Online bestelling geplaatst welke aanvaard wordt. Na korte tijd een melding dat ze de aankoop niet gaan leveren omdat ze problemen hebben met briefwisseling en Bpost ! Ze willen het niet opsturen als... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Snelle levering en deskundigheid tijdens telefonisch contact over welke keuze het beste zou passen bij mijn wensen. Product (Led verlichting van Osram) geïnstalleerd en wereld van verschil tov ‘tradit... Mehr ansehen
In december nieuwe koplampen gekocht voor mijn Ford Focus, helaas zat er na enkele maanden overmatig vocht in. Contact gezocht met de klantenservice en snel en vriendelijk te woord gestaan. Ik mo... Mehr ansehen
Na 3 maanden en 6000km gereden te hebben sneuvelde 1 van mijn GP Thunder 7500k lampen.Vond dit zelf nogal snel en nagevraagd bij xenonlamp.nl of ze deze mening deelden. Dat deden ze en hebben h... Mehr ansehen
Xenonlamp.nl biedt u kwaliteit op het gebied van Xenonlook en Xenon ombouwkits tegen scherpe prijzen!
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Had nieuwe achterlichten besteld via de site, deze bleken echter niet meer op voorraad te zijn. Deze zouden ook niet meer op tijd zijn voor mijn APK keuring, toen werden mij andere (duurdere) lampen aangeboden zonder bijbetaling.
Lampen zitten er op en werken perfect!
Lampen voor in de auto gekocht, na net iets meer dan 1 jaar was er 1 kapot gegaan. Dit heb ik gemeld bij Xenonlamp.nl en ze hebben binnen een half uur een nieuwe ingepakt en opgestuurd. Top service!

Antwort von Xenonlamp
Door leverproblemen vanuit de fabrikant (dus NIET xenonlamp zèlf!), heb ik een erg lange wachttijd voor een set OSRAM golf 6 gti koplampen. Ter compensatie heb ik zelfs een set OSRAM golf 6 sequential mirror indicators gratis gekregen! Xenonlamp is erg helder in communicatie, en doen er alles aan om mij op de hoogte te houden. Reageren op elk tijdstip terug, en daar aan is te zien dat ze erg betrokken zijn bij het bedrijf, en echt hun best doen. Mensen die anders denken: heeft je eigen houding er misschien mee te maken?
Uitstekende webshop, zéér professioneel team met veel vakkennis. Topprodukten en dienstverlening die optimaal is! Zonder meer écht aan te bevelen, niet twijfelen!!!

Antwort von Xenonlamp
Ondanks de aanvankelijke problemen en het niet leveren van mijn bestelling de volgende dag zoals beloofd op de site, kwamen we tot een akkoord, ik kreeg mijn terugbetaling de volgende dag. Goede service.
Top service, advies en prijzen. Mijn oude D2S Philips Bluevision 6000k (huidige whitevision) hebben hun beste tijd gehad en vervolgens eerste keer bij Xenonlamp de Osram Cool Blie Intense 6000k gekocht maar vond dat ik voor deze keer een lamp wou wat nog witter met een tintje hemelblauw zou zijn en op advies aangeraden om de 6000k te retouneren en om voor de Osram Cool Blue Boost 7000k te gaan. Heel erg goed geregeld kwa retour van mijn gekochte lampen bij xenonlamp en vervolgens voor de 7000k gegaan. Heel erg blij hiermee! Top lampen met top advies en een top service! Zeer zeker een aanrader 👌🏻
Voorlicht van mijn RAV4 defect. Na veel gepuzzel en een video op youtube eruit kunnen krijgen (achteraf heel simpel). Komt er een lamp uit die ik nog nooit gezien had (HIR2), en niet zo in de gemiddelde winkel te krijgen. Woensdagavond om 22:00 besteld, donderdag al in de bus. Perfect..
Zeer tevreden met dit bedrijf, zeer vriendelijk aan de telefoon, ze denken echt met je mee !
Tevens heel prettig dat ik bij het afrekenen een afhaalpunt kan kiezen.
Ik ga vaker bestellen op deze webshop :)
Verschillende poetsproducten besteld voor men wagen afgelopen weekend.
Ik had echter wat vragen over mijn aankoopfactuur en had hiervoor gemaild, kreeg bijna meteen antwoord met alle nodige info die ik moest hebben, producten waren ook snel geleverd zoals beloofd, ik bestel hier zeker nog eens, enorm tevreden!
Grtz Dylan.
Philips Whitevision H7-H3- en T10 led 6000k besteld aan de hand van mijn instructie boekje.
Snel geleverd in stevige verpakking, super.
Bij demontage van de oude lampen bleek H3 niet juist te zijn, dit zou H1 moeten zijn.
De H3 met het meegeleverde retourformulier terug gestuurd met het verzoek ze te ruilen voor H1.
Binnen een paar dagen was alles geregeld, en zitten de lampen inmiddels naar volle tevredenheid in mijn auto.
Super service. Echt een aanrader.
Een goed adres om automotive lichtbronnen te kopen van gerenommeerde merken en juiste kwaliteit. De eigenaar en klantenservice zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Bij mijn bestelling (voor mijn Audi A8) was aanvankelijk iets fout gegaan bij aflevering door Post.nl, maar dit is zeer kordaat en professioneel opgepakt en vervolgens vlot opgelost door Xenonlamp.nl. Hierdoor was mijn bestelling alsnog tijdig binnen en kon de geplande vervanging van lichtbronnen van de xenon koplampen (bij AUDI specialist) doorgang vinden.
Mijn oprechte complimenten aan de heren van Xenonlamp.nl
Jaren geleden een aantal bestellingen gedaan voor LED lampen voor mijn auto. Deze werken uitstekend en ben eg blij! Ook is het bedrijf bereid om een extra stap te doen voor de klant in de zin van specifieke vragen naar producten. Dit bedrijf is een aanrader!
Ondanks dat ik de verkeerde lampen had besteld, alsnog netjes mijn geld terug gekregen.
Set led lampen gekocht, die binnen garantietermijn stuk zijn gegaan. Leverancier wil dit niet oplossen (krijg geen nieuwe set en aankoopbedrag niet terug). Ik koop hier nooit meer.

Antwort von Xenonlamp
De beste klantenservice, zeer goede prijzen en snelle reactie op de behoeften van de klant. Ik zou aanraden !!!
Tuurlijk hebt je bewijs, ik zal maar eerst even leren lezen dan.
Prima bedrijf voor LED en Xenonlampen voor de auto. 2de keer dat ik iets bestel bij dit bedrijf. Denken altijd met je mee en zorgen ervoor dat het snel aankomt. Mijn vorige LED-lampen H7 gingen na 3 jaar gebruik kapot en na overleg besloten de nieuwe Philips H7 Led-lampen Generatie 2 te bestellen. Volgende dag netjes in huis.
Vriendelijk personeel en goede spullen. Wat wil je nog meer! :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.