Stijn Mansholt heeft samen met mij een klant eindelijk zover weten te krijgen tot een betalingsregeling. Zelf had ik al meerdere pogingen gedaan de klant tot betalen te dwingen na een huurachterstand... Mehr ansehen
Böyle yerleri innetnetten bulup hemen guvenmeyin bunlar bir boş karşı taraftan alamadıgı parayıda sizden alırlar ve birde başlangıçta her şeyi açık söylemiyorlar imazayı attıktan sonra hedef karşı taf... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goed contact over lopende zaak, via mail en telefonisch. Helaas is het te vorderen bedrag te klein om verder te gaan; dit ging vooral om een principe kwestie; iets bestellen met een factuur en dan ac... Mehr ansehen
Ik had niet verwacht dat het incassotraject tot een goed einde zou komen, omdat ik niet had verwacht dat het bedrijf waar ik nog geld van verwachtte zou meewerken. Maar het is ze gelukt, met goed resu... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Omdat ze gelijk aan de slag zijn gegaan…
Omdat ze gelijk aan de slag zijn gegaan en het geld meteen terug hebben geregeld.
Collect1 heeft voor mij een incasso…
Collect1 heeft voor mij een incasso gedaan. Goede communicatie gehad en alles afgerond zoals ik het wilde. Kortom top
Zeer klantvriendelijk en professioneel incassobureau
Wij hebben een incassobureau ingeschakeld vanwege een openstaande betaling en zijn hier erg tevreden over. Het contact verliep snel en prettig; ze nemen zelf contact op wanneer er verduidelijking nodig is en denken echt met je mee in het proces.
Wat wij vooral waarderen is hun klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Uiteindelijk hebben wij het traject zelf met de klant kunnen afronden en heeft het incassobureau de kosten netjes laten vervallen. Normaal gesproken zou de klant €40,- aan kosten moeten betalen, maar dit is door hen keurig opgelost zonder dat wij hiervoor kosten hebben gehad.
Een zeer professionele en vriendelijke partij om mee samen te werken. Zeker een aanrader!
Snel en vriendelijk geholpen
Snel en vriendelijk geholpen, ze hebben het bedrag binnen 3 weken binnen gekregen
Zeer tevreden en aan te raden
Heldere en duidelijke comunicatie. Werd erg goed geholpen en voelde me echt ondersteund met iemand die het probleem uit handen nam. Top service dus! Goede en snelle afhandeling vanuit Collect1. Zeker aan te raden voor problemen met wanbetalers!
Onprofessioneel stel peuters. Snap niet hoe zulke lui aan hun diploma komen
Concept voor je klacht
Onderwerp: Formele klacht over de wijze van dossiervorming en opzegging – Dossier [Dossiernummer]
Geachte heer Mouw,
Hierbij dien ik een formele klacht in tegen Collect 1 inzake de wijze waarop mijn dossier is behandeld.
Onjuiste intake: U heeft mijn opdracht aangenomen zonder voorbehoud over uw expertise. Dat u zich nu, na ontvangst van uitgebreide bewijslast, beroept op een gebrek aan specialisatie, getuigt van een zeer gebrekkige intake-procedure en professionele nalatigheid.
Procesvertraging: Door mijn dossier in een laat stadium te weigeren op basis van een argument dat bij aanvang bekend had kunnen zijn, heeft u mijn recht op tijdige rechtsbijstand geschaad en onnodige vertraging veroorzaakt.
Ongepaste communicatie: Het procesverloop, inclusief de door mij ervaren obstructie en communicatiestijl van uw kant, is gedocumenteerd. Deze documentatie zal onderdeel uitmaken van mijn klachtdossier bij de relevante toezichthouders.
Ik wil een ander die mij zaak wel op hoogte niveau aanneemt.
Meneer meneer mouw jankt als een katje die totaal geen inhoudelijke heeft is zijn mail laat staan in zijn gedrag .
Aub zeg stuur hem terug na school .
Ik kan deze klein kind niet serieus nemen
16176.mp4
16174.mp4
Onderwerp: Klacht over werkwijze en onbereikbaarheid dossier D100247
Geachte h / Medewerkers van Collect1,
Hierbij reageer ik op de recente correspondentie die ik van u heb ontvangen met betrekking tot dossier D100247.
Ik constateer dat de communicatie vanuit uw organisatie wederom ondermaats is. Het is voor mij onmogelijk om de bijgevoegde informatie te openen of in te zien. Daarnaast is de wijze waarop deze berichten worden verstuurd — met onduidelijke meldingen en zonder inhoudelijke toegankelijkheid — in mijn ogen volstrekt onprofessioneel.
Na mijn eerdere inspanningen om mijn volledige bewijslast keurig en overzichtelijk aan te leveren, is dit een teleurstellende gang van zaken. Ik verwacht van een professionele partij een adequate en toegankelijke terugkoppeling, en geen foutieve of onleesbare e-mails.
Ik verzoek u dan ook vriendelijk, doch dringend, om dit dossier met de nodige zorgvuldigheid te behandelen en mij per ommegaande te voorzien van een correcte en leesbare reactie.
Angela van der Heijden
U ziet een link na mij 850 bewijsstukken
Concept voor je klacht
Geachte heer Mouw,
Uw beroep op artikel 2.4 van uw voorwaarden ontslaat u niet van de zorgvuldigheidsplicht die bij een incassobureau hoort. Ik verzoek u dan ook om deze e-mail officieel te registreren als een formele klacht.
Antwoord
Dan weer nemen de zaak aan dan word ik er weer uit gegooid zo zijn jullie morgen precies een week bezig .
Staat nu in mij bewijsstukken 900 stuks
Dus neem nu maar professioneel contact met mij op en laten we de zaak goed verlopen zonder rare link die ik niet open krijg en meneer ....moet het er uit halen.is nu duidelijk wie ik bedoel he
weg en frisse blik .
Taxibedrijfangela u weet mij echt wel te vinden
Hoor ik niets kom ik hier op Trustpilot weer terug

Antwort von Collect1
Ik ben heel goed geholpen bij het innen…
Ik ben heel goed geholpen bij het innen van openstaande betalingen van een aannemer. Samen met Sebastian verliep alles snel, duidelijk en professioneel. Bedankt voor de vriendelijke service en de fijne samenwerking!
Niet aanbeginnen beloven je heel veel…
Niet aanbeginnen beloven je heel veel maar nemen je vordering niet serieus. Bij mij is de vordering om zeep geholpen en daarbij loop ik flink geld mis.
Communicatie is begin snel maar eenmaal als klant moeilijk bereikbaar of doen niet wat ze beloven.

Ik ben erg tevreden over de service van collect 1
Ik ben erg tevreden over de service van Collect 1. Dankzij de professionele en duidelijke mailtjes die zij verstuurden, was het openstaande bedrag al vrij snel betaald. De communicatie verliep prettig en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Collect 1 werkt snel, professioneel en effectief. Ik kan ze zeker aanraden aan iedereen die hulp nodig heeft bij een incassozaak.
Ze werken hard voor je.
Ze houden je goed in de update.
En doen echt hun best om jouw geld terug te krijgen.
Amicable collection settlement
Collect 1 successfully collected my unpaid invoice under a No Cure, No Pay agreement. After having multiple phone calls, they treated this with patience and professionalism. That's why the claim was resolved and collected without the need for further legal proceedings.
There was some confusion with the portal status, but their team clarified it by email and I eventually received my payment.
I appreciate the efforts, Thank you.
Profesioneel
Alles wordt goed gedaan. Procedures en informatie worden duidelijk gegeven. Medewerkers zijn heel lief en er wordt snel antwoord gegeven op vragen. Alles wordt serieus genomen.
Werd erg goed te woord gestaan en erg goed geholpen
Werd erg goed te woord gestaan en geholpen. Dat maakte het een erg fijne ervaring
Ik ben heel erg geholpen door Jaap incasso
Ik ben heel erg geholpen door Jaap en hij heeft het goed kunnen uitleggen ik ben hartstikke bij ermee
Langs geweest op kantoor in…
Langs geweest op kantoor in Denhaag,mooi nieuw fris kantoor met lekkere koffie,en ook nog eens fantastische service verleent alles werd tot in alle details besproken en geregeld ,zelfs binnen 24 uur is mijn debiteur aangeschreven,met resultant.
Wat een criminele organisatie is dit…
Wat een criminele organisatie is dit zeg, tijd rekken totdat uiteindelijk het bedrijf waar ik geld van tegoed heb failiet is, vervolgens zou collect1 de vordering indienen bij de curator en doen ze dit niet, na 3 weken bij de curator niets bekend, als je collect1 belt is er telkens niemand beschikbaar.
Boeven zijn het, nooit mee in zee gaan, ze cashen veel geld en doen niets

Goed geholpen door Mats.
Ik ben heel goed geholpen en geleid door Mats, ben zeer tevreden op de manier van uitleggen en vertellen. Het was voor mij de 1e keer wat het altijd een beetje moeilijker maakt. Maar dat was zeker niet het geval met Mats, hij begreep me heel goed, luisterde naar me verhaal en pakte alles op hoe ik het had gewild en wat ik belangrijk vonden. Zeker een aanrader dit bedrijf en Mats al helemaal. Topper!
Top service
Ongeveer een maand geleden had ik een incassobureau nodig en kwam ik bij hen uit.
Sindsdien super goed geholpen met snelle, duidelijke en voordelige service.
Heel blij met mijn keuze!
Fijn dat ze een regeling hebben…
Fijn dat ze een regeling hebben getroffen voor ons. Erg blij mee
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.