Boligkontoret Danmark Bewertungen 67

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Carina svarer på mit indlæg "Når det kommer til byggesager hos vores medlemmer, følger vi altid de retningslinjer, der gør sig gældende. Men hvis du har nogle bekymringer eller andet, vil... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flyttede ind i en ikke istandsat lejlighed på knap 32 kvm. 6 år senere står jeg med en regning på 48000, total fusk og jeg betaler IKKE for 1 år til på deres venteliste, efter at ha stået der siden 20... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I december får man tilbudt, og aftaler at leje en Parkeringsplads i Espergærde. I dag får man at vide at parkeringspladsen er givet til en anden. Hvis man kan leve med en Boligselskab der ikke er der... Mehr ansehen

1. Geld & Versicherung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Boligkontoret Danmark administrerer cirka 32.000 almene boliger i hele landet. Find din nye lejebolig hos os - vi har ledige boliger klar til indflytning.

• Havneholmen 21, 1561, København, Dänemark

1 Stern

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Overholder ikke lejeloven el vedligeholdelsespligten

Aldrig har jeg boet i så dårligt et boligselskab, og blevet behandlet så uforskammet.
Denne gang har jeg et armatur på badeværelset som er utæt, har manglende tryk på det varme vand, så kan ikke bade + der kommer brunt vand ud af vandhanerne, og disse problemer har jeg haft i over 2 mdr.! Trods flere henvendelser bliver det ikke lavet. Bestyrelsen/formanden, driftskontoret og afdelingskontoret Holte gør intet, ej heller BDK. Henvender jeg mig til afdelingskontoret Holte bliver jeg truet med bål og brand, og for af vide at jeg bare selv kan betale for at få manglerne udbedret. De vælger simpelthen ikke at over lejeloven/ deres vedligeholdelsespligt. Det er tydeligt at bestyrelsen, driftskontoret og Holte afd. får lov at gøre og sige og behandle beboer som det passer dem. De håndværker som afd. samarbejder med dukker ofte ikke op, el kontakter mig, og det har stået på i årevis. Klager bliver ignoreret.
Oven i det har driftskontoret og formanden bevidst undladt at informere mig om vandskade i mit kælderrum, vi er to som er ramt, men kun den anden berørte part har fået besked - ingen undskyldning el forklaring heller, og jeg kunne blive ved... Generelt bliver jeg mødt med ligegyldighed/arrogance, og eftersom deres handlinger ingen konsekvenser har, så fortsætter det.
Jeg kan på inden måde anbefale det her boligselskab!
Hold dig langt væk.

28. August 2021

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi har talt med afdelingskontoret i Holte, der fortæller, at VVS'eren forgæves har forsøgt at få en aftale i stand ift. armaturet. Driftskontoret og VVS'eren vil igen forsøge at kontakte dig.

Derudover er der sendt information ud om, at der grundet ekstremt skybrud er kommet vand i kælderen.

Vi håber på, at det lykkes at sætte en aftale i stand omkring dit armatur og beklager din oplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan ikke anbefale det.

Forfærdeligt firma. Jeg er blevet syg af at bo i denne lejlighed, hævede øjne, ansigt, hals. Ekstremt dårlig indeklima, jeg har måttet købe en luftrenser, dryppe øje 15 gange om dagen, for at kunne opholde mig her. Jeg flyttede ind i 2019 og jeg har siddet isoleret her i et år pga corona pandemien. Ganske enkelt uudholdeligt. Ydermere har jeg modtaget en kæmpe regning på både vand og varme, selvom jeg betaler aconto. 12000 kr!? Målingerne er åbenlyst forkerte, det kan selv en blind se, men boligselskabet og Brunata benægter, at der er fejl. Det er simpelthen ren svindel. Min radiatorer har ikke virket, største delen af tiden. Og jeg bruger ikke unormalt meget vand og lader det ikke løbe. Jeg kan ikke engang aflæse mine målere, selvom jeg har klaget over det flere gange. Jeg fik at vide, at det skulle jeg ikke bekymre mig om. Men jeg ved jo, hvad mit forbrug nogenlunde plejer at være. Der har været problemer med denne ekstremt dårlige lejlighed lige fra starten. Lugt/stank, dårligt indeklima. Jeg kan slet ikke opholde mig i soveværelset. Jeg vil bare væk fra dette sted, fordi det er meget skadeligt for mit helbred. Klager man over boligselskabet, bliver man truet af deres jurist. De høre ikke på, hvad man siger og er ikke interesseret i at anvise til en anden bolig. Jeg fik at vide at der var masser af frisk luft her og handicap venligt. Lidt underligt, at min lejlighed så er længst væk fra parkeringspladsen og at den såkaldte handicap elevator, er kun til handicappede med meget stærke finger kræfter, da knappen skal holdes nede under hele turen og døren er meget tung at skubbe op! Og nu er jeg tvunget til at betale for vand og varme, som jeg ikke har brugt og så er der konstant brummen fra noget, der lyder som en kompressor hele døgnet rundt.

