Online bestelling geplaatst welke aanvaard wordt. Na korte tijd een melding dat ze de aankoop niet gaan leveren omdat ze problemen hebben met briefwisseling en Bpost ! Ze willen het niet opsturen als... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Snelle levering en deskundigheid tijdens telefonisch contact over welke keuze het beste zou passen bij mijn wensen. Product (Led verlichting van Osram) geïnstalleerd en wereld van verschil tov ‘tradit... Mehr ansehen
In december nieuwe koplampen gekocht voor mijn Ford Focus, helaas zat er na enkele maanden overmatig vocht in. Contact gezocht met de klantenservice en snel en vriendelijk te woord gestaan. Ik mo... Mehr ansehen
Na 3 maanden en 6000km gereden te hebben sneuvelde 1 van mijn GP Thunder 7500k lampen.Vond dit zelf nogal snel en nagevraagd bij xenonlamp.nl of ze deze mening deelden. Dat deden ze en hebben h... Mehr ansehen
Xenonlamp.nl biedt u kwaliteit op het gebied van Xenonlook en Xenon ombouwkits tegen scherpe prijzen!
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Eerlijk advies, fijn contact . Super geholpen
Producten werden snel verzonden, waren beide keren al meteen de volgende werkdag binnen (zelfs toen ik in de avond bestelde). Bij het laatste product bleek de verpakking al eerder geopend te zijn. Telefonisch contact was goed. Xenonlamp bood direct een korting aan (met behoud van garantie), die ook snel naar mijn rekening was teruggestort. Kortom: ik ben zeer tevreden en zal Xenonlamp ook zeker aan anderen aanbevelen!
Top service.
Bedankt hiervoor. Wij blijven klant voor altijd.
Een echte aanrader.
Taxi Jan Aalst
J'ai récemment commandé un article sur ce site, l'article était défectueux
J'ai dû le renvoyer et 2 semaines après, j'ai obtenu le remboursement, y compris le frais de retour.
Al meerdere malen lampen aangeschaft bij Xenonlamp.
Voornamelijk voor motorfietsen.
Er wordt snel op vragen gereageerd en er wordt goed advies gegeven.
Loop je onverhoopt toch tegen een probleem aan, dan wordt dit ook opgelost.
Het bedrijf is sterk in service!
Zeer tevreden over de product kennis en Service van Erno.
De huismerk producten zijn zeer kwalitatief en geraken probleemloos door de keuring ( beter dan de Osram versies ) . Bij evt garanties wordt er een nieuwe set opgestuurd of wordt deze na opsturen gecrediteerd. Enkel staat de site nog niet echt op punt en ervaar ik wat problemen bij zoekfuncties maar dit zal wel met tijd op punt geraken ;-) Top firma!
Goede klantenservice !
Op donderdag besteld Osram Night Breaker laser 200%set, relatief goedkoop! Op vrijdag bestelling ontvangen, echter beschadigde verpakking! Overleg met klantenservice, Erno. Geen probleem, stuur zaterdag nieuwe set. Retourlabel via mail ontvangen.
Zaterdag set ontvangen tot volle tevredenheid! Chapeau Xenonlamp.nl met name Erno !
Ik had een set koplamp-units met U-leds besteld welke snel geleverd werden. Na plaatsing bleek de lichtopbrengst van de apart bijbestelde halogeenlampen wat tegen te vallen. Xenonlamp pakte dit serieus op en heeft andere lampen aanbevolen. Ook deze werden snel geleverd. En nu, nu heb ik mooie U-led koplamp-units met een heldere duidelijke lichtopbrengst. Tijdens het gehele "proces" werd er snel en professioneel gecommuniceerd. Ik kan geen minpunten benoemen van mijn ervaring met Xenonlamp. Wat een service! En kwaliteit!
