Kæmpe anbefaling , Kristina & Bettina er mega gode, vi rejste 12 dage med 3 øer (Spetses, Poros & Æegina) . Vi havde valgt at betale ekstra for transport til Og fra lufthavnen i Athen og Færgerne på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Vores første tur og helt klart ikke sidste tur til Maldiverne var en succes på alle måder. Vi valgte øen Hurawalhi og den opfyldte vore forventninger på alle måder - super smukt resort med verdens... Mehr ansehen
Stor tak til Voya og Kristina for at være super servicemindet og med en stor viden om de forskellige rejsemål. Alt fungerede perfekt med deres samarbejdspartnere ude på øerne (Seychellerne) - super læ... Mehr ansehen
Voya Travel is a team of extremely passionate and well educated experts who provide our clients with high-end taylormade travels that will fit you perfectly whether it’s business or pleasure. We do our best to make your travel as easy as possible the way you want it. We are with you all the way. Voya Travel - The Art of Travel. Vi tilbyder spændende rejser til det meste af verden og har ligeledes en forretnings afdeling Voya Business Traveller med 24 timers service. Vi lægger vægt på høj service, viden og de bedste priser.
Lindegaardsvej 51, 2920, Charlottenlund, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Min kone og jeg deltog i Emirates åbning af flyruten til Dubai. VOYA havde arrangeret turen og alt forløb perfekt:
Champagne i lufthavnen, afhentning ved flyet i Dubai og transport til hotellet, der havde en super beliggenhed. Havudsigt og tæt ved strand, caféer, shopping. Dagen efter var vi til te i skybaren på Burj Al Arab.
Ved hjemrejsen blev vi afhentet på hotellet og kørt til lufthavnen.
Super, og det hele til en ganske favorabel pris.
Jørn Jensen, Svogerslev Roskilde
Vi benyttedes os af et tilbud fra Voyatravel med 2 for 1 på businessclass med Qatar Airways. Turen gik til Maldiverne. Bettina hos Voya fandt en dejlig lille ø (Ras Fushi) tæt på Male så vi efter vores eget ønske kunne komme dertil med speedbåd. En super dejlig tur. God betjening og opfølgning hos Voyatravel. Kan bestemt anbefales.
Et meget serviceinnstilt reisebyrå, som sørget for at vi hadde det beste av alt, fra flyreisen startet, oppholdet på et fantastisk hotell, og hjemreisen. Vi fikk gode råd før vi dro på hva som var lurt å tenke på dit vi skulle (Mauritius). Voya er tilgjengelig når man trenger dem, med en behagelig åpningstid nesten "døgnet rundt". Vi fikk alltid gode svar på det vi lurte på. Prisene deres er også konkurransedyktige med reisebyrå i Norge. De var kjent på stedet vi skulle til, og visste dermed å sørge for at vi fikk kun det beste der. De hadde også gode alternativer. Det føltes veldig trygt å bestille reisen med noen som hadde så god erfaring med å reise dit vi skulle. Jeg kan trygt anbefale alle andre å bruke Voya Travel som sin reiseoperatør.
Bestilte en rejse til Maldiverne via Secret Escapes, med Voya som arrangør - og fra start til slut var det super service all round. Alt klappede som forventet. Ganske simpelt fremragende service - tak for det.
Fornøjelse at rejse med et mindre rejsebureau hvor de har så højt et servicenivue og stort kendskab til deres destinationer samt specifikke detaljer som ingen gang de lokaler kender til når man skal opleve noget på ferien. Glæder os til at bruge jer snart igen...
Vi rejste med Voya til Maldiverne i efterårsferien ´15. Fremragende arrangeret, som gjorde at vi havde en fantastisk oplevelse - fra start til slut. Vi vil helt sikkert benytte Voya næste gang..
I have been traveling with voya for over 10 years, always the best price for what I needed, I travel with 3 kids. I have always been satisfied with their service.
I have been very happy with voya. I've used them to travel all over the world. There service is reliable, an well informed. I highly recommend them.
Virkelig dårligt tilrettelagt, vi havde betalt for opgradering af hoteller/mad. Specielt i Aqaba var hotellerne meget nedslidte, maden var ringe og i nogle tilfælde uspiseligt. [navn fjernet] holder slet ikke det hun lover. Jeg måtte rykke 4 gange for vores billetter i ugen op til vores rejse. [navn fjernet] havde flere gange fremhævet, at denne tur lå noget over charterniveau på alle måder! Vores tur kunne slet ikke stå mål med en chartertur, hverken mht. komfort, service, eller på nogen anden måde. Heller ingen service her efterfølgende. Vi fik heller ikke de oplevelser, sejlture, og guiding vi havde betalt for. Da vi kom til Istanbul nytårsaften, var der ingen hotelreservation eller spisereservation på en tagrestaurant, som var bestilt på forhånd.
Det måtte vi selv ud og finde, efter at have rejst/fløjet hele natten. Øv for en dårlig tur. Og mht. klagerne her bagefter. Jeg har rykket 4 gange og i over en måned for at få en eller anden form for godtgørelse for en mislykket tur.
Rejs aldrig med VoyaTravel. De er utroværdige og inkompetente, og oversælger i den grad deres produkt.
Det skal så retfærdigvis siges at jeg netop 16-02-2015 har fået besked om at at de vil returnere 100$ som kompensation for den ringe mad og den manglende ridetur i Petra
Havde egentlig en ok tur til Jordan, dog var de sidste dage en katastrofe, set i forhold til både det lovede, og det forventede. Det ville vi gerne drøfte med Voya. Vi har efter hjemkomsten forgæves søgt at komme i kontakt med firmaet, men de svarer ikke på vores mails.
Voya lover tilsyneladende guld og grønne skove, men tør ikke stå på mål for kritik.
Sørgeligt ;(
Anbefaling. Få alt på skrift, og forvent ikke service efter hjemkomsten.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.