Agria Djurförsäkring Bewertungen

3.240
TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Haft agria i 7 år och aldrig haft några problem! Toppen service och trevlig och kunnig personal. Har i dagsläget 7 hästförsäkringar och enda negativa jag har att säga om agria är väll priset. Tycke... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra upplysning om väntetiden. Priset jag fick på telefon stämde inte med fakturan men det såg jag inte förrän jag betalat. Det var extra för hunden är 8 år. Så blev jag ombedd skaffa ett svenskt intyg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag behövde hjälp då jag ångrade valet jag gjort på webben, ville höja upp veterinärvården. Jag fick proffsig vägledning i telefonen och ändrade även på självriskperioden. Kände mig i slutändan mycket... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anser att Agria har varit bra för oss tidigare Vi har haft 3 andra hundar tidigare Detta blev och är ett naturligt val för oss Har alltid blivit bemött på ett trevligt och professionellt sätt D... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Haustierversicherung
  2. Versicherungsgesellschaft

Vom Unternehmen geschrieben

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

3240 Bewertungen

De va bra

Dom är bra mycket nöjd

4. Mai 2026

Antwort von Agria Djurförsäkring

Hej Ann, tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar att du har tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse och det är glädjande att du är nöjd med oss som försäkringsbolag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Agria har alltiid kunniga rådgivare

Agria har alltid kunniga och hjälpsamma försäkringsrådgivare

27. April 2026

Antwort von Agria Djurförsäkring

Hej Thonic, vad härligt att höra att du upplever våra försäkringsrådgivare som kunniga och hjälpsamma. Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt bemötande och lite mer…

Trevligt bemötande och lite mer personlig meddelande och svar!

4. Mai 2026

Antwort von Agria Djurförsäkring

Hej Aarre, det gläder oss att du uppskattade vårt personliga bemötande och våra svar. Tack för ditt fina omdöme!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har en bra personlig…

Jag har en bra personlig försäkringsperson som hjälper mig med allt jag behöver.

1. Mai 2026

Hej Anneth,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du känner dig väl omhändertagen och får den hjälp du behöver av din personliga försäkringskontakt, Angela. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett personligt och tryggt bemötande.

Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med.
Önskar dig en riktigt fin dag!

Lätt att ta ny försäkring på hemsidan

Lätt att ta ny försäkring på hemsidan

24. April 2026

Hej Peter,

Tack för ditt omdöme - Vi blir verkligen glada av att höra att det var enkelt att teckna en ny försäkring på hemsidan. Hör gärna av dig om du undrar över något eller behöver hjälp framöver.

Ha en härlig måndag!

Alltid lika vänliga och…

Alltid lika vänliga och tillmötesgående. Vår hund har alltid varit försäkrad via Agria och de har hjälpt oss jättemycket. Bästa försäkringen. Aldrig några problem

28. April 2026

Hej Yvonne,
Stort tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både vår service och försäkring, och att vi har kunnat hjälpa er när det har behövts. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta finnas här för er framöver!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Antaa olettaa korvaavansa laajasti…

Antaa olettaa korvaavansa laajasti mutta kun haet korvauksia ne hylätään ties mistä syistä. En suosittele tätä kenellekkään, itsekkin vaihdoin toiseen!

24. April 2026

Hej Jaana,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Det är verkligen tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Om du har frågor kring ett skadeärende hjälper vi dig gärna att gå igenom det tillsammans, så att du får en tydlig förklaring till varför beslutet ser ut som det gör. Du är varmt välkommen att kontakta vår skadeavdelning på 0775-88 88 88, helgfria vardagar mellan kl. 08-18, så hjälper vi dig vidare.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Antwort von Agria Djurförsäkring

Hej Ann, vi är glada att du uppskattar den långvariga kontakten med ditt ombud. Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss!

Korrekt

Bra, vänligt och korrekt bemötande

23. April 2026

Antwort von Agria Djurförsäkring

Hej Ingvar, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vårt bemötande. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett vänligt och professionellt bemötande. Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar, Josefin

Ni är för dyra

Ni är för dyra, jag kommer att kolla på ett annat försäkringsbolag.
Hör gärna av er.

26. April 2026

Hej Björn,

Tack för att du hör av dig och delar din feedback med oss. Vi förstår att priset är en viktig faktor när du väljer försäkring. Samtidigt vill vi gärna belysa de fördelar som finns med att behålla och välja försäkring hos oss. Olika försäkringsbolag har varierande villkor, vilket kan innebära betydande skillnader både i omfattning och pris. Agria är ett specialistbolag som alltid strävar efter att erbjuda de mest förmånliga villkoren på marknaden.

Om du vill, hjälper vi gärna till att se över din försäkring och undersöka om det finns något vi kan justera för att bättre möta dina behov.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill diskutera dina alternativ vidare. Kontakta oss per telefon på 0775 - 88 88 88 eller fyll i vårt kontaktformulär på vår hemsida så vi kan hjälpa dig.

Vi hoppas att vi kan hitta en lösning som passar dig och önskar dig en fin dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så väldigt många undantag och…

Så väldigt många undantag och friskrivningar lycka till att få något från denna försäkring.
Bara bortkastade pengar,nya valpen har ett isk istället

20. März 2026

Hej Mikael,

Tack för att du delar med dig av dina tankar och synpunkter. Jag förstår att det kan kännas som att det finns många villkor och undantag i försäkringen, och det är viktigt att man känner sig trygg med det skydd man väljer för sin valp.

Begränsningar kan bland annat förekomma om det finns anmärkningar på veterinärintyget innan försäkringen tecknas, vilket är för att säkerställa att vi kan erbjuda ett rättvist och hållbart försäkringsskydd.

Ett separat sparkonto är absolut ett bra komplement för att spara till oväntade utgifter. Samtidigt kan en försäkring ge ett extra skydd vid plötsliga olyckor eller sjukdomar som annars kan innebära stora kostnader, särskilt när det gäller mer omfattande veterinärvård. Dessutom får du nya ersättningsbelopp varje försäkringsår.

Det viktigaste är att du väljer det alternativ som känns bäst för dig och din valp. Om du har några frågor eller vill diskutera försäkringen närmare är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss – vi hjälper dig gärna.

Önskar dig och din nya valp allt gott!

Smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt

13. April 2026

Antwort von Agria Djurförsäkring

Hej Camilla, vad roligt att höra att du upplevde vår service som enkel och smidig. Tack för ditt fina omdöme!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ångrar djup att jag tecknade försäkring med Agria - ta någon annan.

Ångrar djup att jag tecknade försäkring med Agria. Jag anmälde mig för deras försäkring i slutet av februari 2026. Anmäler att jag vill ha autogiro. Har precis fått min fina labbe som jag vill ska ha det bra. Sen anmälar jag ett ärende efter nästan 2 månader efter att min hund blev biten och pliktroget fyller i allting. Sedan kommer en faktura på 5500 för hela året. Ingen anmälan om autogiro finns i deras system och mitt ärende som blev dyrt på djurakuten kan inte betalas ut förrens jag betalar den fakturan. Agria är dessutom svindyra.

16. April 2026

Hej Matteo,

Förstår att det här känns både frustrerande och stressande, särskilt när man precis fått hem sin valp och bara vill att allt ska fungera smidigt. Vad tråkigt att höra att ni redan har drabbats av en skada. Jag hoppas att allt har gått bra och att det inte är något som kommer att påverka er vovve i framtiden.

På grund av säkerhetsskäl och sekretess kan vi tyvärr aldrig hantera ansökningar som rör betalning och bankuppgifter åt våra kunder – därför behöver du själv skicka in en ifylld autogiroansökan (via BankID eller blankett). Först när den har registrerats hos oss kan betalningarna dras via autogiro istället för faktura.

Generellt behöver försäkringen vara betald för att vi ska kunna betala ut ersättning på ett skadeärende, vilket är anledningen till att du fått en faktura eftersom ingen ansökan kommit in,

Vi vill gärna gå igenom just ditt ärende mer i detalj och se vad som hänt kring autogiromedgivandet. Skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter eller hör av dig till vår kundservice på 0775-88 88 88, så kan vi titta på det tillsammans och försöka reda ut det.

Ni är bara bäst:)

14. April 2026

Antwort von Agria Djurförsäkring

Hej Jane, vi är glada att du är nöjd med oss som försäkringsbolag! Tack för ditt otroligt fina omdöme!

Antwort von Agria Djurförsäkring

Hej Christina, vi är glada att du är nöjd med oss och vår service. Tack för dina fina ord och för ditt omdöme!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har alltid haft agria pga fantastisk…

Har alltid haft agria pga fantastisk service

2. April 2026

Hej Morgan,
Vad glada vi blir av att läsa ditt omdöme – stort tack för dina fina ord och för att du har valt att vara kund hos oss under så lång tid.

Att du lyfter vår service betyder mycket för oss, eftersom vi hela tiden strävar efter att finnas där för både dig och ditt djur när ni behöver oss. Tveka aldrig att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med!

Hej Monica,
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med din försäkring. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om det uppstår frågor eller om du behöver vår hjälp.

Fantastiskt försäkringsbolag

Bra service, tydlighet, bra priser samt villkor och väldigt hjälpsamma mot sina kunder.

28. März 2026

Hej Elin,
Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både vår service och våra försäkringslösningar - det är precis så vi vill att det ska kännas! Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp framöver, vi på Agria finns alltid här för dig och dina djur.

Kunniga o trevlig personal

Trevlig och kunnig representant som hjälpte mig .

28. März 2026

Hej Lillemor,
Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du upplevde vår handläggare som trevlig och kunnig och att du fick den hjälp du behövde. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det dyker upp fler frågor eller funderingar.
Med vänliga hälsningar, Gabriella

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr