Zeer te spreken over de uitermate proactieve aanpak, en de heel goede en eerlijke communicatie met het kantoor. Dikke pluim voor Toni en zijn team, met speciale vermelding en dank voor Bjorn Van Praet... Mehr ansehen
Ik heb voor deze makelaar gekozen omdat ze er in ChatGPT er het beste uitkwamen. Ik vond het spannend om mezelf als verhuurder voor de eerste keer op de huurmarkt te begeven, maar ik heb tijdens de... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
TREVI AXUS: Verkoop en verhuur van vastgoed, appartement, huis, villa, grond, bedrijfsvastgoed, advies bij projectontwikkeling, verkoop van nieuw vastgoed, vastgoedbeheer, advies inzake vastgoedbeleggingen, beheer van projecten en installaties, beheer ...
Trevi Axus, het meest beoordeelde vastgoedkantoor uit de streek !
Vom Unternehmen geschrieben

- Vertrouwen begint bij openheid
- Bij Trevi Axus houden we ervan om samen te werken in een goede verstandhouding, op een eerlijke manier en vooral met de glimlach. Het vertrouwen staat bij ons centraal. Onze klanten zeggen dikwijls dat dit voor hen het verschil maakt.
Dorpshart 8, 2870, Puurs-Sint-Amands, Belgien
- 03/298.02.02
- info@trevi-axus.be
- www.trevi-axus.be
Das haben sich andere Leute angesehen
Steeds TOP !!!
Zeer professionele en tegelijk ook…
Zeer professionele en tegelijk ook menselijke aanpak. Begeleiding van A tot Z.
Concrete en professionele hulp
concrete informatie gekregen die ons verder helpt met de verkoop van onze woning
Zeer proactief, alsook heldere en eerlijke communicatie
Informeren goed.
Informeren goed.
Zoeken een huurder volgens verwachtingen van verhuurder.
Goed gekozen!
Ik vond het spannend om mezelf als verhuurder voor de eerste keer op de huurmarkt te begeven, maar ik heb tijdens de ganse procedure geen enkele keer stress of zenuwachtigheid ervaren.
Dat komt door de rust, de expertise en de transparantie waarmee ze met mijn dossier zijn omgegaan.
Het kantoor was steeds bereikbaar en koppelde terug met duidelijke feedback over al mijn vragen en opmerkingen. Ze dringen niets op, maar geven nuttig advies in de zoektocht naar een geschikte huurder.
Vanaf het eerste bezoek hadden wij een…
Vanaf het eerste bezoek hadden wij een zeer goed gevoel. Toni gaf ons onmiddellijk raad en tips. Wij zijn zeer tevreden over hun manier van werken en hun correcte manier van handelen. Wanneer ik nog eens een immokantoor nodig heb zal ik niet twijfelen om terug met hun in zee te gaan.
TOPTEAM, DIKKE MERCI
Verkoop woning
Sabine , heeft de verkoop van ons huis zeer vlot afgehandeld , alle documenten en attesten waren in een mum van tijd in orde en ze heeft een zeer duidelijke en open communicatie naar de verkopers toe. Tevreden over de aangename samenwerking met haar.
Vriendelijke en begripsvolle…
Vriendelijke en begripsvolle begeleiding over heel de lijn.
Aan te raden aan mensen die geen ervaring hebben met huren. Duidelijke uitleg.
Ontzettend dankbaar voor de correcte service
Zelfs van de eerste maal toen wij enkel wat informatie wilden krijgen heeft Toni ons met raad en daad bijgestaan. Heeft de voorbije 6 maanden ons geholpen, gesteund en vooral zeer correct behandeld. Ons appartement had van bij de eerste bezoeken reeds de geschikte kandidaten. Geen enkele moeite was teveel. Wij zijn Trevi Axus ontzettend dankbaar. Ga zeker bij hun langs alvorens ergens anders te tekenen.
Echte service bestaat nog !
Mijn eerste ervaring in de rondleiding…
Mijn eerste ervaring in de rondleiding met nico verliep heel goed. Een uitgebreide uitleg . Een eerlijke man ! Op het kantoor met toni verliep het opnieuw heel vlot en aangenaam . Bedankt voor alle hulp
Very professional service
Very professional service, everything was handled quickly and in a friendly atmosphere. Highly recommended! Special thanks to Mr. Thibo for his great commitment and dedication.
Aangenaam samenwerken
Toni is zeer aangenaam om mee samen te werken. Hij geeft duidelijke uitleg, is correct, houdt zich aan afspraken en heel behulpzaam.
Professionele aanpak, en zonder zorgen, je appartement verhuren
5 sterren zeker waard omwille van het totaalpakket van info, begeleiding en het volledig uitvoeren en afhandelen van de verhuur van een appartement. Ze kennen en vergelijken de markt, nemen foto's van het pand, opvolging van de advertenties op de verschillende websites, ze organiseren de bezichtigingen met de kandidaten, kandidaten review, waarborg afhandeling, plaatsbeschrijving, directe feedback en opvolging na de plaatsbezoeken of als er een kandidatuur binnenkomt, enz. Alles in overleg en alles wat nodig is om zonder zorgen je pand te verhuren en je moet er zelf bijna geen tijd in steken.
Heel vlotte en transparante samenwerking van begin tot einde.
Bij Trevi Axus hanteren ze een persoonlijke aanpak: ze zijn heel vriendelijk, spreken je aan met je voornaam en nemen contact op wanneer er vragen zijn of wanneer er informatie moet worden doorgegeven. Ze geven ook gericht advies.
De communicatie was snel en duidelijk en de bezichtiging was goed georganiseerd. Dankzij hun hulp heb ik snel een fijn appartement gevonden.
Heel vriendelijke mensen
Droom huurwoning
Bjorn heeft zijn uiterste best gedaan voor ons..Gezien de huidige situatie op de verhuurmarkt was het niet gemakkelijk maar toch hebben we ,mede dankzij Bjorn , onze droom woning gevonden om te kunnen huren.
Dank ook naar Toni voor de perfecte uitleg tijdens het ondertekenen van het huurcontract.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.