BimmerProducts.nl Bewertungen 90

TrustScore 3.5 von 5

3,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Très professionnel a l écoute explique plusieurs fois si il faut réponse directe franchement rien a dire je conseille vraiment personne au top ce qui est rare de nos jours encore merci pour votre... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na twijfel gezien die niet al te beste reviews toch bij Bimmerproducts besteld. En inderdaad de reviews kloppen vaak. De communicatie is roestig, de leverstatus onduidelijk, de email update een door... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fahrzeugzubehörgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Het adres voor uw BMW onderdelen en accessoires!

3,4

1 Stern

Hat 27 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

To co zamówiłem w BimmerProducts.nl…

To co zamówiłem w BimmerProducts.nl było dobrze zapakowane oraz dostawa szybka oraz informacje na e-mail więc moja opinia pozytywna pozdrawiam i jeszcze się pewnie odezwę aby coś zamówić 🙂

6. März 2026

Antwort von BimmerProducts.nl

Hartelijk bedankt voor uw mooie review!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik bestelde een diffuser bij Bimmer…

Ik bestelde een diffuser bij Bimmer Products en moest door leveringsproblemen een maand wachten. Toen het pakket eindelijk aankwam, bleek het product beschadigd. Ondanks dat dit duidelijk een gebrek bij levering was, weigert Bimmer Products garantie te geven omdat ik het niet binnen 48 uur uitpakte. Deze voorwaarde is onredelijk en in strijd met consumentenrechten, maar toch laten ze mij met lege handen achter. Zeer teleurstellende service.

9. Februar 2026

Product besteld bij Bimmer Product

Product besteld bij Bimmer Product. Na één maand was het defect. Vervolgens een nieuw product aangeschaft, dat na 13 dagen al gescheurd bleek. Ondanks dat dit binnen het 14‑dagen herroepingsrecht valt en het product aantoonbaar defect is geleverd, weigert het bedrijf service of garantie te verlenen. Mijn ervaring is zeer teleurstellend. Denk goed na voordat je met dit bedrijf in zee gaat.

13. Februar 2026

Ontevreden

Ik ben helaas niet tevreden over de service van Bimmerproducts.

Ik heb onderdelen besteld maar kreeg geen enkele duidelijke informatie over wanneer deze geleverd zouden worden. Na een week nog niets gehoord te hebben, moest ik zelf contact opnemen via mail om te vragen wat de status van mijn bestelling was.

Er werd mij vervolgens meegedeeld dat de levering tegen het einde van de week zou gebeuren, maar uiteindelijk heb ik niets ontvangen. Daarna kreeg ik een mail dat het pakket verzonden was via DPD, maar de trackinglink werkte niet waardoor ik opnieuw geen idee had waar mijn bestelling zich bevond.

Dit is bovendien niet de eerste keer dat ik dit meemaak. Vorig jaar had ik een gelijkaardige ervaring. Toen ik telefonisch contact opnam, kreeg ik iemand aan de lijn die erg onbeleefd en weinig behulpzaam was, wat de situatie alleen maar frustrerender maakte.

Door deze herhaalde slechte ervaring zal ik in de toekomst op zoek gaan naar een alternatief voor BMW-onderdelen in plaats van opnieuw bij Bimmerproducts te bestellen.

20. Februar 2026

Probleem snel opgelost

In juni een schroefset besteld, nu een half jaar later 1 veerpoot kapot. Filmpjes en foto's heen gestuurd als bewijs en binnen 1 dag reactie dat dit absoluut niet mag en dat het onder garantie valt. Een week na de klacht al de nieuwe veerpoot binnen gekregen. Erg blij met deze snelle actie !

30. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Product binnen een jaar geheel verroest

Ik heb hier een onderdeel voor mij E34 gekocht. Maar binnen een jaar helemaal verroest en kapot. Klantenservice is mega slecht. Het is dat ik geen 0 sterren kan geven maar anders had ik dit gedaan. Steeds werden er beloftes gemaakt maar niet nagekomen. Na een jaar mailen en bellen met de klantenservice eindelijk en gelukkig mijn geld terug. De meeste van klantenservice zijn onbehulpzaam en onaardig. Ik heb mijn les geleerd en zal hier ook niet meer bestellen.

26. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een zwarte BMW nieren besteld…

Ik heb een zwarte BMW nieren besteld uit 1 stuk, Perfect passende product, qua prijs kwaliteit verhouding prima, en snel geleverd zonder schade. Compliment

21. November 2025

Antwort von BimmerProducts.nl

Bedankt voor uw mooie review en hopelijk zien we u weer terug als klant!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Grille-klacht niet behandeld ondanks voor retour mail-bespreking

Grille-kwaliteit slecht en niet behandeld ondanks voor retour mail-bespreking

Nieuw type (B9346) Diamond grille glans zwart met LED-verlichting besteld voor de G20/G21.
Zag er op de website netjes uit en zou perfect passen en op de foto’s netjes egaal zwart en geen vermelding typegoedkeuring. Eerder regelmatig wel eens wat bij ze besteld en dat was ok.
Maarrrrr:
1) Deze grille past niet goed, steekt te ver uit en netjes gemaild met foto’s.
Antwoord is dat het meer aangedrukt moest worden (staat IN de mail) en dat gedaan. Gevolg: 1 lipje binnenzijde breekt af….. op hun eigen advies!
2) Bovenop de grill staat de typegoedkeuring(!), dat is dus constant zichtbaar óp je grille.
Ook in de mail gemaild, antwoord: ja dat heeft de leverancier gedaan ivm de Europese Typegoedkeuring ivm verlichting. Maar is dus geen gezicht!
Op de site wordt dit verdoezeld door niets erover te melden, niet tekstueel en niet op de foto’s op de website want dan kóóp je het sowieso niet. Lijkt ook op Ali-spul eerlijk gezegd.
De Grille netjes teruggestuurd met verhaal erbij en ze sturen het knetterhard terug met de melding: “Grille is beschadigd dus nemen we niet retour”.
Op hún mailantwoord het harder aan te drukken juist omdát ik zei dat het niét goed paste wat extra druk gezet en dan knapt iets en dan alle mail-communicatie spontaan vergeten en terugsturen omdat ze vertikken € 169,- terug te betalen (en had zelfs gezegd een andere grille wel te willen hebben zonder de verlichting en het restbedrag retour).
Dus bij deze een slechte review verdiend én een klant kwijt die vaker besteld.
Dit is een zeer kwalijke wijze van omgaan met vooraf uitgebreid gemelde problemen, alleen om wat te verdienen.
Zeer slechte ervaring, mail-conversatie beschikbaar + foto’s hie het eruit zag.

27. November 2025

Antwort von BimmerProducts.nl

Goedemiddag heer Koops, bedankt voor uw review.

Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft. Het E-keurmerk moet er verplicht instaan om te mogen verkopen in Europa. Mocht u dit niet wenselijk vinden, dan had u inderdaad altijd de keuze om het te retourneren. Door u is besloten dit niet te doen, maar het product te monteren en te gebruiken. Als iets dan kapot gaat bij de montagewerkzaamheden, hebben we daar helaas geen invloed op.

Super snelle levering .

Super snelle levering .
Past precies wat ze leveren.

10. November 2025

Antwort von BimmerProducts.nl

Bedankt voor uw mooie review en hopelijk tot de volgende keer!

Oplichter

Oplichter!

Grill besteld, hier bijna drie weken op moeten wachten. hele ander model binnengekomen. Slechte communicatie en meneer is bijdehand aan de telefoon.

13. Oktober 2025

Service met een grote S

Naast wat anders, had ik een set nieren besteld voor mijn auto. Had pas 10 dagen na levering de tijd om deze in te bouwen. Helaas kwam een verkeerd setje uit de doos tevoorschijn.

Heb er één mailtje over gestuurd, de andere dag is het direct opgelost en na weer één dag werd een goeie set geleverd.

Hulde voor de service en de snelle reacties van de servicedesk!!!

14. Oktober 2025

Antwort von BimmerProducts.nl

Hartelijk bedankt voor uw mooie review!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Heb voor mijn BMW F40 een grill besteld…

Heb voor mijn BMW F40 een grill besteld passend voor mijn model (met de active grill) nu zit hij erin en blijft de active grill schrapen tegen de bimmerproducts grill. Hij past dus niet zoals de originele grill

17. September 2025

Niet aan beginnen.

Had ik eerder alle revieuws gelezen. Dan had ik nooit in zee gegaan met dit bedrijf.

Niet aan beginnen dus !!!

17. September 2025

Absolute nachtmerrie qua service

Absolute nachtmerrie qua service – volledig onbetrouwbaar en misleidend.

Ik kocht een diffuser voor €100 die niet paste, ondanks herhaalde pogingen en ingewonnen advies van de verkoper. Toen ik het product wilde retourneren, deden ze moeilijk omdat de 14-dagen retourtermijn verstreken was. Uiteindelijk heb ik de diffuser op eigen kosten teruggestuurd, met extreem hoge verzendkosten. Bijna geen enkele koerier accepteert dergelijk grote pakketten van particulieren, en degene die dat wél doet, rekent 4x hogere kosten dan de originele verzending.

Drie maanden later heb ik nog steeds niks ontvangen: geen geld, geen shoptegoed, geen vervangend product, helemaal niks. De verkoper weigert elke oplossing en probeert het probleem te rechtvaardigen met argumenten die feitelijk niet kloppen, zoals vingerafdrukken op de diffusor en dat mijn aanpassingen (bevestiging kentekenplaathouder) de oorzaak zouden zijn. Klinkklare onzin, want de diffuser paste al niet bij levering. Maar de verkoper is voor geen enkele rede vatbaar.

Het resultaat: ik ben €100 kwijt, heb daar bovenop enorme verzendkosten betaald en heb er totaal niks voor teruggekregen. Het bedrijf toont geen enkele vorm van begrip, klantgerichtheid of verantwoordelijkheid.

Waarschuwing aan iedereen: gelikte website met goede prijzen, maar dit bedrijf lijkt erop te draaien om klanten te laten betalen, vervolgens alles te weigeren en de schuld bij de consument te leggen. Absoluut vermijden. Goedkoop = duurkoop.

Drie maanden aan frustratie, tijdverlies en kosten verder, en je krijgt letterlijk niets terug. Dit voelt niet alleen als slechte service – het voelt als oplichting.

2. Dezember 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

3 maanden, en wacht nog steeds

Ik bestelde 2 bumpers voor mijn bmw f20, m achterbumper en een evo look voorbumper. De achterbumper was vertraagd maar niet heftig, duurde ongeveer een week(prima dus) de voor bumper daarin tegen werd in backorder geplaatst (ondanks dat op de site stond “op voorraad”, het zou ongeveer een maand gaan duren. Na een maand heb ik ze gemaild en gevraagd of dat nog klopte, toen werd mij helaas weer verteld dat het vertraagd was en dat het nog een maand duurde, ondertussen is dit 3 keer gebeurd en wacht ik al 3 maanden. Nu wordt mij verteld dat hij eind augustus komt. Maar daar heb ik geen vertrouwen meer in. Heb het geannuleerd en krijg als goed is mijn geld terug, voor de rest hebben ze niks van compensatie of excuses aangeboden. Waardeloze klantvriendelijkheid. De achterbumper lijkt wel van goede kwaliteit. Maar ik raad aan eerst een mailtje te sturen en te vragen of het product dat je wilt, echt op voorraad is voordat je besteld. Om dit te verkopen

20. Juli 2025

Antwort von BimmerProducts.nl

Vervelend om te horen dat de levering is uitgelopen, onze excuses hiervoor. Het is uiteraard de keuze van u als klant om te wachten, het is geen verplichting. Excuses als u dit zo voelde. Ik zie dat betaalde bedrag zeer snel na annulering is teruggestort.

Goede site

Heb al meerdere producten hier besteld.
En ben altijd al wel tevreden geweest over de kwaliteit en levering.

17. Juli 2025

Antwort von BimmerProducts.nl

Bedankt voor uw mooie review!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr