Viktors Farmor Bewertungen 864

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været på en helt fantastisk tur til Peru. Vi blev forkælet på alle parametre, så og oplevede det bedste af Peru, hotellerne lå stratetisk godt og maden var fantastisk. Vores guide Irene gjorde d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der var styr på alting. Ikke en eneste detalje kiksede. Dejligt varieret program. Ulla Dons var meget dygtig og empatisk til at lede sådan en flok. Måske kunne vi tænke os noget mere info omkring... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var på en 12 dages rundtur i Marokko. Turen var meget varieret, i form af natur, kvalitet på spisesteder og hoteller. Guiden var meget kompetent, og deltagerantallet på 20 meget tilpas. Stor ros... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Reisebüro
  2. Reiseanbieter

Über Viktors Farmor

Vom Unternehmen geschrieben

Viktors Farmor er et 100 % dansk, familieejet rejsebureau med speciale i grupperejser med fokus på natur og kultur. Vi har 25 års erfaring med unikke grupperejser i hele verden. Vi er kendte for at rejse til de mindre besøgte hjørner af verden og væk fra de gængse turistruter. Farmor Kirsten og hendes to sønner, Esben og Gudik, står i spidsen for rejsebureauet, og vi er i alt ca. 20 dygtige og dedikerede rejseentusiaster på kontoret. Derudover har vi omkring 100 danske rejseledere tilknyttet vores ca. 400 årligt udbudte grupperejser.

Når du er på en grupperejse med Viktors Farmor, får du mindre grupper, som, vi mener, giver større oplevelser. Vi har nøje udvalgt vores dansktalende rejseledere, og derudover er drikkepenge til både guider og chauffører inkluderet i prisen, samt på de nævnte ture i dagsprogrammet.

Og hvem er Viktors Farmor så?
Viktors Farmors borgerlige navn er Kirsten Gynther Holm. Hendes brændende interesse for den islamiske verden og dens farverige kultur betød, at hun i 1979 tog springet over i antropologiens og etnografiens verden. Hun startede med lejlighedsvist at arrangere rejser for venner og bekendte i Mellemøsten. Det blev imidlertid i 1996 så omfattende, at Kirstens ældste søn sagde: Hvorfor laver du ikke et rejsebureau?

"Mit kerneområde er minoriteter. Jeg vil gerne møde dem på en god måde; i øjenhøjde og med åbent sind" – citat Kirsten Gynther Holm aka. Farmor.

4,7

1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tre en halv stjerne, rejselederen og til dels også mangel på oplevelser trækker ned.

Jeg ville gerne kunne give tre en halv stjerne, men 4 er for meget. Vores guide vidste for lidt, var for inkompetent til at give beskeder og til at fortælle. Den lokale guide fortalte den danske en hel del, som ikke blev oversat, men hun skulle også selv have vidst mere om landet, og ikke bare noget om historien.
Der var for meget gåen hurtigt igennem butiksgader, en park i Marrakesh eller lignende ville have været mere interessant, ligesom busturene kunne have været bedre med flere stop, så vi så mere til lokalområder, f.eks. et lokalt marked.

21. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var på en 12 dages rundtur i…

Stor ros til hele turen

7. April 2026

Kære Asbjørn.

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at I oplevede en varieret rundrejse i Marokko med gode oplevelser undervejs, og at både hoteller, spisesteder og guide levede op til forventningerne.

Vi er også glade for, at gruppestørrelsen passede godt til turen.

Tak for den store ros – vi håber at byde dig velkommen igen på en ny rejse.

Dygtig guide

Dygtig guide, spændende rejse og præcis information

7. April 2026

Kære Trine.

Vi er glade for at læse, at både guide, program og information har levet op til dine forventninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været på en helt fantastisk tur til…Peru

Har været på en helt fantastisk tur til Peru.
Vores guide Irene gjorde det nemt for os, hum var en god formidler.

11. März 2026

Kære Kunde.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I har haft en fantastisk rejse til Peru, og at både oplevelser, hoteller og mad var med til at gøre turen særlig.

Vi er også glade for de pæne ord om Irene. En dygtig rejseleder gør en stor forskel, og vi sender naturligvis jeres ros videre til hende.

Vi håber at byde jer velkommen på endnu et eventyr en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En helt fantastisk tur til Veitnam

En helt fantastisk tur til Veitnam, alt var super tilrettelagt med en fantastisk guide som gjorde turen til en kæmpe oplevelse. Vi rejste med en fantastisk gruppe hvor vi kun var 23 personer.

10. März 2026

Kære Allan

Det glæder os meget at læse om din rejse til Vietnam og ikke mindst de pæne ord om Tuyen.

Det lyder som en tur, hvor både planlægning og gruppens sammensætning er gået op i en højere enhed – og netop det er noget af det, vi lægger stor vægt på. En dygtig rejseleder og en mindre gruppe kan gøre en stor forskel for oplevelsen, og det er dejligt at høre, at I også har haft glæde af fællesskabet undervejs.

Alt fungerede til tiden

Alt fungerede til tiden. Rejselederne (både dansk og uzbesk) var fremragende repræsentanter, der i fin harmoni fik hele gruppen til at finde sammen og svinge ualmindelig godt sammen. Personligt takker jeg for en uforglemmelig fødselsdag, hvor alle gjorde det til en festlig, rørende, bevægende og dejlig dag.

30. März 2026

Hej

Tak for din fine tilbagemelding.

Det er så fint at høre, at alt forløb som planlagt, og at både den danske rejseleder og den lokale guide formåede at skabe en god stemning og et stærkt fællesskab i gruppen. Netop samspillet mellem mennesker – både gæsterne og rejseledere – er ofte det, der gør rejsen til noget særligt.

Hvor er det også dejligt at høre, at din fødselsdag blev markeret på en måde, der gjorde indtryk.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Top service, veluddannede guider, spændende ture.
Godt koncept med betalte entréer, drikkepenge mm

12. März 2026

Kære Solvejg

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både rejseleder og guiderne, og indholdet på rejsen.

Det er også rart at vide, at vores koncept med inkluderede entréer og drikkepenge har fungeret godt for dig.

For mange er det en lettelse, at det praktiske er på plads, så man kan koncentrere sig om oplevelserne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En helt igennem uforglemmelig…

En helt igennem uforglemmelig oplevelse! Veltilrettelagt program og fantastiske guider så vi kunne bare nyde og opleve. De bedste anbefalinger herfra både til Viktors farmor og ikke mindst Sir Lanka.

8. März 2026

Kære Gitte.

Tusind tak for din skønne tilbagemelding.

Det glæder os at høre, at rejsen har været en uforglemmelig oplevelse, hvor både programmet og rejseleder og guide har givet jer ro til blot at være til stede og nyde det hele. Det er netop den følelse, vi gerne vil skabe på vores rejser.

Og hvor er det dejligt, at Sri Lanka også har gjort så stort indtryk – det er et land med mange nuancer og stærke oplevelser.

Der var styr på alting,

Der var styr på alting. Ikke en eneste detalje kiksede.
Dejligt varieret program.
Ulla Dons var meget dygtig og empatisk til at lede sådan en flok. Måske kunne vi tænke os noget mere info omkring hvor lange køreture, vi havde foran os hver dag.
Men der var lagt gode pauser ind med indslag vi kunne se på vejen. Godt planlagt.
Og de lokale guider gjorde også et rigtigt godt stykke arbejde.
Vi har allerede anbefalet Viktors Farmor til andre.

23. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En oplevelse vil jeg ikke sige

En oplevelse vil jeg ikke sige, men en fantastik service fra Viktors farmor
Skulle på vandretur på Mallorca
På 1 vandring blev jeg dårlig med hjerte problemer.
Med meget god hjælp fra vores rejseleder Pia der fik vi fat en en læge, hvorefter jeg blev indlagt på Las Palmas sygehus med hjerte problemer
Jeg vil sige tusinde tak for den gode service der kom fra Viktors farmor
En særlig tak til vores turleder Pia og lokalagent Helle
for meget stor hjælp på hele mit syge forløb, aldrig har jeg oplevet bedre service. Helle kom endda på sygehuset og besøgte mig, tak for det.
Håber meget at blive frisk til jeres tur til oktober og komme med der
De kærligste hilsner og tak
Aksel

7. März 2026

Perfekt rundrejse.

ALT fungerede perfekt. Tider blev overholdt dygtig og superrar guide. Lokalguide, chauffør og assistent meget kompetente og og omsorgsfulde.
Velarrangeret rundtur.

27. März 2026

Kære Erling.

Tak for din fine anmeldelse.

Når både dagsprogram, tider og det praktiske spiller, giver det ro til at fordybe sig i oplevelserne undervejs. Det glæder os især, at du fremhæver både rejseleder, lokalguide, chauffør og assistent – det er netop samspillet mellem dem, der er med til at skabe en tryg og velfungerende rejse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan helt klart anbefales :-)

Vi er lige kommet hjem fra en rundrejse med "Victors farmor" i Vietnam og vil klart anbefale selskabet. Det var en virkelig velorganiseret rejse med en rejseleder af ypperste klasse.

1. April 2026

Kære Jørn.

Det er dejligt at høre, at I er kommet godt hjem fra jeres rundrejse i Vietnam – og tak for jeres anbefaling.

Tak for de pæne ord om Tuyen - det er vi særligt glade for at høre – det er en vigtig del af det, vi ønsker at give videre på vores rejser.

Vi håber at byde jer velkommen på en ny rejse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rejsen til Bhutan var en rejse for livet

Rejsen til Bhutan var en rejse for livet. Dygtig rejseleder med stor indsigt i landet og ikke mindst en utrolig beklagelig lokal rejseleder og chauffør gjorde rejsen til en uforglemmelig oplevelse. Spændende historie, flot natur og en fantastisk åben og behagelig befolkning i landet, hvor lykke har første prioriteten.

20. März 2026

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr