Jeg indleverede en voksipose til rens den 04.11.25 med forventet afhentning den 07.11.25 og betalte for rensen på forhånd. Efter gentagne besøg i butikken og over en måneds ventetid fik jeg besked o... Mehr ansehen
Butler's Rens & Vask
Paying for a subscription to get my shirts picked up at home cleaned, ironed and sent back for a good price. It is however not possible to book until several weeks in the future which makes the mo... Mehr ansehen
Butler’s Rens og Vask Holte Midtpunkt Nu har jeg i 3 år brugt Butler’s Holte Midtpunkt og været super tilfreds og glad for resultatet hver gang, jeg har både fået renset skind, pels, designer tøj og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Butler´s skal vaske og stryge min hvide dug. Da dugen kommer tilbage er den ikke ren, og sendes tilbage. Nu er dugen forsvundet, og Butler´s forsøger at affærdige mig med andre duge, som på ingen måde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Butlers er Danmarks største og eneste Svanemærkede renseri. Vi renser uden brug af kemikalier og gør derved en forskel for miljøet, dit tøj og din hud. Udover otte egne butikker i og omkring København er Butlers også repræsenteret med mere end 250 indleveringssteder i Danmark inklusiv alle Bilka varehuse og en række udvalgte føtex butikker. Derudover har vi samarbejde med en lang række hoteller, restauranter, teatre, museer, forsikringsselskaber, etc.
Literbuen 11 (Hovedkontor), 2740, Skovlunde, Dänemark
- 7022 2058
- info@butlers.dk
- butlers.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk og professionel service
Fantastisk og professionel service.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger Butler´s Rens & Vask.

Fantastisk service
Fantastisk service
Det var første gang jeg brugte Butlers, men det bliver helt klart ikke sidste gang. Servicen var helt i top.

Bedste vaskeri i KBH + god service ☺️
Bedste vaskeri i KBH + god service ☺️
Har været fast kunde hos jer i nogle år (ca. 5 år), og har altid fået en (super) god service fra jeres søde personale.
Dejligt at se, at miljøvenligt vaskeri ikke behøver koste en formue.
Endvidere er jeg meget tilfreds med jeres samarbejde med Dansk supermarked.
Så fortsæt det gode arbejde! 👍🏿👌🏿
De bedste hilsner Noah Osman

Antwort von Butler's Rens & Vask
Fino service og rent tøj
God service og rent tøj de få gange jeg har brugt Butlers. Kan ikke sige om de er bedre end andre, men har heller ikke haft behov for at sammenligne.

Antwort von Butler's Rens & Vask
Bruger altid Butlers på arbejdet!
Nu har jeg brugt Butlers’ service på mit arbejde i to år. Det er nemt og fleksibelt – og så elsker jeg at det er Svanemærket rens. De kommer ud på arbejdspladsen to gange om ugen og der har aldrig været problemer. Kan varmt anbefale deres office service.

Antwort von Butler's Rens & Vask
Huller i skjorterne efter sikkerhedsnåle
Har brugt Butlers Rens og Vask på Frederiksberg tre gange. Jeg synes godt om CO2 rensemetoden, som jeg oplever er mere effektiv en normal rens med opløsningsmiddel. Desværre bruger Fred Butler sikkerhedsnåle til at montere bestillingsnummeret direkte i rygstykket på skjorterne. Det har nu efterladt 3 ud af 5 indleverede skjorter med to huller i skulderstykket hver. Når en skjorte koster 1000 kr er det en dyr sport.
Hvis man har håndelaget og er forsigtig efterlader sikkerhedsnåle ikke skader på stoffet, men det er ikke været tilfældet hos Fred Butler. Jeg er helt uforstående over, hvorfor man ikke placerer bestillingsnummeret i et knappehul klipset sammen, som man gør hos næsten alle andre renserier. Det er med sikkerhed skadesfrit for tekstilet.
Jeg har fundet mig et andet renseri, hvor mine skjorter ikke ødelægges.

Super hurtig service
Meget tilfreds med både pris, service og kvalitet. Indleveret på deres butik på Østerbrogade som en hastesag på 2 dage og allerede dagen efter havde de det klart og sendte besked.

ADVARSEL
ADVARSEL – brug aldrig Butlers/Ecoclean – ødelægger de dit tøj fralægger de sig ethvert ansvar.
Mit eksempel:
Indleverer en sort Hugo Boss habit til rens som flere gange tidligere. Da habitten bliver returneret er bukserne ødelagt, ved at en del tråde er revet ud foran på bukserne efter presning og inden de er lagt i den pose de returneres i. Det er oplagt at skaden er sket efter presning, da trådene jo ellers ville have været presset med og ville ligge ned – det gør de ikke – og inden de er lagt i posen. Jeg opdager straks jeg tager dem ud af posen, at de er ødelagt. Jeg returnerer derfor straks efter bukserne, med henblik på at få erstattet min habit, som jo nu er ødelagt og dermed har jeg måtte anskaffe en ny sort habit.
Efter et langt klageforløb, hvor jeg gentagne gange over flere uger, må tage fat i både Føtex (hvor habitten er indleveret) og Butlers uden at få svar, får jeg endelig kontakt til Butlers. Først en ansat dame på tlf., som fortæller, at de stadig ikke har set på mine bukser og denne vender tilbage dagen efter hvor de har besluttet, at det ikke er deres skyld og at bukserne nu er sendt tilbage uden yderligere forklaring. Siden ringer jeg op igen for at få en forklaring på hvordan de mener ikke at kunne have ansvaret for skaden, når den ganske tydeligt er sket når bukserne har været i deres varetægt. Jeg får fat i ejer/chef, som i bedste fald kunne kaldes umulig at tale med. Får blot en meget afvisende smøre om at: ”Jeg har jo selv fået revet mine bukser på mit skrivebord” – ”det er jo en kendt skadetype på bukser” – uden at ville tage med i betragtning, at skaden jo er sket efter at de er presset!?!? Det skal nævnes, at INGEN af mine andre habitbukser har en tilsvarende skade og at mit skrivebord heller ikke ville kunne påføre denne skade, da det er helt glat på undersiden såvel som det er på oversiden.
Jeg bliver af Butlers opfordret til at klage til Forbrugerklagenævnet, hvis jeg ikke er enig og det har jeg nu sat i proces.
I første omgang til Nævnenes Hus (første instans), og via dem har Butlers nu tilbudt, at betale mig 500 kr. men fortsat uden at ville påtage sig skylden – men udelukkende for at slippe af med mig og få lukket sagen. De 500 kr. dækker dog langt fra mit krav på 4.000 kr. (habittens oprindelige anskaffelsespris og anslåede minimum nyanskaffelsespris på det tidspunkt da jeg indgav min klage, hvor man kunne være heldig at anskaffen en habit tilsvarende på udsalg) – man kan jo ikke blot købe et par nye sorte bukser og så har man en habit igen. Det vil jo ikke være muligt, at genanskaffe et par sorte bukser, der passer 100% til jakken i hverken farve, struktur mv. Svarer til at man havde indleveret et par sorte lædersko (til en værdi af fx 2.000 kr.) til skomageren og så fik ødelagt den ene og så får tilbudt 250 kr. til at købe EN ny sko der ligner – sort i hvert fald og læder…. Det bliver de jo ikke til et brugbart par sko af igen. Og et argument om, at jeg jo fortsat kan bruge jakken holder ikke, da jeg jo ikke får en habit af den grund – og det er nu engang min ”arbejdsuniform”.
Sagen bliver nu sendt videre i systemet – til Forbrugerklagenævnet – da jeg vil holde fast i, at en skade påført i Butlers varetægt må til enhver tid skulle erstattes af Butlers. Og det uanset at de mener, at bukserne i en habit udgør en mindre del af værdien ….. hvilket jo er ganske absurd – en habit er EN enhed og skal naturligvis erstattes som sådan, ligesom et par sko eller et par briller eller et par hvad det måtte være. Jeg sender med glæde den nu bukseløse jakke retur til Butlers – som så kan bruge den meget værdifulde del af en habit efter deres opfattelse (3.500 kr. ud af 4.000 kr.).

God vask
Har for et par dage siden, fået vasket min peak performance jakke. Den blev helt rent som jeg ville have det, desværre faldt lynlåsen af. Efter at have snakket med dem fra butlers lidt frem og tilbage for jeg mine penge retur. Dejlig service.

Ødelagt brudekjole
Vi afleverede en brudekjole i Bilka tilst, til rens hos Butler's. Da vi kom for at hente den første gang, var kjolen ikke længere hvid, men gul og den var stadig beskidt. VI sendte den retur som reklamation, men der var ingen forskel sket da vi kom for at hente den igen. Vi lavede en ny reklamation på den, og jeg blev ringet op af Butler's som nu hævdede at den var hvid igen (selvom damen ikke selv havde set kjolen). Den var stadig ikke hvid da vi kom for at hente den tredje gang. Vi laver da endnu en reklamation, og Bilka lovede at få en afklaring på det. Vi bliver ringet op af Bilka, som fortæller at Butler's ikke vil stå ved, at de har ødelagt kjolen. Og hvis vi ønsker en kompensation, så skal vi kører en sag gennem forbrugerstyrelsen.
Det er så langt ude, at de ikke vil erkende at de begik en fejl ved at tage imod den, selvom de ved (bekræftet af bilka 2 gange, grundet tidligere hændelser) at de ikke kan klare opgaven.
Sagen har nu stået på siden december 2016.

Antwort von Butler's Rens & Vask
Vaskeri-service når det er bedst
Jeg har længe ledt efter en profesionel Rens & Vask-leverandør.
Efter at været startet som kunde hos Butler's Rens & Vask, har vore kunder gentagne gange rost vores duge og uniformer.
Vi bruger specialsyede, runde, duge. Med et omfang på 300 cm, er det vigtigt at disse duge vaskes og rulles korrekt, en service og renhed, kun Butler's Rens & Vask har formået.
Samtidigt vil jeg gerne anbefale deres skjortevask. Butler's Rens & Vask bruger ikke klor, hvilket er et stort plus for mig og mine medarbejderes velvære.

Antwort von Butler's Rens & Vask
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.