Samsung A56 besteld. Volgende dag geleverd. Had probleem met opstarten van het toestel. Telefonisch contact opgenomen, kreeg meteen iemand aan de lijn (!) Kon het toestel (gratis) retourneren, waarn... Mehr ansehen
T& W In mijn geval (W) Wesley is betrouwbaar gebleken in het nakomen van afspraken, communiceerde adequaat en heeft mij geholpen bij het uitzoeken van de beste koop en vervolgens ook de installatie.... Mehr ansehen
iemand die echt met je meekijkt , in dit geval voor me kids wat ze nodig hebben aan capaciteit, denkend aan wat je kan uitgeven , en verder gewoon super goede service
- Mobiltelefongeschäft
- Geschäft für Mobiltelefonzubehör
- Elektronikunternehmen
- Hobbygeschäft
- Telefongesellschaft
- Computerspieleladen
Vom Unternehmen geschrieben
Dé webshop in betaalbare mobiele telefoons, tablets, laptops en Nintendo spelcomputers en games. We hebben een unieke webshop met een afhaal locatie in Uden waarbij je producten op afspraak kunt komen bekijken en ophalen. Betalen met iDeal, creditcard, contant en achteraf met Klarna is mogelijk. Merken die wij verkopen zijn onder andere Apple iPhone, Apple iPad, Apple MacBook, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Tab, Google Pixel, OnePlus en Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo Switch, Pokémon boxen en kaarten.
Zadelmakerstraat 10, 5405BR, Uden, Niederlande
- 0610986314
- info@tenw-online.nl
- tenw-online.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Betrouwbare en goede levering
Snelle reactie, netjes verzonden, duidelijke communicatie en alles ziet er goed uit en werkt goed voor goede prijs.
Zeer goede deal!
Duidelijke site, snelle levering en tegen een zeer scherpe prijs!
Ben super tevreden met deze aankoop
Heeel skon.
iemand die echt met je meekijkt
Helemaal tevreden met mijn telefoon met…
Helemaal tevreden met mijn telefoon met toebehoren. In de winkel opgehaald, echt een goede, professionele en vriendelijke service! Komt daardoor betrouwbaar over. Ga er zeker nog eens terug als mijn kinderen n nieuwe telefoon nodig hebben of zo... T&W bedankt!!!
Super snelle en correcte communicatie…
Super snelle en correcte communicatie en verzending! Rad het zeker aan!
Eerlijke nette communicatie
De smartphone die op de website aangeboden werd bleek in werkelijkheid een andere kleur te hebben. Hierover werd eerlijk gecommuniceerd en gevraagd of ik de andere kleur ook goed vond. De bestelling is daarna naar tevredenheid afgehandeld.
Telefoon
Zaterdags ‘s middags gebeld en kon nog langs komen zou wachten
Telefoon lag al netjes klaar
Dus alles perfect geregeld
Xiaomi 15 ultra.Nieuw toestel voor 899€
Ik heb 08/03 een Xiaomi 15 ultra besteld.Nadat ik eerst via chat enkele vragen gesteld had en daarop snel antwoord kreeg. En 10/03 rond de middag is hij al geleverd in België.
Top service en zeker aanrader !!!
Behulpzaam goede site en ik werd…
Behulpzaam goede site en ik werd gelijk gebeld dat er iets niet voorradig was en dat werd gelijk gecompenseerd
Voor het eerste deze winkel bezocht
Voor het eerste deze winkel bezocht! En wat een vriendelijk personeel. Nemen echt de tijd voor je en helpen je fijn. Kom zeker vaker terug! En leuke pokemon kaarten of producten!
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Tevens ook een pakketpunt voor bijna alle pakketdiensten. Makkelijk bereikbaar via whatsapp.
Alles super snel ontvangen en in nette…
Alles super snel ontvangen en in nette staat. Helaas werkt 1 van de games niet.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.