Haft agria i 7 år och aldrig haft några problem! Toppen service och trevlig och kunnig personal. Har i dagsläget 7 hästförsäkringar och enda negativa jag har att säga om agria är väll priset. Tycke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bra upplysning om väntetiden. Priset jag fick på telefon stämde inte med fakturan men det såg jag inte förrän jag betalat. Det var extra för hunden är 8 år. Så blev jag ombedd skaffa ett svenskt intyg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag behövde hjälp då jag ångrade valet jag gjort på webben, ville höja upp veterinärvården. Jag fick proffsig vägledning i telefonen och ändrade även på självriskperioden. Kände mig i slutändan mycket... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Anser att Agria har varit bra för oss tidigare Vi har haft 3 andra hundar tidigare Detta blev och är ett naturligt val för oss Har alltid blivit bemött på ett trevligt och professionellt sätt D... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.
Tegeluddsvägen 11, 115 41, Stockholm, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Har haft djur försäkrad förut smidigt när man behöva hjälp. Så nu har jag en försäkring

Antwort von Agria Djurförsäkring
Var smidigt. Sen är de bra med trevligt bemötande när man vill prata med dom

Antwort von Agria Djurförsäkring
Vi har haft Agria i många år så det var bra att fortsätta där eftersom det fungerat bra

Antwort von Agria Djurförsäkring
Jag valde Agria även denna gång då jag bara har goda erfarenheter genom åren med Agria. Har och har haft flera djur försäkrade hos dom.

Antwort von Agria Djurförsäkring
Vi har haft Agria till våra tidigare djur, hund och katt, och har fortsatt med Agria även till vår nuvarande hund. Har aldrig varit några problem med kontakten med Er.
Det är lätt att ringa, har alltid blivit vänligt bemött, direktreglering hos vetrinär har fungerat på bara några minuter, inskickade kvitton till er och jag har pengar tillbaka på kontot efter bara några dagar.
Försäkringen är dyr men jag skulle inte tveka, utan ta Agria till eventuella nästkommande djur också.

Antwort von Agria Djurförsäkring
Ni skulle över ta tidigare försäkring från lassie inte starta upp en ny försäkring jag har ägt hunden sen början och han var försäkrad från vecka 7 i lassie sen skulle jag över gå till er då jag alltid haft alla djur hos ser har tre katter hos er nu och har haft både hundar och häst har aldrig varit problem med över flytt men denna gång måste nån tryckt på fel knappar. Så min hund som fick höft problem och behövde avlivas ersätter ni inte med livförsäkring pga nu hävdar att hunden inte varit försäkrad före 4månader. Han har varit försäkrad från 7veckor i lassie och från 28/10 2025 hos er fem till 22/1 2026 då vi fick avliva han 11mpn gammal å så strör ni sallt i såren snälla va är detta jag har papper från lassie att han varit försäkrad det är hos er felet ligger.

Antwort von Agria Djurförsäkring
Har en rescue dog. Fick ett par undantag vid tecknande av försäkring, vilket är okej.
Men sen när vi behöver veterinär för annan åkomma lägger Agria plötsligt till nytt undantag.
Är inte att lita på.
Ändrar villkor efter hand

Antwort von Agria Djurförsäkring
Vilket skämt. Min katt har svårt att kissa som visar sig var en infektion i blåsan. Agria ersätter inte tandbesvär?!? Vilket är deras motivation på avslaget till ersättning.

Antwort von Agria Djurförsäkring
Jag ger Tobias Bremander ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ för ett fantastiskt bemötande och helt suverän hjälp.
Han hjälpte mig oerhört mycket med att få min försäkring till att ersätta en operation åt min hund.
Jag hade inte varit försäkrad i Agria från början utan i ett annat försäkringsbolag.
Jag behövde då underlag på att min hund varit försäkrad sen 4 månaders ålder. Han lade ner oerhört med tid för att få kontakt med det förra försäkringsbolaget så att Agria kunde få svar på sina frågor.
Jag är så tacksam för all din hjälp och tillgänglighet 🥰
//Anette Isgren

Antwort von Agria Djurförsäkring
I stort sett konstant felaktig och motsägelsefull information. T.ex. så får jag mail som säger att jag har en hundförsäkring men om jag loggar in så står det att försäkringen är "under handläggning". Eller... så skall jag svara på "3 korta frågor" och men i praktiken vill ni se hundens hela sjukdoms och skadehistorik. Är det en medveten metod att inte vara tydliga och korrekta?

Antwort von Agria Djurförsäkring
Ni måste aktivt vara med och få ned veterinärkostnaderna.
Det har blivit helt galna priser och vi djurägare står inför svåra val när djuren drabbas av sjukdom eller skador.

Antwort von Agria Djurförsäkring
Lätt att teckna och bra försäkring tror jag

Antwort von Agria Djurförsäkring
Jag har haft Agria i alla mina år med hund. Det har fungerat utmärkt och jag har haft god kontakt med mitt ombud, alltid snabb service och bra rådgivning.

Antwort von Agria Djurförsäkring
Agria har alltid varit lätta att ha att göra med, aldrig krångel. Hade ett annat bolag på min andra hund först men blev extremt besviken så fort jag hade tecknat, mycket krångel och extremt dyrt. Så jag bytte till Agria för henne också och det känns så bra och tryggt

Antwort von Agria Djurförsäkring
Perfekt med rådgivning dygnet runt.
Hjälpsamma medarbetare som lotsade vidare en i vårt ärende.

Antwort von Agria Djurförsäkring
Allt fungerade smidigt. Säljaren hade full koll på regler och villkor.

Antwort von Agria Djurförsäkring
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.