Had helaas een lampje kapot maar heb super snelle service gehad en binnen een aantal dagen had ik een nieuwe lamp liggen super service 👍🏻👍🏻
Ik heb een goede ervaringen met xenonlamp.nl omdat ik voor mijn Mondeo mk3 nieuw koplampen besteld met installatie kwam ik niet lekker uit werd goed en vriendelijk geholpen. Achteraf werkte ze niet helemaal 100% kon ze zonder pardon terug sturen en wordt het met een nieuwe set ( misschien voor een andere model auto ) blij gemaakt of ik kan nog kiezen om me geld terug te krijgen. Ze verdienen een groot compliment over de afhandeling van de problemen. Ik geloof er ook in dat ik deze keer een keertje pech heb gehad en ze zeker goede kwaliteit spullen leveren. Erno je bent een topper 💪🏽
Klantenservice niet vriendelijk,
Lampen die ik heb bestelt doen het niet goed bij mijn auto retour gestuurd omdat doos ontbreekt kunnen ze niet verwerken
Bestel hier nooit weer

Antwort von Xenonlamp
Lage prijs en snelle levering, wederom erg tevreden! Bedankt Xenonlamp!
Absoluut fantastische ervaring. Bestellen gaat goed en vlot. Op mail wordt snel gereageerd en vragen worden goed beantwoord.
2x een garantiekwestie gehad en dat werd snel en vakkundig opgelost.
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf.
Prijzen zijn tevens ook prima voor zover ik kan beoordelen. Ik zie in ieder geval geen reden om elders te shoppen.
Ondertussen wat gekalmeerd wat mijn woordkeuze ten goede zal komen. 2 ledlampen besteld voor dimlichten bij Xenonlamp.nl uit Sittard. Deze moesten d.m.v. een adapter worden geplaatst in de auto. De geleverde adapter paste niet. Na wat Googlen/YouTube zelf ontdekt dat de verkoper de verkeerde adapter adviseerde. Contact opgenomen en hem wat wijzer gemaakt. Hoewel op de foto op zijn website lijkt dat een 2e wel de juiste moest zijn paste ook deze niet. Mogelijk was het een idee geweest om de adapters eerst zelf te proberen op de lampen voordat hij ze opstuurd. Alles dus retour. PTT post heeft hier niet juist gehandeld maar ik werd door Xenonlamp.nl beticht van het niet juist retourneren/inpakken (dezelfde verpakking maar met een grijs stuk tape) en de boete die hij had ontvangen kwam door ondergetekende. Juist PTT koerier heeft aangegeven dat het pakketje deugdelijk was ingepakt en het juist ZIJN (de koerier) idee was om het zo gratis te mogen retourneren. Jammer dat daar waar de toonzetting in zijn mailtje vrij direct was hij toch meer moeite had om zijn excuses hiervoor aan mij aan te bieden en PTT post te benaderen. Tevens geeft Xenonlamp.nl aan dat bij ontvangst één van de lampen beschadigd was. Na zijn lachwekkende metaforen was het voor mij een reden om de discussie niet aan te gaan want zou toch tot niets leiden. De verkoper had het geld namelijk al op zijn rekening. Verzendkosten was ook een punt van discussie. 1 product via bol.com en het andere direct via zijn website besteld. Toen ik beiden producten direct (tegelijk)had geretourneerd aan bedrijfsadres en niet via bol.com moest ik ook maar voor alle verzendkosten opdraaien. Na het telefonisch contact, ongepast mailverkeer, gebrekkig vakmanschap (2x verkeerd adviseren), PTT post problematiek, mijn tijd, geld en effort die het heeft gekost is dit blijkbaar nog geen reden voor Xenonlamp.nl om de schuld enigzins bij zichzelf te zoeken. In goed vertrouwen had ik helaas ondertussen ook led mistlichten besteld bij hem t.w.v. €50,= maar welke ik uit rancune echt niet ga retourneren hoewel de wet dit gewoon zou toestaan. Uitkomst van dit hele verhaal is dus dat van de €115,- euro ik mischien €40,- euro terugkrijg ofwel €75,- kwijt ben en hem een winst marge geeft van 200%. Na contact op te hebben genomen met Bol.com, gaven zei aan hem te mailen maar tot nu toe 0 euro terugbetaling of reactie. Ook heeft hij beiden producten gehouden terwijl 50% van mij is. Deze gaat hij waarschijnlijk gewoon weer verkopen. Ik heb hem erop geattendeerd dat mijn review de digitale snelweg zal vinden maar deed hem weinig. Men mag zelf uiteraard bepalen om met Xenonlamp.nl in zee te gaan of niet. Het is slechts mijn ervaring. Een reactie van hem op deze review zal privé naar mij (maar zal ik hier dan met u delen) of via dit forum ongetwijfeld volgen en zal ook veelzeggend zijn over klantgerichtheid van Xenonlamp.nl.
Ondertussen heeft Xenonlamp dus gereageerd en zoals verwacht wederom gebrek aan zelfreflectie. De eerste adapterring was door XL onjuist geadviseerd en daarna pas door mij bij BOL.COM besteld. Tot zover de tijdslijn.
Voor de PTT post problematiek verbaasd (eigenlijk niet) het mij dat men hier een andere positie inneemt dan tijdens ons gesprek. Toen was men het mij eens echter mogelijk selectieve herinnering om deze review trachten te pareren.
Ik begon het telefoongesprek wat IK initeerde al direct met de woorden dat het geld mij niet interesseerde maar miin integriteit wel. Ik kon XL er blijkbaar van overtuigen dat er inderdaad zaken niet juist zijn gegaan/geadviseerd.
Hoe makkelijk had het kunnen zijn om direct of nadat bol.com een wat vermaanende mail (niet geplaatst hier) had gestuurd de financiële clementie over te maken? Men heeft alle gegevens en had mij er mogelijk toe bewogen dit mee te nemen in deze review of wellicht niet eens gekomen.
De rest van de in mijn ogen reactie om alleen blaam te zuiveren en klantbehoud, zal ik niet verder ontleden want zal nergens toe leiden denk ik. Laat staan gemaakte afspraak (compensatie) alsnog na te komen.
Dat ik andere producten niet heb teruggestuurd geeft aan dat ik niet rancuneus ben terwijl ik dat eenvoudig had kunnen doen. Het is maar voor de beeldvorming van ondergetekende.
Ik weet beroepsmatig dat mindere reviews killing kunnen zijn voor bedrijfsresultaat en ben niet iemand die broodroof predikt. Reactie als afgesproken met verkoper en BOL. COM richting verkoper staat los van terugbetaling want is nog steeds niet geweest. (betrouwbaarheid?) Juridisch niet verstandig om hier een afspraak te noemen en deze eenzijdig terug te draaien overigens. Geld gehouden en product niet aan mij geretourneerd.
Ik eindigde mijn vorige review dat de reactie van Xenonlamp veelzeggend zou gaan zijn en ... u mag zelf oordelen.

Antwort von Xenonlamp
Heb ledverlichting gekocht voor mijn toyota yaris hybride Hir2 9012.
Ik moet zeggen dat ik erg tevreden bent geeft uitstekend licht.
Traitement très rapide de la commande. Envoi rapide! Très bien!!!
Heb led-verlichting voor mn Volvo besteld.
Keurig en snel geleverd.
Had een paar vragen, ook die werden snel beantwoord.
Snelle levering.
Zojuist gemonteerd, ben erg tevreden! 👍
Gr Jeroen
Al jaren koop ik producten bij Xenonlamp.nl en nooit hebben ze me teleurgesteld. Altijd producten wie voldoen aan beschrijving en altijd de juiste advies en service en omruilgarantie. Vriendelijke mensen, reageren voor de verandering WEL op de mail en nemen ook altijd hun telefoon op en staan je altijd te woord. Ik volg ze al vanaf het begin toen de xenon-look lampen nog een hele hype waren, inmiddels is dit een superbedrijf met superservice geworden! Zet ‘m op jullie, en tot de volgende bestelling weer!
5 sterren! Na bestelling bleek dat de mijn auto niet juist reageerde op de bestelde lampen. Door de klantenservice is goed meegedacht met een oplossing en is mij een kosteloos een tweede set ontstoringskabels aangeboden. Ook dit bood helaas niet de oplossing, waardoor ik besloten heb terug te gaan naar halogeen. Probleem ligt bij mijn voertuig..
Twee LED H7 besteld. Geleverd binnen 24 uur.
Gemonteerd en super licht.
Dank voor de levering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.