Gsm Eindhoven Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een echte aanrader, deze Gsm-shop Eindhoven, als je een probleem hebt met je mobiel. Ik ben geholpen door Gökưan, echt een zeer spontane vriendelijke man. Hij geeft vooraf een prijsafspraak, bied je... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede service,snel gemaakt echt een top zaak ik zou iedereen GSM Eindhoven aan raden,en als top service heb ik een gratis hoesje erbij gekregen. Mvg M .L

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

UItstekend geholpen met het -volgens KPN- eenvoudig overzetten van bestanden naar mijn nieuwe Android telefoon. Dat 'eenvoudige' viel mij behoorlijk tegen. Vandaar dat ik GSM Eindhoven, net als ruim... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bijzonder vriendelijk personeel. Mijn telefoon kon ergens anders niet gemaakt worden. Via een vriend kwam ik bij gsm Eindhoven. Nadat ik duidelijke afspraken gemaakt had met de eigenaar kon ik na 1 da... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

33 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer vriendelijke snelle service!

Ze berichten meteen terug als je een vraag stelt via de app, de service was top! Heel vriendelijke mensen. Er werd netjes van te voren gezegd wat de kosten waarschijnlijk zouden worden, misschien zou de achterkant kunnen beschadigen waardoor de kosten hoger zouden zijn, maar dat was niet het geval. Dus een accu vervangen viel me w.b prijs enorm mee!

14. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne winkel met prima service

Superfijne winkel … als ze het gratis kunnen repareren dan doen ze het ook. Verschillende keren batterij laten vervangen. Zonder problemen en lekker snel geregeld. Zo had ik mijn telefoon in het water laten vallen. Rijst en een bakje om het te ontvochtigen. Was er per ongeluk in de laadconnector rijst gekomen. Even schoonmaken en hoefde niets te betalen een keer … dat krijg je als je vaste klant bent! Top!

9. Mai 2023

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam, fijne voorwaarden (niet goed, dan kijken we verder, en anders alsnog geld terug). Goedkoper kon ik niet vinden.
Voor m'n Google Pixel had ik wat extra info willen hebben bij de handelingen die je moet doen om de vingerafdruksensor weer aan de praat te krijgen, maar dat is me uiteindelijk gelukt, dus ik ben allang blij.

6. Juni 2023

Super!

snel contact gelegd via Whatsapp! heel snelle reactie en adequate actie voor bestellen en reparatie { een dag later al!]
dat alles voor een klein prijsje en een vriendelijke ontvangst.
kortom een dikke aanrader!!!

29. Oktober 2022

iPhone 8 "reparatie"

Ik had een iPhone 8 die niet meer werkte, vermoedelijk door waterschade. Hier ingeleverd, ze gingen ernaar kijken; ze kregen hem werkende met het scherm eraf, maar zodra het scherm er terug op ging deed hij het niet meer. Drie dagen hebben ze de telefoon gehad, en uiteindelijk geconcludeerd dat waarschijnlijk het moederbord vervangen moet worden. Ik vroeg of ze de telefoon ook open, met het scherm eraf, konden geven, zodat ik mijn gegeven eraf kon halen, en dat was geen probleem; ik hoefde er niet eens voor te betalen. Topservice!

29. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prijzen op website kloppen niet

Prijzen op website kloppen niet. iPhone 6S schermreparatie voor €49 wordt minimaal €69. Gevraagd waar dat op website stond, moet verkoper minutenlang zoeken naar een voorwaarde - en komt dan bij andere telefoon uit dan 6S. Gevraagd waar die echte prijzen dan wel stonden: nil, staan er niet op. Hier kom ik niet meer terug!

7. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ontevreden, na vele jaren tevreden te zijn geweest…

Na vele jaren tevreden te zijn geweest met GSM Eindhoven heb ik helaas nu ook een slechte ervaring. Na vervanging batterij (met overigens slechte performance; "zou door apps komen"), krijg ik problemen met mijn scherm ("ik zou de telefoon hebben laten vallen"). Scherm wordt vervangen; ik breng een protector aan; ik merk dat de thuisbutton minder goed reageert, maar neem dat op de koop toe. Na enige weken onstaan er spontaan cracks in mijn scherm (onder de protector) en het lijkt te beginnen naast de home button. Reactie GSM Ehv: "barsten onstaan niet spontaan; het komt door jezelf; je weet soms niet of je ergens tegen aan stoot". Bij de aanschaf van het scherm moest ik 10 euro extra betalen omdat het LCD scherm niet terug gestuurd kon worden; nu ik 10 euro terug vraag voor het scherm omdat in dit geval slechts de glasplaat gebroken is, kan dit ineens niet. Ik heb overigens wel de aanschafprijs van mijn batterij retour gekregen, maar de oude batterij hebben ze natuurlijk bij vervanging gehouden, en ik heb nu dus een batterijloze telefoon. Al met al ben ik nu dus 49 euro kwijt voor niets en heb ik een nieuwe telefoon moeten kopen en is het mijn woord tegen het woord van GSM Ehv. Ik vond het een slechte service, al waren ze het daar zelf niet mee eens. Vanaf nu raad ik daarom iedereen af hier naartoe te gaan.

20. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onnodige en verkeerde reparatie...

De oorspeaker van mijn iPhone X doet het niet goed. Speaker moet vervangen worden volgens dit bedrijf (€75). Maar, ook de nieuwe speaker blijkt een heel blikkerig geluid te geven, niet goed dus. Ik terug. "we kunnen het vervangen, maar dan is de kans heel groot dat face ID niet meer werkt...", "Pardon", "Ja kijk maar op google", "oké, maar bij de vorige reparatie was dat toch ook niet", "Dan zijn we dat de vorige keer vergeten te vertellen, en heeft u heel veel geluk gehad dat face-id nog werkt..."
Gevalletje afschepen om onder de garantie verplichting uit te komen. Ik laat mijn telefoon dus niet achter ("u kunt altijd unlocken met de code", "ja, daarvoor heb ik een dure iPhone X aangeschaft...")
Toch maar even zoeken op Google: face id doet het niet meer na vervanging van de sensor kabel, niet na vervanging van de speaker (je moet dan wel solderen), en prachtige filmpjes hoe je dat dan moet doen... Misschien een keertje naar kijken Gsm-Eindhoven?
ps (overigens: volgens google is de oorzaak van een blikkerig geluid vaak een verstopte roostertje)

Gsm-Eindhoven: Doei!!

24/06/2021: Net even bij 'Check Before' geweest, Kernkwartier Nuenen. "Blikkerig en slecht geluid? Het roostertje is waarschijnlijk verstopt meneer". 10 minuten later, en €10 verder, heb ik het geluid van een nieuwe iPhone...
Geachte lezer van deze review, vul het zelf maar in...
Gsm-Eindhoven, schaam je diep...

25. Juni 2021

Onbeschoft, afrader. 15 maart 2021

15 maart 11.15: Zojuist de eigenaar aan de lijn gehad. Driftig, ontplofte en smeet de telefoon erop. (!!) Totaal onbeschoft. Situatie: Ik breng een oude reserve laptop (7 jaar oud) die niets meer doet. Afgesproken: Alleen onderzoek, daarna overleg. Onderzoekskosten 35,= euro. Ik hoor niets na 1,5 week, bel vandaag zelf. Krijg de eigenaar aan de lijn: Laptop doet het weer, kosten 130,= euro. Dat is niet afgesproken. Ik bespreek dat met hem. Hij valt je in de rede, laat je niet uitpraten en begint elke zin met 'ja maar'. Ik leg uit dat dat 1) niet de afspraak was en 2) ik de laptop niet voor dat bedrag had laten repareren. Is al lang afgeschreven. Boze eigenaar van de winkel en uiteindelijk ook boze eigenaar van de laptop. De eigenaar van de laptop is echter niet onbeschoft. De eigenaar van de zaak wel. Hij schreeuwt over de telefoon en legt de hoorn erop. Afknapper. Ik ga deze week even langs, vraag hem om de ongewenste reparatie ongedaan te maken en zal proberen de laptop me te nemen na de afgesproken 35 Euro onderzoekskosten. Ben benieuwd! Was eerste en laatste keer, deze zaak.

15. März 2021

Antwort von Gsm Eindhoven

U bent niet bij ons geweest aan de Brussellaan 2F in Eindhoven. Graag de juiste winkel aanschrijven.
Wij repareren momenteel geen laptops en we hanteren ook geen onderzoekskosten. Daarnaast zegt dit verhaal beide eigenaren ook helemaal niets.

Dus of u bent een concurrent die dit verzint of uw ervaring berust op een andere winkel. Indien u wel bij ons mocht zijn geweest zou ik graag uw factuur en betalingsbewijs ontvangen om deze review te updaten.

Indien onze aanname van dat u ergens anders deze ervaring heeft opgedaan klopt, zouden we het op prijs stellen als u deze review aanpast of verwijderd.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Waarom geen 5 sterren..?

Waarom geen 5 sterren..?
Heb al meerdere toestellen laten repareren en ben altijd met tevredenheid vakkundig geholpen. Nu had ik weer een scherm stuk en heb hierover vtv via mail en telefonisch contact gehad. Op de website stonden een aantal tarieven waarvan ik uit ging van het hoogste tarief.
Bij de winkel kreeg ik het te horen dat de kosten een stuk hoger uit vielen dan op website, waarop ik toch van reparatie af heb gezien.
Heb t toestel ergens ander laten repareren voor ongeveer de prijs die wel op de website staat..
Beter vtv goed informeren naar de kosten.

17. Dezember 2020

Horloge gekocht bij GSM Huys

Horloge gekocht bij GSM Huys via bol.com. Bol.com meldt 30 dagen bedenk tijd zodat je hem goed kan bekijken en kan proberen, dus ik hem een week later dan verwacht binnengekregen en met veel plezier een dag om gehad, toch niet zo wat ik er van verwacht had.. bijna niet om gehad dus dan maar retour sturen, want bij bol.col staat dat dat mag! 30 dagen gegarandeerd geld terug.... dus ik terug sturen, krijg net mail dat hij niet word geaccepteerd omdat de seal gebroken is.... maar hoe, wil, je, een, product, bekijken, zonder, dat, de, seal, breekt?!?! Wat een onzin.

8. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ze vervangen je telefoonscherm heel snel door een waardeloos scherm

Ik wachtte twee maanden nadat ik hier service kreeg om te zien of alles in orde was. Dus hier is de conclusie: ze vervangen je telefoonscherm heel snel door een waardeloos scherm met 6 maanden garantie.

Mijn originele scherm had geen kras totdat het op de rotsen viel. Maar hun waardeloze scherm wordt binnen 2 maanden geleidelijk in mijn zak gebroken. Raad eens, hun garantie dekt geen schermscheuren maar functionaliteit. Waardeloze winkel met waardeloze schermen. Als u daar betaalt om het scherm van uw telefoon te wijzigen, vergeet dan niet dat u binnen twee maanden opnieuw moet betalen.

Bewerken na reactie: is dit uw reactie? Van een goed bedrijf zou ik een klantvriendelijke houding verwachten.
Controleer gewoon "echte" Google-recensies en u zult honderden dezelfde klachten zien.
De schermen zijn zo waardeloos dat ze barsten bij temperatuurverandering.

Bewerken na reactie2: In plaats van tijd te besteden aan het schrijven van onzin, kunt u uw klanten helpen. Ik heb niets gedaan om je waardeloze glazen scherm te breken, geen druppel, geen klap. Het was 's nachts kapot. Als het raamglazen waren, zou het huis binnen een maand een terras worden. Als Apple je waardeloze schermen zou gebruiken, zou het binnen een uur failliet gaan.

