Gsm Eindhoven Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een echte aanrader, deze Gsm-shop Eindhoven, als je een probleem hebt met je mobiel. Ik ben geholpen door Gökưan, echt een zeer spontane vriendelijke man. Hij geeft vooraf een prijsafspraak, bied je... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede service,snel gemaakt echt een top zaak ik zou iedereen GSM Eindhoven aan raden,en als top service heb ik een gratis hoesje erbij gekregen. Mvg M .L

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

UItstekend geholpen met het -volgens KPN- eenvoudig overzetten van bestanden naar mijn nieuwe Android telefoon. Dat 'eenvoudige' viel mij behoorlijk tegen. Vandaar dat ik GSM Eindhoven, net als ruim... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bijzonder vriendelijk personeel. Mijn telefoon kon ergens anders niet gemaakt worden. Via een vriend kwam ik bij gsm Eindhoven. Nadat ik duidelijke afspraken gemaakt had met de eigenaar kon ik na 1 da... Mehr ansehen

Hervorragend

33 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Erg onprofessioneel bedrijf

Erg onprofessioneel bedrijf, hij verkocht me met een leuk praatje een “ hele goede kwaliteit beeldscherm “ met nieuw glas eindstand was die kapot naar n week je krijgt geen garantie. En telefoon had enkel een update nodig omdat hij niet aan ging hij wilde me al een nieuw beeldscherm aansmeren, eindstand naar een andere telefoonzaak gegaan die mijn telefoon aankregen binnen een halfuurtje 😄 kosten waren 0 euro ipv 130 ! Enkel een update had me telefoon nodig. En als je ze achteraf aanspreek op het kwaliteit van het glas lijken ze erg ongeïnteresseerd.

20. März 2025

Antwort von Gsm Eindhoven

Beste Romy, weet je zeker dat je bij GSM Eindhoven op de Brussellaan geweest bent geweest? Want wat jij nu beschrijft is niet onze manier van werken. Wij zullen jou echt geen nieuw glas aansmeren als het toestel alleen een update nodig heeft. Mocht je toch bij ons geweest zijn wil je dan even contact opnemen zodat we kunnen kijken naar een oplossing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kan GSM-Eindhoven absoluut…

Ik kan GSM-Eindhoven absoluut aanbevelen. Geen valse verwachtingen. Ze geven een duidelijk advies vooraf en wat je mogelijk aan reparatie kosten kunt verwachten. Mijn telefoon was in het zeewater gevallen. Voor 10sec. Alles functioneerde nog uitsluitend opladen via USB ging niet meer. Onderdelen (Samsung Galaxy S24 FE) moesten besteld worden. Je krijgt netjes een telefoontje wanneer binnen. Zelfde dag telefoon gebracht en na 25min perfect gerepareerd. Daarbij zeer vriendelijke te woord gestaan. Dikke pluim

10. März 2025

Antwort von Gsm Eindhoven

Wat een geluk dat het toestel het nog doet na een val in de zee. Fijn dat we je hebben kunnen helpen. Hopelijk heb je nog veel plezier van je toestel. Dankjewel voor je review!

Nog nooit teleurgesteld

Nog nooit teleurgesteld bij dit bedrijf. Duidelijke communicatie, no-nonsense & probleem snel opgelost. Vriendelijke service, TOP!

24. Februar 2025

Antwort von Gsm Eindhoven

Wat fijn om te horen, hartelijk bedankt voor deze mooie review!

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Eerlijke en vriendelijke mensen. Blij met mijn weer als nieuwe mobiel

17. Februar 2025

Antwort von Gsm Eindhoven

Fijn om te horen. Dankjewel voor je review.

Geweldige service!

Mijn IPhone 13 Pro Max had waterschade. Na het vervangen van het scherm deed het toestel nog steeds niet naar behoren. Vervolgens als service de accu vervangen en het scherm nogmaals en mijn telefoon werkt weer als vanouds! Wat een top bedrijf!

12. Februar 2025

Antwort von Gsm Eindhoven

Wat een mooie woorden. Daar worden we blij van. Dankjewel en hopelijk tot een volgende keer als het weer nodig is.

Super service

Super goed geholpen.binnen paar uur alweer gerepareerd.

11. Februar 2025

Antwort von Gsm Eindhoven

Dankjewel voor je review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de 2e keer super geholpen.

Voor de 2e keer super geholpen.
Ze kijken meteen met je mee en soms heb je zoveel geluk dat je met een werkend apparaat weer naar huis mag. Zo’n service vind je echt niet overal!!

10. Februar 2025

Antwort von Gsm Eindhoven

Heel fijn dat we je vooruit hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor je review en graag tot een volgende keer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een mislukte update van mijzelf van…

Na een mislukte update van mijzelf van mijn IPhone was hij vastgelopen.. dus terug gegaan naar GSM Eindhoven waar ik eerder al zeer tevreden was na het verwisselen van de batterij.

Na een tweede poging te updaten was het gelukt! Zelfs alle bestanden waren er nog..

Toen ik later vroeg wat de kosten waren, was het antwoord: Dit valt onder klantenservice!

Echt een geweldig bedrijf!

Anthony Duconti

29. Januar 2025

Antwort von Gsm Eindhoven

Nou dat vinden wij geweldig om te horen. Hopelijk tot een volgende keer. Bedankt voor je mooie review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een val van mijn telefoon deed het…

Na een val van mijn telefoon deed het inernet het niet meer. Waarschijnlijk een beschadidge antenne.
Ze hebben mjjn telefoon opengemaakt en gecontroleerd en de connecties bekeken van de antenne. Daarne werkte alles weer naar behoren.
Om dat źe niet konden garanderen dat het bljjftbwerken hoefde ik niets te betalen.
Heel netjes dat ze dit kosteloos doen.

15. Oktober 2024

Antwort von Gsm Eindhoven

Graag gedaan, hopelijk blijft alles naar behoren werken.

GSM Eindhoven, super service

Vorige week hield mijn Samsung S20+ er opeens mee op, had ook wel wat schade:) , de reparatie zou een paar dagen duren vanwege het bestellen van onderdelen. Ik had geen vervangende telefoon, paniek dus :) , maar geen nood, ik kreeg van Marc een leentelefoon om mij uit de brand te helepen. Na een paar dagen was mijn telefoon idd klaar en weer als nieuw! Dank Team GSM Eindhoven voor de super service en hulp! Jullie zijn een aanrader!

23. September 2024

Antwort von Gsm Eindhoven

Naamgenoten hebben een streepje voor ;) Bedankt voor je review

Deskundig, bevlogen een professioneel

Deskundig, bevlogen en professioneel. Degelijke uitleg, originele onderdelen van Samsung in mijn geval.

19. Februar 2024

Antwort von Gsm Eindhoven

Wat een complimenten. We worden er bijna verlegen van. Hartelijk dank en hopelijk tot de volgende keer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

WEGBLIJVEN BIJ DEZE OPLICHTERS!!

WEGBLIJVEN BIJ DEZE OPLICHTERS!!

Geven door de telefoon goedkope prijzen door om je enkel naar de winkel te lokken. Ook vragen ze om de toegangscodes van je telefoon om zo al je data te ontfutselen.

Rare gang van zaken, toegangscodes zijn namelijk helemaal niet nodig om het schermpje van je telefoon om te wisselen.

Maar goed, de oplichting zit als volgt: Bij dit bedrijf is zogenaamd altijd het lcd in je scherm kapot waardoor de goedkope prijs ineens een belachelijk dure prijs word (dubbele prijs).

Als je zegt dat dit niet klopt dan komt hij met een kwatsverhaal over statiegeld van het kapotte scherm. Ook dit is onzin en pure oplichting, ik heb namelijk een chinees imitatiescherm. Maar schijnbaar is het statiegeld voor dit Chinese scherm meer dan de kostprijs wat dit scherm qua inkoop ooit heeft gekost. Dit kan ik concluderen gezien er vervolgens een dubbele prijs voor mijn scherm reparatie wordt gehanteerd.

Wanneer je deze mensen aanspreekt doen ze alsof je het als klant niet goed begrijpt en dat het aan jouw ligt. Recensie plaatsen was ook geen probleem zeiden ze, want slechte recensies laten ze door Google weghalen. Ik ben benieuwd.

Normaal schrijf ik in ieder geval nooit een recensie, maar sinds dit letterlijk de werkwijze is van dit bedrijf voel ik me verplicht om andere mensen te behoeden voor deze gore oplichters. Je kunt beter naar Woensel gaan voor schermreparaties, uiteindelijk is het hier dan ook gerepareerd voor een normale prijs, en niet met een kwatsverhaal over een lcd scherm.

WEGBLIJVEN BIJ DE OPLICHTERS!!!

10. November 2023

Antwort von Gsm Eindhoven

Beste James Dean, Wat vervelend dat je het zo ervaren hebt. Ik kan wel e.e.a uitleggen. De toegangscode vragen we alleen zodat we enkele functies kunnen testen van het toestel, je bent geheel vrij om die wel of niet te geven. We hebben niks aan je data dus daar hoef je je echt geen zorgen over te maken. Lcd prijs vragen we alleen als het lcd ook daadwerkelijk kapot is, dat doen wij niet alleen, dat doen de meeste bedrijven. Het is ook niet het dubbele maar afhankelijk van het type toestel 1 tot enkele tientjes.

Super top service

Super top service, scherm deed het nog maar amper. De garantie was al verlopen, maar ze hadden alles qua kosten zelf vergoed. Zelfs nog inclusief een nieuwe screenprotector. Super tof!

23. Oktober 2023

Vakkundig en snelle service

1e contact via telefoon was uitermate positief, vlotte afhandeling en begrip voor de situatie.
Afspraak gemaakt voor reparatie en ondanks de enorme drukte tijd genomen om de belofte na te komen dat ik er op mocht wachten.
Tablet was onmisbaar wegens omstandigheden en vooral daarvoor zijn we jullie erg dankbaar dat het op de afgesproken tijd en datum allemaal gelukt is.
In alle blijdschap de kassabon vergeten mee te nemen voor de garantie en na een mailtje zat die prompt in ons postvak.
Dat was de autorit naar gsm world allemaal waard..vakkundig en netjes gerepareerd.
Wij zijn blij...

9. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr