Et lille stykke af landet midt i byen. Har efterhånden spist på Banegårdens forskellige restauranter en del gange siden de åbnede. Både i en større gruppe (16 Pers), men flest gange i en mindre gruppe... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Banegården er en helt særlig oase. Stemningen i det gamle baneområde er unik, med de gamle gule huse, hvor togpersonalet boede førhen og selve BANEGÅRDEN som ligger i gamle tog-træbygninger. At lave d... Mehr ansehen
Jeg er vild med viben, at de tør eksperimentere, at de skaber plads til så mage forskellige aktiviteter og events. Det er byens åndehul og som københavner er det et sted, jeg er meget stolt af. Kære j... Mehr ansehen
Ret vild med Banegaarden - synes det er genialt at vi har en grøn oase som denne midt i byen, og har været til forskellige events så som Mamma Mia Banko, og besøg i væksthusene hvor vi også fik set og... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Selvom det var regn……..
Selvom det var regn og arrangementet skulle have været udendørs blev det mega hyggeligt inde i de flotte lokaler. Maden var god og rigelig og folkene derude er super søde
En stemningsfyldt oase midt i København…
En stemningsfyldt oase midt i København med tilbud om alt fra dans for voksne, til surdej god kaffe og lopper - eneste anke - lidt dyrt ellers 5 ud af 5
Hyggeligt sted 😊
Var og spise med mine børn
Var og spise med mine børn, som fik en rigtig god pulled-pork burger. De elskede det :-)
En oase med tilbud til enhver smag..
En oase med tilbud for enhver smag..
stemningsfulde arrangementer og god vibe 🎈🙌
Et dejligt sted
Et dejligt sted
Og sikke en dejlig eftermiddag med hygge og god mad
Skønt sted, elsker det!
Jeg har været på Banegaarden et par gange til Silent Disco og Banke og Bangers - elsker stedet! Der er lækker mad, god service, skøn stemning og fantastiske arrangementer! Jeg skal snart afsted igen - et par gange endda. Anbefales varmt!
Grøn oase
Skønt, grønt fristed. Snup en drink eller bliv en og spis.
En stor oase midt i byen
En stor oase midt i byen, fantastisk godt sted.
Forsinket og ret skuffende
Vi skulle til Banko og Bangers og måtte stå og vente i lidt over en halv time uden at få nogen grund. Da alle kom ind skulle vi vente længe på maden. Maden var god. Lyden var helt ekstremt dårlig og værterne var helt unge og kunne ikke læse rummet hvilket gjorde at flere numre skulle trækkes i langdrag i håb om at alle borde ville danse, men det ville alle ikke. Det hele blev så forsinket at flere gik inden programmet var slut. Jeg ønsker at returnere de billetter jeg har til et nyt banko og bangers arrangement, men det kan man ikke, jeg skal forsøge at sælge dem på deres facebook side under deres opslag 🤷♀️
Jeg kommer helt sikkert igen
Jeg kommer helt sikkert igen. BaneGaarden er et skønt sted at tage hen, når man har brug for et afbræk fra byens tempo. God stemning, lækre madboder, bageri og mange sjove events.
Super hyggeligt sted med mange sjove og…
Super hyggeligt sted med mange sjove og spændende arrangementer som kan deles med venner og familie.
Vi fejrede vores 30 års bryllupsdag…
Vi fejrede vores 30 års bryllupsdag samt en 60 års fødselsdag på Banegården med “Havets og havens frugter”. Det var i topklasse - maden - stemningen. Vi kommer igen næste år for at fejre endnu en fødsels- og bryllupsdag.
Det var et fedt arrangement med…
Det var et fedt arrangement med musikbanko, men havde forventet flere madsteder og barer var åben en fredag aften, hvor man også have inviteret til storskærmsarrangement.
Fantastisk upplevelse mitt i Köpenhamn
Fantastisk upplevelse mitt i Köpenhamn, en egen lite värld med utsökt mat, många estetiska upplevelser, en grön oas, familjär stämning och trevlig personal. Missa inte Baanegarden! Jag längtar redan tillbaks!
Altid gode vibes på Banegården
Altid gode vibes på Banegården, elsker autenticiteten og det naturtro omkring.
En dejlig grøn storby oase der emmer af…
En dejlig grøn storby oase der emmer af historie.
Man kan altid få god streetfood og rigtig super brød både hvede- og rugbrød
Thanks a lot for the great attention…
Thanks a lot for the great attention given! Great place and great service!! Keep going!!!!!
Det hyggeligste sted i København
Det hyggeligste sted i København. Lækker mad og vildt god stemning!
100% økologi
100% økologi, fantastisk oplevelse, magisk unik sted i København, bæredygtighed, what not to like?
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.