19. Juli 2021

Kære kunde

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er naturligvis rigtig kede af at høre om din oplevelse. Men vi kan ud fra det, du skriver forstå, at du både er i kontakt med afdelingskontoret og vores juridiske afdeling, der indenfor de angivne lovgivningsmæssige rammer, kan håndtere det, du beskriver her.

Ventelister

Hej. Nu har jeg betalt for opskrivning i 2afdelinger i 6 år kun fået 2 boliger tilbudt 1 i hver afdeling Og endvidere ikke rykket ned på ventelisterne i alle disse år På den ene afdeling er der skønnet 2 års ventetid , jeg har 3x det Der bliver begrundet med passive medlemmer er blevet aktive !! I reklamerer med at tiden arbejder for en , ja det skal jeg love for. Tak for dit svar Men det er ikke helt korrekt at ventelisterne altid er retfærdige Min sambo spiller kort med en fyr som også er skrevet op De står efter 1 år som nr 5 i denne afdeling Så det kan diskuteres om hvor retmæssigt det går til Jeg venter og ser om der går yderlige årevis så er der jo andre kanaler man må overveje

23. Juni 2021

Hej Eva

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Når man er skrevet op til en almen lejebolig, er der helt klare rammer for, hvordan boligerne bliver lejet ud. Og vi beklager, at det betyder, at du ikke har fået flere boligtilbud. Det lyder som om, at du har været i dialog med afdelingskontoret omkring din ventelisteposition, men du er naturligvis velkommen til at kontakte dem igen.

Vi krydser fingre for, at du snart kan flytte ind i en bolig i en af de to afdelinger, som du er skrevet op til.

Her er det okay

Her er det okay, du råber ud af vinduet kl 03:41 om natten. Og fik at vide, de også var i gang med at råbe for åbent vindue kl 03:00, Teglgårdsvej 325A 2TV, 3050 Humlebæk. Da der blev spurgt om de kunne skrue lidt ned for stemmerne, eller luk vinduet, sagde de, jeg, skulle holde kæft. Hvor er det flot.

6. Juni 2021

Hej Frederikke

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi kan desværre ikke hjælpe med din henvendelse her på Trustpilot men vil bede dig rette henvendelse hos dit afdelingskontor.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

når man har vedtaget at man ikke må…

når man har vedtaget at man ikke må holde hund så er det vel alle som skal indrette sig efter dette.men ikke her der må formandinden godt ha hund.når man spør boligkontoret om dette så skal jeg spørge formandinden
dette er under al kritik. og det er Holte afd.som jeg har kontaktet.
mvh.bill jensen
eskjærvej vanløse.

18. November 2020

Hej Bill,

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Vi kan forstå, at du nu er i dialog med Holte-kontoret omkring din henvendelse og forventer, at din henvendelse dermed bliver behandlet.

Elendige til vedligeholdelse.

Hurtige til at bygge nyt, men når det drejer sig om vedligeholdelse af bestående boliger, er det det mest ringe jeg har oplevet og hørt om, i sammenligning med andre boligselskaber. Når der f.eks.intet gøres ved utætte tag i årevis. Jeg talte med en medbeboer, som havde boet i afdelingen i flere år end jeg, om hvad vi evt. kunne gøre ved det, hans svar var: Jeg sætter bare en ny spand under, for det har ingen mening at henvende sig til boligselskabet. Og andre ikke helt så alvorlige ting.
Tagene er imidlertid udskiftet, bedømmelsen her er udtryk for den for uhensigtsmæssige holdning som BDK har i almindelighed overfor vedligeholdelse. jeg ser det som nødvendigt at give endnu et eks.: Før tagene blev udskiftet, havde vi en mindre stormskade, hvor nogle enkelte dele af flere tage blæste af, det tog en uge før der skete noget som helst, heldigvis regnede det ikke så meget at det kom igennem isoleringen. Jeg spurgte i forbindelse med næste beboermøde hvor man
skulle henvende sig, ved evt. stormskader uden for kontortid, formanden for afdelingen pegede på mig og sagde at det var min opgave. Der stod intet i referatet om dette. Ved næste beboermøde meddelte repræsentanten fra boligselskabet, at uanset hvilke skader der skete, om det var storm,vand eller andet var det min opgave at finde den håndværker der var brug for, og ved evt stormskader på tage få Falck til at afdække og regningen skulle sendes til boligselskabet. Det der undrede mig mest var, at heller ikke dette var omtalt i referatet, så kun de tilstedeværende vidste noget om dette.
Nu efter flere år har alle fået en skrivele hvor der står hvor man kan henvende sig.

28. Oktober 2020

Hej John,

Vi er kede af jeres opfattelse omkring behandlingen af det utætte tag. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores beboere skal have.

Vi vil gerne bede dig uddybe din anmeldelse ved at sende en mail til kommunikation@bdk.dk, så vi kan kigge dybere ind i sagen.

Vi håber, at vi hører fra dig.

BOLIGKONTORET DANMARK

Har man en klage, bliver den negliseret, de har ikke meget opsyn med den enkelte boligafdelinger, ihvertfald ikke Holteafd, de overlader det meste til Afd. Bestyrelsen som i stor stil ikke fører lejerens sag, men kører det ud fra Bestyrelsens behov, der er absolut ingen beboerdemokrati og du har ikke ens behandling, eksempelvis kan nævnes at kører du ikke jævnligt på di cykel har du ikke ret til at benytte aflåste cykelskure samt udendørs cykelstativer, dog er undtaget hvis du er på god fod med Bestyrelsen, Skønt du betaler det samme i husleje. Jeg kan absolut ikke anbefale BDK Holteafdeling
Jonie Andersen

10. Oktober 2020

Hej Jonie
Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af din oplevelse, da vi i Boligkontoret Danmark arbejder for at alle beboere føler sig hørt og har mulighed for at få indflydelse i deres boligområde. Hvis du vil konkretisere dine oplevelser og skrive dem til kommunikation@bdk.dk, skal vi sørge for at der bliver kigget nærmere på det.

De bedste hilsner
Niklas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har boet i Skovengen i Kokkedal…

Jeg har boet i Skovengen i Kokkedal siden 96 og har altid været tilfreds. Er blevet så fint behandlet hele vejen igennem. Afd bestyrelsen varetager mine interesser og varetager min sag som lejer. Især da vi var gennem renovering kæmpede de for os. Så kan kun give top karakter

5. Oktober 2020

Hej Bodil,

Tak for din flotte anmeldelse, og at du deler dine erfaringer med Boligkontoret Danmark.

Vi er glade for at høre, at vores ambitioner er indfriet, og at du derfor har nogle gode oplevelser med os.

Carina, Boligkontoret Danmark

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ualmindeligt dårligt selvskab, som bruger ufine metoder til at kontrollere deres lejer.

Ualmindeligt dårligt selvskab. De lyver, truer, og der er nærmest som "russisk tilstande" i afd. 2 Birkerød. Renovering af afd. hvor er alt gået galt. Vi bliver holdt for nar. Vi skal findes os i de mest uforskammet ting fra jeres side af, det samme gælder for jeres "rådgivningens firma Danakon og fra MT.Højgaard som i har valgt til denne renovering. Vi bliver behandlet som vi er jeres fjerner, og i sender det ene truende brev ud med opsigelse af lejemålet fra jeres jura afd. Her er ingen dialog mere, intet beboerdemokrati og beslutninger bliver taget hen over hovedet på dem som bor her. Hvis man siger at man ikke vil finde sig i denne behandling - bliver man ringet op af Holte kontoret, som siger: "Hvis du kontaktet LLO eller advokat - så er der krig". Samt at man bliver oplyst at han aldrig har tabt en sag....... Han har skrevet at i ønsker "fælles fodslag" i forbindelse med jeres årlige møde med Rudersdals kommune vedr. henvendelser fra beboere og deres advokat. Det siger en hel del om hvilke metoder der bliver brugt fra jeres administrationsselskab Danmark. Det samme gælder for boligselskabet Birkebo, de bruger også ufine metoder overfor deres beboere. Der er bare ikke flere pæne ord og sige om alt det som forgår her, i en ellers meget velfungerende afd. Tror at hvis man skal igennem med noget, incl. beboerdemokratiet og mangelfulde referater fra beboermøderne, og overholde aftaler som bliver aftalt på ens beboermøder, så skal man nok gå til tv eller Ekstrablad for at få nogle "nye øjne" på hvordan man behandler folk som bor til leje, og har jer som administrationsselskab. Trist, meget trist.

17. September 2020

Hej Jane

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.
Vi lytter altid til kritiske kommentarer og vi er naturligvis kede af at høre om din negative opfattelse.

Jeg har været i dialog med vores afdelingskontor i Holte ang. det du beskriver og kan konstatere, at den gennemgribende renovering din boligafdeling har været igennem, har været nødvendig for at sikre sunde og vedligeholdte boliger i fremtiden. Vi er naturligvis bevidste om at sådan en renovering kan være en stor belastning for afdelingens beboere og derfor har vi gennem hele renoveringsprocessen forsøgt at agere solid støtte for beboerne og tage hånd om de udfordringer der har været.

Det er ikke let at gøre alle beboere tilfredse og vi er naturligvis ærgerlige over, at du ikke har oplevet renoveringen tilfredsstillende. Vi må dog også konstatere, at vi har en noget anden opfattelse end den du beskriver.

Du er meget velkommen til at konkretisere dine kritikpunkter, så vi kan få drøftet dem igennem, ved at skrive til: holte@bdk.dk

Niklas, Boligkontoret Danmark

Ligeglad med skadedyr

Det forholder sig sådan at forrige lejer har klaget over skadedyr i væggene, loftet og gulvet.

Jeg flyttede ind i foråret og har derfor troet problemet var løst. Nu hvor det vejret bliver koldere kan jeg så konstatere det er som en hær af rotter eller mus, har sågar opdaget en inde i lejemålet.

Jeg har forsøgt at kontakte boligforeningen men der kommer på ingen måde svar.

Det pænt sagt bare for ringe

15. September 2020

Hej Oliver,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi tager naturligvis din henvendelse meget seriøst. Vi har talt med driftschefen, der har spurgt efter dit telefonnummer på mail, da vi gerne vil lave en aftale med vores samarbejdspartner, der skal komme og besigtige din bolig. Denne aftale vil vi gerne koordinere med dig, så de ikke kører forgæves. Vi håber derfor, at vi hører fra dig. Og ellers er du velkommen til at ringe til kontoret igen.

Boligkontoret Danmark

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De værste man kan blive udsat for

De værste man kan blive udsat for som lejer. holder ikke aftaler, skidder på dig som lejer jeg har været igennem en skimmel renovering, som de langt om længe tog alvorligt efter de gang på gang bare sendte en maler til lappeløsninger som malertape rundt om huller og bare malet over, nu ville de overleverer det værste klamhug hvor vinduerne end ikke kunne åbne og med store hakker og kanter og mega skæve indfatninger omkring vinduerne og ja en kæmpe liste af fejl og så står tumpen bare og siger "sådan må vi altså godt levere det iflg loven" hold jer langt væk fra BDK som de kaldes de betyder kun problemer.

10. Juni 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er bare en tilfreds lejer.

Jeg er bare en tilfreds lejer, som ved at alle gør hvad man kan.
Jeg høre altid dårligt om det ene selskab og det anden selskab i det almen land.
Men mon ikke vi alle skal huske på at vi kun er menneske og alle kan lave fejl.
Man kan næsten altid komme igennem med det man er utilfreds med, og syntes man den er rigtig vigtig er der næsten altid en bestyelse og man har hver år et beboermøde hvor man altid kan stille sit forslag til en ny måde at gøre tingen på.
Og ikke mindes kan man jo stille op til bestyelsen og derved gøre en forskel. For husk at de forskelle boligområder er som at bo i sit eget hus, der hvor du bor har man sit egen regler, regnskab og andet. De som sidder i BDK er kun am. For de enkle boligområde.
Så man kan ikke kun give BDK, Lejerbo; KAB......osv. skylden.
Man kan selv gøre en forskel

Gå ind i beboer demokrati og gør en forskel

Godt arbejde til jer i almen Danmark

Knus Lone Bach.

5. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bor i Uglevang Allerød...

Jeg bor i Uglevang Allerød...
Vores chance vask som består af 2 vaskemaskiner og 2 tørretumblere, har ikke virket i flere måneder nu.. og vi snakker om alle 4 maskiner.
Vi betaler pr. Vask og har selv sæbe med, ligesom vi også betaler for at køre tørretumbleren, så det kan jo ikke passe, der ikke skulle være penge til reparation og vedligehold af vaskeriet, når beboerne selv betaler.
Det vaskeri må være betalt mange 100 gange bare på de 10år jeg har boet her.
Samtidig med vores husleje absolut ikke er billig
Hvad er det for nogen vilkår i tilbyder jeres beboere?, Det er ganske enkelt under al kritik.
Nu er der så heller ikke engang lys i bestillings vaskeriet mere(som der jo er rov drift på, nu det andet vaskeri ikke virker).
Så man skal stå i bælg ragende mørke og sætte vasketøj over.. det er både besværligt og utrygt..
Det er så dårlig service, og ligegyldighed over for beboerne.
Hvad har i tænkt jer at gøre ved det?.
Louise Burchardt.

16. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Træt af alt.............. over 13 år det har stået på, gjort og både døende og syge..................... !!!!!!!!!!

Nu er det 2 gange på en uge at jeg har mistet min opskrivningden den står i (NUL) og jag har intet rørt, det er furstrereden når man stå placereret til en bolig og ved man gerne vil væk herfra og vide alt står i (NUL) også igen i dag d 16/10- 2019 ca ved en 8:30 da jeg loggede mig ind/Helsingør afdelingen, samt er huslejerne alt for dyre i henhold til hvad de er værd, ikke engang en ovn har jeg i min bolig, eller man skal finde sig i gener med folks brandeovne som har gjort mig og min hund syg- syntes ikke det ok at være så stresset i over 13 år er det IKKE ske en skid, løgne og intriger mellem beboerne, lydte boliger fra guld til lofte sidevægge osv om det er på Lerbakken eller Grydemosen eller her på Borupgaard er sgu underodnet, det er heller ok at falde om i en bolig 3- 4 gange på 13 år fordi ingen har gidet at reagerer, vi skal tage i mod og i mod og i mod, folk griller hensynsløst så det ryger ind over terrassen der bliver der bare sagt fra Vestermarken 16/3060 Espergærde man må godt grille, det er jo i blæsevejr og man kanlugte både tændevæske og osen fra grillen, jeg føler mig svigtet og ødelagt, høje dyrlægeregninge der kunne være undgået, hund fået KOL- for 5- 7 måneder siden, kræft og crusing syndrom 2 gange med 2 års intervald og jeg kunne have været død, da jeg lå under håndvasken på toiletgulvet ned mod de hårde fliser med blod på hånden, troede det var min tænder der var slået ud, havde jeg været død, havde jeg nok ikke mærket det, men jeg syntes det er "under" al kritik teknisk forvaltning gør intet, politiet gør intet og da slet ikke Vestermarken 16 A, 3060 Espergærde, Hovedet kontoret gør intet, Helsingør kommunne gør intet, føler mig knækket, brugt og ødelagt og skal forsvare hvert skridt jeg tager, så tag dog ansvar for 7 søren da ............................... Vi har ret til liv....... men åbenbart ikke i jeres regi............... ved afdlingen som har kendt til sagen i over 10- 13 år både med billeder og videoer af alt, grill, brandeovne osv som ryger så vi ikke kan være her + det løse- det er bare IKKE Iorden at vi skal lemlæstes mere....................

16. Oktober 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Påstålige, omgås sandheden med letsind......

Jeg har igennem cirka 2 år klaget over at varmtvandsbeholderen ikke vedligeholdes, rengøres og får skiftet anode.
Varmemesteren udtaler at den er selvrensende...... Sludder for det findes ikke.
Langt om længe - efter indblanding fra kommunen og minister - bliver der foretaget undersøgelse af vandet. Det viser sig at være ok.
En miljøkonsulent fra kommunen kommer på besøg, for ligesom at se på sagen. Hun oplyser, at jo da, varmtvandsbeholderen trænger da til at blive skiftet ud. Hun laver så en aftale med driftslederen i boligforeningen. Men nej, nej da..... Det viser sig så, at der ikke har været lavet en sådan aftale, siger han. Okey, jamen så må jeg finde ud af, hvem af de to der lyver.
Kommunen vil ikke foretage sig mere i sagen - medarbejderen er (meget belejligt) ikke længere ansat.
I dag får jeg så mail fra JURA afdelingen i Boligkontoret Danmark. Uuuha, er det nu jeg skal blive bange eller hvad? Der skrives, at boligforeningen ikke længere vil besvare henvendelser angående varmtvandsbeholderen, da der fra boligforeningens side er blevet gjort hvad der skulle gøres, skrives der.
Jaså........ Der er da stadig ikke vedligeholdt eller rengjort eller indsat ny anode. Når nu de ikke vil udskifte den 36 år gamle varmtvandsbeholder, der aldrig er blevet rengjort, efterset, vedligeholdt eller skiftet anode, så burde det vil være på sin plads, at der blev gjort andet end blot at kontrollere vandet.
Det er ikke alle bakterier der undersøges for, ved en sådan vandundersøgelse.
Så jeg har endnu ikke fået en pind ud af, at klage over, at en varmtvandsbeholder ikke bliver vedligeholdt i 36 år!!!

18. September 2019

Kære Robina

Tak, fordi du har taget dig tid til at skrive denne kommentar. Vi sætter altid pris på ærlig feedback.

Vi beklager naturligvis, hvis du oplever at samarbejdet med os ikke har været tilfredsstillende.
Jeg har været i kontakt med det afdelingskontor, du er tilknyttet og kan konstatere, at vi har undersøgt varmtvandsbeholderen i dit lejemål i samråd med kommunen.
Som du også gengiver i din kommentar, er det blevet vurderet, at der er sket en grundig gennemgang af varmtvandsbeholder og af vandet, og at alt er som det skal være. Det er derfor blevet vurderet ikke at gøre mere ved sagen.
Selvom du ikke er enig i denne afgørelse, håber jeg dog det kan berolige dig, at eksperter har vurderet, at der hverken er en sundhedsrisiko eller sikkerhedsrisiko ved din beholder.

Vh. Niklas, Boligkontoret Danmark

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu har jeg plus alle i opgangen klaget…

Nu har jeg plus alle i opgangen klaget over en person i opgangen som i flere år har tortereret os i opgangen med at spille HØJ musik hele natten, plus der er rigtig meget larm af alle de mennesker der besøger ham om natten, han får den ene efter anden påmindelse fra boligselskabet om at overholde husreglerne, men det er han fuldstændig ligeglad med, han har for længst fundet ud af, at det har ingen konsekvenser, om han larmer.
Så hvorfor har man en husorden og hvorfor er der ingen konsekvenser for dem, der ikke overholder husorden?.

5. August 2019

Virkelig ringe ledelse

Virkelig ringe ledelse. Fortryder hver en mønt jeg har brugt på at flytte ind i deres boligselskab

5. Juli 2018

Hej Janus

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med Boligkontoret Danmark eller et af de boligselskaber vi administrerer. Vi bestræber os altid på at levere den bedste service, hvad enten du er beboer, boligsøgende eller andet. Du er meget velkommen til at uddybe dine kommentarer ved at skrive til os på bdk@bdk.dk.

Niklas, Boligkontoret Danmark

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Boligkontoret Danmark lever ihvertfald …

Boligkontoret Danmark lever ihvertfald ikke op til det som de skriver så meget om. Dårlig service på alle punkter.
På Fyn , ja der kommer man bare ikke til at se inspektøret ,havde fugtplet i 6 år på væggen i stuen, men selv om man ringer og ringer, ja så var det kun min nabo han kom til. Dårlig Boligselskab.

9. Mai 2017

Kære Bjarne

Mange tak for dit indlæg. Vi er kede af, at læse du har haft en dårlig oplevelse og det er naturligvis ikke tilfredsstillende, såfremt du er blevet lovet et besøg og dette ikke er sket. Det beklager vi meget. Det er naturligvis vigtigt, at problemkilden lokaliseres og en evt. fugtskade udbedres, og derfor vil vi bede dig kontakte afdelingskontoret på Fyn på telefon 63 12 75 80 eller e-mail: fyn@bdk.dk. Bemærk venligst, at vi fra d. 1. maj 2017 har udvidet åbningstiderne således, at du nu har mulighed for at komme i kontakt med kontoret alle ugens dage undtaget onsdag fra kl. 8.30 til 16.00 (middagslukket fra kl. 12-12.30) samt fredag fra kl. 8.30-13.00. Derudover har du på Beboerlogin på www.bdk.dk også mulighed for, at melde eventuelle uregelmæssigheder og fejl i din bolig. Dette gøres under kontakt og her kan du også uploade evt. fotos samt komme med forslag til besøgstidspunkter, og på denne måde er du i hvert fald helt sikker på, at vi får noteret din korrekte adresse, således at det ikke er din nabo, der får besøg af os. Vi håber meget, at du vil kontakte os igen, så vi kan få løst problemet og du kan gå ind i sommermånederne uden at bruge din energi på, at være utilfreds med at problemet ikke er løst.

BOLIGKONTORET DANMARK

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr