Virkeligt det værste logistik firma jeg nogensinde har oplevet. Deres leveringstid er mere end amatøragtigt. Vil gøre alt for at undgå dem igen. Tror faktisk ikke at de overhovedet tænker, at de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
DB Schenker leverer ikke til den lovede tid. De sender sms flere gange, endda før forventet leveringsdag, om at varerne vil blive leveret samme dag - men de blev ikke leveret. Har forsøgt at kontakte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores nye sofa havde estimeret leveringstid 14, den 16 kom varen endelig i status af “out for delivery” Dog leverede de den aldrig, 17 er den stadig ikke leveret og der er nu forlænget weekend. D... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er til stede over hele verden og i Danmark er der to filialer, placeret i henholdsvis Hvidovre og Taulov. Vi tilbyder transport med bil, bane, fly og skib, samt alle kombinationer deraf og du kan bestille alt fra én enkelt sending til en fuldstændig outsourcing af din logistik til os. Vi håndterer transport, mærkning, pakning, lager og distribution. Vi har Europas største distributionsnetværk med daglige afgange til alle større byer i Europa. Samtidig har vi et velfungerende ISO-certificeret ledelsessystem, som blandt andet sikrer høj kvalitet i afhentning og levering, en korrekt afregning til tiden samt transport med minimal miljøpåvirkning. Vi er interesseret i at styrke vores produkter og kundeservice, og derfor vil vi have jeres oplevelser, så vi kan holde forsyningskæder kørende og skabe endnu større værdi med solide transport-og logistikløsninger.
Helseholmen 31-39, 2650, Hvidovre, Dänemark
- 32 42 50 00
- info.dk@dbschenker.com
- dbschenker.com/dk-da
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 26 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
god service
god service med en pakke / palle ( reservedel som hastede ) som blev leveret på en direkte bil i stedet for en rundtursbil

En super oplevelse
En super oplevelse, fik en pakke om dirigeret, som var bestil til Randers, men skulle bruges i Hillerød, fra Taulov til Hvidovre, så vi kunne hente den fra morgenstunden.
og det lykkedes perfekt

Super god oplevelse med DB Schenker
Super god oplevelse med DB Schenker. Var lette at komme i kontakt med, og super service. Fik ændret adresse og lavet fuldmagt til placering at palle.
alt fungerede. tak

Vi benytter Schenker i erhvervsøjemed
Vi benytter Schenker i erhvervsøjemed. Vi har to kontakter der altid svarer hurtigt. Fornuftige priser og leveringstider.
Det er altid den samme chauffør der afhenter. Flink, imødekommende og hjælpsom.
Vi vil ikke være bange for at anbefale til andre.

Seriøs og personlig kundeservice
Seriøs og personlig kundeservice.
Fornuftige betingelser og leveringstider!

Antwort von DB Schenker Danmark
I Berrifine A/S benytter vi jævnligt…
I Berrifine A/S benytter vi jævnligt Schenker til transport af varer til forskellige destinationer og i særdeleshed til crosstrade, det fungerer super fint og vi får altid venlig, kompetent og hurtig service. Ingen klager herfra kun lutter gode ord.

Kan varmt anbefale DB Schenker
Kan varmt anbefale DB Schenker, de er hurtige, deres selvbetjeningsside er nem at bruge og har man brug for hjælp er den let at få! Forsendelser bliver afhentet/leveret som aftalt og har aldrig oplevet skader eller mangler!

Klar Kommunikation og god Kundeservice
Klar Kommunikation og god Kundeservice.
Kan klart anbefales selvom du er en lille virksomhed

Antwort von DB Schenker Danmark
Høj servicegrad, og kompetent vejledning
Vi har efterhånden samarbejdet med Schenker i en del år og er meget tilfredse med dem.
Vi oplever sjældent at vente lang tid på svar, og de sidder altid klar til at hjælpe os med de udfordringer, vi kan opleve i hverdagen.
Intern salg
ID Identity A/S

Antwort von DB Schenker Danmark
Jeg vil gerne give jer en stor…
Jeg vil gerne give jer en stor anbefaling og udtrykke min fulde tilfredshed med jeres service. Jeres pålidelige og effektive transportløsninger har gjort jer til mit foretrukne valg. Jeg er imponeret over jeres professionalisme og dedikation til at imødekomme kundernes behov.
Jeg vil bestemt anbefale jer til andre, der søger en pålidelig transportpartner. Tak for jeres fremragende service!

Utrolig uprofessionelt firma.
Deres kundeservice telefon virker ikke, har ringet flere gange uden held. De har ikke leveret min pakke fra Sverige.
Kan se på tracking de har været forbi min adresse uden at aflevere pakken på adresse eller pakkeshop. De har heller ikke skrevet til mig hverken på mail eller telefon. Varen er bare blevet sendt direkte retur.
Hej Uffe.
Jeg går da stærkt ud fra at, i tager hånd om det efter som det er jer jeg har betalt for at levere pakken. Hvis ikke forbliver min anmeldelse selvfølgelig uændret.

Antwort von DB Schenker Danmark
Tilfreds med vores speditør.!!!
Vi er en lille handelsvirksomhed som har haft Schenker som vores speditør, i de sidste 15-20 år. Vi har prøvet andre som måske er lidt billigere, de kunne bare ikke gøre det bedre, Schenker's koncept passer helt perfekt til de krav vi har, vores lagerfolk skal ikke bruge tid, til på at læsse biler af, det gør Schenker selv. Der har været nogle hump hen ad vejen, men det skulle også være mærkeligt, hvis alt går glat igennem, vi er i hvert fald meget tilfreds.

Flere som Nana tak
Fik en rigtig god og kompetent kundeservice fra Nana Palm (Schenker Fredericia). Hun var hurtig med svar og hun var meget venlig og utrolig kundeservicemindet. Flere som Nana, tak. :-)

Antwort von DB Schenker Danmark
Vi har brugt DB Schenker i rigtig mange…
Vi har brugt DB Schenker i rigtig mange år, både med export og import forsendelser -desværre lukkede de deres Odense kontor for nogle år siden. men vi får altid god service, hurtige tilbage meldinger, uanset hvem vi kontakter.
Vi bruger deres booking system, til forsendelser til Norge og Sverige - enkelt og let. Kun super ord til Schenker, ingen nævnt ingen glemt:-)

Antwort von DB Schenker Danmark
Vi er meget glade for Schenker
Vi er meget glade for Schenker. Specielt vores kontakt person. Altid hurtig til at hjælpe og samtidig et skønt menneske.
Her taler jeg på teamets vegne.
Hilsen
pernille, RDG

Antwort von DB Schenker Danmark
Always fast and good service

Vores primære kontakt Jesper Jakobsen
Vores primære kontakt Jesper Jakobsen, er - efter lidt indkøringsudfordringer hvor vi ikke selv gjorde det nemmere for ham med skiftende adresser - til en ren 5-stjerne, men de fire stjerner er fordi at når han ikke selv er indover er priserne ikke altid skarpe, og vinkasserne er nogle gange noget hårdhændet behandlet.

En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse, får leverede med Schenker Danmark et par gange om måneden, altid hurtig til at svare, meget hjælpsomme og altid med et smil.
Kan varmt anbefale dem.

Vi hos ES Perfekt
Vi hos ES. Teknik. Holsted har kun gode oplevelser med DB Schenker specielt deres medarbejder ,vores kontakt er Tanja H Frederiksen gør altid hvad der står i hendes magt for at yde det BEDSTE.

Klasse kundeservice
Susan Madsen yder den bedste kundeservice & vi i ferm LIVING er mere end tilfredse! :-)

Antwort von DB Schenker Danmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.