vomar.nl Bewertungen 430

TrustScore 1.5 von 5

1,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lekker die aanbieding van asperges . Gaat in op 23-04. Nou nee, Almere Filmwijk alleen bruine zooi, Almere Noorderplassen alleen een lege bodem in het kratje. De aanbieding ging vandaag in. Helemaal n... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lange wachtrij. Extra kassa zou open gaan. Naar de te openen kassa gegaan. Lange tijd niemand bij die kassa. Zo lang dat klanten die achter mij in de rij stonden bij de eerste rij , eerder geholpen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vomar mosplein Bijna elke keer na het boodschappen doen is er van alles over de datum! Gisteren was het vak van de liefmans perzik biertjes op, vandaag bijgevuld. Dus dan verwacht je dat er in... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Superketen Vomar heeft een pracht korting op gebak voor jarigen. Ruimschoots voor mijn 81e verjaardag hield dat in, dat je geen klein gebakje moet kopen, omdat daarmee de korting op of rond... Mehr ansehen

1,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Klantenkaart aanvragen……

Klantenkaart aanvragen……. Wat een dramatisch verhaal niet te doen! Je zal maar 65+ zijn dan krijg je never nooit meer kortingen!
Heeeeel erg klant onvriendelijk!!!!

21. Dezember 2025

Onfatsoenlijk

Vomar neem eens personeel aan wat fatsoen heeft ik vroeg iets aan een ongeveer 16 jarig dame ze gaf antwoord sprak tegen me of ik een idioot was ben je bijna 80😡.vraag je iets normaal en op een vriendelijke toon.leuk personeel moet je bij de vomar met een lampje zoeken.

18. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben op 12 december gevallen in de…

Ik ben op 12 december gevallen in de winkel doordat de filiaalhouder terwijl ik een stap deed tegelijk een platgemaakte doos op de vloer gooide.
Dit deed hij niet expres dat snap ik. Maar behalve dat hij mij overeind hielp kwam er geen excuus. Behalve dat hij zei goed bewegen omdat ik zo 'n pijn aan m'n knie had. Hij bracht dan wel m'n mandje met boodschappen naar de kassa. Maar ik was hard terecht gekomen op m'n knie die nog steeds dik is en pijn doet. Een meer vriendelijke reactie had toch wel op z'n plaats geweest tenslotte had niet opgelet!!! Ik ben 74 jaar had heel anders af kunnen lopen!!

12. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pff personeel is te onbeschoft

Pff personeel is te onbeschoft. Ze hebben nooit zin om te werken en reageren het op de klant af. Service is ver te zoeken. De motto klant is koning kunnen ze beter weg halen. Ben blij als straks de jumbo komt. Vomar langenieuw IJmuiden.

12. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

different prices at the cash register and on the shelves!!

I I shop at the Vomar store in Amstelveen, Lindenlaan branch. I always face with different prices at the cash register and on the shelves!!
Today I bought bread and a few other things and I had a price difference on 3 items and when I asked the cashier, he couldn't answer and didn't react well!! Please look into it.

5. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zo kan het ook!

Ik heb contact gehad met de klantenservice omdat ik niet (meer) op de app kwam.
Ik denk dat de medewerkster Jacqueline heette. In tegenstelling tot de vorige keer; wat een vriendelijk iemand! Zelfs mijn oude klantenkaart vond ze terug en daar bleek nog saldo op te staan ook. Chapeau hoor! Nogmaals dank je wel, top!

1. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vomar literatuurwijk zeer slecht…

Vomar literatuurwijk zeer slecht personeel is onbeschoft zowel in de winkel als aan de kassa. In de winkel is het een troep met overal karren en ze gaan niet voor je opzij . Blijven onderling praten terwijl ze met klanten bezig zijn nee wat een nare winkel

2. Dezember 2025

Onopgeloste medewerkers.

