Da jeg først hørte rygterne om de sorte lectio mænd troede jeg det var en myte. Men så fik jeg et fraværsprocent på over 6.5 procent! Jeg kan lige love dig for de store sorte lectio mænd findes.... Mehr ansehen
Hvis ikke skolen har lectio endnu - så bed om det. Siden giver et fuldkomment overblik over din skoletid. Man kan tjekke sit skema, fravær, afleveringer (afleveringsdatoer, elevtid, bemærknin... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Lectio - Studieadministration og kommunikation: Skema, Lærerløn, Timeregnskab, Bogdepot, Fravær, Karakterer, Spørgeskemaer, Konsultationer, Dokumenter, Beskeder, Grupper, Studieplan, Indberetninger, Planlægning, Skemavisning, Beviser, Valgfagstilmelding, Holdpakning, Time-fagfordeling, Skemalægning
Dänemark
- www.lectio.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
De store sorte lectio mænd
Da jeg først hørte rygterne om de sorte lectio mænd troede jeg det var en myte.
Men så fik jeg et fraværsprocent på over 6.5 procent!
Jeg kan lige love dig for de store sorte lectio mænd findes.
Jeg sad en onsdag midnat og edgede til sørens store lader, da de store sorte lectio mænd kom og molestede mig. Da de opdagede jeg sagde "ikke stop" i stedet for "stop" sendte de mig til ukraine som frihedskæmper. Lwk hygge herude, men jeg vil gerne hjem nu.
Jeg er virkelig skuffet over Lectio
Jeg er virkelig skuffet over Lectio. Systemet er langsomt og ofte ustabilt, og det føles gammeldags og uoverskueligt at navigere i skemaer og opgaver. Notifikationer virker sjældent, og man skal konstant tjekke flere steder for at finde information. Supporten er langsom til at svare. Det værste var, at jeg fik 100 % fravær eller nul point, fordi jeg var 1 minut for sent – helt urimeligt! Selv Rasmus Paludan ville synes, det var absurd. Alt i alt frustrerende og stressende at bruge dagligt.Jeg er virkelig skuffet over Lectio. Systemet er langsomt og ofte ustabilt, og det føles gammeldags og uoverskueligt at navigere i skemaer og opgaver. Notifikationer virker sjældent, og man skal konstant tjekke flere steder for at finde information. Supporten er langsom til at svare. Det værste var, at jeg fik 100 % fravær eller nul point, fordi jeg var 1 minut for sent – helt urimeligt! Selv Rasmus Paludan ville synes, det var absurd. Alt i alt frustrerende og stressende at bruge dagligt.
her for leden skulle leden dag skulle…
her for leden skulle leden dag skulle jeg tjekke mine lektier. meni mmit e af mit hårte arbejd hoppede lectionator ud af skærmen og rapede mig i timevis. derfor for den 5 stjernerne ligesom under stjenene på himmels med tom sibach ( :
Pls ik skip idræt
Pls ik skip idræt
I starten af året kunne jeg ikke finde mit idrætstøj og valgte at blive hjemme og sove lidt sødt i min seng. Sweet dreams. Da jeg vågnede kunne jeg se mit fravær var steget til 8% fordi jeg også var kommet for sent til matematik den anden dag. Da jeg møder op til andet modul bliver jeg stoppet på gangen af min skoleleder. Han siger vi lige skal have en snak. Han tager mig ind i pedellens kontor og siger vi skal snakke om mit fravær. Ud af det blå kommer der 6-7 sorte lectiomænd i sort jakkesæt og gennemtæsker mig imens de tvinger et Congobat op i tarmen på mig. Efterfølgende presser de min krop ned i pedellens afløbsrør og efterlader mig. Jeg har mødt en ven i røret som også blev taget af lectiomændene og nu ligger vi her og fryser sammen. Please hjælp mig
IK FÅ 7% FRAVÆR PÅ LECTIO KLOKKEN 3 OM NATTEN
lad være med at have over 7 procent fravær!!!!
så en dag jeg havde dansk med min thick milf lærer og da vi have om perspektivering, lagde jeg mærke til at jeg kom for sent og mit fravælr var over 7!!!! derferte kom lectio manden ud af min thick milf læres rōvhul og perspektiverde mig og mit fravær! jeg blev taget i en hvid varebvogn som gidsel og sendt til afghanistan som straf!!!11!1 hvad gør man nu? hjælp? er på front linjen af de afghaniske muslim krigere? er jeg på ferie?
har os hørt af min ven bertram fra 2A blev taget hårdt i numsen og er blevet lidt molestet af letico mændene men han ku godt lide det.
okay, så, HJÆLP!!!!!
Okay, jeg har hørt om de sorte lectio mænd. jeg troede det var noget fis og ballade, lige indtil jeg fis og ballade på toilettet meget sødt, og SÅ! kom de sorte mænd!!!11!1 de bryder ind på toilettet imens jeg pressede en fis, der var mellem 6 og 7 af dem. lige nu gemmer jeg mig i pedellen afløbsrør. jeg er her staidg og har 6 til 7 procent strøm på min telefon. hjælp! kom med en oplader det ikke for sjovt. vh lille hvid sød skole dreng.
Lectio Mændene
Jeg sad stille og roligt derhjemme, da jeg pludseligt lagde mærke til noget der lignede en mand i sort jakkesæt, jeg tænkte ikke så meget over det da personen var væk efter et øjeblik, men jo flere dage der gik, jo flere gange så jeg denne mystiske person. På dag 5 efter jeg første gang havde set "Ham" kom jeg hjem fra en lang forfærdelig skoledag, og skulle have mig et glas mælk, jeg kigger ud på terrassen og pludseligt står han der og stirrer på mig, jeg vender mig om og der står en lige magen til, Sort jakkesæt 180 cm høj og sorte rayban solbriller, jeg løber rundt i huset skræmt for hvid og sans, men ligegyldigt hvor jeg kiggede stod der en af dem i vinduerne og kiggede ind, efter en halv times renden rundt begyndte de at bryde ind. Nu ligger jeg i en kælder, jeg har muligvis fundet ud af at grunden til Lectio mændene var efter mig var fordi jeg have cirka 6-7% fravær, tror ikke jeg bliver lukket ud lige foreløbigt, jeg har anskaffet mig en telefon ik spørg hvordan, det er sådan jeg skriver denne anmeldelse.
dårlig app
Deres ubehøvlede app crasher hver dag, og logger mig hele tiden ud, spild af 100kr.
Tvunget i Undevisnings-DrabSpil
Da jeg først startede på Randers STX, sad jeg på min motorcykel og drak mokai. Til min overraskelse, blev jeg pludseligt overfaldt af 5 mænd i Jakkesæt. Jeg havde åbenbart fået fravær fra mit første modul, resulterende i 100% fravær. Jeg blev smidt ind i en truck, og pludseligt kidnappet til "Undervisningsministeriet-spillene". Herfra af blev jeg dybt krænket, og blev tvunget til at gå igennem en serie af spil, hvor Pia Kjærsgaard og Inger Støjberg fik os til at lave gamle afleveringer til døden, hvis ikke vi kunne vinde spillene. Min bedste ven, Gjonghajü D. 4. blev dermed myrdet i disse spil. Derfor ville jeg ikke anbefale dette service.
Lectio mændene...
Jeg havde dansk en dag da det pludselig bankede på døren og to store sorte mænd kom og tog mig med sig, jeg gik igennem en meget ubehagelige oplevelse i deres varevogn
Senere fandt jeg så ud af det var Lectio mændene, begrundet fravær på over 7%.
Lectio mændene kidnappede mig da jeg…
Lectio mændene kidnappede mig da jeg havde over 7% fravær. Derefter fik jeg den rigtig hårdt imens jeg var spændt fast med lænker i skolekælderen...
kan IKKE anbefales.
derefter fik jeg et bekymringsbrev
Warning: Lad være med at snyde (Mig vs. Lectio)
Jeg sad i timen og var ved at edge ved et hjørne. Men så kom Lectio manden udfra min vens madpakke og kiggede mistænksom på eleverne. Jeg tænkte "Åhh nej, ikke ham igen". Lectio manden spurgte eleverne, "Hvem havde været utro på mine opgaver?" imens han holdte to fede nutsac' med magasiner i og en lang ding dong machine glock 69 gawkgawk jordan der var frisk bagt. Jeg tænkte nu det var nok og åbnede min forhud op og hiv en 213 cm lang skarp giftigt med produktmærket "Jysk" bredde sværd. Lectio var klar med hans ding dong machine glock 69 gawkgawk jordan der var frisk bagt, hvor den kan skyde 300 hvid sp'rm på 0.52369 sek. Selvfølgelig tabte jeg til Lectio manden og gav en undskylds brev til ham. Jeg advarer jer "Lad være med snyde i jeres opgaver"
min oplevelse hos lectio har bare været…
min oplevelse hos lectio har bare været så godt og socialt, frækheden som den app bringer er ubeskriveligt. og folkens tag jer ikke af alle de udmodne kommentar det simpelthen for dårligt. selv mine børn har været herinde og skrive sådan nolge ting og det bare så træls at se altså
Jeg kunne ikke lide mængden af…
Jeg kunne ikke lide mængden af afleveringer og fravær på lectio
Håbløs app som ikke virker
Håbløs app som ikke virker. Har utallige gange anmeldt fejl, men fortsat ingen forbedring.
Jeg kan godt lectio manden
Jeg kan godt lectio manden. Han er sød og velorginaseret til at give mig den i prutten. Personligt vil jeg mene at det nogengange bliver lidt formeget, men det er vel smag og behag.
En nat, mens jeg sov dybt, kom Lectio-manden snigende ind i mit værelse. Han var klædt i en sort kappe og bar på en mystisk bærbar computer. Uden at vække mig begyndte han at arbejde på sin computer.
Jeg vågnede op midt om natten og fandt Lectio-manden ved min side. Jeg blev forskrækket, men han forsikrede mig om, at han ikke ville skade mig. Han fortalte mig, at han var ansat af skolen for at sikre, at alle elever var opdaterede med deres skemaer og opgaver.
Lectio-manden forklarede, at han var blevet træt af at vente på, at eleverne selv tjekkede deres skemaer, så han begyndte at besøge dem om natten for at opdatere deres Lectio-profiler. Han fortalte mig, at han kun valgte at besøge elever, der sov tungt, så de ikke ville blive forstyrret af hans tilstedeværelse.
Jeg blev fascineret af Lectio-mandens historie og spurgte ham, hvordan han kunne være overalt på én gang. Han smilede og sagde, at det var en hemmelighed, som kun han kendte.
Efter at have opdateret min Lectio-profil og sikret, at jeg ikke havde nogen manglende opgaver, forlod Lectio-manden stille mit værelse. Han lovede at vende tilbage næste nat for at hjælpe andre elever.
Siden den nat har jeg altid sørget for at sove godt, velvidende at Lectio-manden vil komme og passe på mig og mine skoleopgaver.
Anders and og strabadser
Hej - Kenneth her. Der står jeg har fået fravær, fra en time jeg kom 2 minutter for sent til. Jeg kom for sent, fordi jeg skulle hjælpe min bedstefar med, at finde hans ugentlige Anders and blad. Problemet er det, at normalt er det nemt at finde, men i dag var det svært? Det lå åbenbart i hans seng, i stedet for reolen hvor det altid er. Da jeg åbnede Anders and bladet, var det virkelig klistret? Kan min bedstefar ikke få fravær i stedet for mig? Tak på forhånd
Okay hjemmeside og app
Okay hjemmeside og app. Synes dog at IxD på hjemmesiden godt kunne være mere i en ny stil ligesom med Lectio appen. Den nuværende giver indtryk at noget gammelt.
Lectio giver mange lektier.. ;)
What's important for people to know?
Lectio.dk is a fantastic website that offers a comprehensive platform for students, teachers, and parents to manage their educational information effectively. It provides a wide range of features and tools that make it a valuable resource for anyone involved in the education system.
First and foremost, the functionality of lectio.dk is exceptional. The website allows users to access their timetables, assignments, grades, and other essential information in a centralized location. This convenience is particularly beneficial for students, as it enables them to stay organized and keep track of their academic progress effortlessly.
Moreover, lectio.dk offers seamless communication channels between students, teachers, and parents. This aspect is crucial for effective collaboration and ensures that everyone stays informed about important updates, announcements, and deadlines. The messaging system is intuitive and easy to use, making it a valuable tool for enhancing communication within the educational community.
However, while lectio.dk excels in functionality, the user interface (UI) could benefit from improvement. The overall design and layout of the website may appear slightly outdated and could be more visually appealing. However, it is important to note that this is easily remedied by using browser extensions like Lectio Improver, which enhance the UI and provide a more aesthetically pleasing experience.
Despite the UI's shortcomings, lectio.dk remains an indispensable tool for students, teachers, and parents. Its functionality and comprehensive nature make it a vital platform for managing educational information efficiently. With the help of browser extensions like Lectio Improver, the website's visual appeal can be significantly enhanced, ensuring a more enjoyable user experience.
In conclusion, lectio.dk is an exceptional website that offers a wealth of features and tools for managing educational information. While the UI may lack visual appeal, this can be easily addressed by utilizing extensions like Lectio Improver. If you are looking for a reliable platform to streamline your educational experience, lectio.dk is definitely worth exploring.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.