Unternehmen hat geantwortet
Jeg har skrevet mig op til akacipark i farum, 1 plans rækkehus med 3 værelser. Håber jeg får noget tilbud fra jer, da jeg nuværende snart er ude fra min egen rækkehus min kontrakt bliver færdig til d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nu har jeg mange gange haft kontakt til flere af Domea's administrative personale. Altid venlige, høflige og smilende i telefonen. Er man i tvivl om regler, ventetider mv. har de altid stor tålmodig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tjattede med en AI-assistent, som ikke kunne besvare mit spørgsmål og videresendte min forespørgsel til personlig henvendelse. Der gik ikke lang tid før jeg blev kontaktet og spørgsmål blev afklaret... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Domea.dk er en af Danmarks største bygge- og boligadministrationer af almene boliger. Vi er sat i verden for at tilbyde gode og trygge boliger, som er til at betale for helt almindelige mennesker. Det opnår vi gennem effektivisering og digitalisering af administration, udlejning og drift af vores kunders - de almene boligselskabers - cirka 58.000 boliger. Domea.dk er non-profit og ejet af kunderne.
Oldenburg Alle 3, 2630, Taastrup, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Skøn organisation at bo i!
Beboer fra nøddehegnet næstved

Antwort von Domea.dk
Har forsøgt at komme igennem til Servicecenteret i Hjørring, men der var 18 minutters ventetid på telefonen.
Siden det er blevet ændret i Januar i år, er servicen blevet forringet.

Antwort von Domea.dk
Elendig kundeservice. Har forsøgt i en uge at få fat i nogen, der kan give mig svar omkring den bolig, jeg har fået tilbudt. Hver gang er får jeg at vide at jeg skal tale med nogen, der ikke er tilgængelige, og at de vil ringe tilbage, men det gør de aldrig.

Antwort von Domea.dk
Fik idag et meget surt, og bestemt. Ja nærmest truende opkald fra en medarbejder i domea, fordi jeg har bøvlet med fugt i boligen og det ikke blev taget seriøst, tog jeg selvfølgelig fat i kommunen. Hvor der så sjovt nok endelig skete noget.
Og viste sig der var fugt bag køkken skabene. De "lavede" det så og sat noget udluftning under skabene. Da de mente luft cirkulation var skyld i det.
Det resulterede så i at man kunne lugte våd kælder fra luft ventilation. Så fik kigget inde bag skabene med kameraet og der ligger igen vand, langs soklen. Og mug op af væggene der inde som de skulle have fjernet.
Hende ved kommunen sagde jeg skulle skrive til dem, hvis der var mere og det gjorde jeg selvfølgelig så. Da jeg jo har erfaret domea ikke tog mig seriøst for jeg kontakter kommunen.
Fik så et dejlig opkald fra domea service center her i Vejle, med en meget sur kvindelig medarbejder i truende stemme forbød mig at kontakte kommunen igen.
Er det vikerlig standard, jeres medarbejdere ringer med sådan en tone?
Og så kan jeg da lige i samme omgang skrive her jeg lader mig ikke true til stilhed, og håber inderligt, dette ikke er standarden hos jer, og denne medarbejdere måske bare lige har brug for at blive opfrisket i hvordan man tiltaler andre mennesker, især når man repræsenterer et firma som med arbejder.
Jeg ville ihvertilfald blive ked af hvis mine medarbejder ringede og nærmeste troede folk og sagde ord ret du skal ikke kontakte kommunen, og det måtte jeg ikke.
Virkelig vildt hvis det er sådan i køre jeres firma.
Svar til domea:
Jamen siden I ikke kan genkende det, kan jeg fortælle medarbejderen, sagde ord ret, jeg ikke under nogen omstændigheder må kontakte kommunen ang. Det skimmel. /fugt problem. Og sagde ordret: jeg slår helt fast det må og skal du ikke, du skal kontakte os. Hvilket jeg jo havde i første omgang hvor sagen ikke blev taget seriøst derfor kommunen kom ind over.
Men efter jeres svar, kan man jo så tidligt se det er sådan, I vil have jeres lejer bliver talt til og behandlet. Så tak for at bekræfte dette. Håber kommende lejer læser denne anmeldelse inden de melder sig ind. Oplevelsen er selvfølgelig også delt på Facebook, sammen med jeres var her også.

Antwort von Domea.dk
Klam og ulækker bolig, som Domea mente vi selv skulle ordne, som nye lejere (boligen var ikke udlejet på B-ordning). Heldigvis blev lejekontrakten annullerer, for billeder fortæller jo heldigvis laannggt mere end ord.
Aldrig mere Domea :-(

Antwort von Domea.dk
Hjemmesiden og brugerflade er outdated og næsten ubrugelig .. Billeder af boligerne er ærlig taget elendige der mangler plantegninger .. og værst er ventelister , -Når man modtager tilbud og skal afgive svar, så kommer man ind på sin bruger side , trykker "nej tak" til en tilbudt bolig, hvor efter man skal indtaste et 10 cifre "lejemåls nummer" fra en mail man fik , efterfulgt af et 7 cifre "venteliste nummer" og så.... mere bøvl.,- alt info med Navn, Mail , osv... Det giver absolut ikke mening , jeg er jo LIGE logget ind, og har lige trykket nej tak til den specifikke bolig fra min login side.. Unødvendig, bøvlet, og frustrerende ...

Antwort von Domea.dk
Snyder med depositum ved udflytning. Som en ung studerende på SU, er det mange penge at miste. Kan ikke anbefale boliger inde for Domeas boligselvskab!!

Sending bills 2 years later after i have moved out, terrible customer service

Antwort von Domea.dk
Super søde og hjælpsomme i kundeservice

Antwort von Domea.dk
Velformuleret svar på spørgsmål og meget imødekommen hjælp . Meget venlig

Antwort von Domea.dk
Anette var super sød, rar og svarede så fint på alle mine spørgsmål - mange tak :-).

Antwort von Domea.dk
I forbindelse med afklaring af fremsendt boligtilbud og fik jeg meget nærværende og fyldestgørende svar på alle mine spørgsmål da jeg ringede til kundeservice. Meget tålmodig kundeservice, tak for hjælpen.

Antwort von Domea.dk
I have lived with Domea two years now and everyone I ask for help with something regarding my home they help right away. And always with a good attitude. I think they are one of the best housing companies I have lived in. They take great care of where you live and take their job seriously.

Antwort von Domea.dk
Ringede idag for at høre muligheden for at leje en bolig hos Domea. Super fantastisk venlig og hjælpsom person (Anette) vi fik i røret, og som brugte megen tid på at hjælpe os. Kan bestemt anbefales

Antwort von Domea.dk
God service, hurtig på telefonen og fik svar med det samme / assistance med log-in. Ser frem til at høre fra jer..!!

Antwort von Domea.dk
En yderst positiv oplevelse! imødekommende, venlig og hjælpsom.
Svar og oplysende på alle mine spørgsmål.

Antwort von Domea.dk
Super oplevelse, så sød en dame ved henvendelse på mine spørgsmål😄

Antwort von Domea.dk
Super flinke kundeservice mega god oplevelse

Antwort von Domea.dk
Rigtig venlig og rar, at tale med og god til at forklare alle ting, om hvordan man gør, kan varmt anbefales.

Antwort von Domea.dk
Meget skuffende forløb for Lions Park, Hiort Lorenzens Vej 60, Haderslev ved DOMEA. Der har i årevis manglet en fungerende vicevært, og kommunikationen har været minimal. Ved fraflytning blev der stillet urealistiske krav til rengøring/istandsættelse, som langt oversteg normal praksis for ældre beboer. Min klare oplevelse er, at indskuddet i praksis er umuligt at få retur.

Antwort von Domea.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.