Banegaarden Bewertungen 180

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Et lille stykke af landet midt i byen. Har efterhånden spist på Banegårdens forskellige restauranter en del gange siden de åbnede. Både i en større gruppe (16 Pers), men flest gange i en mindre gruppe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Banegården er en helt særlig oase. Stemningen i det gamle baneområde er unik, med de gamle gule huse, hvor togpersonalet boede førhen og selve BANEGÅRDEN som ligger i gamle tog-træbygninger. At lave d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er vild med viben, at de tør eksperimentere, at de skaber plads til så mage forskellige aktiviteter og events. Det er byens åndehul og som københavner er det et sted, jeg er meget stolt af. Kære j... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ret vild med Banegaarden - synes det er genialt at vi har en grøn oase som denne midt i byen, og har været til forskellige events så som Mamma Mia Banko, og besøg i væksthusene hvor vi også fik set og... Mehr ansehen

4,3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Sommerrestauranten

Vi var inde og prøve sommerrestauranten og deres syv serveringer - aldrig har vi prøvet noget lignende. Mellem første og anden servering ventede vi TO TIMER på vores mad. Flere af de borde der kom efter os nåede at blive færdige med hovedretten, før vi havde fået vores. Tjenerne kom os ikke i forkøbet og undskyldte ikke for den meget lange ventetid, det skulle vi selv gøre dem opmærksom på. På nogle tidspunkter spiste stort set ingen i restauranten, og stemningen var mærkelig, fordi alle sad og ventede. Da vi til sidst gjorde dem opmærksom på den utrolig dårlige oplevelse, og spurgte om de kunne tage noget af regningen, foreslog han at tage 100 kr. af regningen og give os EN drink til deling??? Vi var fire mennesker???? Vi gik sultne derfra, og kommer aldrig igen. Ærgerligt når maden faktisk var virkelig god - derfor 1 stjerne.

16. August 2024

Grim oplevelse

Nu ved jeg ikke hvem der har det overordnet ansvar for hele Banegaarden, men det var en meget trist og uhygiejnisk oplevelse Søndag den 28/4 2024. Alle toiletter var meget beskidte, ingen toilet papir kl 11:30 om formiddagen ingen sæbe ved håndvaskene på nogen af toiletterne eller papir til at tørre mex. Toiletterne var fyldt med papir både på gulve og i spande. Ikke et sted jeg ønsker at komme igen

28. April 2024

Dejlig fødselsdagsfrokost i Lade 609

Mine 33 gæster og jeg havde en skøn eftermiddagsfrokost i Lade 609, hvor det rustikke lokale dannede perfekt ramme for voksne og god plads for børn.
Den økologiske forårsmenu var utroligt velsmagende og et stort hit hos alle gæster.
Personalet var søde og imødekommende.
Tusind tak for en dejlig oplevelse.

9. März 2024

Julefrokost på Banegaarden er magisk

Julefrokost på Banegaarden er magisk 🌟🎄🎅🏻
Vi har i fredags holdt julefrokost hos Banegaarden i lade 601, hvilket var fuldstændig magisk. Det var utrolig hyggeligt, lækker mad, smukke omgivelser og meget venligt og positivt personale.
Kan klart anbefale at holde firmajulefrokost i disse omgivelser.

1. Dezember 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nu har jeg tænkt over i noget tid om…

Nu har jeg tænkt over i noget tid om jeg gad og skrive en anmeldelse.. men jeg har været glad for at komme på banegaarden og vil derfor også rose dem for et genialt koncept. Desværre har jeg nu to gange været til deres bingoevents inden for den sidste tid og det synes jeg simpelthen ikke er i banegaardens ånd. 1. Man bliver som det første på aftenen bedt om at holde kæft så hosten kan komme videre i sit program, 2. Så er det en ung teenager som virker uerfaren dog rapkæftet og lidt useriøs. 3. De to gange vi har været der så bliver der altid fumlet og rodet rundt i tal.. flere gange bliver der tabt numre på gulvet som ikke bliver samlet op. Svært at vinde hvis tallene ligger på gulvet.
Der er så hyggeligt at komme på banegaarden, men synes bestemt man skal koordinere events med banegaardens koncept.
Til gengæld har jeg også været i deres bager, perron,, som er klasse, så i slipper ikke helt for mig.

28. September 2023

Dårlig service

Øv for en dårlig service. Var tirsdag aften forbi - ville gerne prøve en crepes, der var meget lidt at lave - men det stod hurtigt klart at snak med veninder og check beskeder på mob var mere vigtig. Kan ikke anbefale dette sted før de får styr på service.

21. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ØV! Væksthuset kan ikke anbefales.

ØV!!
Købte `Luksus Brunch` billetter.
Der var absolut intet luksus over deres brunch.
Hyggelige omgivelser men........
Personalet virkede trætte og lettere irriterede. Avocadoen var alt for brun. Den "sprødstegte" bacon var slatten og ufærdig. Fadene var skiftevis tomme. Røræg sejlede i vand (det lignede havregrød). Pølserne kolde. Flere påpegede den ringe kvalitet og den manglende opfyldning. Vi var der i 30 min. Larmen var (også) ulidelig.
Jeg havde virkelig glædet mig til luksus brunch. Det var en slatten brunch og en slatten oplevelse til alt, alt for mange penge. Øv!

6. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Omgivelserne er fine, maden uspiselig

Omgivelserne er virkelig fine, men maden er forfærdelig og der er ingenting til børn.

Vi var en lille gruppe og købte mad fra næsten alle boderne. Absolut uspiseligt for de voksne såvel som børn.

Priserne var i den høje ende, og den ene madbod solgte os ret ublut noget mad, som på ingen måde var spiseligt for børn da det var fyldt med stærk chili, på trods af en længere samtale om hvorvidt hun kunne lave noget til de små børn. Vi endte med at bruge en del penge, men efterlod det meste af maden.

Synd og spild, de ansvarlige, burde virkelig tage sig tiden og løfte madniveauet.

5. Juni 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Brunch som en mjahhh oplevelse

Brunch som en mjahhh oplevelse.
Jeg og en veninde spiste brunch på Perron i går søndag. Jeg var skuffet. Lidt stegte champignons, lidt stegte tomater, halve avokado, overstegte,men kolde pølser og røræg. Det var det varme islæt. Dertil der 1 ost, der stod og bøjede sig lidt af skam i varmen og lidt amerikanske pandekager. Dernæst ikke at forglemme en smule skyr med en trist mysli. Det opmuntrende islæt var bagværket, super godt brød og gode croissant og supergod canelbulla. Men det var det, til en pris af kr. 225. Dertil skal du selv købe kaffe! Midt i det hele kom der så også gæster med to store hunde til brunch. Øv jeg var skuffet. Sødt personale, men godt nok ikke mad til den standard jeg ellers har oplevet på banegården.

2. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

i år holdte vi vores julefrokost her

i år holdte vi vores julefrokost her. Må indrømme det er sidste gang. Julebal indikerer at man må få forvente lidt julestemning - så lidt jule oppyntning ville have klædt arrangementet. Så ærgeligt at bar og toiletter forefindes udenfor så man i vinterhalvåret skal have fuld overtøj på for at tilgå dette (ved vores besøg regnede det voldsomt). Toiletter var uhumske - det ene var der bræk op af væggen og manglende papir. Jeg gør venligt personalet i baren opmærksom på det - den enes svar var "tak så ved jeg jeg skal undgå at få derud" 😳 Maden var faktisk helt ok, men priserne på drikkevarer fuldstændig ude i hampen ift kvalitet. Vi måtte bytte drinks (smagte virkelig skidt) ud med vin som var vanvittig dyr (nok også pga den er økologisk). Vi havde ikke købt med drikkevarer ad libitum- men det havde nabo bordet. De fik til sidst KLIPPET deres armbånd (indikation på fri bar) da personalet mente de drak for meget!!!! 🤨 I en efter corona tid er det chokerende at vi selv måtte ud at finde håndsprit til buffeten (måtte tage den fra toilettet ind) ligesom at bestik i maden på buffeteb ikke var langskaftede - så ALLE gæster rodede rundt i maden (igen uden håndsprit) Julebal på banegården inkluderede underholdning på invitationen - hvilket så var BANKO 🤷🏼‍♀️😵‍💫 så var "festen" ligesom i gang 🙈 da DJ skulle spille op til dans endte vi med at gå. Det virker IKKE til at stedet er udrustet til at holde større arrangementer - den største fest havde vi ved bordet. Desværre måtte vi sande at omgivelserne ikke bidrog til fest på den lange bane og vi forlod stedet timer før lukketid. Rammerne burde være dertil at holde et godt og hyggeligt jule arrangement - lækker mad fra en god og super veltalende kok i køkkenet kan bare IKKE stå alene.

2. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En stor skuffelse over vores oplevelse…

En stor skuffelse over vores oplevelse til julebal i går. Der var intet pyntet op til jul, ingen ting der indikeret det var julefrokost, man sidder på klapstole som er kolde og dårlige, man skal på toilettet ude i gården, der var bræk op af væggen, vi informeret personalet og de meldte tilbage st de selv undgik dette toilet. Ingen overdækning til toiletterne det er koldt når man har festtøj på, drinks var elendige, alt for tynde fik dem bytter 4 gange, og så smagte det af snaps og det var alt alt for dyrt.
En noget skuffet DJ som ikke havde dagens nr af julemusik. Vi var godt nok skuffet når man nu er på firmatur. Maden rimelige ok, dog ikke desserten og så var der ingen lys så man kunne ikke se hvad man tog i buffeten. Elendigt.
Alt i alt dårligt arregement . Beklager men vi var rigtig skuffet og vil ikke anbefale det til nogle. Øv

2. Dezember 2022

Lade609

Lade609
Servicen var fin og lokalet super hyggeligt, men maden var elendig. Vi var 4 mennesker, som fik 5 vegetariske serveringer. Der var desværre ingen af retterne der smagte godt. Anden ret var så brændt at den ikke var til at spise - personalet lavede en ny ret, men den smagte også brændt. Så hvis man ikke er til brændt eller røget mad, skal man nok holde sig væk fra denne restaurant.

5. November 2022

Magi i Lade 609

Forleden besøgte min mand og jeg Lade 609 på BaneGården. Jeg er sjældent (aldrig) blevet så positivt overrasket. Vi gik derud langs banelegemet og var noget skeptiske da vi nåede frem i mørket, og kiggede ind i en række tomme lokaler inden vi fandt det rigtige sted (det meste andet er lukket ned for sæsonen). Men fra vi satte os i de vidunderligt rustikke omgivelser til vi forlod stedet 2 timer senere, var alt nærmest magi. Stemningen, musikken, de fem båltilberedte retter og den tilhørende vinmenu, hører til blandt de bedste madoplevelser vi har haft… også på højt besungne spisesteder rundt om i Europa. Tak for det Lade 609 - vi kommer helt sikkert igen.

29. Oktober 2022

Fantastisk parmiddag-event

Godt koncept med velsmagende vegetarmiddag, rigtig god vin og især et fantastisk set-up med par ved langborde, så man får snakket med spændende nye mennesker.

20. Oktober 2022

Antwort von Banegaarden

Tusind tak for din anmeldelse Jesper, hvor er vi glade for at læse dine ord. Dejligt I havde en god aften og kunne lide vores event, vi håber I kommer igen snart :)

Rigtig ærgerlig restaurantoplevelse på Lade609

Min kæreste og jeg havde set frem til at besøge stedet, da BaneGaarden som koncept så nutidigt og indbydende ud. Restauranten var også rigtig pænt indrettet ud fra BaneGaardens gamle, rustikke look.

Desværre må jeg sige, at det var nok én af vores ringeste restaurantoplevelse til dato.

Vi fik "fem serveringer" på Lade609, og maden herfra var under al kritik.

Serveringen med ceviche var OK, men utroligt sur, så det overdøvede smagen af fisk fuldstændigt. De friturestegte reger smagte udelukkende af olie og panering og blev serveret på et krøllet stykke bagepapir. Vi fik derudover et kæmpe blomkålshoved og en masse store gulerødder, som var alt for brændte og slet ikke tænkt over ift. smag, anretning og konsistens. Kødet var også fuldstændig tørt, sejt og havde ingen smag - denne spiste vi med iskolde kartofler, som heller ikke havde smag.

Til at toppe det af fik vi to meget kolde glas rødvin i vores vinmenu.

På mange måder følte man sig snydt over at få "fem serveringer", der egentligt kun føltes som 2,5 (gulerødderne og de små kolde smagsløse kartofler talte f.eks. som to retter). Vi betalte 1.200 kr. og gik sultne derfra, fordi meget af maden var uspiselig. Dette var også meget tydeligt for tjenerne, som tog halvfyldte tallerkener fra vores bord - uden at spørge ind til, om maden var OK.

Jeg fik en fornemmelse af, at restauranten manglede faglig stolthed og evne til at eksekvere på menuen - ærgerligt, når menuen jo på papir så god nok ud. Desværre kommer de slet ikke i mål med det koncept, som BaneGården repræsenterer, og jeg vil ikke anbefale dette sted til nogen.

Helt konkret, så er det lækre lokaler - men serveringerne var alt for rustikke og uelegante, og det virkede som om, det hele kom fra et stort fælleskøkken. Betjeningen var fin nok ifm. præsentation af retterne, men tjenerne var utroligt uopmærksomme, kom aldrig og tjekkede ind (trods at vi var de eneste gæster på en fredag) eller spurgte ind til mere at drikke.

Synd for det ellers gode koncept.

3. September 2022

Kære Elly,
Mange tak skal du have for din anmeldelse og at du har taget dig tid til at beskrive jeres oplevelse for os. Vi er absolut kede af, at det helt tydeligt ikke har været en god oplevelse for jer at besøge restauranten, og vi kan kun beklage at hverken mad eller betjening stod mål med jeres forventninger og den oplevelse vi ønsker at give.

Vi gør vores bedste for at give alle gæster på BaneGaarden en dejlig oplevelse for alle sanser; det har du og din kæreste ikke haft, og det er vi kede af!

Din grundige beskrivelse af aftenen tager vi med os ud i køkkenet og ind i restauranten og tager en gennemgående evaluering.

Jeg håber at I vil kigge forbi Banegaarden en anden gang hvor jeg håber vi kan nuancere jeres oplevelse af vores sted.

Skuffende på Saito

Spiste på Saito. 325 kr for en deleret til to. Virkelig skuffende og overprized. 4 tynde stykker laks og resten var ris og billige grøntsager. Her var de stegte kartofler dels tørre og triste - og passede overhovedet ikke sammen med ris. Og så var der lidt agurk og lidt gulerod. De hakkede svampe var - udover laksen - det eneste nogenlunde interessante. Øv, når man tror, at man skal have lækker streetfood og alt for dyrt, ift hvad det faktisk indeholdt. Spild af penge. Omgivelser var ellers meget hyggeligt.

14. August 2022

Kære Maja,
Tak for at dele denne anmeldelse med os, selvom vi i sagens natur er rigtig ærgerlige over, at du ikke har været tilfreds med din oplevelse med den mad du fik serveret.

Det er svært at tilfredsstille alle smagsløg men vi gør vores bedste, og derfor tager vi selvfølgelig en kommentar som din med videre til Saito for løbende evaluering og optimering af det vi laver herude.

Jeg håber du vil give os et besøg en anden gang
De bedste hilsner,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En anderledes oplevelse

En anderledes oplevelse
Mine holdninger til surhed og konsistensen blev sat på prøve - cevichen og de grillede gulerødder var til den sure side, og græskarstykkerne var rå. Stegte rejer serveret med skal.
Kartofler, tyksteg og fladbrød var af fremragende kvalitet med smag, veltilberedt og appetitlig.
Atmosfæren og stemningen varm og tryg, selv om støjen i rummet var udfordrende, opvejet af en vidende og engageret betjening.
Vær forberedt på en overraskende oplevelse et sympatisk sted, der udfordrer dine vaner - tak for det!

7. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den ene skuffelse afløste den anden

LADE 609
Den ene skuffelse afløste den anden. Det startede med cevichen, som ikke var med helleflynder men torsk. Det var dog ligemeget, for resten var så sur, at man ikke kunne smage fisken.
De næste to retter: kartoflerne var brændte, og vi kunne heller ikke smage noget ramsløg. Blomkålen var også brændt og alt for rå. Hollandaisesaucen og fjordrejerne var dog gode.
Den sidste servering med gulerødder og brændte citroner frygtede vi, men vi må dog sige, at vi heldigvis ikke opdagede nogen citroner. Til gengæld kunne kødet ikke spises, da der nok var faldet et saltkar over det. Det samme gjaldt de fermenterede butternutsquash.
Det undrede os, at personalet på intet tidspunkt spurgte, om vi kunne lide maden. Jeg er sikker på, at de kunne se på os, at det kunne vi ikke. Men det var ikke et område, de begav sig ud på, selv om jeg stort set ikke havde rørt den sidste ret, da der blev ryddet ud.
Vi holder os næste gang til de fantastiske streetfood boder på Banegaarden.

16. Juli 2022

Kære Monique,
Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os og din oplevelse på restaurant Lade 609. Jeg er ked af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse og at maden tydeligvis ikke er faldet i din smag. Det er svært at få alle smagsløg til at hoppe og danse af glæde, men det er selvfølgelig vores ambition at alle gæster skal have en god oplevelse hos os. Jeg vender dine input med køkkenet og alle kollegaerne i restauranten, så vi kan tage ved lære af de ting du har oplevet og forbedre os ud fra dine kommentarer.

På gensyn på BaneGaarden og rigtig god sommer.
// Anne Mette, BaneGaarden

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Støjhelvede i grøn oase

Støjhelvede i grøn oase
2 stjerner er kun for stedet. Vi opgav at spise i musikstøjen.

23. April 2022

Kære Thomas,
Tak for at have taget dig tid til at anmelde os herinde. Jeg er dog ked af at det ikke er blevet til mere end to stjerner, og vi skal nok notere os din kommentar ift. lydstyrken på musikken på pladsen – en gang i mellem kan vi blive revet med af den gode stemning og solen, der danser over pladsen, men det skal selvfølgelig ikke være til gene for vores gæster. Jeg håber du vil kigge forbi igen :)

// Anne Mette, BaneGaarden

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr