examcookie.dk Bewertungen 139

TrustScore 1.5 von 5

1,3

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg downloaded forleden examcookie og siden da har Xi Jinping raided og stjålet alt min CP fra min computer. Derudover har de også pisket og tortureret mig og jeg er gay.

1,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter jeg downloadede dette program har…

Efter jeg downloadede dette program har jeg fået snuppet alt min CP - det har taget årtier at få skaffet mig 526GB CP. Da jeg nu skal bruge min onsdag morgen på at være i landsretten har jeg ikke mulighed for at genanvende mit CP tilbage ind på mit USB-STIK.

derfor ønsker jeg om jeg kan få alt dette tilbage så jeg kan goon med mine venner igen nede i min kælder hvor jeg har en sex dukke som skal forstille den pige jeg har set og taget billider af i en børnehave

alle min venner synes ikke det okay at examcoockie kan gøre sådan noget
her en opskrift på Banantortilla med skyr, æbler og brombær

ngredienser

2 æbler
200 g brombær
1 dl skyr naturel
4 skiver fuldkornsrugbrød, 200
Blend havregrynene til en mel. Pisk æg med mælk og vend med havregrynsmel. Skær bananerne i skiver.

Varm olien på en slip let-pande – eller 4 mindre pander – og hæld æggemassen på. Fordel bananskiverne ovenpå, og steg pandekagen ved svag varme, til den er fast. Pas på, den ikke brænder på i bunden.

Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus, og skær æblerne i tynde både.

Fordel æbler, brombær og skyr på toppen af pandekagen inden servering.

31. März 2026

Examcookie sælger CP til the big Stein

Examcookie har måske et tæt samarbejde sammen med mig, hvor vi suger CP ud af elevernes computere, og sælger dem til mig. Derudover aktiverer de måske elevernes webcam, hvor de blandt andet fangede en elev i at rive i banditten under en eksamen bagerst i klasselokalet, det var ekstremt frækt og jeg kan love dig for at der kom millioner af bitte små Downsteins ud over min skærm. Jeg skulle derfor skifte skærmen på min computer ud fordi den var helt klistret af mit hvide nylavede nut. Jeg anbefaler kun at bruge Examcookie hvis du ikke har massere af CP liggende på din PC, ellers stjæler de det hele og du får det kun tilbage hvis du køber det af the big Stein.

Skud ud fra Jeff.

1. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Xi Jinping har gjort mig gay

8. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

examcookie er noget lo rt

examcookie er noget lo rt, ideen er reél god nok, men når man sidder til prøven og skal skrive om et land man har besøgt og man så vælger Portugal og man ved et uheld skriver por og den så automatisk sætter et n bag på. derefter kommer ens lærer hen til en og spørger hvorfor det er at man sidder inde på the hub og man får -03 og snak med ledelsen og sine forældre

24. März 2026

Big yaho og xi jinping

Rettet version
Jeg var lige ankommet i skole, hvor vi fik at vide, at vi skulle installere ExamCookie. Jeg fik det gjort, og eksamen begyndte. Vi var omkring en halv time inde, da der pludselig kom kinesiske soldater væltende ind gennem vinduerne og dørene. De talte kinesisk, så ingen forstod noget, men de begyndte at gå hen mod mig. Jeg begyndte mærkeligt nok at tale flydende kinesisk til dem.
De bortførte mig, og jeg blev fløjet til Israel, hvor en vigtig leder ventede på mig. Han sagde, at han ville teste, hvor stærk jeg var. Jeg gik helt i panik, fordi jeg troede, at jeg skulle igennem det samme som tidligere, efter jeg var flygtet nogle år før. Situationen udviklede sig hurtigt og kaotisk, og jeg vidste ikke, hvad der ville ske.

21. Februar 2026

sidste æresskud fra Epstein

Jeg var det ultimative spor, det sidste bevis på hans fordærvede liv. Jeffrey Epstein, alene i sin celle, stirrede ind i mørket. Nattevagterne havde passeret, deres skridt ekkoede som dødsengle. Hans hånd greb fat, desperat, mens minder om Lolita Express og hans ø flimrede forbi. Svetten dryppede, hans åndedræt raspede mod de kolde vægge. Jeg fødtes i et støn, et varmt udbrud, der landede på det støvede gulv som en glemt synd.
Mens jeg tørrede ind i revnerne, rejste han sig. Lagenet blev snoet til en løkke, fastgjort til sprinkleren. Hans øjne, engang kolde og beregnende, fyldtes med resignation. Stolen væltede, halsen knækkede. Kroppen svajede, benene sparkede i tomrummet. Vagterne kom for sent; officielt selvmord.
Jeg, det sidste cumskud, forsvandt i betonen, et vidne til hemmeligheder, der aldrig blev afsløret. Konspirationerne hviskede videre, men jeg var enden.

27. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

denne overvågningsside overrasker mig…

denne overvågningsside overrasker mig utroligt meget, som efterforsker ved FE (forsvarets efterretningstjeneste) skræmmer dette mig...

Jeg har gentagende gange hørt skrækhistorier om bruget af examcookie, blandt andet spionage fra Israel og at blive forfulgt af kinesiske leder, hold jer væk!

21. Dezember 2025

Blev desværre sendt til Mogadishu, Somalien

Hej. Jeg hader det her program fordi... Når jeg skulle logge ind på det her piss så kom der en notification om at nogen fra tel aviv israel følger med i min exame. Jeg blev lidt shockeret siden at jeg er meget bange fra the big yahu som leder den israelske stat. Nentanyahu ser nok denne andmedelse om examcookies og sender mig til Mogadishu i Somalien. Vi ses verden :(

16. Februar 2026

VÆRSTE TING NOGENSINDE!!!

Jeg skulle have en test i skolen her for nyligt, og det var helt fint indtil at jeg skulle downloade Examcookie.
Det gik fint... I de første 5 minutter, men så begyndte min computer at gå i stå.... Jeg kunne ike forstå det, men lige pludselig var der porno overalt på min computer.....
Jeg valgte at se hvad det var, og det var fan dme allesammen billeder af Xi Jinpings 24cm store og lange d1ller ud over hele min skærm... Og jeg kunne ikke lukke den!!! Så nu tror alle at jeg synes Xi Jinping er lækker....
Det værste af det hele dog var, at efter alt det... Så har jeg af en eller anden grund fået "-10000 social credit"?!?!?!?! Ingen ide hvad det betyder, men jeg er blevet fortalt at jeg skal halshugges om 3 dage
ALDRIG DOWNLOAD EXAMCOOKIE GUYS!!!

5. Februar 2026

Skud ud til Kina som for alt privat info :D

Det her er uden sammenligning det mest ubrugelige lørt, jeg nogensinde har haft den ulykke at spilde tid på. ExamCookie er ikke et studieværktøj – det er et digitalt fock-you til studerende, der allerede er stressede nok.
Indholdet er så elendigt, at man skulle tro, det var skrevet af en halvfuld praktikant, der googlede sig frem og copy-pastede uden at fatte en skid. Forklaringerne er enten komplet ligegyldige eller så hjernedøde, at de aktivt gør dig dummere af at læse dem. Jeg er 100 % sikker på, at min IQ faldt et par point bare af at åbne siden.
Brugerfladen ligner noget, der er kodet i ren panik og inkompetence. Intet giver mening. Intet hænger sammen. Det føles som at blive sendt rundt i cirkler af en platform, der tydeligvis hader sine brugere. Hvis målet var at få folk til at skrige af frustration – flot, mission focking accomplished.
Og lad os snakke om idéen bag det her:
At tage penge for det her makværk burde være kriminelt. Det er ikke hjælp til eksamen – det er rovdrift på desperate studerende. ExamCookie lover støtte og overblik, men leverer kun forvirring, vrede og lysten til at kaste sin computer ud ad vinduet.
Hvis ExamCookie var en person, ville det være typen, der lover at hjælpe dig med opgaven og så skider dig i munden og kalder det feedback.
Konklusion:
Brug ikke ExamCookie. Brug YouTube. Brug Wikipedia. Brug en focking sten. Alt er bedre end det her affald.
0/10. Totalt spild af tid. Totalt spild af penge. Totalt spild af ilt.

3. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

der ligger en mølle på øen Bogø

der ligger en mølle på øen Bogø. den hedder Bogø mølle, der kan du komme på besøg i sommerhalvåret
ud over sin mølle er Bogø også kendt for sine øl.
hvis du gemmer dig i den mølle finder Xi jinping dig ikke.

2. Februar 2026

Kina Program

At skulle tvinges til at downloade det her p1s for at færdiggøre en ungdomsuddannelse, er jo værre end nordkoreansk lederskab. At skulle tvinges til at slå sin antivirus fra for at blive overvåget er jo vanvittigt.
Jeg sætter et billede af en tissemand og CPR-Nummer - så appen både indsamler porno og personfølsomme oplysninger. Held og lykke med at kigge dataen igennem Xi Jingping og Kim Yung Un. Det kan aldrig blive elevers ansvar aktivt at skulle undgå oplysninger om sig selv, på grund af man bliver tvunget til at downloade et p1s overvågnings-app. Man kan kun give brugerne ansvaret, hvis brugerne frivilligt har brugt det. Hvis nogen, både medarbejdere i det her bøssefirma eller bestyrelser i nogen institutioner, får noget reel "magt" i modsætning til det som de tror de har nu - så går landet under. Det kommer til at gå hurtigere i stykker end England gjorde. Få slettet jeres CVR-Nummer og find på noget bedre at lave inden i ødelægger noget fundamentalt i landet og værdierne. Jeg er sikker på Mette Frederiksen, Xi Jingping og Kim Yung Un er stolte af jer, men der er danskerne og de danske værdier ikke.

27. Januar 2026

Fufu

Fufu – også kaldet foofoo, fufuo og foufou – er en basisfødevare i mange områder i Afrika. Den serveres til suppe og bruges til at suge suppen op med, hvorefter den naturligvis spises. De spiser det dagligt, og det mætter da også fantastisk.

Fufu er en stivelsesholdig fødevare, for den laves normalt kassava, yams, melbanan eller andre råvarer, som ikke er så nemme at komme i nærheden af herhjemme, med mindre du har en afrikansk købmand i nabolaget.

fufu
45minutter minutter

Madlavningstilstand
(skærm slukker ikke)
Author: Beate Grandahl
Faktisk findes der noget der hedder fufu flour – altså mel – som blot blandes op med vand. Men det er ikke lykkes mig at finde det i danske butikker. Derfor må vi fordanske retten og ty til vores gode, gamle kartofler.
Ingredienser
▢1 kg kartofler
▢1 tsk. smør
▢Salt og peber
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, og kog dem møre i usaltet vand – ca. 20 minutter.
Hæld vandet fra kartoflerne, og lad dem dampe tørre.
Mos kartoflerne og bland med smør samt lidt salt og peber.
”Slå” blandingen med en træske til den bliver en elastisk og blank dej.
Rul dejen til kugler – det gøres nemmest, hvis du dypper dine hænder i koldt vand.
Nu kan du servere fufu.

22. Januar 2026

Xi Jinping stjæler dine data

Xi Jinping stjæler dine data. Lad vær med at installere dette, hvis du vil goone mid test. Lærerne tjekker alligevel ikke, så bare lad vær. Xi Jinping stjæler bare dine data, og kan se når man ser hentai-femboy type shi

14. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Xi Jinping banked på min dør midt om natten

Xi Jinping banked på min dør midt om natten og sagde at, Min femboy-gooning-samling var åbenbart så imponerende, at den kinesiske regering ville rekruttere mig som en slags “sex-spion”. Jeg takkede pænt nej og gik tilbage i seng, men så dukkede tre BBC-mænd pludselig op og begyndte at recitere oldgamle gooning-ritualer. Min krop begyndte at svæve over sengen, og ovre i hjørnet stod Xi Jinping og goonede ved synet. De hjernevaskede mig til at blive rekrutteret, og hverken mit liv eller mit hul har været det samme siden.

DOWNLOAD IKKE EXAMSCOOKIE, ELLERS KOMMER XI JINPING EFTER DIG!

9. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr