Gardio Bewertungen 829

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det finns väl fördomar om bristande nivå på support hos internetleverantörer men de kommer på skam med Gardio. Snabbt svar på telefon, engagerad kundmottagare, snabb och elegant lösning på problemet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt från första samtalet, väldigt trevlig och förstående lovade att kolla upp ärendet och återkomma. Han det också under den tiden han lovade. Louis var även behjälplig under betalnings processen st... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Medarbetaren ringde snabbt, var tålmodig och kunde hjälpa med goda tipps . Han tog sig tid när jag som utlänning inte förstod allt meddetsamma - jag har alltid lite svårt med telefonsamtal och förbi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En service upplevelse utöver det vanliga . Dels när vi ringde kontoret med frågor, den personen satte oss i kontakt med arbetsledaren genast. Grabbarna som kom och utförde jobbet var så trevliga och... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachgeschäft für Videoüberwachung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hemlarm med kamerabevakning och HD-bilder i mobilen från Gardio. Larmcentral och väktare. Läs mer här eller ring 0775-333 005 så hjälper vi dig!

4,6

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Fick hjälp med allt

Fick hjälp med allt. Han hade världens tålamod

23. Mai 2025

Hej Björn!

Stort tack för dina vänliga ord och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det gläder mig att höra att jag kunde hjälpa dig!

Det var ett nöje att hjälpa dig. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver vidare hjälp i framtiden.

Toufik

Fantastiskt bra bemötande

Fantastiskt bra bemötande! Riktigt fin service, trevlig personal och genuina.
Rekommenderas!

21. Mai 2025

Hej Amanda!

Tusen tack för ditt fina och vänliga omdöme, det gläder oss verkligen att du känner dig så nöjd med supporten du fått utav oss!

Tveka inte på att höra av dig ifall det skulle vara något i framtiden!

Allt gott,
Casper

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gardios kundtjänst högsta betyg igen!

Gardios kundtjänst får återigen högsta betyg från mig.
Snabba på att svara, tillmötesgående, och snabb action.
Bra feedback dessutom när saker rättats upp (inom 30 min)

19. Mai 2025

Hej Stene,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme!

Det gläder mig verkligen att du är nöjd med vår service och vår snabbhet i att hjälpa dig. Vi strävar alltid efter att vara tillmötesgående och agera snabbt – och det är extra roligt att höra att du uppskattar vår feedback också.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver!

Ali
Kundtjänstteamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon hjälp vid installation av router.

Kanon hjälp vid installation av router.

16. Mai 2025

Hej Lars-Åke,

Vad roligt att höra att vi kunde hjälpa dig få igång din router – det är precis därför vi är här!

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, det uppskattar vi verkligen.

Om du behöver hjälp med något framöver, är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss.

Marcus

Supertrevlig kille på kundtjänst

Supertrevlig kille på kundtjänst! Skulle säga upp tjänsten och blev ändå trevligt bemött.

16. Mai 2025

Hej Sara,

Stort tack för dina fina ord! 😊
Det betyder mycket att du tog dig tid att lämna ett omdöme, och det gläder mig att du kände dig väl bemött!

Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss som kund!

Kundtjänstteamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabbt löste Ilshat mitt problem med…

Snabbt löste Ilshat mitt problem med vpn
Mycket trevlig och tillmötesgåenden.
Professionellt

8. Mai 2025

Hej Lena!

Tusen tack för ditt vänliga och fina omdöme!

Det gläder mig att jag kunde hjälpa dig med ditt ärende och att du känner känner dig så nöjd med mitt bemötande!

Du kan alltid höra av dig till mig om det skulle vara något!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag hade problem med…internetuppkopplingen.

Jag hade problem med internetuppkopplingen. Detta löstes på ett trevligt och professionellt sätt. All heder till Ilshat.

30. April 2025

Hej Bengt,

Tack så mycket för det fina omdömet, det gör mig verkligen glad att höra!

Skönt att vi fick ordning på uppkopplingen, och kul att du är nöjd med hjälpen.

Hör av dig om det är något mer jag kan hjälpa till med!

Fast and understandable service

I received quick and understandable help connecting the router and getting the internet up and running. Thanks Ilshat!

29. April 2025

Hi Dan,

Thank you so much for your kind words – I really appreciate it!
I'm glad to hear that I could help you get your router and internet up and running quickly and clearly.

Don't hesitate to reach out again if you need any further assistance in the future.
Have a great day!

Best regards,
Customer Support

When there is an issue

When there is an issue. They always fix it fast. Great response. And always good customer service.

25. April 2025

Hi Carl-Henrik,

Thank you so much for your kind feedback! We're really happy to hear that you’re pleased with our quick service and customer support. We always aim to resolve any issues as fast and smoothly as possible, and it’s great to know that this is appreciated.

Please don’t hesitate to reach out if you ever need anything – we're always here to help!

Wishing you a great day,
Marcus
Customer Service

Order public IP from InternetNord

I needed to switch from private to public IP because of the CGNAT issues for online gaming so I contacted support regarding this issue.
The response was very quick and I was assisted by Ilshat, who was professional, friendly and helpful in handling my request. There was a slight technical hiccup that made it so that it took a bit longer to set up the public IP but Ilshat took care of it with IT team and apologised for the delay.
After everything was fixed, and I got my public IP, Ilshat made a follow-up call to make sure that everything is working and that there are no more issues. He even remembered which game I had issues with which is a nice touch showing that I wasn't just a "ticket number" in the system 👍
BR Alina

23. April 2025

Dear Alina,

Thank you very much for taking the time to share your experience with us. We are pleased to hear that you received prompt and professional assistance from Ilshat, and that he was able to support you effectively throughout the process of switching to a public IP.

We sincerely apologize for the technical delay that occurred during the setup. We are glad to know that Ilshat, together with our IT team, was able to resolve the issue and ensure everything was functioning correctly.

It is especially rewarding to hear that Ilshat’s follow-up and attention to detail made a positive impression. At InternetNord, we strive to treat every customer as an individual, and your feedback affirms that commitment.

Thank you once again for your kind words. Should you require any further assistance in the future, please do not hesitate to reach out.

Kind regards,
Ali
Customer Service

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professional and friendly customer…

Professional and friendly customer support. Highly recommended!

17. April 2025

Hi Richard,

Thank you so much for your kind words!

We're truly happy to hear that you had a positive experience with our customer support. It means a lot to us that you took the time to leave a review—and your recommendation is greatly appreciated!

If there's anything we can assist you with in the future, please don't hesitate to reach out.

Best regards,
Toufik
Customer Support Team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämst.

Sämst.. femte dagen utan uppkoppling fast man gjort felanmälan några gånger redan.. rekommenderar inte, då det annars också minst en gång i veckan är något strul med nätet. Måste starta om fiberboxen lite nu och då. För att dom ska komma och titta på vad som är felet, måste jag godkänna en startavgift på 695kr som är helt och hållet deras problem. Det var det sjukaste jag hört!!!

8. April 2025

Hej kära kund!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du har haft problem med din uppkoppling och för de svårigheter du har stött på. Vi förstår att det är frustrerande att vara utan internet, särskilt när det har uppstått upprepade problem.

Vi vill be om ursäkt för det besvär detta har orsakat och vill försäkra dig om att vi alltid gör vårt bästa för att leverera en högkvalitativ tjänst och följa de riktlinjer och procedurer som vår fiberleverantör fastställer för felsökning. Eftersom grunden för internetuppkopplingen kommer från fiberanslutningen, är vi beroende av att följa deras riktlinjer vid felsökning och åtgärd av problem.

Vi har inga startavgifter för vårt bredband, och det belopp du nämner på 695 kr är inget som vi är bekanta med eller något vi tar ut.