Vanmorgen wilde ik losse winterwortel hebben, maar het vak was leeg. Sprak de medewerker van deze afdeling aan en kreeg als antwoord "Ik ga het straks pakken" Daar sta je dan met je goeie gedrag, alsof ik daar op ga wachten. Vomar medewerkers zijn zeer ongemotiveerd. Er is totaal geen toezicht hoe ze zicht opstellen. Caissières zitten erbij alsof ze gedwongen zijn en groeten amper of met Haaaaaai

2. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De Vomar app is een verschrikking

De Vomar app is een verschrikking! Diverse foutmeldingen bij aanmelding en je kunt blijven scrollen bij het invullen van geboorte datum! Ze willen scijnbaar niet dat we de kortingen gebruiken! Ga de app verwijderen!

28. November 2025

Vomar Literatuurwijk Almere asociaal

Vomar Literatuurwijk Almere asociale caissière, die tijdens de boodschappen scannen van de 3 klanten voor mij en bij mij alleen maar staat te tetteren met een vriendin aan het einde vd band en ongeïnteresseerd vraagt of de klant de bon wil. Dit gedrag is net zo asociaal als dat een klant al bellend voor de caissière staat. Kletsen met je vrienden doe je in je eigen tijd, lijkt mij. Zo wie zo zijn de werknemers daar absoluut NIET klantvriendelijk en is het een grote rommel in de winkel.

26. November 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tot nu toe prima supermarkt

Regelmatig doe ik wat boodschappen bij Vomar, muiderbos Hoofddorp. Een schone opgeruimde winkel, winkelpersoneel is altijd hard aan het werk om alles netjes aan te vullen. Zelf heb ik geen onvriendelijk personeel meegemaakt. En wat ik heel prettig vind is, dat ik gewoon aan de kassa kan afrekenen. Er zijn geen zelfscan kassa's, wat een zaligheid. Dus ik hoef er geen strijd van te maken om aan de kassa te willen afrekenen. Ik hoop dat het zo blijft bij deze Vomar. Op deze manier mijn boodschappen doen vind ik een cadeautje.

18. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunstig in mekaar gedraaide iets.

Vandaag een kipdijen- rollade gekocht. Voorheen waren deze met echt kippenvlees. Nu vandaag totaal geen smaak en structuur het leek wel separatorvlees zo klein vermalen. ingrediënten List zegt ook al veel : aardappelmeel, gedroogde aardappels. meel .Er zat ook zo'n rare collageenzak omheen . Het was werkelijk niet lekker.

14. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Binnen 3 maanden gaat de stofzuiger…

Binnen 3 maanden gaat de stofzuiger kapot , op de bon van Vomar staat 2 jaar garantie. Vomar beverhof Beverwijk zegt nee mevr u heeft maar recht op 2 maanden garantie. Dan moet u de fabrikant in Polen maar mailen?!?! Als ik dit nazoek op internet zie ik toch overal dat e verkoper echt aansprakelijk is… gelukkig kreeg ik bij een andere Vomar wel mijn geld terug. Maar ik koop hier dus echt niks meer!

12. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afgelopen weekend was ik in de VOMAR…

Afgelopen weekend was ik in de VOMAR Nieuwe Niedorp.
4 kassa's open en 2 gesloten.

Ik was 5e in de rij (incl de klant die aan de beurt was). Het had niet uitgemaakt bij welke kassa ik stond. Ik was overal de 5e.

Ik heb geroepen dat ik dus de 5e was. De caissière van mijn kassa riep hardop dat kassa 4 open ging.

Ik naar kassa 4 en toen na enkele minuten de caissière kwam verteld dat ik dus de 5e was.
De caissière van 5 maakte mij uit voor leugenaar, waarop ik naar de bedrijfsleider gevraagd heb. Deze heb ik alles uitgelegd en gevraagd of hij de beveiligingsbeelden wilde uitkijken. Dat wilde hij niet.

Dus klacht naar het hoofdkantoor gestuurd.
Hun reactie: "de bedrijfsleider kan beslissen dat hij het niet doet".

Dus: VOMAR komt zijn afspraken niet na ondanks de borden boven de kassa's.

Een lokkertje dus en hierdoor erg onbetrouwbaar!
Mijn advies, loop 30 meter door en ga naar de Jumbo.

Mij zullen ze niet meer zien bij de Vomar.

25. Oktober 2025

Groot stuk zalm gekocht

Groot stuk zalm gekocht. Vies, waterig, geen smaak. Zoooo erg dit daar er veel vissen voor zijn doodgemaakt. Heb alles weggegooid Weesp

29. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr