Bestilte en Don pizza (kebab og salat) modtaget en pizza uden salat. Ringer for at hører om det fordi de er udsolgt, men det er de ikke, men jeg kan bare komme igen og hente noget salat. Utrolig dårl... Mehr ansehen
Desværre rigtig dårlig oplevelse med vores mad, pizzaerne var så brændte, helt sorte i bunden og i kanten, så brændt at man ikke kunne smage hvad der ellers var på. Samt at man skulle tro der var tabt... Mehr ansehen
Kom i dag hjem med to lunkne, kedelige pizzaer (nr. 1 og 8). Der var simpelthen alt for lidt smag, og jeg måtte i desperation selv tilføje noget chili-dressing for at give mig selv en eller anden for... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Forskellen på en god og en rigtig god pizza? Brændefyret stenovn! Udover at tilføje vores pizzaer en delikat aroma, bliver de friske råvarer tilberedt hurtigere og bevarer derved mere smag og selvfølgelig den vigtigste grund: en knasende sprød bund.
Esbjergvej 6, 6000, Kolding, Dänemark
- Kontakt@victoriaspizza.dk
- www.victoriaspizza.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
En virkelig lækker pizza
En virkelig lækker pizza
Nok den bedste pizza i Fredericia- grov bund tilpas fyld ikke over fedtet og rigtig varm
Sprød bund
Vi kommer til at bestille hos Jer igen😊
Virkelig ringe
Har igennem flere år brugt Victorias pizza på Agtrupsvej, og der har aldrig været noget at klage over.
Men forrige gang var vores pizzaer tørre og kedelige, men tænkte at de nok havde en "dårlig dag" så de skulle naturligvis have en chance mere. Så vi booker 6 pizzaer den 15.10 da vi skulle spise med nogle venner.
Men de var simpelthen så ringe, at ingen af os spiste en hel pizza. Tørre og ALT for bagte - Nogen manglede bacon, en anden manglede creme fraiche, trods vi spurgte ekstra efter det, og fik af vide at det var inde i pizza bakken.
Ked af det, men en god og trofast kunde er tabt
Pizzaen var lunken.
Pizzaen var lunken og kedelig at se på. Kæmpe skuffelse.
En branket oplevelse Vi bestilte 7 store pizze til en…
Vi bestilte 7 store pizze til en familiefødselsdag. De var brændte tørre og triste. Da vi påtalte oplevelsen ville de kompensere med 20% på næste regning. Meget smart da vi kun ca en gang om året bestiller så mange. Dette synes jeg var fornærmende. Så påstod de at de ikke var brændte men bare sprøde….så var det en fejl vi kun havde taget et foto, så var det en fejl vi havde serveret pizzaerne for gæsterne, så var det en fejl at vi overhovedet klagede for de skulle se sådan ud! Hvis man ikke kan tage kritik til efterretning skal man nok ikke være selvstændig. Aldrig mere!
Super god service og gode pizzaer!
Vi bestilte pizza fra Victorias Pizza til natmad til vores bryllup d. 30/7/22. Forinden havde de ydet super god service og vejledning. Pizzaerne kom som aftalt og var varme og smagte super godt. Ham der leverede dem, bar selv alle pizzaerne ind til festen. Super god service hele vejen igennem!
Haderslev
De laver uden tvivl de bedste takeaway pizzaer i byen.

Det er i Fredericia
Det er i Fredericia
Personalet var som sådan okay venlige men ikke særlig professionelle
Personalet bar hverken hår net eller eller skægbind og havde headset i ørene og talte i telefon
Musikken var rigtig høj og man følte sig ikke rigtig velkommen der vi valgte at spise der men det var ikke muligt at få glas at drikke af og bestik var der heller ikke noget af
Jeg bestilte en (Danmark) pizza hvor der skulle have været pølser og ja det var der da også 2 cocktailpølser kebabben var ikke rigtigt til at få øje på heller
Toilettet var ikke særlig rent og virkede ikke som om at det var tiltænkt kunderne alt i alt ikke just den oplevelse jeg havde håbet på 👎

Antwort von Victorias Pizza
Nok de bedste pizzaer længe men…
Nok de bedste pizzaer længe. Men får man frisk rosmarin på for 7kr(!!), kunne det være dejligt de ikke var usynlige. Og at de huskede hvidløg i bæger - det glemte de. Men virkelig. Pizzaernes generelle kvalitet var superb!

Antwort von Victorias Pizza
Har lige spist 2 pizza fra Vestergade…
Har lige spist 2 pizza fra Vestergade Fredericia , som er godkendt 👍

Antwort von Victorias Pizza
Meget dårlig oplevelse og endnu…
Meget dårlig oplevelse og endnu dårligere kundeservice.
Vi bestilte 2 kebabpizzaer og efter at prøve at spise af dem, blev vi enige om at kødet smagte dårligt, som om at kødet var for gammelt. Vi ringer derfor til pizzeriaet og fortæller om oplevelsen. I starten er de flinke og vil gerne have pizzaerne tilbage for at tjekke kødet, for de fortæller de har lavet 100 kebabpizzaer i dag uden en klage, men da de finder ud af at vi "først" ringer 30 minutter efter levering, så ændrer de tone og spørger om det er fordi pizzerne er kolde. Det er de ikke, og derudover smager det vel heller ikke for gammelt selvom det ikke er helt varmt, men vi ender med at få at vide at så må vi lade være med at bestille hos dem igen efterfulgt af at de smækker røret på.

Antwort von Victorias Pizza
Jeg har efterhånden fået pizza fra fra…
Jeg har efterhånden fået pizza fra fra Victoria flere gange nu ( Lyshøj Allé ) både med levering og selv henter..Høj klasse af kvalitet hver gang og færdig til tiden. I min optik Koldings bedste pizza.. Mvh. Viuff

Antwort von Victorias Pizza
Virkelig lækker pizza og hurtig
Virkelig lækker pizza og hurtig, høflig betjening. Kommer gerne igen (Haderslev )

Ostesovs
Der er brugt osteskiver, det ligner toast ost. Det er ikke bagt ordentligt, og pizzaen svømmer i ostesovs.
Den anden pizza er også helt gal, mange tørre pletter med skinke og enkelte steder med tykt næsten usmeltede osteskiver.
Har billeder

Rigtigt gode pizzaer
Rigtigt gode pizzaer , især nyheden med Bresaula. Husk at bestille ruccola til den og måske parmesan , eller lav det selv det smager hammer godt.

Undgå Haderslev afdelingen
Opdateret!!
Som man kan læse i nedenstående, havde jeg en meget uheldig oplevelse med Victoria Haderslev. MEN her må jeg simpelthen rose deres kundeservice. En ting er at man række ud til en utilfreds kunde, MEN noget andet er når man som kunde bliver tager seriøst, og at der tages fat om situationen.
Jeg siger et stort tak til Victorias kundeservice, fedt at se nogen være proaktiv!! Derfor kommer anmeldelsen nu også fra 1 stjerne op til de 4 som de normalt fortjener.
Kommer til afdelingen i Haderslev. En ting er at man er forsinket. MEN at man direkte skider på alle andre bestilling for at tage en større bestilling…. Det duer ikke. Flere valgte heldigvis at gå uden deres bestillinger og finde et andet sted.
Efter at have brugt jeres afdeling lige siden start, så må jeg indrømme jeg kommer ikke der mere før ledelsen er udskiftet med mere kompetente medarbejdere. Synd i laver de bedste pizzaer, men er så ligeglad med sine kunder…..

Har bestilt 2 pizza på Agtrupvej
Har bestilt 2 pizza på Agtrupvej, Kolding...fik 2 st forbrændt pizzaer! vil det ikke være snevejr vil I få dem retur så I kan kunne meget gerne spise selv eller give til jeres familie.

Madforgiftning
For en uges tid siden skulle jeg have pizza fra Victorias med nogle venner. Vi bestilte 3 stk, der var over en time om levering. Vi ringede flere gange for høfligt at spørge, hvor langt de var. Hver gang kunne vi ikke få et svar, og blev sendt videre til en, der udelukkende kunne tale engelsk. Efter over en times ventetid fik vi pizzaerne, der desværre alle var forkert levering - altså ikke dem vi havde bestilt. Heller ikke det ville Victorias rette op på på trods af opkald fra os med besked om forkert levering samt meget lang ventetid.
I søndags fik jeg så derfra igen en pizza Pharma (jeg tog chancen), og har siden kastet op ustandseligt. Jeg kan intet holde i mig, og har fået en rigtig træls madforgiftning. Min bedste veninde fik for nogen tid siden en pizza magen til fra Victorias, og fik også rigtig dårlig mave.
Udover det er elendig service, så har jeg brækket mig i over et døgn af en pizza fra Victorias. Jeg kommer ikke til at købe noget der igen, og kan heller ikke anbefale det til andre.

Trist
Jeg har igennem flere år købt og afhentet pizza ved Victoria. Jeg har nu fået leveret pizza tre gange (alle med "wolt" som udbringer, den første gang var jeg imponeret, anden gang middel fornøjet og idag. Var Pizza som godt som kold. Trist for Victoria gør det faktisk godt. Men det er jo et samlet køb, så desværre - meget kedelig oplevelse

Lækre pizzaer
Jeg har fået pizza fra Victorias et par gange og det er nogle af de bedste pizzaer jeg har fået!
Jeg bor i Nordjylland og jeg ville ønske der kom en Victorias hertil🤞🏼
Jeg kan anbefale den med en masse forskellige oste, hvis man er til ost, mega lækker!

Antwort von Victorias Pizza
Uden tvivl byens bedste pizza
Uden tvivl byens bedste pizza! Det lever 100% op til prisen.

Antwort von Victorias Pizza
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.