wikipedia er IKKE baseret på uvildige kilder, der tages ikke højde for reel indsamlet viden. Når man forslår ændring på en side, bliver man bare blokkeret. wikipedia Sikre sig faktisk, at ukor... Mehr ansehen
selve ideén er god nok, men desværre så er den danske udgave af wiki simpelthen for userijøs i forhold til .com udgaven på .com er artiklerne serijøse og ikke fyldt med random skabeloner og... Mehr ansehen
Used to donate and appreciate Wikipedia. But now it's an activist driven propaganda machine. Don't trust anything they say.
Wikipedia er IKKE research. Man kan finde direkte usandheder om emner og personer, som ellers er almen viden.
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Den danske portal til Wikipedia, den frjálsu alfræðiorðabókinni
Das haben sich andere Leute angesehen
Bør tages med et gran salt.
Fint leksikon
Der er utroligt mange gode informationer - kun få er mangelfulde eller usande.
godt og seriøst
alle siger at oplysningerne ikke passer, men man finder de samme oplysninger på andre hjemmesider!!
Kan ikke leve uden!
Fuldkomment uundværlig!
I LOVE IT!
Også det med at lave artikler til andres nytte.
Userijøs og dårlig!
på .com er artiklerne serijøse og ikke fyldt med random skabeloner og mærkelige ting som ikke høre til.
på den danske er det som om det går mere ud på at fylde aretiklerne med disse random ting i forhold til det faktiske indhold!
patruljer og moderator min bare!
der er mange af de patruljanter der er på den danske wiki der er under 15 hvis ikke fysisk så mentalt! desværre så misbruger mange af dem deres ekstra mangt fordi de ikke ved hvordan man opføre sig som pajrultant og de ikke kan håndtere magten rigtig.
total userijøs og et helt klart råd til at lade være med at bruge den skod side!
Hvad skulle man gøre uden Wiki?
Et dejligt sted hvor man kan finde information om stort set alt. Jeg har aldrig haft problemer med at finde informationer på internettet, eftersom jeg altid har brugt wikipedia. Angående troværdighed, så har jeg ikke stødt ind i situationer hvor de oplyste informationerne har været forkerte eller ikke stemmer i overens med andre kilder.
Masser af information
Information mangler der ikke noget af, men der mangler til gengæld troværdighed.
Det gode leksikon
Det er et uundværligt leksikon, når man står og mangler nogle oplysninger. Bruger det tit til at finde oplysninger af enhver art. Men vender mig mod et leksikon i bogform, hvis det er noget, der skal bruges i opgave sammenhæng eller videreformidles, da ægteheden tit har været et kritikpunkt hos Wiki.
Godt men..
Wikipedia er en god hjemmeside, hvor det er muligt at oplysninger omkring mange forskellige ting. Dog kan jeg ikke give siden 5*, idet at ikke alle oplysninger på Wikipedia er objektive eller baseret på troværdige kilder.
sej hjemmeside
burger tit til at rediger og oprette nye artikler.det er ikke så svært og det andre er filnke når man skal have lidt hjælp til hvordna man skriver.man kan også læse mange gode ting derinde og interessante ting som man selv kaqn tilføje noget til.
Fantastisk idé
Jeg benytter som regel altid wikipedia til studie. Hvis der er noget jeg ikke lige ved, så slår jeg det op der. F.eks " det moderne gennembrud" så beskriver den fra start til slut hvad der foregik der.
Det er virkelig godt når man er studerende eller bare gerne vil have noget almén viden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.