Afd. Lyshøj Alle Ingen anbefalinger herfra. Bestilling via Wolt, men de står selv for levering! De afleverede en pizza uden på fortovet uden at ringe på, banke på eller på anden måde angive at... Mehr ansehen
Kom i dag hjem med to lunkne, kedelige pizzaer (nr. 1 og 8). Der var simpelthen alt for lidt smag, og jeg måtte i desperation selv tilføje noget chili-dressing for at give mig selv en eller anden for... Mehr ansehen
Afdeling Fredericia - En mindre misforståelse førte til der skulle laves en ny, den blev lavet med det samme. Kanon service, utrolig lækker pizza (Patata) og hyggelige medarbejdere - Det kan varmt anb... Mehr ansehen
Jeg bestilte tre pizzaer online hos Victorias Pizza i Fredericia, hvoraf jeg modtog 2 ud af 3 pizzaer som var brændte. Dette var en ærgerlig oplevelse da det var de to pizzaer med hvid creme, det s... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Forskellen på en god og en rigtig god pizza? Brændefyret stenovn! Udover at tilføje vores pizzaer en delikat aroma, bliver de friske råvarer tilberedt hurtigere og bevarer derved mere smag og selvfølgelig den vigtigste grund: en knasende sprød bund.
Esbjergvej 6, 6000, Kolding, Dänemark
- Kontakt@victoriaspizza.dk
- www.victoriaspizza.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Victorias Pizza Fredericia
Afdeling Fredericia - En mindre misforståelse førte til der skulle laves en ny, den blev lavet med det samme. Kanon service, utrolig lækker pizza (Patata) og hyggelige medarbejdere - Det kan varmt anbefales! ☺️✨
De leverede pizza hvor der manglede…
De leverede pizza hvor der manglede dressing, de ville kun levere en ny hvis jeg ændrede min anmeldelse fra dårlig til god, da den anden pizza kom var der så meget dressing på, så man ikke kunne se hvad der var på den, tydeligvis for at provokere, slut med at bestille derfra
Victoria pizza har åbenbart meget…
Victoria pizza har åbenbart meget travlt på en søndag, for kanterne på min pizza var åbenbart brændt på og det plejer det ikke at være.
Stedet plejer at lave velsmagende pizza.
Nej-tak til KOLDE pizzaer
Nej-tak til KOLDE pizzaer, selvom de blev leveret til tiden fra Lyshøj Allé. Kommer ikke til at handle hos Victoria Pizza igen. Virkelig trist oplevelse på en aften, hvor vi ville gøre det lidt godt for os selv. Øv øv øv. Pizza smager bare bedst frisklavet og varm.
Pizzaen var blød og alt for meget…
Pizzaen var blød og alt for meget tomatsovs. På trods af henvendelse med videoen vendte de aldrig tilbage som lovet. Desuden var leveringen 15 min forsinket
Dårlig pizza bund
Vi bestilte en pizza 28/12 - 2025 via Wolt men afhentede selv. En meget kedelig pizza til kr. 119. Utrolig kedelig bund, selvom den blev bagt i stenovn. Det er sket før, så nu kommer vi ikke igen. Få en bedre opskrift.
Dårligste anbefalinger herfra.
Dårligste anbefalinger herfra.
Det var godt engang men bestemt ikke mere.
Bestiller uden ost og glutenfri . Tjekker inden jeg går derfra og der er ost på og ham der har lavet den skælder telefonbogen ud fordi han selv har læst forkert. - samtidig med han lige skulle sige hvor jeg burde bestille fra i stedet for at ringe derned. De laver en ny uden ost og jeg kommer hjem og der mangler så skinke på som der skulle have været.
Den kommer så også en tur i airfryeren fordi det kun er kanten der har fået nok.
0 stjerner herfra og aldrig om jeg sætter mine ben der igen, og to styk gider jeg spise resten røg ud.
Jeg bestilte to kebabdurum og en…
Jeg bestilte to kebabdurum og en skinkepizza. Jeg har aldrig haft mere ondt i maven og har nu været syg i to dage.
Jeg klagede over at den ene durum sad fast i sølvpapiret og at maden var helt kold.
Jeg fik pengene tilbage af Wolt men ikke bedre mave. Pas på med det her sted
Lyshøj
Pizza med kylling eller kebab, kan kun anbefales herfra! Personalet er så gode og søde. Plus, stor stor ros til deres unge flittige knægt, der leverer pizza til mig hjem! 🏡 👍🏼👍🏼
Ikke færdig bagte
2 stk pizza til i alt 220 kr. på Esbjergvej i Kolding.
De var elendige, havde fået for lidt tid i ovnen, og var gummi agtige.
Jeg føler mig snydt
Jeg havde 9 stempler og regnede så naturligvis med, at pizza nr. 10 var gratis. Men da stemplerne var på 2 forskellige stempelkort, gjalt det ikke som om jeg havde købt ni pizzaer, men som 7 på det ene kort og 2 på det andet. Det er åbenbart en ny politik, for sådan har det ikke været tidligere. Desuden kunne jeg heller ikke få pizzaerne med fuldkornsprodukter, fordi de var udgået for den type dej. Alt i alt en meget negativ oplevelse - til trods for, at jeg har været en trofast kunde igennem mange år. Det er sidste gang, jeg har sat mine ben på Victoriaspizza.
Esbjergvej Kolding:
Esbjergvej Kolding:
Vi har fået pizza derfra en del gange til trods for at vi har en køretur på godt 20min. Men jeg har altid syntes, at råvarerne var lækre, særligt deres oliven var som ikke ret mange andre steder. I dag da jeg skulle afhente mine pizzaer ligger jeg mærke til, at deres oliven ser ud til at være ændret til en anden slags. Jeg spørger da jeg får udleveret mine pizzaer om de har fået en ny slags oliven. Personalet kigger lidt nervøst rundt på hinanden, indtil der er en der svarer, at det er den samme slags som de plejer.
Nu har jeg spist min pizza, og det er absolut IKKE samme slags som de plejer. Fra at bruge en virkelig lækker slags oliven, bruges der nu en slags som smager som de billige sorte uden sten. Kæmpe skuffelse. Og lad vær med at lyv når jeg spørger direkte!
Det er uden tvivl nok grund til at vi ikke kommer igen!
Fredericia har fået der fra 2 gange…
Fredericia har fået der fra 2 gange før. Men i dag var der virkelig dårlig service og man fik virkelig en oplevelse og en følelse at de ikke ville arbejde. Overhovedet ik imødekommende. De var stort set lige glade med det de lavet. Maden smagte overhovedet ik godt. Det plager at smage vildt godt.
Første gang jeg bestiller fra…
Første gang jeg bestiller fra Esbjergvej og også sidste gang.
Normalt får jeg fra Agtrupvej og der spiller alt bare.
Bestilte en glutenfri pizza.. og det var som at spise knækbrød. Plejer ellers at have en god oplevelse med den dej de bruger, men det virkede som om det var en dej de havde købt i en dagligvarer butik.
Spiste den ikke, da den var uspiseligt.
Afd lyshøj Alle
Afd. Lyshøj Alle
Ingen anbefalinger herfra. Bestilling via Wolt, men de står selv for levering!
De afleverede en pizza uden på fortovet uden at ringe på, banke på eller på anden måde angive at de havde afleveret. Jeg fik 50 min efter bestilling en besked fra Wolt hvor de spurgte om de havde leveret.
Jeg fandt pizzaen afkølet blød og sej. Væsentligt mere sølle end en andendags pap-pizza. Virkelig dumt at bruge penge på. Forretningen lader desværre ikke til at have forståelse af at have fejlet og skriver “vi tænkte at du måske ikke ville forstyrres derfor den diskrete levering”… jeg havde bestemt ikke bedt om hemmelig levering!
Virkelig en dårlig pizza
Virkelig en dårlig pizza, smed den ud.
Har aldrig smidt en pizza ud før men her var det virkelig en ulækker pizza.
Fandt et sort hår i salaten og plastik…
Fandt et sort hår i salaten og plastik i pizzaen, kan ikke anbefaledes var meget ubehageligt.
Skuffende oplevelse.
Super ærgerlig oplevelse. 3 ud af 4 pizzaer manglede fyld, hvoraf den ene var en pizza med kebab og salat. Pizzaen blev leveret kun med kebab - lidt en flad oplevelse...
Jeg har forsøgt at skrive en mail om vores oplevelse, men intet svar..
Fantastisk pizza masse af fyld og sprød…
Fantastisk pizza masse af fyld og sprød bund helt sikker et sted vi kommer igen vi var blevet anbefalet stedet og kørte fra Horsens til kolding hele turen hver hurtig service og sød personale
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.