Banegaarden Bewertungen 180

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Et lille stykke af landet midt i byen. Har efterhånden spist på Banegårdens forskellige restauranter en del gange siden de åbnede. Både i en større gruppe (16 Pers), men flest gange i en mindre gruppe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Banegården er en helt særlig oase. Stemningen i det gamle baneområde er unik, med de gamle gule huse, hvor togpersonalet boede førhen og selve BANEGÅRDEN som ligger i gamle tog-træbygninger. At lave d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er vild med viben, at de tør eksperimentere, at de skaber plads til så mage forskellige aktiviteter og events. Det er byens åndehul og som københavner er det et sted, jeg er meget stolt af. Kære j... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ret vild med Banegaarden - synes det er genialt at vi har en grøn oase som denne midt i byen, og har været til forskellige events så som Mamma Mia Banko, og besøg i væksthusene hvor vi også fik set og... Mehr ansehen

4,3

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

LADE 609

GOD MAD.
Dejlig oplevelse, sød og god betjening, lækker mad, Bestemt et sted jeg vil glæde mig til at komme igen. Rummelige lokaler. Skønt koncept med fermenterede og grillede retter 🙌🤗🤩

10. April 2022

Lade 609 anmeldelse

Lade 609 anmeldelse. Helt igennem forfærdeligt. Både service og mad.

6. Februar 2022

Kære Kristoffer,
Tak for at have taget dig tid til at anmelde os; jeg er dog rigtig ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med din oplevelse.

Jeg har svært ved at udlede hvilke faktorer, som afgør din bedømmelse, men jeg vil meget gerne høre mere om dit besøg, så vi kan lære og blive bedre, så du må meget gerne uddybe din kritik på mail til mig på amb@banegaarden.com

// Anne Mette, BaneGaarden

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fine intentioner uden at nå i mål

Fik fem serveringer på Lade609. På papiret så menuen spændende ud.

Kompositionerne i serveringerne fremstod meget rodet, og det var svært at identificere, hvad der var hvad på tallerknerne.

Ok smag på den første servering med grillede østershatte, men rodet og hvad majs fra frost lavede på tallerkenen forstår jeg simpelthen ikke. Manglede saft og kraft.

Værst var den fjerde servering med karamelliserede løg, som havde fået så meget saltsyltet citron, at både løg og vesterhavsost måtte lade livet. Fik at vide at det nok var kokkeeleven (der åbenbart stod for aftenens serveringer) der sikkert havde hældt for meget på.

Ikke i orden at overlade tilberedningen til en person som tydeligvis ikke mestrer opgaven. Ærgelig mangel på faglig stolthed - hvor det er et lotteri om gæsterne får retterne, som de er tiltænkt.

Lækre lokaler - sød betjening - men serveringerne var lige lovligt rustikke og uelegante - fremstod som om det meste kom fra en stor fællesgryde.

Synd for det grønne der skulle have haft hovedrollen i serveringerne.

13. November 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super middag hos Banegaarden.

Vi havde en firmamiddag hos Banegaarden, som vi er meget tilfredse med. Fin middag (rustik nordisk mad som deles ved bordene) incl vine. Alt fungerede fint og der var også taget hånd om dem med specielle behov (vegetarer, skaldyrsallergi mm). vi havde et seperat rum som var super, da vi var en stor gruppe.

5. November 2021

Desværre ikke anbefalelsesværdigt

Ideen er god, konceptet veludtænkt, location genial - eksekvering ELENDIG! Og prisen matcher slet ikke det vi oplevede reelt at få. Ikke mad nok, overtilberedt og brændt, underbemanding og langsom service, kun halvdelen af selskabet fik kaffe (der var simpelthen ikke lavet nok) og kvalitet, kvantitet og pris hang slet ikke sammen. Super ærgelig! Håber virkelig på en forbedring og flere positive anmeldelse inden jeg sætter mine ben der igen. Kom nu - der er så mange gode perspektiver i konceptet!

30. Oktober 2021

Hej Luise,
Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os, det sætter vi stor pris på. Jeg er dog på samme tid ked af at læse dine iagttagelser af dit besøg hos os, som ikke rammer hvad vi ønsker at levere til vores gæster på BaneGaarden. Jeg vil meget gerne høre mere om din oplevelse, så vi bedre kan lære af den, så du må endelig gerne fortælle mere om denne på mail til info@banegaarden.com.

De bedste hilsner,
Anne Mette, Banegaarden

We went to Lade 609

We went to Lade 609

Don't go there unless you like loud, incessant, and low quality bar/club music.

29. Oktober 2021

Hi John,
Sorry you didn't like the music at Lade609, it's not easy to match everyones preferences in terms of music, unfortunately. Hope you liked the food though.

// Anne Mette, BaneGaarden

Kommentar til jeres svar

Kommentar til jeres svar på min anmeldelse:
Nej det var ikke onsdag jeg var der, for så havde jeg jo ikke bedt jer opdatere hjemmesiden. Jeg var der torsdag ca 17.30, hvor det meste, hvis ikke det hele skulle være åbent. Har I en forklaring på det?

8. Oktober 2021

Hej Bodil,
Jeg har netop talt med mine kollegaer på pladsen, som grundet tekniske udfordringer ikke holdt åbent som vi burde i torsdags. Jeg kan kun beklage at vi ikke havde nået at opdatere vores åbningstider inden dit besøg, det er naturligvis en stor skuffelse!

Vi gør vores bedste for at opdatere åbningstiderne i takt med at de skifter efter sæsonerne – vi løber hurtigt for tiden og en gang i mellem glipper ting som dette, hvilket naturligvis er ærgerligt at opleve som kunde.

Vi opdaterer nu åbningstiderne igen, og vi håber du har lyst til at give os en chance igen en anden gang.

// Anne Mette, BaneGården

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

GÅ IKKE DERIND I BLIVER SIKKERT…

GÅ IKKE DERIND I BLIVER SIKKERT FORGIFTET OG FRARØVET JERES PENGE NÅR I HANDLER DER!
Vi har som erhvervsvirksomhed og som B2B kunden med denne virksomhed, haft en helt utrolig oplevelse, vi har været forsinket med lev. af et produkt, og banegården skriver på trustpilot, at vi er lukkede, det er vi jo ikke blot fordi, at vi har en vare der er forsinket, samt at der er givet info. Det værste er, at de nu har bedt deres bank om at trække beløbet retur som de har købt for, så det er farligt at handle med dem, de gør helt som de vil, selvom de har fået info, deres retorik og ordforråd er forfærdeligt, de tror de kan tillade sig alt. De har fået leveret deres varer, samt vi har selvfølgelig styr på nets og anmodning om, selvom de har fået varerne, at få penge retur??, jo ikke ok!! så pas på derude!! Derudover er det en anden end den der har lagt handlen, der skriver, mon virksomheden ved, hvad der sker? Vi har et navn hos os, men kunden hedder et andet navn, som vi ikke må nævne her, de har gjort indsigelse hos trustpilot, imod, at vi har nævnt navnet på personen der har lavet købet online. Og bedt os fjerne dette, det har vi nu gjort, men man kan jo altid finde virksomhedsejere hvis man vil det!

De har skrevet sådan til os, intet passer:
Køb ikke noget her!
I svarer stadig ikke på mail eller tlf. - men I har tid til at svare herinde? Flot ;) Jeg har i juni bestilt bordstel for 14.000 kr. som skulle have været leveret allersenest 8.8. D. 20.9. er der ikke skyggen af bordstel og ingen svar på hverken tlf. eller mail. Efter at have forsøgt kontakt i en måned, får jeg besked om at ordren er på vej (en måned efter lovet forsendelse). De undskylder med, at de har været på ferie... haha. Jeg fik pengene tilbage fra min bank og en måned senere dukker fragtmanden op med bordene... Bestilte dem i juni og fik dem leveret i oktober. 4 måneders levering..? Jeg har prøvet at kontakte jer ang. afhentning af produktet, som jeg jo ikke kan bruge, da jeg skulle bruge dem i august. Den mail har I heller ikke svaret på. I kunne jo også komme med en undskyldning for ualmindelig dårlig kundeservice, men som jeg kan se på de andres anmeldelser er det altid kundens skyld og ikke jeres. Held og lykke fremover. Møs møs
Kilde: Organisk

Vi har svaret sådan:
Vi er ikke lukket og vi hedder ikke more design store? vi kender dig ikke som kunde, det ville være rart med lidt mere info, hvornår har du bestilt noget hos os, samt du nu ikke kan komme i kontakt med os? Send gerne en mail via vores info mail, hvis du mangler svar på noget, mener ikke Trustpilot kan svare dig på det? Du har helt sikkert på din bekræftelse eller mail korrespondance fået en ca. lev. uge. Men jo heller ikke ok, at du får pengene retur og beholder produktet? Efter, at vi har anmodet om at finde ud af hvem du er som kunde, har vi fået tilsendt et kunde nr, fra et online køb. kunden er ikke den i har skrevet til os, og som har købt noget hos os., men som et helt andet navn, det er meget nemmere, at vide hvem man handler med, og at alt info er korrekt fra starten, uden at vi skal gætte. Vi kan til info fortælle, at Nest, jo ikke trækker et beløb retur, for en vare der er leveret, samt at i har fået info om, hvornår det kom, også selvom det var med forsinkelse!, vi har nu sendt dine ord herover til nets, med din egen forklaring om, at du har modtaget varen, og beholder denne, selvom du har glemt at fortælle det til nets, vi takker da for det fine kys du sender!:

5. Oktober 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lidt skuffende middag på Lade609

Spiste på Lade609 og det levede ikke rigtig op til forventningerne med menuer der går under betegnelserne den vilde og den grønne. Maden var ok men til den tunge side med rodfrugter og bestemt ikke grønt i betydningen vilde urter, salat eller spiselige blomster. Retterne kommer ind på deletallerkner hvor der ikke er kredset for æstetik. Det smagte fint men på den lidt kedelige måde uden de store overraskelser. Rigtig dejligt lokale med meget venlig betjening. Men når maden ret beset er hverdagsagtig er det en dyr omgang. Kommer nok ikke igen.

24. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prøv igen og dårlig service!

Det tager simpelthen for lang tid med madboderne. Har bestilt 2x Tacos og sidder stadig og venter efter 40 min. Uhøfligt og københavner-smart personale, som ikke kan få det organiseret og er arrogante overfor kunderne. Tanken om Banegaarden er god, men Der leveres simpelthen ikke!!!

24. August 2021

Street food siger du

Street food siger du? Køb det ikke hos banegaarden. Ventede 30 min på 4 små tortilla. 125 kr. Street food skal komme hurtigt og kunne spises på stedet. I har helt misforstået konceptet, når man så bagefter skal stå 10 min. i kø for at få drikkevarer.

Alt for dyrt og smart koncept. Resultatet af gentrificering i København.

9. Juli 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr