Unternehmen hat geantwortet
Blox is duidelijk in alle vragen die je tegen kan komen als je bvb beginner bent in de wereld van aandelen, cryptocoins, etc. Blox legt je duidelijk uit hoe deze financiële wereld werkt, waar de ris... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na een omzetting van mijn IPhone even vergeten dat het token in de Authenticator dan echt weg is. Een mail met een controlevraag binnen 2 minuten nadat ik mijn Bragg had gesteld. Gereageerd en vervolg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
BLOX maakt crypto eenvoudig voor al meer dan 750.000 gebruikers. Met de alles-in-1 Bitcoin en trading app heb je alles wat je nodig hebt om crypto te kopen, verkopen en beheren. Start al vanaf €1,- en ervaar hoe makkelijk crypto kan zijn!
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Beantwoord snel op vragen en voor de beginnende gebruiker is dit een vriendelijk en overzichtelijke app.
“Blox support helped me regain access to my account after my old email address was no longer available. They handled everything efficiently and were very supportive throughout the process. Excellent customer service!”

Antwort von BLOX
Ik ben erg teleurgesteld in BLOX. Bij de verkoop van mijn cryptomunten was de koersprijs € 1.556,71, maar uiteindelijk ontving ik slechts € 1.541,00. Daarnaast werden er ook nog 0,25% handelkosten in rekening gebracht.
Ik vind het onduidelijk en oneerlijk dat er naast de handelkosten nog een verschil zit tussen de weergegeven koers en het daadwerkelijk uitbetaalde bedrag. Als klant verwacht ik meer transparantie over hoe de verkoopprijs tot stand komt en welke kosten er precies worden ingehouden.
Ik hoop dat BLOX hier duidelijkheid over geeft en transparanter wordt, zodat klanten niet voor verrassingen komen te staan.

Antwort von BLOX
Response is fast, very helpful with problems or any questions you have.
Very good, thanks !!

Antwort von BLOX
Was eerst heel tevreden tot hun aanpassing. Bij een gewoon account word je saldo gewoon leeg gezogen. Bestaat er op deze bol nog een plek waar niet stilaan al je geld word gestolen met zogezegd een nieuwe wet die zomaar uit het niets kan ontstaan.

Antwort von BLOX
Door m’n eigen geklungel contact met klantenservice; alles top en snel geregeld, zo kan het ook!

Antwort von BLOX
Je wordt goed geholpen. Ik kon niet inloggen. Tenslotte met wachtwoord vergeten en nieuwe aanmaken kon ik er weer op .

Antwort von BLOX
Mes op de keel. Enorme kosten voor beheer portfolio. Of je tokens uitlenen waardoor we een hold op komt. Jarenlang prima plek maar betaal nu iedere maand ruim 70€ obv mijn portfolio aan extra kosten. Ongelooflijk dit.

Antwort von BLOX
Good company. They answer really fast.
Good service

Antwort von BLOX
ik vind het absoluut niet kunnen dat er plots maandelijkse kosten worden aangeregekend rewijl dit voordien niet het geval was .Dit is voor mij een grote teleurstelling en voelt als een eenzijdige wijziging en voorwaarden .Als klant verwacht ik transparantie en duidelijke communucatie over zulke belangrijke veranderingen . indien deze maandelijkse kosten niet worden terug gedraaid of aangepast , zal ik mijn volledige portefeuille weghalen zodra de markt weer aantrekt . er zijn voldoende alternatieven beschikbaar die hun klanten correct informeren en waar de kosten veel lager liggen .hopelijk luisterd het bedrijf naar deze feedback die vele klanten ook wel delen , en komt er snel een oplossing of een comerciele tegemoetkoming of aanpassing van de maandelijkse kosten

Antwort von BLOX
website inlog is al dagen offline, mailen help niet draaien rondjes. Na 8 jaar klant ben ik klaar met blox. niet aan beginnen

Antwort von BLOX
Hulp is normaal en de hulp is ook gewoon goed. Wel jammer dat er eerst een robot komt. Maar de hulp daarna is top.

Antwort von BLOX
Great simple app with lot of features. Safe. Customer support also quick and good

Antwort von BLOX
Blox kan mischien wel goed aangeschreven staan
Maar wat een onprofessionele organisatie
Ik heb 20 euro gestort op mijn blox account
Plus 1 euro om de bank rekening to koppelen
Staan deze in behandeling voor meer als 7 dagen( met het weekend ertussen) vraag ik om uitleg en die krijg ik in eertse instantie.
Maar er gebeurt niets en ik maar afwachten en maar berichten sturen
Krijg ik altijd het zelfde uitvlucht antwoord hoe het allemaal kan gebeuren dat het gestorte geld nog in behandeling staan maar ze komen gewoon niet in actie , ik word maar aan het lijntje gehouden moet ik maar wachten tot het einde van de week , maar dan wacht ik al bijna anderhalve week ik heb een account aangemaak bij bitvavo stong mijn geatorte geld na 5 minutes er al op. BLOX een dikke onveldoende

Antwort von BLOX
De medewerker van Blox heeft mij prima uitleg gegeven
Groeten Jan

Antwort von BLOX
Member from the start of BLOX. Until now no problems and the support is great

Antwort von BLOX
User-friendly website with top-notch customer service. Fast responses and a great team.

Antwort von BLOX
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.