Das sagen Bewerter
Frikadeller ingredienser: 500 g hakket svinekød 2 spsk hvedemel 2 spsk finvalset havregryn 1 dl mælk 1 æggehvide 1 æg 1 løg, finthakket 1 fed hvidløg, finthakket 1 tsk tørret tim... Mehr ansehen
Hjemmelavet kattemad til nyrepatienter Ingredienser til hjemmelavet diæt til katte med nyreproblemer 115 g lever 2 store æg som er kogte 350 g kogte ris uden salt 1 spsk (15g/ml) olie 5... Mehr ansehen
Jeg sad og chillede med min bedste ven, Pølle Palle Pillefinger da min lærer Dild O. sadge vi skulle lave grammatip. så spurgte pølle palle om vi ikke skulle have madkunstskab så sagde hun nårh ja nu... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Das haben sich andere Leute angesehen
The perfect duo
Det var en helt almindelig dansk time men så havde vi vikar/amalienborg og sagde vi skulle lave grammatip så lige pludselig kom p diddy og diddlede en pige fra min klasse og sagde til mig at jeg var han næste offer så kom Epstien så det var the perfect duo så bliv alle fra min klasse diddled kun på grund af grammatip
min ven fik dvs salmonella og ligger på…
min ven fik dvs salmonella og ligger på hospis da han lavede tysk grammatip. hans ene terstikel er ved at langsomt dø af ebola.og min kanin blev kvalt i celery her til morgen. og mit tog kørte mig til somalien. DET ER IKKE FOR DE SVAGE DET HER.
Jeg var hjemme og lave grammatip lækjer…
Jeg var hjemme og lave grammatip lækjer og så kom min mormor over og tissede på mig i mens jeg var på toilettet og min hund kastede op nede i mine bukser.
Men her er en god opskrift til en jordbær tærte:
🍓 Jordbærtærte
Mørdej
250 g hvedemel
125 g smør (koldt, i tern)
75 g flormelis
2 æg
2 spsk hvedemel
Vaniljecreme
3 dl sødmælk
1 vaniljestang (eller 1 tsk vaniljesukker)
3 æggeblommer
50 g sukker
1 spsk majsstivelse
1 dl piskefløde (piskes og vendes i til sidst)
Topping
400–500 g friske jordbær
1 spsk ribsgele eller jordbærgele (til pensling)
1. Mørdej
Smuldr smørret i melet, tilsæt flormelis og salt.
Saml hurtigt dejen med ægget – ælt så lidt som muligt.
Pak dejen ind i film og lad den hvile 30 min i køleskabet.
Rul ud og beklæd en tærteform (ca. 24 cm).
Prik bunden med en gaffel og forbag ved 180°C i ca. 10 min.
2. Mazarinmasse
Rør smør, marcipan og sukker cremet.
Tilsæt æggene ét ad gangen og vend melet i.
Fordel massen på den forbagte bund og bag yderligere ca. 20–25 min, til overfladen er gylden.
Afkøl tærten.
3. Vaniljecreme
Bring mælken i kog med vanilje.
Pisk blommer, sukker og majsstivelse sammen, og hæld den varme mælk i under omrøring.
Hæld blandingen tilbage i gryden og kog i 1–2 min, til cremen tykner.
Afkøl helt og vend derefter den piskede fløde i.
4. Samling
Fordel vaniljecremen på den afkølede mazarinbund.
Skær jordbærrene i halve og læg dem tæt ovenpå i et pænt mønster.
Smelt geleen let og pensl jordbærrene, så de får en blank overflade.
Tip
Du kan bage bunden dagen før; så er det nemt at samle tærten på dagen.
Prøv også med et strejf af revet citronskal i cremen for friskhed.
grammatip gav mig kræft i hjernen
grammatip gav mig kræft i hjernen dette er måske den sidste annmeldese jeg skriver. jeg ligger på hospis det er ikke fedt jeg bliver badet i et badekar af en dejlig dame nå men nok om det jeg blev spastisk lammet i går torben mugost sad og goonet til mig det var kedeligt den var lille altså hans youknow var lille så kom fissefjæs og sked mig i hjernen det gav mig mere kræft i hjernen så skulle jeg til stafedt for livet der kørte jeg i min kørestol husk nu jeg er spadstisk lammet
jeg kom til at tisse på min pc fordi …
jeg kom til at tisse på min pc fordi jeg blev bange for tung tung tung sahur og så kom der en airfryer så gik der ild i min pc og så blev min lærer sur på mig fordi jeg fik 0 på min opgave
det ikke så godt
det meget dårligt, de burde lukke ned.
siden første gang jeg prøvede det fik jeg ondt i maven. da mine lærer så min rasulter begynde hun at goon til mig. jeg begyndte at grede.
prut med GRAMATIP
MEN HUN VAR LOWKEY BAD
jeg sad bare og nulrede min ven…
jeg sad bare og nulrede min ven øjenbryn da min lærer kamala harris sadge at vi skulle lave grammatip i weekenden så jeg rev min vens øjenbryn af og kastede det ind i hendes patter. da jeg skulle til at lave mine opgaver sadge min mor at hende der patte damen / min lærer skulle lade vær med a bosse rundt med mit liv pga. jeg havde en fremravene fremtid med sneglen trode som snuldrede sig ind i mit numse hul og så kom Lebron James' far og tog mig nummi uden gummi og hans 5 meter haveslange gik langt op i halsen på mig 1/5 ville prøve igen
Huha?!?!?!
Jeg sad og goonede til min lære da der kom cirka 69 computere ned fra himlen og så sagde vores lære at vi skulle lave grammatip og pluselig hoppede 4 elever ud af vinduet mens min ven begyndte at pakke sammen men så kom diddy og ø manden og huhaede min lærer og rev min vens ding dung af alt sammen på grund af grammatip.
jeg sad og lavede grammatip men så kom…
jeg sad og lavede grammatip men så kom eipstien og goonede til min ding dung. pluselig kom min lesbiske lære og goonede min dildo til ohio og p.diddy kom og hev min ball sack af alt på grund af grammatip
grammatip får mig til at tænke på nogle…
grammatip får mig til at tænke på nogle ting jeg ik burde tænke på
da jeg lavede grammatip kom der en voksen mand ud af min skærm og puttede en creme i øret på mig når men her er der en bagte kartofler opskrift
Hvidløgssmør
Fremgangsmåde
Skrub kartoflerne grundigt og tør dem godt af.
Prik et par gange i hver kartoffel med en gaffel og sæt dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft.
Bag kartoflerne til de er møre. Det tager mellem 1 time og 1 1/2 time, alt efter størrelse.
Hvidløgssmør
Tag smørret ud af køleskabet og skær det i små tern som kommes i en skål. Hak persillen fint og rør smørret med persille og presset hvidløg. Smag evt til med flagesalt og friskkværnet peber. Stil på køl til kartoflerne er færdige.
Skær et kryds i kartoflerne og server med hvidløgssmør.
kan ikke bestille butterchiken det er…
kan ikke bestille butterchiken det er dårlig service og den spørg mig om gratis cokkies men det er 100% scam
bad layout!
this app is exedinglt hard to navigate and i think you should redesign the layout. i also think that in the Alinea maths the exausions are badly formulated
noget #### hader denne ##### side OST
noget kneegro hader denne Kneegro side, fjern denne side
Ingredienser til ca. 10 kg hjemmelavet ost:
100 liter sødmælk
20 ml osteløbe
20 tsk citronsyre
20–30 tsk salt
2 liter koldt vand (til at opløse osteløben)
F#CK GRAMMATIP
Grammatip er så kedeligt, at selv stilhed siger “jeg kan ikke konkurrere med det her”.
Jeg åbner appen, og min hjerne går direkte i dvaletilstand. Forklaringerne giver “sådan er det bare”-energi, og feedbacken er bare “forkert.” Tak, grammatisk overlord.
Det føles som mental elevator-musik i beige. Ingen hype. Ingen sjæl. Bare tør undervisning der suger dopamin som en støvsuger på max.
Hvis kedsomhed kunne betale skat, ville den registrere Grammatip som hovedsponsor.
jeg sad og lavede min tysk opgaver
jeg sad og lavede min tysk opgaver hvor jeg skulle lytte til et tal og skrive den ned men den stemme som skal læse tallende op er fuldstændig elendig og man kan ikke høre en skid af hvad det siger... igen et vireklig dårligt undervisningsprogram
fufu opskrift
jeg synes ikke at grammatip er godt for børn - heller ikke for mig
men der er en opskrift på fufu
i skal lave den - god opskrift
8 kg kartofler
5 tsk. smør
god slat Salt og peber
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand – ca. 40 minutter.
Hæld vandet fra kartoflerne, og lad dem tørre.
Mos kartoflerne og bland med smør samt meget salt og peber.
”Slå” blandingen med en træske til den bliver en elastisk og blank dej.
Rul dejen til kugler – det gøres nemmest, hvis du dypper dine hænder i koldt vand.
Nu kan du servere fufu.
skøre relkamer
Jeg skrev at jeg var en pige for sjov på grammatip da jeg loggede ind som en pige og gik en på en opgave min lærer havde sendt mig kaldet "The Epic Fight Between Epstein And Diddy" dukkede en relkame op på skærmen den handlede om at sutte dihh preventede kræft og at du ville få et langt mere cremet liv hvis du gjorde det
dejlig oplevelse, men helst uden lektier
nå anyways her er en opskrift på chiaboller
25 g gær
3 dl lunkent vand
1 teskefuld salt
1 spsk honning
100 g chiafrø
200 g havregryn
500 g hvedemel (kan varieres med fuldkornsmel eller speltmel)
1 spsk olivenolie (valgfrit)
Fremgangsmåde
Forberedelse: Opløs gæren i lunkent vand i en skål. Tilsæt salt, honning og chiafrø, og lad det stå i ca. 10 minutter, så chiafrøene kan suge væske.
Bland de tørre ingredienser: Tilsæt havregryn og hvedemel lidt ad gangen, og rør dejen godt sammen, indtil den har en tykkelse som en klistret grød.
Ælt dejen: Ælt dejen, indtil den er glat og elastisk. Hvis du bruger olivenolie, kan du tilsætte det under æltningen for ekstra smag og blødhed.
Hævning: Dæk skålen med et klæde, og lad dejen hæve i ca. 1 time, eller indtil den er fordoblet i størrelse.
Form bollerne: Del dejen i 10-20 stykker, og form dem til boller. Placer dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med ekstra chiafrø.
Bagning: Forvarm ovnen til 200 grader (180 grader varmluft) og bag bollerne i ca. 15-20 minutter, eller indtil de er gyldne og lyder hule, når du banker på dem.
Afkøling: Lad chiabollerne køle af på en bagerist, inden de serveres. De kan opbevares i en tætsluttende beholder i et par dage eller fryses til senere brug.
Disse chiaboller er ikke kun sunde, men også fyldige og mættende, hvilket gør dem til et perfekt valg til morgenmad eller som en snack i løbet af dagen. Enjoy!
her er en opskrift på brownies
Det var simpelthen så dårligt. Jeg sad bare ovre i skolen og lavede mine engelsklektier, som jeg får to af hver uge. Men så lige pludselig kom Donald Trump sammen med P. Diddy og tog min veninde bagfra. Det var ikke sjovt. Men så lige pludselig kom der en kæmpe mand, der lidt lignede Diddy, med en kæmpe flaske babyolie.
Min veninde hedder Loui, og hun blev ved med at råbe: "Daddy, daddy" og "FAHHHHHH".
Så lige pludselig kom der en anden mand, der lidt lignede Jeffrey Epstein, og spiste alle mine hotdogs. Men han spiste dem ikke først – han startede med at sutte dem.
Nå men her er der opskrift på brownies
Klassiske brownies
125 g hvedemel
2 spsk kakao
½ tsk salt
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 175°C (alm. ovn).
Smelt smør og chokolade sammen i en gryde ved lav varme. Lad det køle lidt af.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen.
Rør den smeltede chokoladeblanding i.
Sigt mel, kakao og salt i dejen, og vend det forsigtigt sammen.
Hæld dejen i en bageform (ca. 20x20 cm) med bagepapir.
Bag i 20–25 minutter. De må gerne være lidt bløde i midten.
Lad dem køle af, før du skærer dem ud.
💡 Tip: Du kan tilsætte hakkede nødder eller ekstra chokoladestykker i dejen.
Grammatip er med i Epstein filerne…
Grammatip er med i Epstein filerne. Jeg havde for mange tidligere lektier for på grammetip og så blev jeg deported på Epstein island her fra fik han mig til at sluge en tennis bold mens han maste et stryge jern op i min tarm det lugtede kraftedeme af brændt jakaborg og bacon. Jeg blev spæred inde i trammer lavede af sperm og gagsavl. Jeg fik ikke noget at spise ud over hans slimede Uganda gren. Nu er det nok grammatip stop med at være så mr. bad guy 67
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.