Däremot så kan det viktigt att klargöra att om en tekniker behöver skickas ut för att undersöka problemet, behöver du godkänna prislistan som fiberleverantören tillämpar för sådana besök och det endast om felet har orsakats av kunden själv som en kostnad kan debiteras, enligt fiberleverantörens prislista.
Det är alltså ingen kostnad som vi tar ut eller begär, utan det är ett krav från fiberleverantören när det gäller teknikerutskick för felsökning.

Vi vill självklart hjälpa dig att lösa problemet och få din uppkoppling att fungera som den ska, men vi behöver också följa de procedurer som fiberleverantören anger när det gäller felsökning och åtgärder och det endast om felet har orsakats av kunden själv som en kostnad kan debiteras, enligt fiberleverantörens prislista.

Återigen ber vi om ursäkt för det inträffade och uppskattar ditt tålamod. Vi är här för att hjälpa och kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet så snabbt som möjligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra service och ett vänligt bemötande

Bra service och ett vänligt bemötande. Fick bra hjälp.

3. April 2025

Hej Agneta!

Så härligt att du känner dig nöjd med vår support och att vi kunde hjälpa dig med ditt ärende!

Tack så mycket för ditt omdöme, det uppskattas!

Vi finns alltid här för dig om det skulle vara något!

Toufik på kundtjänst

Ilshat på kundsupport är 10 poäng

Ilshat på kundsupport är 10 poäng. Kompetent, lugn och väldigt duktig på det han gör 👍

31. März 2025

Hej Hak,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att höra att du är nöjd med min hjälp. Jag strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, så det gläder mig att du uppskattar mitt arbete.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp i framtiden! 😊

Kundsupport

Snabb service

Snabb service
Bra bemötande
Tog bort extra avgiften

27. März 2025

Hej Camilla,

Stort tack för din feedback! Det gläder oss att du är nöjd med vår snabba service och bemötande. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och hitta rätt lösningar.

Tveka inte att höra av dig om du behöver vidare hjälp i framtiden!

Kunnig

Kunnig, hjälpsam och trevligt bemötande.

20. März 2025

Hej Lena!

Stort tack för ditt vänliga omdöme!

Det gläder oss att vi kunde hjälpa dig med ditt ärende och att du känner dig nöjd med vårt bemötande!

Vi finns alltid här för dig om det skulle finnas något mer du skulle behöva hjälp med i framtiden!

Marcus på kundtjänst

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag var tvungen att säga upp min…

Jag var tvungen att säga upp min kontrakt med Gardio av orsaker som inte hade något med dom att göra. Det gick ungefär en halvtimme efter mitt mail och så ringde Marcus Lundgren för att hjälpa. Han var jättetrevlig och gjorde hela processen väldigt smärtsam, något man tyvär inte är van vid längre. Jag hade en router från Gardio och skulle rekommendera bolaget. Tack igen, Marcus - somebody give the man a raise! Lee Jörgensen

17. März 2025

Hej Lee!

Stort tack för dina vänliga ord! Det gläder mig att jag kunde hjälpa dig och göra processen smidig.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service, och din feedback betyder verkligen mycket.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss som kund!

Allt gott,
Marcus på kundtjänst

Snabbt och kompetent

Kort tid i telefonkön, kompetent diagnostik och rådgivning, snabb leverans av ny router (dagen efter) samt finfin hjälp med konfiguration av nya routern och pucken. Dessutom trevliga att ha att göra med.
Snyggt jobbat!

12. März 2025

Hej kära kund!

Stort tack för din positiva feedback!

Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår support!
Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen, och din uppskattning betyder mycket för oss.

Tveka inte att höra av dig om du behöver ytterligare hjälp i framtiden. Tack för ditt förtroende!

Toufik på kundtjänst

Bra kontakt.

Bra kontakt.

14. Februar 2025

Hej Jessica!

Tack snälla för ditt omdöme och härligt att vi kunde hjälpa dig med ditt ärende!

Vi finns alltid här för dig!

Ali på kundtjänst

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr