Et lille stykke af landet midt i byen. Har efterhånden spist på Banegårdens forskellige restauranter en del gange siden de åbnede. Både i en større gruppe (16 Pers), men flest gange i en mindre gruppe... Mehr ansehen
Banegården er en helt særlig oase. Stemningen i det gamle baneområde er unik, med de gamle gule huse, hvor togpersonalet boede førhen og selve BANEGÅRDEN som ligger i gamle tog-træbygninger. At lave d... Mehr ansehen
Jeg er vild med viben, at de tør eksperimentere, at de skaber plads til så mage forskellige aktiviteter og events. Det er byens åndehul og som københavner er det et sted, jeg er meget stolt af. Kære j... Mehr ansehen
Ret vild med Banegaarden - synes det er genialt at vi har en grøn oase som denne midt i byen, og har været til forskellige events så som Mamma Mia Banko, og besøg i væksthusene hvor vi også fik set og... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hadde en fantastisk sommeraften i…
Hadde en fantastisk sommeraften i naturen på Banegaarden. God mad og drikke også :)
Fineste åndehul midt i byen
Fineste åndehul midt i byen. Cool sted med både madboder, eget bageri og lækre lemonader og vin! Kan virkelig anbefales både til hvis man bare skal have en fyraftens-et-eller-andet eller til nogle af deres mange events.
Fantastisk hyggeligt grønt smørhul midt…
Fantastisk hyggeligt grønt smørhul midt i byen 😊
Virkelig hyggelig oase
Virkelig hyggelig oase - super god mad, stemning og vibe. Så skønt med en anden oplevelse end de meget mainstream madmarkeder rundtomkring.
Charmerende
Charmerende. Favnende. Alsidigt. Trygt og hyggeligt
Københavns økologiske perle!
Et helt unikt sted midt i København – skøn stemning, fantastisk mad og nærværende personale. BaneGaarden er en oplevelse i sig selv, og jeg kommer helt sikkert igen!
Skønt sted
Skønt sted! Mega hyggeligt. God kaffe og lækkert bagværk. Kæmpe anbefaling.
Grobund er en fantastisk oplevelse
BaneGaardens nye spisested Grobund var en gennemført fantastisk oplevelse med værtskabet i højsædet, sublime smagsoplevelser, sprøde råvarer tilberedt til perfektion og helt vidunderligt brød som altid er en vigtig parameter for mig - og ikke mindst en dejlig stemning overalt.
Københavns gemte oase
Super hyggeligt sted med Københavns bedste service. Udearealet er en gemt lille oase midt i byen.
Unique "get-away" feeling for our company party
Great location for events and company dinner - very unique spot, no other vibe like this in Copenhagen. Very nice staff, good food and a sense of really being in nature while being 10 minutes from the main train station.
Hidden gem in Copenhagen
Fantastic oasis in the middle of the city
Hidden gem with organic street food, high quality service, cozy bakery, restaurant in a greenhouse, great, original events and much more. Can definitely recommend, very unique Copenhagen experience.
Hader I jeres gæster?
Forfærdeligt sted der hverken går op i gode kundeoplevelser eller service. Man skulle tro de ikke ønsker deres gæster skal komme igen.
Til åbningen for sæsonen tog vi 5 personer ud til Banegaarden for at prøve madboder og bagefter bingo.
Vi kommer kl. 18 for at nå maden først. Vi starter ved fish and chips. Da vi får maden kan vi konstatere fisken er rå. Vi får med det samme afvide de vil lave noget nyt. Kort efter kommer de retur og må beklage de må lukke, fordi de ikke kan tilberede fisken (hvilket er en fair sag, men måske de skulle have kørt en generalprøve). Vi bliver sødt kompenseret med noget at drikke og får vores mad billetter retur. Nu har vi så 30 min til at nå at finde nyt mad. Vi bestiller taco combos og får af vide der går et kvarter. Så har vi 15 min til at spise. Men vi ender med at komme 5 min for sent til banko og står med iskoldt mad. Det tog dem 35 min at tilberede og vi så at flere af vores tacos stod færdiglavet uden at blive serveret, hvilket betød maden var helt kold da vi endte med at få alle 3 tacos der hørte med i en combo.
Jeg kontakter Banegaarden med henblik på en kompensation for oplevelsen (ingen mad og misset starten af bingo). Banegaarden forslår vi kommer til et nyt bingo-event. Jeg takker pænt ja, men ønsker også vi får returneret pengene for den mad vi ikke fik. Banegaarden afslår, med den begrundelse, at vi ikke både kan komme til bingo og få pengene retur for maden.
Brunch på Perron
Vi spiste brunch på Perron, men det var desværre en skuffende oplevelse. Osten havde hårde kanter som havde den ligget for længe (og da vi henvendte os fik vi at vide at det var bare sådan osten var), røræggene havde ikke meget med røræg at gøre, da de var så udvandede med mælk, at de skilte. Maden blev ikke holdt varm og udvalget var begrænset i forhold til prisen - og hvis man ville have kaffe eller juice kostede det ekstra. (40 kr. for en lille juice på flaske) Jeg synes det var lidt ærgerligt at filterkaffe som det mindste ikke var inkluderet i prisen. Maden blev ikke fyldt op, det var som om der var manglende overblik på trods af vi ankom til en meget stille cafe. Det eneste gode var deres mandelcroissant som jeg tilkøbte. Mega ærgerligt.
Amatøragtig, pinlig og dårlig oplevelse
Var til Mamma Mia aften i marts måned i år. Det er var en ubetinget dårlig oplevelse:
Lokalet var så koldt at mange car nødsaget til at sidde med overtøj på
Maden var utrolig ringe og der var ikke i nærheden af at være nok til alle. Både brød eller fisk var der så lidt af at ikke alle kunne få
ét stykke.
Hele arrangementet blev drevet af meget unge piger der ikke anede hvad de lavede - og bestemt ikke kendte begrebet service.
Meget amatøragtig gennemførsel af selve bankospillet.
Kommer der ALDRIG igen.

Antwort von Banegaarden
Total dårlig oplevelse
Total dårlig oplevelse. Vi fik plads kl. 18.00, 18.40 fik vi maden og 19.30 var vi ude af døren. maden var så dårlig, muslinger underkogt, jomfruhummer over eller underkogt brødet var så tørt og så fik man af vide der kun var 1 skive til hver!!! men dyrt var det og sultne gik man derfra. Ikke at anbefale
Ringe udvalg af mad
Havde bestilt brunch menu hos Perron og udvalg af mad var ringe og der var ikke kaffe/the/juice med i prisen. Der blev ikke fyldt op i tide og man ventede på maden. Dagens lowpoint var turen derfra( hvilket ikke var Perrons skyld!) men gør vi aldrig kommer igen. Turen fra Banegaarden og til Kalvebod brygge tog 2 timer og 45 min for at køre 900 meter….frygtelig!!
Skulle have været til silent disko d…
Skulle have været til silent disko d 26/10. -2024 men det blev aflyst
Og jeg har stadigvæk ikke modtaget mine penge
Totalt dårligt service og tyveri
Var til Mamma Mia aften den 16…
Var til Mamma Mia aften den 16 november.
Simpelthen den dårligste oplevelse.
Alt bar præg af samlebånd og tilskyndelse til at købe drikkevarer. Maden var elendig og der var ikke nok af den. Nåede kun at få salat og 1 kartoffel. Og der var ikke mere mad. Unge tjenere som manglede kontakt med gæsterne og kontakt med virkeligheden.
Kommer der aldrig igen.
Magisk oplevelse med Carla i spidsen og…
Magisk oplevelse med Carla i spidsen og som sørgerede for en absolut gennemført aften. Fantastisk mad.
Samlebånds-lokaleudlejning
Samlebånds-eventudlejning.
Hyggelige lokaler og omgivelser, og søde tjenere, men for dyrt ift kvaliteten af maden. Forløbet omkring booking af lokaler og planlægning er alt for upersonlig og bærer præg af samlebånds-udlejning. Man kan ikke se lokalet før booking, ikke aftale særlig menu, må først tilgå lokalet og pynte en halv time før man har det må ikke låne vaser etc. etc. etc. Får mails fra 4 forskellige angående booking, planlægning og fakturering, og tjenerne er nogle andre.
Vegetar-alternativet var skrabet (en majskolbe) og der var ingen børnemenu. Men område og selve eventet var hyggeligt pga stedet, god mad og god servering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.