har virkelig dårlig oplevelse m kab boligselskab, er sk op til bolig i lønstruphuse, ringer konstant til dem, da jeg kan se der mange tomme lejligheder.. deres svar akutte boliger og genhusning, m... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Ejendomskontoret i friheden medarbejder der arbejder på kontoret er så arrogante og frække når folk henvender sig på kontoret Og så ubehøvlet over for beboerne Måske der skulle skiftes personalet ud... Mehr ansehen
Fantastisk hjælpsom, tålmodig og med et smil der når ud gennem telefonen. Min ros drejer sig - i denne anmeldelse - om den person der sidder i receptionen. Sjældent man oplever SÅ skøn en oplevelse... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
KAB er en almen administrationsorganisation, der er ejet af en række boligorganisationer i hovedstadsområdet. Vi administrerer mere end 65.000 boliglejemål i København og omegn, og er med til at skabe levende beboerdemokratier, gode boligforhold og spændende bomiljøer, der skaber trivsel. Vi har fokus på kernedrift, bæredygtighed og trivsel - med henblik på at skabe bedre boliger for alle.
Kontaktinformationen
Enghavevej 81, 2450, København SV, Dänemark
- kommunikation@kab-bolig.dk
- www.kab-bolig.dk
Hat 27 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
har virkelig dårlig oplevelse m kab…
deres svar akutte boliger og genhusning, men lejeboligerne står tomme i flere mdr op til år..
Det svineri, jeg står virkelig og har brug for bolig ,da min søster bor der og er syg, det jeg også selv..
men får da aldrig bolig, når det foregår på den måde..
Der er en lejebolig i min søsters opgang, jeg har ringet på i over et halvt år, men nej den er stadig tom...dårligt dårligt
hold jer væk hvis i kan
lejligheden er fin nok og det er området også, meen du har ingen ret til at klage over de andre beboere hvis du er alene, du har ingen ret til at påpege at toilettet er en giftbombe da der kun er cement omkring toilettet. og af ingen "Lovlige grunde" bliver man smidt ud, jeg betaler stadig en flyyteregning hos dem og der mangler stadig over 20000 kroner fordi jeg havde regnet med at blive der indtil jeg døde.
MVH
PND
Ejendomskontoret i friheden medarbejder…
Og så ubehøvlet over for beboerne
Måske der skulle skiftes personalet ud såå der kan komme nogen der hører på beboerne og ikke at skal høre på deres frækheder kontant
Lyver om anslået ventetid.
Elendig parkeringspladshåndtering
Der bliver ikke ryddet, og der bliver smidt om sig med bøder til folk der ikke kan se stregerne for sne, samtidig med at man accepterer langtidsparkering af gamle vrag. Syg måde at behandle folk på.
Henvendelse/reklamation
Ved min henvendelse/reklamation,hvor jeg havde oplyst begge vores navne og adresse iflg. lejekontrakten,så var tilbagemeldingen,at man ikke kunne finde os og behandle vores henvendelse!!!!
Fantastisk hjælpsom
Fantastisk hjælpsom, tålmodig og med et smil der når ud gennem telefonen.
Sjældent man oplever SÅ skøn en oplevelse ved en telefonhenvendelse. Håber KAB sætter pris på vedkommende.
Mange tak herfra.
KAB det er l...
KAB er det største kurup boligselskab jeg har boet i jeg har boet der i 20 år jeg vil sige at man skak ik følge sig tryk i KAB ang vand og varme jeg skal betale 1705kr tilbage jeg har altid fået varme penge tilbage og jeg flytter d 28/2-2025 og deres vicevært han er jorden største N.. r.. ham ham kunne jeg is skrive bøger om hvordan og over lagner s...han var over for mig godt jeg er flytte fra KAB det er et l.... selskab og f... jeres klager i vinder jo altid det er altid den lille mand der betaler tænk jer om
God konduite
Da det teknologiske haltede, trådte et menneske til - og gjorde forskellen 💪
Længere ventetid end de siger
Jeg skrev mig på deres boliger med flexibel kriterier hvor der postår ventetiden er ca, 4 år!!! Nu er der gået 6 år siden jeg skrev mig op og ingen tilbud!
Om der er long ventetid? Fair nok! Så skal i jo opdage folken så de ikke blev hel skuffet! 250kr er ikke det værd at skuffe folken vel?
KAB ikke et sted at bo de er så sløve…
KAB ikke et sted at bo de er så sløve jeg har nogen overbo som larmer de råber og skriger hele dagen og hele natten men både KAB og ejendomskontoret vil ikke gøre noget jeg har et barn på 1,5 år som er i underskud af søvn
Jeg ved ikke hvor mange klager jeg har skrevet de vil har at andre i opgangen skal skrive under på min klage og det er der ingen der vil da de jo ikke er chikaneret af dem da det kun er mig der kan høre det
Men ingen vil gøre noget jeg har selv ringet til politiet men de vil heller ikke gøre noget da det er op til boligselskab
Så hvis du overvejer og bo i KAB så tænk dig godt om for du/ I får ingen hjælp
Byttede mig til en lejlighed
Byttede mig til en lejlighed, da jeg sku flytte ind, var den spækket med skimmel i alle vinduer, varmemester undskylder, og får en maler til at ringe til mig, ugen efter, er jeg tilbage og stadig godt nok, endte med at sige den op, 16 dage efter , og sendte mange klager til kab, ingen svar, bedte om et personligt møde, ingen svar, 2 dage efter jeg bedte om et møde, fik jeg opgørelsen… det vil sige 1.5 måned efter jeg havde sagt den op… og har aldrig boet i lejligheden, men det kostede 10.000, så indskuddet åd sig selv op i husleje, og fik besked hvis jeg ville klage ku jeg kontakte kommunen mod et gebyr..
Urimlige fraflytningskrav
Krævede at vi betalte 40.000 kr. i renovation for en sokkel i badeværelset pga. slid, på trods af at badeværelset var gammelt da vi flyttede ind. Tog generelt uhørt høje priser for at ved udflytningen, så vores regning endte på over 60.000. Hvis man skal leje gennem KAB skal man virkelig spare op til udflytningen...
Jeg bor i en KAB bolig
Jeg bor i en KAB bolig. Jeg har to klager.
1) Når man fremsiger gentagne, seriøse klager over ens overbo, så sker der absolut ingenting. De er helt tavse.
2) Jeg får tilsendt boliger fra den interne venteliste, men når man ser, at man er nummer 75 på listen, så er det blot spild af alles tid og spam af min indbakke.
Manglende fleksibilitet og Service - Hjortegården
Hvor er det absurd, at man ikke 3,5 måned før et fraflytningssyn, kan få et tidpsunkt, som passer begge parter, men at ejendomskontoret er fast besluttet det kun kan være ét tidspunkt.
Prøv at være lidt mere fleksibel i Hjortegården, og giv lidt service.
Værste oplevelse.
Værste oplevelse.
Jeg har siden 2017 været skrevet op hos KAB og har endda valgt fleksible kriterier. Alligevel modtager jeg konsekvent kun boligtilbud fra det samme område med høj husleje, på trods af at jeg har tilvalgt flere forskellige områder.
Når man kontakter KAB for at få en forklaring, oplever jeg desværre, at medarbejderne svarer flabet og ikke er behjælpelige. Samlet set har det været en meget frustrerende og utilfredsstillende oplevelse.
Dårlig kundeoplevelse hos kundeservice
Meldte min søn ind i sommers tre steder på KAB, blev guidet af en medarbejder hos KAB omkring at det var mig som mor der skulle stå for betaling for min søns medlemskab, da vi var i tvivl om det hele var udfyldt korrekt.
Her for nylig kunne ikke se at han var blevet skrevet op….Ringede igen til kundeservice for at få vejledning igen, da dem vi talte med i sommers sagde at alt var som det skulle være.
Den kvinde vi talte med fortalte mig at vi ikke havde betalt kontingentet og derfor var slettet… fra ALLE ventelister….
Regning skulle have været sendt pr mail….Har gået alt igennem, både mail og spam mail…ingen regning…
Medarbejderen sagde det var vores fejl…Da jeg spurgte om hun ville hjælpe mig, og jeg ikke kunne forstå det…Herefter blev hun ret ubehagelig i telefonen, afviste mig og påstod at det var min fejl…Hævede stemmen og var meget nedladende over for mig, i et kedeligt toneleje, så jeg til sidst måtte bede om at tale pænt til mig som jeg gjorde med hende…
Det hjalp en lille smule, men hun var helt afvisende for at det var KAB der havde fejlen, og hun sagde at vi bare måtte gå ind og blive skrevet op igen, og så håbe at vi kunne gøre det rigtig denne gang…Ikke noget med, er der andet jeg kan hjælpe dig med…
Meget uforstående over at man taler sådan til folk når de ringer og beder pænt om hjælp… Måske hun burde få sig et andet job..Hvor det ikke handler om kundeservice… Hun var alt andet end kundemindet…
Desværre skal man give en stjerne, hvis det var en mulighed at give minus Fem stjerner… Så havde KAB fået dem, synes faktisk ikke de kan være det bekendt at tale sådan til folk når man ringer for at bede om hjælp
Utroværdige ved fraflytningssyn
Mange år jeg betale og er på venteliste…
Mange år jeg betale og er på venteliste men aldrig fik lejlighed
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.