskundigheid van de medewerkers kon ze, nadat er een nieuwe accu en frontcamera waren geplaatst, met een goed werkende telefoon weer naar buiten. Helemaal blij en dankbaar voor de goede service! De medewerkers zijn heel vriendelijk en we werden iedere keer tussentijds op de hoogte gehouden van de status van de reparatie. Top!

15. August 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad…

Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een bedrijf. 1 ster is al te veel. Na 5 maanden (serieus!) eindelijk m'n telefoon terug, ongerepareerd en in slechtere staat dan toen ik hem bracht. Wel m'n geld terug gehad (230 euro). Ik wilde het kapotte scherm van mijn OnePlus 5T laten repareren door GSM-Eindhoven.

Wat toen volgde is een proces wat maanden heeft geduurd waarin het scherm eerst was vervangen, maar na een dag stopte het touchscreen met werken. Vervolgens werd het scherm opnieuw vervangen, maar kreeg ik hem terug met een irritante piep uit de speaker, maar nog erger - geen geluid! Telefoon weer teruggebracht en het heeft toen maanden geduurd voordat ik hem weer zag. Ik heb bijna om de week gebeld, en iedere keer kwam er weer een excuus over levering van een nieuwe speaker die steeds niet kwam, of het verkeerde onderdeel was geleverd. Een enkele keer kreeg ik zelfs een medewerker die mij ineens de schuld gaf. Dat het niet werken van de speaker door mij kwam. Dit is echt de grootste onzin, ik weet namelijk 100% zeker dat na de eerste reparatie toen alles een dag lang goed werkte, er helemaal niks mis was met het geluid en er al helemaal geen irritante piep uit de speaker kwam. Uiteindelijk bijna 2 maanden geleden besloten dat ik het geld en toestel terug wilde hebben.

Die Vrijdag mocht ik hem ophalen, ze zouden er echter wel weer een defect scherm op terug zetten, logisch. Ik kom op die dag de winkel binnen blijkt dat er nog geen defect scherm aanwezig was om erop te zetten, hij zou een week later opgestuurd worden! Wel op dat moment m'n geld terug gekregen. Het toestel werd maar niet opgestuurd. Ik heb gebeld en ik mocht hem wel komen halen. Ik heb toen afgesproken dat ze het toestel bij mij thuis zouden brengen. Dit gebeurde, keurig! Maar, de SIM card tray ontbreekt, en alle knoppen (power en volume) zijn niet meer in te drukken! Ik kreeg hem serieus in slechtere staat terug dan toen ik hem bracht! Het toestel is vervolgens weer meegenomen en ze hebben er toen meer dan een maand over gedaan om hem opnieuw bij mij af te leveren. Er zit nu wel een SIM-tray in, en ook de volume knoppen zijn in te drukken. De power knop is nog steeds niet in te drukken. Ik geef het op.

Ik wist natuurlijk dat het toestel dat ik terug zou krijgen een kapot scherm zou hebben. In het begin had ik nog het plan om hem door een andere partij alsnog te laten repareren. Uiteindelijk duurde het zo lang voordat ik hem terug had, dat ik aan de verkoop niks meer zou verdienen. Toch vond ik dat ik het toestel in zo goed als originele staat diende terug te krijgen, en niet met ontbrekende onderdelen zoals een SIM-card tray.

Dit is mijn ervaring met Gsm-Eindhoven. Ik hoop dat ik iemand hiermee heb kunnen helpen. Ik ben nog nooit zo behandeld door een bedrijf, het was alsof ik totaal geen prioriteit had, en alle andere klanten met kapotte iPhones bleven maar binnenstromen. Halverwege dit traject heb ik ze zelfs advies gegeven om beter te communiceren, al bel je me iedere week met updates. Maar ik ben hooguit 1 keer gebeld, alle andere keren moest ik zelf vragen waar mijn telefoon bleef. Ik ben benieuwd naar de reactie van Gsm-Eindhoven, maar ik ben bang dat ze zullen doen alsof er niks van mijn verhaal klopt.

20. Januar 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb op zaterdag 29 december mijn…

Ik heb op zaterdag 29 december mijn Samsung S8 (barst scherm) ter reparatie aangeboden bij deze shop op de site staat €229 en heb uiteindelijk €329 betaald. De achterkant was door de monteur stukgemaakt waardoor ik €20 voor de achterkant moest betalen boven op die €309 voor de reparatie. Ik heb betaald voor iets wat ik zelf niet kapot hebt gemaakt, maar is vernield door onkunde van de reparateur. Ik raad een ieder die een Samsung toestel heeft niet bij deze winkel te laten repareren. Nadat ik mijn toestel terug kreeg hadden ze een hele goedkope plasticje op het scherm geplakt wat nu al weer loslaat en er was ook door de monteur met stift op het plastic geschreven. Nooit meer! GSM Eindhoven maak geen loze beloftes waar wat jullie niet kunnen waarmaken. Mij zien jullie nooit meer!

31. Dezember 2018
Gsm Eindhoven-Logo

Antwort von Gsm Eindhoven

De reden dat u meer betaald heeft kan enkel vortkomen uit het feit dat er meer kapot was dan alleen het glas. Als het OLED beeldscherm defect is geldt er een toeslag, zoals we ook duidelijk op onze website vermelden. Alleen als het glas kapot is kunnen we hem voor genoemde prijs herstellen. Overigens wordt altijd voor reparatie de exacte prijs aan de klant vermeld, waarna de klant wel of niet akkoord kan gaan. Geen enkele verrassing achteraf dus. Het plastiek velletje is om transportschade vanuit Samsung naar ons te voorkomen, dat is natuurlijk niet om erop te laten zitten bij gebruik. Als u dat losse velletje verwijderd zal u zien dat er een perfect scherm onder verborgen zit. Het schrijven op dat velletje zal dan waarschijnlijk gedaan zijn om de kleur van het scherm te noteren, of wellicht andere gegevens. Deze verdwijnen dus als u het beschermvelletje verwijderd. We hadden niet het idee dat men dit niet zou begrijpen. We wensen u veel plezier met uw toestel.

Stugge, oneerlijke boevenbende

Vandaag bij GSM Eindhoven geweest met gevalletje garantie. Zwarte streep op scherm binnen 4 maanden. De garantie loopt 6 maanden maar GSM Eindhoven zegt doodleuk 'die is gevallen, dan geldt de garantie niet meer'. Da's lekker, dat kunnen ze natuurlijk altijd zeggen. Bewijs maar eens dat het niet zo is. Stugge, oneerlijke boevenbende. Laatste keer geweest.

1. Juni 2018
Gsm Eindhoven-Logo

Antwort von Gsm Eindhoven

Op nieuwe valschade zit helaas geen garantie. Het bewijs dat we hiervoor hanteren is dat een beeldscherm niet spontaan breekt als deze stil in de kast ligt. Dit breekt alleen bij vallen of buigen is het antwoord van Samsung en van ons in dit geval. Bij twijfel laten we het altijd de fabrikant bepalen, en hun standpunt nemen we over.

Waardeloze zaak!

Waardeloze zaak!
Paar maanden geleden scherm laten vervangen en toen ie het daarna niet goed deed lag het “ineens” aan het moederboard. Vandaag ergens anders een nieuw scherm laten monteren en telefoon werkt weer perfect! Het zijn dus gewoon oplichters!

18. Dezember 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

iPhone scherm reparatie uitgevoerd door …

iPhone scherm reparatie uitgevoerd door GSM-Eindhoven, buiten het feit dat het scherm van zeer slechte kwaliteit is laat het scherm nu in zijn geheel los.

Naar Eindhoven gereden om deze klacht kenbaar te maken en de enige vraag van de balie medewerker is of dit wel in de garantietermijn valt, nu heb ik deze telefoon (scherm) op 29 augustus 2016 laten repareren en geven ze aan hier niks mee te doen! Teleurgesteld in gsm-Eindhoven.

18. August 2017

Onaanvaardbare ervaring.

Onaanvaardbare ervaring.
Reparatie glas duurt 4 weken voordat toestel terug komt.
Echter, achterkant zit nog los, dus weer terug. Direct in winkel opgelost. (wellicht was dat niet een goed idee)
Ditmaal zitten de knoppen aan de rand, steken niet meer uit en zitten in de rand, zodat ze moeilijk in te drukken zijn...maar goed, alles verder, dus dit zo gelaten.
Echter, weekje later, toestel ligt op tafel, en ineens springt het glas bij de inkeping van luidspreker, en direct enorme barst. Even later komt er nog een enorme barst erbij.
Terug naar de winkel. Eerst word mijn vriendin weggestuurd met boodschap "u heeft hem laten vallen, dat zien we duidelijk"..terwijl barst niet aan de rand van het glas zit ofzo...en zoizo, was dat ook niet het geval.
Daarna ik naar de winkel, ook weggestuurd "gesprongen glas valt niet onder garantie"..maar ook betaald reparatie was geen optie, want "we doen geen zaken meer met die reparateur, en dat glas is niet meer leverbaar dus zelf kunnen we het ook niet, probeer onze concurrent eens"

Kortom, 1 reparatie die heel lang duurt, is aanvaardbaar.
Dat we daarna terug moeten omdat reparatie andere defecten oplevert, jammer, maar kan gebeuren.
Dat we daarna weer terug moeten, is al frappant...maar dan weggestuurd worden met 'valt niet onder garantie' is onaanvaardbaar !

17. Juni 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

IPhone6 met waterschade...slechte oplossing.

IPhone6 met waterschade...
Toestel deed het af en toe nog wel.
Naar GSM-Eindhoven voor reparatie..
€40 vooraf betaald en na 1,5uur telefoontje met melding dat GSM weer werkte. So far so good..
Idd het toestel werkte weer. De Home button niet meer, maar er was een mogelijkheid om het toestel te bedienen via andere touch-tegel op het openingsscherm.
Niet geheel blij met de oplossing. Even Internet en ziek vervanging Home-button. Fixjeiphone webshop geeft zeer duidelijke video-instructie, dus ik bestel een button plus reparatieservice: kosten €22
Binnen 10 min button ZELF vervangen en klaar.
GSM-Eindhoven gebeld en merkte al snel dat er alleen maar werd gezocht naar excuses.
Ik miste nog een onderdeel dat zij eruit hadden gehaald...
Kortom eventuele toekomstige reparaties NIET bij GSM-Eindhoven

2. Juni 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bijzonder ontevreden over de kwaliteit en service …

Bijzonder ontevreden over de kwaliteit en de service van GSM-Eindhoven. Ik klaag niet snel, maar ik kan deze zaak alleen maar afraden bij iedereen:
In eerste instantie op 20 april in filiaal Deurne het glas van een OnePlus 3 laten vervangen. Dat was broddelwerk eerste klas: glas sloot niet lekker aan en zweefde op hele stukken los van het toestel. De dag erna dan maar terug naar filiaal Eindhoven waar ook eerlijk werd toegegeven dat dit broddelwerk was. Glas opnieuw vervangen door filiaal Eindhoven. Helaas een hoop loopwerk, tijd en benzine verspild met een dubbel bezoek!
Nu, nog geen 4 weken later is er recht boven bij de microfoon een hoek uit het glas gebroken. Telefoon zat gewoon in de broekzak. Bumper eromheen met beschermende rand die boven het glas uitsteekt. Hij is niet gestoten of gevallen. Contact opgenomen met GSM Eindhoven en zij willen niets aan de schade doen en het valt niet onder de garantie. Hun verhaal: "glas gaat niet zomaar kapot - er zal wel druk op uitgeoefend zijn of gevallen zijn" - Dat is dus niet zo en een duwtje op het glas rondom de afgebroken hoek laat duidelijk zien dat het glas niet vast op de onderliggende behuizing zit. Glas wat goed ondersteund wordt en gelijmd zit op de onderliggende telefoonbehuizing breekt natuurlijk niet zomaar - als het echter plaatselijk zweeft wordt het zwak. Dit heb ik ook telefonisch uitgelegd aan GSM Eindhoven. Echter in dat verhaal zijn ze niet geïnteresseerd en ze zijn ook niet geïnteresseerd deze zweving zelf te bekijken om te zien of er mogelijk toch sprake is van een montagefout. Enige wat ze kunnen aanbieden is het glas weer opnieuw te laten vervangen voor nog eens bijna twee honderd euro!
Jammer van deze afhoudende houding, waar ze zelf al hebben aangetoond in de eerste vervanging in Deurne dat ze niet foutloos werken.
Het mogelijk duidelijk zijn dat we dit na deze twee ervaringen niet meer van plan zijn nog een keer bij jullie terug te komen!

17. Mai 2017

Vingerafdrukscanner gemolesteerd door reparatie

Zeker niet heen gaan! Ik liet van mijn iPad mini 3 het glas vervangen. Na vervanging werkt de vingerafdrukscanner niet meer. Ik had de scanner voor reparatie uit gezet en de pincode gedeactiveerd. Het verweer: het ligt niet aan ons want we konden niet testen of hij het deed. Nou, ik weet dat hij het nog deed. Maar een klant wordt niet gelooft. Van eigen verantwoordelijk (vooraf de juiste vragen stellen) wil men niets weten. Prutswerk krijg je hier dus! Ik zit nu met een iPad met een gerepareerd glad maar zonder vingerafdrukscanner. Dat men zich zo gemakkelijk hier vanaf kan maken.
De iPad is nog wel opgestuurd om de scanner te laten testen. Of het aan de reparatie ligt. Uitslag: het is niet te maken en het ligt niet aan ons. Moet ik nu wel de reparateur geloven? Ik geloof iig mijzelf. Dat hij het deed op het moment van inlevering. Advies: ga niet naar deze reparateur.

20. Dezember 2016

Goede winkel

Recent bent ik hier geweest met mijn iPhone omdat er een barst in het scherm zat. Ik kwam in de winkel, en werd best snel geholpen, en ik kon nog op de reparatie wachten ook! Ongeveer 10/15 minuten later was mijn toestel klaar en weer gloednieuw!

20. Oktober 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede snelle service en garantie

Kom al een aantal jaren bij dit bedrijf en de service is super word altijd vriendelijk te woord gestaan en mijn toestel snel gerepareerd. Ben een keer terug geweest voor de garantie van mijn glas en toen is er onder de garantie een nieuw glas op gekomen zonder enige problemen. Ik raad daarom ook andere mensen aan om hier zijn/haar toestel te laten repareren.

20. Oktober 2016

Toppers!

Mijn telefoon laadde niet meer op, paniek!!!
Hup in de auto, naar gsm-eindhoven. Er zaten wat mensen in de wachtkamer, maar aan de balie werd ik snel en duidelijk geholpen. Ik kreeg een nummer (nummer 9) en mocht even in de wachtkamer wachten. Lekker een blaadje zitten lezen, maar kreeg hem niet uit want m'n telefoon was binnen 15 minuten al klaar! Topservice, topkwaliteit en een topprijs!

30. September 2016

Eerlijk en transparant een dikke 10

Vorige week woensdag bij gsm eindhoven geweest met mijn iPhone 6s die ik had laten vallen.
Ik kreeg van de medewerker die mij te woord stond 2 keuzemogelijkheden voor het vervangen van mijn scherm.
Een hergebruikte lcd of een originele lcd het werd me duidelijk verteld wat de verschillen zijn.
Gekozen voor de originele.
Er werd me meteen gezegt dat de reparatie langer gaat duren dan wat op de site staat.
Eenmaal mijn toestel terug kreeg, binnen de afgesproken tijd bleek dat mijn vinger scan niet meer werkte.
Meteen gemeld bij de baliemedewerker en hij nam mijn toestel meteen weer in.
Na 5 minuten was mijn toestel weer klaar en alles werkte weer.

Dank je wel
Esther de Veer

21. September 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr