Boligkontoret Danmark Bewertungen 67

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Carina svarer på mit indlæg "Når det kommer til byggesager hos vores medlemmer, følger vi altid de retningslinjer, der gør sig gældende. Men hvis du har nogle bekymringer eller andet, vil... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flyttede ind i en ikke istandsat lejlighed på knap 32 kvm. 6 år senere står jeg med en regning på 48000, total fusk og jeg betaler IKKE for 1 år til på deres venteliste, efter at ha stået der siden 20... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har boet i Skovengen i Kokkedal siden 96 og har altid været tilfreds. Er blevet så fint behandlet hele vejen igennem. Afd bestyrelsen varetager mine interesser og varetager min sag som lejer. Isæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I december får man tilbudt, og aftaler at leje en Parkeringsplads i Espergærde. I dag får man at vide at parkeringspladsen er givet til en anden. Hvis man kan leve med en Boligselskab der ikke er der... Mehr ansehen

1. Geld & Versicherung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Boligkontoret Danmark administrerer cirka 32.000 almene boliger i hele landet. Find din nye lejebolig hos os - vi har ledige boliger klar til indflytning.

• Havneholmen 21, 1561, København, Dänemark

1 Stern

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bliver skeptisk

Jeg kæmpede en brav kamp for at finde de boliger vi vil skrives op i. Men der er meget kørende op og ned og frem og tilbage når man skal se plantegninger og priser.
Når jeg endelig fandt de boligselskaber vi ønsker at blive skrevet op til så skal man til at oplyse cpr nr.
Det synes jeg er lige i overkanten når det blot er en simpel opskrivning, så kan i få de sidste cifre når vi bliver tilbudt en bolig og siger ja istedet, eller lave en bekræftelse på det med mit id når man har brugeren osv. Det andet virker for amatør agtigt og ude af trit med data sikkerheden.

To stjerner dog fordi det en genial ide at samle boligselskaber og gøre det billigere, at jeg ikke vil føle mig sikker i at opskrive mig med de oplysninger jeg skal give trækker så ekstremt ned - da jeg jo så ikke kan blive skrevet op til familiens drømme boliger.

8. Mai 2023

Hej Mark

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi beklager, at du har været utilfreds med oplevelsen på hjemmesiden. Hvis du ønsker at blive skrevet op, kan du kontakte det relevante afdelingskontor og blive skrevet op uden at oplyse de sidste fire cifre i dit CPR.nr.

Min søn John fraflyttede Skovvejen 46

Min søn John fraflyttede Skovvejen 46, Kolding med flyttesyn første marts. Vi fik at vide, at depositum ville komme tilbage indenfor 6 uger.
Vi har rykket og John har gået mail svar på at de ventede p at regne slutforbrug med, så pengene ville være der i dag.
Min søn kan ikke blive ved med bare at vente og vente.

1. März 2023

Hej John

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi har talt med afdelingskontoret, og de fortæller, at de i mandags skrev til jer, at flytteafregningen ville blive lavet i dag, hvilket den også bliver. Så I hører fra os i dag som aftalt.

Ligeglade med indbrud

Der har for nyligt været indbrud I nogle kælderrum. Et kælderrum man normalt skal bruge chip for at komme ind i. Jeg kontaktede dem om det, og det var stort set det man kalder et "none response" jeg fik tilbage. De kunne ikke være mere ligeglade. Så nævnte de at døren står åben 1 gang om ugen. Jeg ved så ikke lige til hvor sent den er åben til.. Har de ændret det. Nej, den er stadigvæk åben en gang om ugen. Skidt pyt med beboernes ting. Har de gjort noget for at informere beboerne om indbrud i nogle kælderrum. Nej. Så jeg er en cykel fattigere.

For langt tid siden, der kontaktede jeg dem om at vores switch var meget gammel, og vi kunne ikke få godt internet.
Jeg fik et svar med jeg skulle kontakte Yousee. Hvortil jeg måtte svare, at for det første så som beboer er det ikke noget jeg kan gøre ved og for det andet, så er det Danskkabeltv de skal snakke med. Deres svar var, at personen var ny, og vidst også ikke vidste hvad det handlede... Hvad med du så gør dit arbejde og sætter dig ind i det. Spørg nogle kollegaer. Sådan fungere det på andre arbejdspladser.
Det med Yousee/switch boks er overstået. Bare mere at en ansat ikke gider gøre sit arbejde.
Så er der også de nye vaskemaskiner og tørretumblere de har valgt. Da er da godt noget noget elendigt noget de har indkøbt. Har de overhoved gide at se på det. Det virker ikke sådan. For det er meget dårligere end hvad vi havde før.

8. April 2023

Hej Mike

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Med hensyn til indbrud er det meget beklageligt, da det er sket i et tidsrum, hvor der har været adgang til biblioteket, der ligger i kælderen, hvor dørene er åbne og ikke aflåst. Det er naturligvis ikke hensigtsmæssigt, at andre kan udnytte den uaflåste dør til at begå indbrud. Det kigger bestyrelsen derfor på at finde en løsning for.

I forhold til din oplevelse med YouSee har driften kigget ind i, om de kan finde en tidligere henvendelse på dig, men det kan de desværre ikke. De beder dig derfor kontakte dem igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flyt aldrig til skeltofteparken i…

Flyt aldrig til skeltofteparken i Humlebæk
Utrolig dårlig service her og vores bestyrelse har tungen så langt oppe et hvis sted hos boligselskabet😠

Man er ikke bestyrelse for alle men for et lille mindre tal😡😡😡😡

Her får vi varme regninger som er helt ude at trit og extra regninger til nogen på 18000 til 23000 kr for en 2 værelses uden at radiatore har været tændt😒😒😒

Vi netop fået nye målere som tæller derudaf uden at vi åbner for radiator og pt ca 1500kr om mdr og vi står magtesløse uden nogen hjælp …!!

Man sender en gut ud på over 80 år som kalder sig ingeniør for at lave en rapport over vores varme system og han konkludere at man er gratist hvis vi spare på varme..???vores radiator ventiler er over 30 gamle og har aldrig været serviceret og nu påstår man at det er varme fra rør i gulvet der på virker måler på radiator🙈🙈🙈

Der er beboere der har klaget over utætte radiator ventil i flere år men vores varmemester går rundt og bilder folk ind at man ikke kan skifte dem for så vil der komme vand i hele lejlighed🙈🙈🙈🙈
Sådan bliver man fyldt med historier om ting som ikke kan lade sig gøre🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️
Jeg er selv blikkenslager og har skiftet 1000vis af den slags 👍👍👍

Man nægter os også at få sat vandmålere på ..!!
Jeg bor alene i en 3 værelses og må betale for 3 personer🙈🙈🙈

Alt i alt så er det med stor risiko at man får regninger der slet ikke stemmer overens med hvad forbrug er…!!!

28. März 2023

Hej Kaj

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi beklager din oplevelse, som er bragt videre til afdelingskontoret.

Ift. jeres varmeregninger arbejdes der på en løsning med nye målere i jeres afdeling, men hvis der er spørgsmål til varmeregninger mv., opfordrer vi dig ligeledes til at drøfte det med afdelingskontoret.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Boligkontoret Danmark er et firma man skal holde sig fra.

Boligkontoret Danmark er et firma man skal holde sig langt væk fra. Det har jeg oplevet i forbindelse med renovering i vores afd. i Allerød. Her fik jeg en dag en mail fra en kontormedarbejder fra Allerødkontoret, som han havde digtet i samarbejde med projektlederen på byggeriet. Af mailen fremgik det, at jeg flere gange havde gået rundt på byggepladsen og overfuset og udskammet håndværkerne. Jeg blev truet med, at arbejdet ville blive standset på min regning. Endvidere har kontormedarbejderen forsøgt at tilrane sig nogle beføjelse, som han ikke har mandat til, idet han truede med advokat for at få mit lejemål ophævet. På et møde mellem kontormedarbejderen, formanden for boligforeningen og mig selv, kunne jeg ikke få oplyst, hvem jeg havde generet, hvor det var sket, hvornår det var sket, eller hvad jeg havde sagt. Som formanden og kontormedarbejderen sagde: de ville ikke udstille håndværkerne. Det gør det jo ikke nemt at forsvare sig. Jeg har efterfølgen forsøgt at få et møde i stand med de pgl. håndværkere, men boligkontoret oplyste, at dette af flere grunde kunne lade sig gøre. Boligkontoret har derefter rodet sig ind i en masse selvmodsigelser og løgne, og når jeg så begynder at stille pinlige spørgsmål til deres sagsbehandling, kalder de sagen for afsluttet. Smart måde at gøre det på, når man har kvajet sig så meget . Projektlederen, og i særdeleshed kontormedarbejderen, må nærmest betegnes som lystløgnere og rygtesmede. Endvidere har jeg forsøgt at få den adm. direktør, i tale, men han tør ikke tage nogle beslutninger. Man må sige, at han er svag og nærmest har rygrad som en regnorm. Fik jeg i øvrigt nævnt, at jeg pga. lægefejl er invalideret og ikke kan gå rundt på en byggeplads som påstået.

23. April 2022

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af din oplevelse, men vi deler naturligvis ikke din opfattelse af, hvad der er sket i sagen, og da vi ikke går ind i specifikke sager, kan vi desværre ikke udtale os yderligere i denne sag.

Ønsker du at klage, kan du finde yderligere info på bdk.dk om, hvordan du kan gøre.

Boligkontoret Danmark

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

over 5,5 gange husleje i indskud?

Er noget skuffet. Har altid været fan af boligforeninger, da de som regel har styr på tingene. Nu er jeg tilmeldt venteliste, og leder efter en bolig.

Ja - Det er så her jeg løfter øjenbrynet.
Får tilbudt en lejlighed til 7988kr pr mdr. Men at skulle betale over 5,5 GANGE leje i indskud (44.322) virker kriminelt. Dette beløb er KUN indskud ej forudbetalt husleje eller første månedens husleje.

7. Oktober 2022

Hej Nicki

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi beklager, at du synes, at indskuddet er højt på den bolig, du er blevet tilbudt. Men det skyldes, at det er en nyopført boligafdeling og her er indskuddet typisk højere.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi er lige flyttet ind i en lejlighed…

Vi er lige flyttet ind i en lejlighed Uglevang og de påstod at køkkenet var rengjort og ordnet. Men det ligner jeg ved ikke hvad.
Køkken lågerne slidte skuffer og skabe var møg beskidte og det kravlede dyr og insekter ud af kanter!
Simpelthen for dårligt ! Føj! Og de vil ikke gøre noget ved det andet end at fortælle os vi skal sætte et glas med eddike ind i skabet.
Det er så skuffende!

21. August 2022

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi beklager naturligvis, at I har haft en dårlig oplevelse. Vi har sendt jeres henvendelse videre til det pågældende afdelingskontor, og de fortæller, at de har aftalt med jer, at de kommer forbi og følger op på de ting, I påtaler her.

Hold jer langt væk fra dette Bull s

Hold jer langt væk fra dette Bull s

Betaler en dyr regning på lidt over 4000 kroner bare for internet. Jeg kan engangen hoppe på mit yndlings spil, uden at jeg MINDST 5 gange bliver sendt udenfor spillet. Tv’et kan ikke køre i 10 minutter før der der kommer mindst 4 afbrydelser.

Hold jer langt væk, og gl Holte boligselskab, få lidt styr på jeres bull s firma.

9. Juli 2022

Kære Gavriel

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. De problemer du beskriver vedr. internet og tv-signal, lyder ikke til at have noget med Gl. Holte Boligselskab at gøre, men nærmere et signalproblem, som enten kan være hos dig eller tv/internet-udbyder. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte vores afdelingskontor i Holte og hører om der er et generelt problem med signalet i dit område:

Tlf.: 39 25 10 00
E-mail: holte@bdk.dk

FRYGTELIG side

FRYGTELIG side - kan ikke oprette mig, manglende kode osv!! kan intet! HAR BETALT PENGE PÅ DEN SK*DE HJEMMESIDE. har spildt alt min tid på dette , overhovedet ikke de timer værd. Hold jer LANGT VÆK!

27. Juni 2022

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af, at du ikke synes, at vores hjemmeside fungerer efter hensigten. Hvis du oplever problemer, er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk og tale med vores medarbejdere, der kan hjælpe dig igennem opskrivningen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mest uoverskuelige hjemmeside som…

Mest uoverskuelige hjemmeside som virker a h til vis de administrative boliger lige så ringe som deres hjemmeside så ser det sku sort ud
Og sjovt man kan finde opslag her ind som går på samme problem med at scrolle ned som er et år gamle

12. Juni 2022

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af, at du ikke synes, at vores hjemmeside fungerer efter hensigten. Vi analyserer og evaluerer løbende vores hjemmeside, så den er nem at navigere rundt på. Hvis du har forbedringsforslag, er du altid velkommen til at sende dem til kommunikation@bdk.dk.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med min bolig

Jeg er meget tilfreds med min bolig, i starten var det lidt rodet, og der var stor udskiftning på kontoret, eller også var der ingen der vidste noget, men over det sidste år, må jeg sige der er sket noget i den rigtige retning.
Så ros til jer for det, jeg får mine ting lavet hvis der er noget galt, så jeg er glad😁👍
Jeg ved godt der er gode og dårlige tider, og sådan er det alle steder.

20. März 2022

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er rigtig glade for, at du føler dig hørt og får dine ting lavet som forventet - og ikke mindst at du har lyst til at dele dine erfaringer med os.

Vi vil fortsat ihærdigt forsøge at leve op til dine forventninger.

De har ingen hæmninger

De har ingen hæmninger

Afdød inden indflytning, krav om betaling fra boet op til 3 måneder.

Købte gardiner fra forrige lejer er tilsyneladende forsvundet, på trods af vi bad den prøve sælge dem med til ny lejer.

Der sendes 2 breve den 15 februar med indflytningstjek og udflytningstjek, hvad kan vi bruge dem til når lejemålet end ikke er trådt i kraft den dag.

Omkring lidt efter den planlagte indflytnings dag kommer der et brev på email til mig med navnet Boet efter xxxxx, og med besked om at det er ved at være sidste, chance hvis noget er galt i rækkehuset, den blev sendt til advokaten som måtte tage over og bede jer om ikke at sende mere til mig.

Syntes godt nok forretningsmodellen der køres efter er noget ulækker, og drejer sig om at være en penge maskine.

18. März 2022

Hej Johnny

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg kan desværre ikke ud fra din anmeldelse se, hvilket af vores afdelingskontorer din sag er tilknyttet og har derfor ikke mulighed for at give dig en konkret tilbagemelding.

Men det er naturligvis en meget beklagelig situation, I er havnet i. Desværre er det sådan, at der altid er 3 måneders opsigelse. Vi vil dog naturligvis altid forsøge at leje boligen ud før de 3 måneder er gået, så man ikke hæfter for hele perioden, men det er desværre ikke alle steder, at det er muligt.

Vi beklager de frustrationer denne situation giver.

15 års anciennitet slettet uden varsel

Jeg har været skrevet op, siden min barndom (15 år+)
til afdelingen i bl.a Nærum.

Der er flere afdelinger man kan til- og fravælge.
Jeg har været skrevet op til rækkehus, både som aktiv, og inaktiv boligsøgende.
Da jeg så siger ja til en LEJLIGHED, sletter de hele min anciennitet ved rækkehusene, uden at gøre opmærksom på dette.

Det betyder for mig i praksis, at fordi jeg har takket ja til en lejlighed, så frafalder min plads i køen til rækkehusene, som har 15 års ventetid.
Der er INGEN kulance, ingen forståelse, bare koldt og kynisk - det er bare ærgerligt.

Havde jeg været oplyst om denne information, havde jeg naturligvis IKKE takket ja til en lejlighed, velvidende at min plads i køen til rækkehus, var så langt fremme.

Til gengæld kommer der snart husleje stigning på mit lejemål, uden nogle forbedringer er foretaget.
Jamen, tak for dét.

Hold jer langt væk fra dette svindler firma

22. Februar 2022

Hej Nicklas

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi beklager din oplevelse, men i dit brev hvor vi ønsker tillykke med din nye bolig samt på vores hjemmeside, gør vi opmærksom på, at du skal skrive dig op på ny. Efter at du har boet i din lejlighed, har du mulighed for at skrive dig på den interne venteliste.

I forhold til din huslejestigning er du i december 2021 blevet varslet om, at stigningen skyldes ændringer i de budgetterede udgifter til ejendomsskat, ydelser på andre lån, afvikling af underskud fra tidligere år, ejendomsfunktionær, renholdelse og administrationsbidrag.

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at henvende dig til dit afdelingskontor.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra dette bolig…

Hold jer langt væk fra dette bolig selvskab. iiii uuuu og ohhh hvor er de glade for at have dig som lejer, du skal bare lige betale til det her, det her og det her, ud og det her, det her og det her. Og når så man trofast har boet og betalt i alle disse år, ja når så man fraflytter, så får man en ekstra regning uden lige ! Dette selvskab er fuldstændig vanvittige.

19. Januar 2022

Hej Bmw E39

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Det er desværre ikke muligt for os at se, hvor du bor henne ud fra din anmeldelse og kan derfor desværre ikke forholde os til den specifikke sag. Af den årsag ved vi heller ikke, hvilke udgifter du er blevet præsenteret for i din boperiode, men når man bor i et alment boligselskab, dækker huslejen beboerne betaler de udgifter, der er i forbindelse med at drifte afdelingen - og ikke andet. Der er derfor ingen, der tjener på din husleje, da almene boligselskaber er NON-profit.

Ligeledes er det sådan, at når man fraflytter, så bliver der lavet et fraflytningssyn, hvori det fremgår, hvad der skal udbedres i boligen. Det er altid muligt at kontakte dit afdelingskontor, hvis du er uenig i den vurdering, der er lavet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tilfreds

Jeg bor i en afdeling i Kolding og er meget tilfreds med det.

15. Dezember 2021

Hej Solveig

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du er glad for at bo i en af vores boliger.

Glædelig jul.

Forfærdelig uhøflig IT-support

Forfærdelig uhøflig IT-support. Kunne jeg give -10 stjerner for IT-support alene, ville jeg gøre det. Man ringer ind for at fortælle om problemer på siden, og får først at vide at man skal prøve andre browsere og rense sin cache, men når man så fortæller at der stadig er problemer på siden, råber de bare af en i røret at man ikke skal blive vred og de ikke kan/gider at hjælpe. Hvad f er det for en opførsel?

I flere måneder nu har der on/off været problemer med at scrolle på siden, og IT-support siger bare at det ikke sker når de selv er inde på siden, men jeg har hørt fra flere andre brugere at det ikke virker, så der må jo være noget galt. IT-supportpersonalet er tydeligvis ikke kompetente nok til at køre en hjemmeside, når ikke de kan finde og rette en fejl som flere har og som ofte optræder, og da slet ikke med deres ubehagelige opførsel i telefonen.

Jeg har faktisk ikke boet i en lejlighed lejet gennem bdk endnu, men jeg er opskrevet, og havde egentlig planer om at flytte snart. De to stjerner giver jeg udelukkende fordi den almindelige service jeg har fået, har været super fin

27. Oktober 2021

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af at høre om din oplevelse, som vi kigger ind i internt.
Vi vil dog gerne bede dig fortælle, hvilke udfordringer du oplever ved at sende en mail til kommunikation@bdk.dk, da vi hele tiden arbejder på at forbedre vores hjemmeside.

Vi håber på at høre fra dig.

Løgne

Løgne, manipulation, syltning af sager
Svar til bdk:
Jeg har netop taget fat i dem igen og igen, så hvad nytter det, at du skriver jeg skal det?
Jeg plejer at få, at folk søger yderligere info, så det burde i også kunne

Jeg bor i en afdeling, der før hørte under kommunen. De brugte stedet som en menneskelig skraldespand, for folk de ikke kunne sætte andre steder, og der var minimalt opsyn fra bdk afdeling og kommune
Da kommunen ikke fornyede, gik stedet tilbage til bdk afdelingen.
For at de ikke skulle stå med tomme lejligheder, en enorm udgift, begyndte de at leje ud.
Visse af de gamle beboere, har givet ekstreme problemer. Trusler om at blive overfaldet, voldtaget og/eller slået ihjel, er ikke unormalt, når man beder om noget så enkelt som at skrue ned kl 2 om natten
Administrationens undskyldning var "at nogle var jo lidt specielle hernede".
Der er helt ærligt ikke noget specielt i at true og overfalde, og i øvrigt er udtrykket ekstremt nedladende
Deres "det er hos jura afdelingen" er blot for at sylte det. Jeg havde grundig dokumentation iform af vidneudsagn, lydoptagelser og politi, men der skete aldrig mere
En beboer har overfaldet 2 andre, hvoraf den ene gav en dom. Han fik lov at blive boende også.
Hoarding(ekstrem samlermani). der er en sundhedsfare, brandfare og tiltrækker skadedyr kæmpede jeg med at få fjernet. Dette blev først fjernet da han i sidste ende blev smidt ud. Ikke pga det, overfald, daglige trusler eller andet, men ukendte årsager.
At få ordnet noget hernede, er en seriøs opgave, for man mødes af modvillighed oveni, og det er oftest lappeløsninger.
Ifølge dem er der ikke penge, men ifølge budget ligger der over 700.000 kr
Mens jeg har forståelse for, at man ikke vil smide en masse penge et sted der skal enten renoveres eller rives ned, så finder jeg det urimeligt man bor et sted med så høj husleje, og man skal kæmpe for alt
Fx mit ene vindue kunne skubbes op, når der var lukket. Løsning blev at det nu er skruet fast og fyldt med silicone, da det er pivutæt. Begrundelse for ikke at få et nyt var manglende penge, men en anden beboer kunne godt få et nyt vindue.
Min hoveddør var og er utæt og skæv, så min gang er iskold om vinteren. En tømrer kom ud, og sleb lidt, men er kun en anelse forbedret. Jeg kan desværre ikke lægge en løber i gangen på et meget koldt klinkegulv, pga døren så ikke kan åbne. Forklaringen var fra jer at det var handikap bolig. Det er de andre også, og der kan man sagtens lægge en løberDe tager ting fra tomme lejligheder, for at reparere til de steder hvor nye flytter ind, istedet for købe noget nyt, så når folk flytter ind det sted, der er blevet ribbet, er dette jo så ikke erstattet
Vi har beboere der overtager vores haveskure mm til privat opbevaring og sådan bliver det ved
Psykisk har det været et enormt pres og er det stadigt, I og med trusler flyver frit, og trods jeg har bedt om mere input og opsyn fra jer, er dette ikke sket
Jeg har kæmpet for at gøre stedet lidt pænere, og været meget aktiv omkring det, men når deres holdning er:
"sejl din egen sø" så må jeg erkende, at jeg kun gør det minimale nu.

25. Oktober 2021

Hej tk

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Jeg kan desværre ikke ud fra din anmeldelse se, hvor du bor henne og vi har desværre heller ikke mulighed for at gå ind i en videre dialog her på Trustpilot omkring de oplevelser, du har haft.
Jeg vil anbefale dig at tage fat i dit afdelingskontor igen. Og ellers kan du finde yderligere vejledning her: https://bdk.dk/beboere/mens-du-bor-her/klagevejledning/.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klaget over nabo siden april måned.

Klaget over nabo siden april måned.
Jeg har en nabo som spiller højt musik og laver fest hver lørdag til kl. 4-5-stk om natten. Han gjorde det også et stykke tid om torsdagen til kl. 3-4.
Jeg har et meget energiforbrugende arbejde, hvor jeg er nødt til at slappe af, når jeg er hjemme. Jeg har et højt stressniveau, når jeg er hjemme, hvilket påvirker, hvordan jeg arbejder, og hvordan jeg slapper af.

Jeg har klaget over naboen siden april, og der er blevet sendt en klage til naboen, som jeg ved af.
Det har ikke hjulpet noget. Jeg har også lavet en underskift indsamling, hvor der er en del naboer på, men det hjalp heller ikke. Jeg fik at vide at jeg skulle tage lydfiler, men det bliver også afvist, da det åbenbart ikke kan bevises hvor det kommer fra.

Da jeg snakkede om at tage fat i beboerklagenævet til bdk for en måned siden, blev jeg ringet op af dem, hvor de sagde at de ville tage fat i jura afd., men der var nok ingen chance for at der ville ske noget, eftersom at jeg fik at vide der er ikke andre der har klaget. Da jeg sagde til hende, at flere havde klaget, men afvist, blev hun overrasket, og troede ikke på mig. Jeg har snakket med flere, hvor deres klager mod ham blev afvist.
Jeg har flere gange nævnt til dem at jeg ville have en jurist til at overtage sagen, men har altid fået ignoreret den besked, og et par gange kom de igennem, hvor jeg fik bare en generisk besked fra Jura afd. Nu bliver min klager ignoreret.

Boligafdelingen er Hillerød afd. og vejen hedder Godthåbsvej. Er ret sikker på at boligafd., ved hvem jeg er og det virker til at de slet ikke er hjælpsomme i at få ham ud.

2. Oktober 2021

Hej Anon

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Som du både i vores kommunikation via mail og telefon er blevet oplyst, så vurderer boligselskabet altid indkomne klager ud fra de konkrete forhold. Her er det afgørende, at genen kan dokumenteres, førend udlejer tager yderligere skridt i sagen. I en klagesag skal udlejer således sikre, ikke kun klagerens rettigheder, men også rettighederne for den der klages over. Dette ved at tilsikre, at der ved indledningen af en klagesag overfor en lejer, foreligger tiltrækkelig dokumentation for den påklagede gene. Klagebehandling varetages i udgangspunktet fra afdelingskontoret. I det konkrete tilfælde er sagen af to omgange efter dit ønske blevet vurderet af Boligkontoret Danmarks juridiske afdeling, som har vurderet, at boligselskabet på det konkrete grundlag ikke kan gøre yderligere - særligt fordi ingen af de øvrige naboer i umiddelbar tilknytning til pågældende lejemål klager over gener fra lejemålet.

Som tidligere oplyst, har man som beboer altid mulighed for at indbringe sin sag for Beboerklagenævnet.

Hvorfor kan man ikke give 0 stjerne

Hvorfor kan man ikke give 0 stjerne?
boet 7 år og til fraflytning fik jeg en regning på 20000 kr. I løbet af 7 år selvfølgelig noget ting bliver slidt.
misligholdelse en ord som de elsker at bruge for at snyde deres lejer.
har klaget over fraflytning rapport, men de holder med hinanden. så no way
anbefaler ikke

17. September 2021

Hej Sattar

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi kan ud fra din anmeldelse ikke se, hvor du har boet henne og kan derfor ikke kommentere yderligere på din oplevelse.

Vi beklager, at din fraflytning er forbundet med højere udgifter end forventet. Men der er nogle klare retningslinjer for istandsættelse af boliger, der fraflyttes, som vi skal imødekomme. Vi opfordrer til, at du tager den videre dialog med dit afdelingskontor, hvis der skulle være yderligere, som det lyder som om, at du allerede er i gang med.

Som at bo i et hul

Ikke dine penge værd. Hold dig væk.

14. September 2021

Hej Scott

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af, at du ikke føler, at det var dine penge værd, og du derfor har opsagt din bolig. Vi håber, at du finder noget, der modsvarer dine ønsker.

Carina

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr