skole du er dårlig jeg svare 3 svar forkert og så kom hitler ind i min klasse og gooned mig i hovedt og min lærer bedgynde at sutte hans dih og alle bedgynte at goon det var wild
i mens jeg lavet skoledu kom jeffrey epstein og tog mig til little saint james og så kom diddy og puttet baby oil på mig og so kom pavel fra gta og så lavet jeg cayo perico heist og så kom lester og v... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Skoledu.dk er en digital matematikportal, hvor eleverne aktivt undersøger, skaber og eksperimenterer med matematikken. Se mere http://skoledu.dk/om-skoledu
Hermodsvej 5B, 3., 8230, Åbyhøj, Dänemark
- info@skoledu.dk
- skoledu.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg goonet til Peter sørensen
Jeg sad og goonet som altid. Men lige pludselig gik min lærer op til smartboardet og sagde de skrækkelige ord "shhhhskoolllehhduuu" og en spytklat landte i mit fjæs. 5 min senerer fik jeg agressive backshots af min matematiklærer. Jeg bustet så hårdt;)
jeg lavet skoledu men så komt in hacker…
jeg lavet skoledu men så komt in hacker hved mit hus og sanged diddys sange. det er meget respektløst. fordi min far blived didlet af diddy og han sagt. vis du kommer hen til epstiens island så for jeg fre robux. skal jeg sige ja?
ultra super
i mens jeg lavet skoledu kom jeffrey epstein og tog mig til little saint james og så kom diddy og puttet baby oil på mig og so kom pavel fra gta og så lavet jeg cayo perico heist og så kom lester og var lester her
skoledu
opskrift på goonies kager
opskrift på goonies kager 67 liter sved 14 kilo smør 578 kilo majs rør godt rundt i det. og så skal du ligge en ordentlig dej/stinker og så 45 minutter i airfryer og så server med en dej velbekomme luksus
Det noget værer skidt altså vi snakker…
Det noget værer skidt altså vi snakker at der er absolut INGEN kreativitet i denne uautoriseret klamme app amen altså ik for sjovt.
skole du er fint det er 100% bedere en…
skole du er fint det er 100% bedere en epstien fessor
min lære fanget mig i at goonede i mat timen så han stak en lampe op i min anus uh det var lwk dejligt
men så kom hr skæg og rapede mit butthole
og gav mig slem clamydia og diarre og så onkel reje og stak sin lange slange og kidnappede hele skole og nu er vi i han kælder HJÆLP!
Skoledu er sgu ik' godt
Skoledu har gevet mig gigt i knæet
Og så har jeg også fået krampe i øjet flere gange.
Skoledu har også gevet mig seriøs diarré.
Trælst nu kan jeg aldrig nognsinde prøve at bungeejumpe. Noglegange så kan hjemme siden godt få min skolecomputer til at implodere, og det sker for flere folk i klassen. Nogle gange kommer der også et sort hul ud af min computer men han er eldigvis venlig og hedder tim. Her for du fakta om det danske IC3 tog:C3, litreret MFA-FF-MFB (MF), er betegnelsen for et dieseldrevet togsæt, der består af tre vogne med i alt 140-177 siddepladser og en maksimalt tilladt hastighed på 160-180 km/t. Togsættene er bygget i 1989-98 af ABB Scandia i Randers (i dag Bombardier) i 153 eksemplarer, hvoraf 96 togsæt benyttes af DSB. En række togsæt er eksporteret til Sverige og Israel. Hos DSB kan op til fem togsæt sammenkobles til en samlet længde på 292,5 meter og med i alt 720 siddepladser.
Et særligt kendetegn ved IC3 er gumminæserne i form af membraner på togets fronter. Når to togsæt kobles sammen, gør de det muligt at skabe overgang mellem dem, idet førerpladserne slås til side. Konceptet er videreudviklet i en elektrisk version, betegnet IR4, der samkører med IC3. IC3 findes endvidere i en to-vognsversion hos Lokaltog benævnt IC2. Den seneste videreudvikling er Litra ET, der er produceret fra 2000 til 2012 i 111 eksemplarer. Gumminæserne er desuden eksporteret til Belgien og Spanien.
I perioden 2009-2013 kørte DSB's IC3-tog i gennemsnit 385.500 km mellem nedbrud, hvilket gør togtypen til DSB's mest driftsstabile. IC3 skulle udgøre grundstammen i fjerntrafikken, indtil IC3 kunne afløses af IC4 og IC2. Derefter skulle IC3 kunne fortrænge de lokomotivtrukne tog i den sjællandske regionaltrafik.
Generelt
IC3 er designet og udviklet af DSB, ABB Scandia og Duewag. Der er bygget i alt 153 togsæt, hvoraf de 61 (ca. 40 %) blev eksporteret. Oprindelig leveredes 85 togsæt til DSB i 1989-93 suppleret med fire togsæt i 1996. De sidste tre togsæt leveredes i 1998 i forbindelse med, at jernbanen til Københavns Lufthavn, Kastrup åbnede. De 9 første togsæt til Israel leveredes i 1991 efterfulgt af 31 togsæt i 1996. Den oprindelige materielbeholdning så således ud:
92 (1989-1993, 1996 og 1998 til DSB)
41 (1991 og 1996 til Rakevet Yisrael, dss. Israel Railways)
20 (1996 til bl.a. Blekinge Länstrafik)
I 2003 solgtes 9 af de svenske togsæt til
- Elev fra Månenstationen vest
min lære tvinger mig til det jeg gad…
min lære tvinger mig til det jeg gad bare spille roblox
Skoledu og hans venner
Skoledu og hans venner
Skoledu og hans venner kom hjem til mig i søndags, og spiste min katte killing. Nu er jeg ked af det fordi de spiste min katte killing 😔 det er alrig talt uprofessionelt at spise folks husdyr!!!! Udover det spiste min væk så nu når jeg tag i bad kan min nabo see min råv✌️ Give mig min væk tilbag
Bare trist
Det er simpelhen bare trist
Altså det viser første fremmest ikke hvad man har gjort forkert og for det andet er det bare træls så 1 stjerne
meget dårlig service og meget langsomt…
meget dårlig service og meget langsomt 1/5
bare en rolige besked
skoledu.dk er den væreste website i livet. jeg er så træt af den og af alle de lektier jeg altid får af mine lærer! hvem er den IDIOT der fundet på det?!! jeg har 3 TIMERS LEKTIER HER PÅ!
jeg keder mig så her er en opskrift på…
jeg keder mig så her er en opskrift på krumseboller/romkugler
Kom kageresterne i en blender eller foodprocessor og kør den til smulder.
Tilsæt hindbærmarmelade og rom lidt af gangen og smag til - konsistensen skal være blød, men fast.
Kom romkuglemassen i køleskabet 1 time inden den formes.
Form massen til romkugler - store eller små. Det er nemmest, hvis du fugter hænderne med vand inden, du ruller kuglerne.
Dyp romkuglerne i smeltet mørk chokolade og rul dem krymmel, kokos eller anden "topping" (den smeltede chokolade kan udelades og du kan sagtens blot rulle dem i topping).
Lad romkuglerne trække nogle timer inden servering, så de lige får "sat" sig.
kan ikke finde ud af matmatik
kan ikke finde ud af matmatik
en af opgaverne var umulige sadge min lærer
men skoledu er da meget sejt
Det virker sku ik
Det virker sku ik. Jeg har fået flere spørgsmål hvor der ikke var nogle rigtige svar og det man laver bliver også bare slettet. Vi vil have matematikfessor tilbage
lowkey bedste oplevelse i mit liv
jeg sad bare og kedet min r ø v af og regnet på skoledu men lige pludslig kom sean diddy combs op på min skærm og spermed på hele skærmen så jeg blev flash banged og så var der noget der rørte mig og så ser jeg sean diddy combs og hitler som står for and mig og de ville have mig til at goon så jeg goonet min dihh af og bagefter voltog de mig men det var lowkey dejligt
jeg hader det diddy trump og baby gronk…
jeg hader det diddy trump og baby gronk gik ud af min skærm og voltog mig og så kom hitler løbende hen til mig og kyssed mig på munden og så overtog vi danmark i 10min men så døde hitler så kom jeg hjem og min hund kom og sutted min dihhh og så fik jeg kræft dårlig hjemmeside
det er det værste matematik skide i hele…
det er det værste matematik skide i hele verden det sutter
Overall hadet jeg hver evig eneste sekund af tid jeg har brugt på det her helvedshul.
Kære Skoledu.
Hvad har jeg gjort dig?
Jeg åbnede hjemmesiden, og det føltes som at træde ind i et PowerPoint fra 2009, der nægter at give slip. Designet skriger ikke engang — det sukker bare dybt og siger: “det her er vel fint nok i guess”.
Brugervenlighed? Aldrig mødt hende.
Jeg klikkede på én ting og endte tre steder, jeg ikke bad om. Det føles som at spille et escape room, bare uden spænding. Eller gevinst. Eller logik. Eller sjov. Eller glæde.
Layoutet er så forvirrende, at jeg begyndte at tvivle på, om jeg selv kunne læse. Er det mig? Er det siden? Er det samfundet?
Farverne giver samme energi som en kommunal informationsfolder om affaldssortering. Spændingen er til at tage og føle på. (Den er ikke der.)
Og hvorfor loader den som om den skal have en motiverende tale først?
“Kom nu, Skoledu, du kan godt 🥺”
Hvis Skoledu var en person, ville det være den type, der siger “det står på Aula” og så nægter at uddybe.
Alt i alt:
Jeg kom for at blive klogere.
Jeg gik derfra med lavere selvværd, stress og selvmordstanker
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.