22. Juni 2020

Antwort von Gsm Eindhoven

Uw scherm scheurt spontaan? Vreemd, onze 50.000 andere klanten die jaarlijks hun scherm laten repareren ervaren dit niet zo.
PS, echte recensies online bestaan niet, wordt door niemand gecontroleerd. Kunnen door zowel echte klanten als het bedrijf zelf als door concurrenten geschreven worden. Sommige mensen denken dat ze een review als pressie middel kunnen inzetten om hun gelijk af te dwingen. Wij geven nooit garantie op glasbreuk!
Wat klantvriendelijke houding betreft heeft de klantvriendelijkheid niets te maken met garantievoorwaarden. Geen enkel bedrijf geeft garantie op glasbreukschade. We vervangen elke dag 100+ schermen met gescheurd glas omdat de verkoper van hun telefoon deze schade niet in de garantie dekt. Wij hebben zoveel klanten omdat scherm schade nooit garantie is. Koop je een iPhone of een Samsung, en gaat door een ongelukje je scherm kapot, dan ga je niet garantie claimen bij de verkoper, maar laat je het bij een reparatiebureau tegen betaling maken. Iedereen begrijpt dat schade aan het glas niet gratis gemaakt wordt, en dat het niet in de garantie valt. Waarom je denkt dat dit bij ons wel zo zou zijn is mij een raadsel. We hebben het duidelijk op de site vermeld staan.
Volgende keer gewoon niet zo lomp met je telefoon omgaan, dan komen er ook geen scheuren in, en hoef je ook niet van dit soort nutteloze reviews te schrijven.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen vak mensen. Maken iets kapot, ik betalen.

Had haast hier in Roosendaal kon het niet gelijk gerepareerd worden de batterij moest besteldt worden. Heb hem nodig voor mijn werk.
Na enig zoeken zag ik een werkwijzen hoe de batterij van een Samsung S8+ moest vervangen.
Had even gebeld naar deze brokken piloot en zeiden dat hij daar een vervanging van de accu
45 Euro zou kosten. Hier in Roosendaal rekende zij 64 Euro. Eindhoven ligt +/_ 85 kilometer van Roosendaal. Dus reed naar Eindhoven koste alleen meer tijd. Daar aankomen zei die verschrikkelijk man dat de achterkant van glas was en dat die weleens brak. Had het gevoel dat dat sporadisch gebeurt. Toen ik de telefoon terug kreeg was de glazen achterkant dus toch gebroken . Hadden op het bonnetje de prijs al aangepast, 20 Euro meer. Nu kostte mij met op en neer reizen dus meer als in Roosendaal.
De man zei geen sorry alleen maar een grote mond. Heb aan verschillende gsm winkels gevraagd of dit normaal is de achterkant kant breekt. Gebeurt wel eens maar kan voorkomen worden door het nog een keertje te verhitten.
Ook vroeg ik is het normaal dat als jullie hem breken dat de klant daar voor op moet draaien.
Nee dat hoeft niet was het stellige antwoord.
Het is geen goede behandeling van de klant om te herhalen dat ik er mee akkoord ging dat voor mij rekening is en dat hij aan zijn wettelijke verplichtingen had gehouden. Deze mensen zijn niet te vertrouwen. Had gebeld en een prijs opgevraagd 45 Euro en geen waarschuwing dat als hun iets breken ik dat moest betalen.
Had dan echt niet de moeite genomen om 85 kilometer te gaan rijden. Ook die grote mond, de garantie geen jaar maar 3 maanden.
Mijn advies is blijf daar weg.

14. Juni 2020

Antwort von Gsm Eindhoven

We hebben voor aanvang van de reparatie duidelijk vermeld dat de kosten 65 euro zijn als het glas breekt. Het is uw eigen beslissing dat u er 85km voor rijdt. Dat het dan daadwerkelijk gebeurd en we deze 20 euro in overleg met u in rekening brengen is een heel ander verhaal dan dat u nu verteld. Nu lijkt het er net op alsof we op eigen houtje de prijs ophogen, dat is erg unfair. We bespreken altijd alle mogelijke scenario's kwa kosten voor we aan een reparatie beginnen. Maar gezien uw gehele reactie hier en in de winkle lijkt het ons inderdaad beter dat u nooit meer langskomt, en lekker in Roosendaal blijft.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

BRENG JE TELEFOON VOOR GEEN ENKELE…

BRENG JE TELEFOON VOOR GEEN ENKELE REPARATIE NA DEZE OPLICHTERS !!!
iPhone 8 met enkel een kapot scherm na gsm ehv gebracht en terug gekregen met nog steeds een kapot scherm EN EEN DEFECTE HOMEBUTTON.
Deze mensen weten niet waar ze mee bezig zijn en geven voor de gemaakte schade geen enkele vorm van compensatie.

28. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deze mesnen vertellen allemaal verhalen…

Deze mesnen vertellen allemaal verhalen die ze later ontkennen! Eerst kwam en medewerker zei oh telefoon kan niet gemaakt worden als je verzekering hent dan kan ik rapport maken daarvoor ik dacht huh ! Ik zei ik kom later terug even nadenken war ik doe .. later kwam ik terug stond andere medewerker en vond mijn verhaal heel vreeemd en ongeloofwaardig ( nou ik zou maar aan je collega gaan vragen wat voor mafia praktijken hij daar voert maar dat terzijde) ik vond al vreemd om te oordelen over telefoon zonder getest te worden maar ja ik ben maar klant he heb daar geen verstand van.. toen zei die man ik kan offerte maken wat reparatie gaat kosten ik zei prima een andere collega heeft m nagekeken en die gaf aan dat alleen accu en scherme kapot zijn ! Toen begon die andere ja we doen niet zomaar totaloss rapport geven blablablalb ik heb paar keer aangegeven dat het mij zo verteld is ik ga mezelf nier voor schut zetten door paar tientjes maar goed dat weer terzijde. Ik kreeg offerte van 124 eur en deze heb ik ingedient netjes bij verzekering. Kom k vandaag naar deze zaak om bij hun telefoon te maken zegt medewerker nou er is meer aan de hand dan alleen scherme en accu !! Ik ben woedend ! Ik heb nog gezegd weet je zeker dat alleen accu en scherm kapot is ? Jaaa mevrouw keek ze me aan van waarom vraag je dit!! Vandaag zegt ze ja mss is dat In je tas gebeirt ! Home knop kapot!! Ik dacht meot ik nu huilen of lachen ! Telefoon is van de zaak meteen in doosje terug en heel tijd Inc dashbord gelegen netjes hzo is de thuisknop kapot! Ze geeft haar fout nier toe dat ze toen niet goed heeft getest en wil haar fout bij mij neer leggen ! Ik hen voor die offerte €30 moeten betalen ! Als dit een zaak is voor goed service op zn minst door DsZe gebeuren mij €30 terug geven ! Ik heb een tip voor deze medewerker fouten kunnen gebeuren deze dien je toe te geven en ik zou geen offertes maken totdat je kennis opdoet .. nou mij niet gezien bij deze “zaak”

5. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit meer! Slecht service en verhaaltjes verzinnen die je dan geen garantie geven.

k heb mijn gsm, een Samsung S7 Egde, laten repareren op zaterdag 14/09 rond 13 uur 's middags.
Voor alle duidelijkheid, jullie hebben de batterij en de achterkant van de gsm vervangen aan 65€.
De verkoper heeft mij gezegd, omdat er een klein scheurtje is aan de voorkant van het scherm, dat er enkel een risico was dat er een grotere kras in kon komen omdat de gsm tijdens de vervanging van de batterij lichtelijk gebogen wordt en er voor de rest geen verdere risico's tot beschadiging aan konden komen.
We zijn hem rond 15 uur komen ophalen en ik heb inderdaad de gsm aan gezet en op het eerste zicht was er niets te zien.
Weet dat beide randen afronden zijn en de groene fijne streep is langs de hele zijde uiterst rechts te zien.
Ik heb dit vastgesteld diezelfde dag toen we thuis kwamen van Eindhoven.

Als je de gsm van bovenaf bekijkt, dit is dezelfde positie van de gsm die ik toen in jullie winkel heb gehanteerd, dan zie je die groene streep bijna niet tot niet helemaal..
Maar wanneer je de gsm meer langs de rechterkant gaat bekijken, dan zie je de groene streep wel erg goed, en dat is echt storend.
Voor alle duidelijkheid en bewijs, ik heb 2 foto's toegevoegd die de bovenkant van de gsm alsook de zijkant van de gsm laten zien.
Bij een achtergrond met meer licht densiteit is deze niet te zien van bovenaf (zelfde positie zoals in de winkel toen) dus ik heb speciaal een meer donkere achtergrond gekozen.
Ik heb ook 2 foto's bijgevoegd die hetzelfde begin scherm hadden als in jullie winkel toen.

Voor mij is het duidelijk, die groene streep is ontstaan bij de reparatie van de gsm die niet opgemerkt werd omdat de gsm in vooraanzicht en met een lichtere achtergrond is getest geweest.
Ik heb mijn gsm niet laten vallen intussen en hem normaal gebruikt.
Dus ik vind dat ik recht heb op jullie 3 maand garantie om de groene streep te laten repareren door jullie.

En dit is het antwoord van de support dienst GSM Eindhoven;:

Het is niet belangrijk wanneer de schade aan het scherm ontstaan is. Want voor de reparatie hebben we reeds aangegeven dat het scherm verder kan scheuren. Wanneer dat dit dan gebeurt is niet belangrijk voor de garantie bepaling die wij op het vervangen onderdeel geven. Het is de klant die bepaald of die de reparatie na deze informatie laat uitvoeren.
Zoals we reeds eerder aangaven is de kans dat het scherm strepen krijgt zonder batterij vervanging net zo groot omdat de helft van het onderdeel al gescheurd was.

Hier laten wij het bij.

2. Oktober 2019

Garantie tot aan de deur

Garantie tot aan de deur
Nooit, nooit, nooit Je IPAD oid hier laten repareren. Het is garantie tot aan de deur. 4 maanden terug is het scherm vervangen van een IPAD 2018 van 1 maand oud. Mijn dochter liet hem vallen. Kan gebeuren. Via de verzekering het scherm laten maken en ook meteen extra beschermhoes gekocht.
Op de terugreis van vakantie, is het gescherm spontaan diagonaal gescheurd (van linksboven naar rechtsonder, waarschijnlijk door de hitte). Zonder dat iemand hem heeft laten vallen. GSM Eindhoven gebeld en gaven aan geen garantie te geven op het scherm, dat is zo'n 3 maanden terug gebeurt, ik baalde flink kan ik je vertellen. Nu ging ik toevallig mijn auto opruimen en kwam een bon tegen van GSM eindhoven waarop staat: Garantie 6 maanden. Dus ik terug naar de winkel. Daar werd ik als leugenaar weggezet aangezien ik niet kan bewijzen dat het scherm spontaan gescheurd is. Dat kon niet en moest zijn gevallen (zijn geen sporen van val schade te zien. Ook werd mij verteld dat er geen garantie op het scherm zat. De medewerker kon mij dit niet laten zien op papier, ik moest maar naar huis gaan en dan werd het gemaild. Op het bonnetje staan wel garantie 6 maanden. nee ,das was niet zo. Op de site staat: OP ELKE REPARATIE 1 JAAR GARANTIE. Een andere medewerker kwam zich ermee bemoeien en liet mij zien op de site"fabricage fouten" , daar zou het onder vallen.. Blijkbaar snappen ze niet dat fabricage fouten onder garantie valt. Als er een fabricage fout zit in een vaatwasser, dat deze dan kosteloos wordt gerepareerd, zelf buiten de garantie periode aangezien de levensduur langer is dan de standaard garantie. Ik kon een rechtszaak beginnen die hij voor 99% ging winnen. Je hebt geen poot om op te staan hoe eerlijk je ook bent.

Ik kon ook voor 80 Euro het laten opsturen naar China werd mij verteld want, daar zat hun leverancier. Ik denk dat dat ook inhoudt dat mijn scherm geen origineel scherm is.

Wordt ook niet meegedacht naar een oplossing. Het is jou woord tegen dat van hun ondanks dat je zogenaamde garantie hebt.

Reactie op hun reactie: Op het moment dat ik op 4 juni met hun heb gebeld, want de IPAD is in Maart van dit jaar gerepareerd en ik gewoon alle bonnetjes voor de verzekering heb moeten bewaren (deze trouwens op de toonbank heb gelegd) Dit was omdat, de eerste scheur in het scherm was gekomen. Toen werd al tegen mij verteld dat er op het scherm geen garantie zat.
Ze liegen dus al over het feit het langer geleden zou zijn geweest en dat ik geen bonnetje zou hebben, daar hebben we het niet eens over gehad, zegt ook al genoeg.
Vervolgens is het scherm verder gaan scheuren door de druk en is het scherm gebarsten. Ik wilde dit toch laten repareren totdat, ik dit bonnetje vond, het gat is sinds vorig weekend gekomen, we waren weekendje weg en niemand was thuis, toch is het scherm gebarsten, op dezelfde plek als de eerste scheur (te triest dat ik mij hierover moet verantwoorden).
Als ze tegen mij hadden gezegd op 4 juni, kom even langs en dan kijken we wat we kunnen doen, was de uitkomst hetzelfde geweest aangezien er geen garantie op zit, toch??want ik kon niet bewijzen dat het niet was gevallen. Het was namelijk mijn woord tegen dat van hun. Wat dat is wel 30x tegen mij verteld gisteren, kan je zeggen dat een zeer fijn gesprek was, zeker toen zeiden over een rechtzaak. pure klasse.. Gesprek aan de telefoon heeft 5 minuten geduurd en het had geen zin om langs te komen.
Uit andere reviews lees ik ongeveer dezelfde soort klachten.

Ja, wie geloof je nu hé.... een hardwerkende vader van kleine 3 kinderen, die zijn kinderen leert dat ze nooit mogen liegen. Of een winkel die je nu wegzet als een leugenaar. Terwijl het gewoon de waarheid is, waarom zou ik hier over liegen?

Eigen fouten toegeven daar, moet je een flinke voor zijn. Je maakt een klant uit voor leugenaar terwijl het verhaal ook zomaar de waarheid zou kunnen zijn.

1 ding: Hoe kan het zijn dat jullie aangeven nooit geen garantie op het scherm zit, zowel telefonisch als in de winkel, dat als ik in het bezit was geweest van het bonnetje (wat ik gewoon nog heb) wel garantie zou krijgen op 4 juni? Klopt gewoon niet. Liegen en bedriegen, dat past beter als naam voor jullie winkel.

Antwoord op de review: nee hoor ik ga zeker niet elke dag een review plaatsen die energie is het mij zeker niet waard. Ik vind het gewoon vervelend dat er totaal geen ruimte is geweest voor uitleg of medewerking en daarbij doel ik op het telefoongesprek juni j.l., waarbij er een scheur ontstond in de autorit vanaf ons vakantieadres. Het scherm is in onze ogen niet goed geweest, want in de auto is er niet bepaald ruimte om een tablet te laten vallen. Ons inziens is dat wel een fout, maar nogmaals daar werd meteen negatief op gereageerd. Er kon niks gedaan worden, omdat er geen bewijs is dat hij niet gevallen is. Ja dan sta je dus al met 1-0 achter. Als er alleen al gereageerd was met wat vervelend kom maar langs dan kijken we erna. Bij mij staat klantvriendelijk gewoon hoog in het vaandel en het is totaal niet de bedoeling om jullie op kosten te jagen. Het gaat mij om de behandeling erna en dat er totaal geen ruimte zit in overleg. Daarbij reageert u ook nog vijandig en externaliserend op in u ogen negatieve feedback lees begin maar een rechtzaak, die win ik met 99 procent of wij gaan niks voor u doen, het scherm heeft geen garantie (tel gesprek), klant als leugenaar uitmaken etc.. Ik heb gewoon nog nooit zoiets meegemaakt. U hoeft zeker niet alles te pikken, maar dit soort manier van communiceren maakt mij furieus. En nogmaals het zat hem met name in het eerste contact en dat er geen ruimte en redelijkheid was. Die laatste zin van u zegt hierbij genoeg en hierbij laat ik het, want we kunnen elkaar de hand schudden. Ik heb exact hetzelfde gevoel. Iets met een muur en oogkleppen op.

20. September 2019

Antwort von Gsm Eindhoven

Gaat u nu iedere dag dezelfde review plaatsen?
Ik zal het nog eenmaal uitleggen:
Fabricage fouten zitten in de garantie.
Nieuwe valschade of scheuren / breuken / gaten in het glazen scherm zitten niet in de garantie.
U haalt zoveel dingen door elkaar in uw verhaal dat het gewoon geen zin heeft om ook maar iets uit te leggen. Sommige mensen willen of kunnen het gewoon niet begrijpen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr