Bestilte en Don pizza (kebab og salat) modtaget en pizza uden salat. Ringer for at hører om det fordi de er udsolgt, men det er de ikke, men jeg kan bare komme igen og hente noget salat. Utrolig dårl... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Desværre rigtig dårlig oplevelse med vores mad, pizzaerne var så brændte, helt sorte i bunden og i kanten, så brændt at man ikke kunne smage hvad der ellers var på. Samt at man skulle tro der var tabt... Mehr ansehen
Kom i dag hjem med to lunkne, kedelige pizzaer (nr. 1 og 8). Der var simpelthen alt for lidt smag, og jeg måtte i desperation selv tilføje noget chili-dressing for at give mig selv en eller anden for... Mehr ansehen
Vi bestilte pizza fra Victorias Pizza til natmad til vores bryllup d. 30/7/22. Forinden havde de ydet super god service og vejledning. Pizzaerne kom som aftalt og var varme og smagte super godt. Ham d... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Forskellen på en god og en rigtig god pizza? Brændefyret stenovn! Udover at tilføje vores pizzaer en delikat aroma, bliver de friske råvarer tilberedt hurtigere og bevarer derved mere smag og selvfølgelig den vigtigste grund: en knasende sprød bund.
Kontaktinformationen
Esbjergvej 6, 6000, Kolding, Dänemark
- Kontakt@victoriaspizza.dk
- www.victoriaspizza.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Topklasse pizza
Super lækkert mad og hurtig levering. 5 stjerner herfra.

Antwort von Victorias Pizza
Fantastisk sted og god pizza
Fantastisk sted og god pizza. God service.
Vi bestiller altid hos Victorias Pizza.
Kan helt klart anbefales.

Super god Pizza
Super god Pizza!
I den dyre ende, men kvalitet koster!
Kan varmt anbefale en Danmark. :)

Antwort von Victorias Pizza
Altid høj kvalitet og god service
Altid høj kvalitet og god service! Pizza der virkelig smager af noget 😇

Altid super gode pizzaer
De laver altid rigtig lækre pizzaer, som smager af noget.

Antwort von Victorias Pizza
Helt klart et besøg værd
Helt klart et besøg værd, det er lækre pizzaer som faktisk er lavet med stenovn!
Det er også en lækker tynd bånd.. Kæmpe anbefaling herfra 👍🏼

Byens bedste 🍕
Victorias Pizza skuffer aldrig 🙏🏽 Altid velsmagende, gode råvarer samt god service 😄 Kan anbefales - slicetowns bedste!

Antwort von Victorias Pizza
Victorias Pizza er vores fortrukne…
Victorias Pizza er vores fortrukne pizzeria, vi oplever altid en effektiv bestilling via deres hjemmeside eller ved at ringe til dem. Det er tydeligt at mærke at de prioritere at løfte pizza branchen med en høj kvalitet af råvare og isærdeleshed når det kommer til kundeservice.
Tak til jer!

Antwort von Victorias Pizza
Victoria Pizza leverer altid en høj…
Victoria Pizza leverer altid en høj kvalitet af pizza og service. De bruger altid friske råvare. De er klart vores fortrukne pizzaria og uanset valg af afdeling oplever vi samme høje standard.

Antwort von Victorias Pizza
Lækker mad med god service!
I skuffer aldrig. Bedste pizzeria i Danmark!

Slatten og smagsløs pizza
Bestilte 2 pizzaer, hvoraf den ene kostede 93 kr, efter at have tilføjet oksekøb og rødløg til en margarita. Havde høje forventninger, men modtog efter halvanden time, desværre slatne og smagsløse pizzaer, som ikke engang kom tæt på en ægte italiensk stenovnspizza.

Antwort von Victorias Pizza
Jeg bestilte i går aftes 2stk pepperoni…
Jeg bestilte i går aftes 2stk pepperoni pizzaer fra Victorias på Esbjergvej i Kolding. Jeg fik 2 pizzaer UDEN pepperoni, og da de ikke troede på mig, skulle jeg KØRE TILBAGE med pizzaerne til dem.
Den kompensation de kunne komme i tanke om, for at spilde min tid, når de havde lavet en fejl. Var, at jeg kunne få de 2 forkerte pizzaer med.. Altså hvis jeg lige ville betale for en pizza mere!
Jeg har førhen været tilfreds, men med den service finder jeg et andet pizzeria.

Arrogant og nedladende
Arrogant og nedladende. Vi havde ventet i 40 minutter over tid, da de ringede hvor vi blev af? Vi havde bestilt til levering, men de havde det stående som afhentning. Jeg kunne slet ikke komme videre i bestillingsprocessen uden at taste adresse ind, da jeg jo skulle have det bragt ud, så der er helt sikkert sket en fejl i systemet.
Hun blev ved med at påstå, at der aldrig skete fejl med bestillingssystemet og at det helt sikkert var bestilt til afhentning. Ikke skyggen af en undskyldning. Måtte hente dem selv en time senere og ved afhentning forsøgte hun igen at få ret.

Antwort von Victorias Pizza
Så super godt ud da de stod og lavede…
Så super godt ud da de stod og lavede dem, men der er kun fyld på midten langt fra skorpen og meget tør og faktisk dyre i forhold til andre steder.
Vi kommer ikke igen, desværre, vi glædede os ellers til de åbnede i Fredericia.

Skuffende oplevelse
Skuffende oplevelse. Smagløs og alt for lidt fyld og smag.

Antwort von Victorias Pizza
Respektere ikke at man har nej tak til …
Respektere ikke at man har nej tak til reklamer, på postkassen

Antwort von Victorias Pizza
Dårlig pizza og dårlig service
Jeg havde bestilt en pizza. Da jeg åbner bakken lugter der bare brændt og pizzaen er kulsort flere steder. Jeg vælger at ringe til dem, og bliver mødt med sætningen "ja, det kan jeg ikke rigtig gøre noget ved". Jeg siger, at jeg vil have mine penge tilbage og får at vide at så skal jeg sende en mail. Jeg ser sikkert ikke de penge igen. DÅRLIG pizza og DÅRLIG service!!!!! Det sted kan jeg på ingen måde anbefale.

Antwort von Victorias Pizza
Sur betjening. Ærligelig og arrogant.
Jeg ringer dem op her i corona tiden.
Spøger om de laver deep-pan pizza. Stemmen i den anden ende svaret gebroggen arrogant, hvor har du fået vores nummer?
Nettet svarer jeg.
Så kik dog på vores menu bliver der sagt højt med en tone er du dum eller hvad.
De må have kunder nok. Aldrig mere dem.

Antwort von Victorias Pizza
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.