* 34 % i tullavgift * Borde ha misstänkt det, billigt blev dyrt. Visst, det står "tull kan tillkomma" på siten, men så mycket? BREXIT-effekt?
Dessa bluffmakare sålde kudde, som sägs vara Emma Original Kudde, sök på Google för att se vad jag menar. Den jag fick var en helt annan typ av kudde, inte vad de sa sig sälja enligtsina bilder.... Mehr ansehen
Betalt & Bestilte en del varer til en dampmaskin - fikk aldri varene og får ikke kommet i kontakt med noen :( Prøvde begge 2 kontakt info som ble tilsendt på mail da varene ble bestilt - selve spo... Mehr ansehen
Lurar folk som f an!! Beställde Ångmopp och ångrade mig , skickade tillbaka produkten utan att öppna! Men efter några dagar fick jag faktura på 70 kr. Betalade och efter en månad fick jag faktura p... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
High quality as seen on TV products from Danoz Direct such as Orbitrek Platinum, Flavorwave Deluxe, Klear Action, Youth Cocktail, True Sleeper, California Beauty, and many more.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Søde ansatte og fornuftige regler
hej...
Så lige alle de meget urealistisk og negative kommentar igennem, så ville også komme med min oplevelse i Tvins.
Jeg tog ind på Fisketorvet for at kikke på en 5 min shaper og en H2Ox 5+ moppe. Blev taget imod af to glade og smilende piger hvor den ene straks kom ned og spurgte hvad jeg kikkede efter. Hun var meget sød og forklarede mig længe om moppen og viste mig hvordan den virkede og fik lov til at prøve den.... I forhold til TV reklamen talte hun den ned på jorden og forklarede helt konkret hvad man kunne med den. Blandt andet at man skulle kalke den af og starte maskinen på det laveste.. Hun forklarede videre at man ikke måtte prøve den. Dette viste jeg da allerede godt eftersom der ikke er samme regler for fjern handel som der er i butikken... (har selv stået i Elgiganten og der gælder de samme regler).....
Ende med at købe en moppe og ekstra klude og har ikke et sekund fortrudt det! supper godt produkt til prisen som kan præcis det ekspedient sagde den kunne!!
Så mit råd er: Tag ind på fisketorvet og tag en snak med dem og få vist produkterne! Og sæt jer ind i reglerne om reklamations ret og fjern handel..... Så er i godt på vej :)
dårlig/ubehøvlet service
Mig og min kæreste kørte ind og købte en wonder core 2 inde på fiske torvet (vi kommer fra falster) vi samler den, og finder ud af at der mangler en fjeder, jeg ringer derfor derind samme dag og får afvide at chefen er der i morgen, jeg ringer dagen efter, men først efter 3 gang får jeg fat på hende! ! Det første hun siger til mig er: jeg har ikke tid til at snakke med dig da vi har fået vare!! Jeg ringer når jeg har tid! Jeg sagde til hende, at det var godt nok den dårligste service jeg nogensinde har fået og jeg blev meget sur på hende!! Det hjalp i sidste ende, endelig ringer hun, og siger at de nok snart skal få sendt en fjeder afsted!!! Jeg sætter aldrig mine fødder i den butik igen!!
Elendigt - de reagerer ikke på reklamationer.
Har købt de så omtalte cerafit fusion stegepander. Og det er noget af det værste man kan købe for penge. De virker fine de første par gange. Men så får de pludselig små ridser i det hvide, selvom der ikke engang er brugt metal på dem. Og nu er den ene pande helt ødelagt, ALT brænder fast på den, og kan IKKE vaskes af igen.
Henvender os til tvins via deres udfyldningsskemaer på hjemme siden. Men efter ikke at have hørt fra dem i et par mdr. Laver vi en ny henvendelse. Og det er også et par mdr siden nu. Og har endnu ikke fået nogen respons fra dem!
Altså- må de jo være ligeglade med os utilfredse kunder. Og jeg ved vi ikke er de eneste der har oplevet ovenstående.
Rigtig dårlig forretning med dårlige produkter og ubegavede medarbejdere!
De sløveste medarbejder som ikke har forstand på andet end at sidde på deres telefoner. Man skal hive dem frem for at kunne stille spørgsmål. Man er ikke velkommen i forretningen, og ikke nok information om man ikke har prøvedage på H2O moppen. Værre end alt er at når man så står ved kassen, bliver alt gjort så uprofessionelt i revne poser, og udover dette skal man igen vente på de lige får tjekket de sociale medier inden de scanner ens varer. En omgang hø. ALDRIG handel med dem. FUP FIRMA
Dårlig service
Jeg fik sidste år til jul cerafit gold sættet i julegave, jeg var i starten meget glad for produktet,men så begyndte de at blive dårligere. Jeg har overholdt alt hvad der står om behandling. Jeg kontakter derefter kundeservice, da der er to års garanti. Panderne er meget skræve og jeg kan ikke stege på dem. Kundeservice var slet ikke til at snakke med. De blev ved med at sige, at panderne godt måtte blive lidt skræve, men min pander kan jeg ikke bruge mere. De har overhovedet ikke ville se panderne. Jeg handler aldrig mere hos Tvins.
Service kan ikke beskrives med ord...og ikke på den gode måde!!
En ting kan siges om dette firma, de skulle meldes til Forbrugerrådet - jeg har aldrig mødt så dårlig og nedvurderende service, jeg ville nødigt være ansat I dette firma og skulle lyve overfor kunder dag ind og dag ud.
Vi købte deres H2O MOP X5 + ekstra mundstykker til en værdi af 1500 DKK - denne maskine er det værste stykke elektronik, selv kineserne ville grine af dette produkt , kan ikke 10% af hvad reklamen annoncerer.
Da jeg var oppe i forretningen på fisketorvet for at købe den fik jeg at vide af den ansatte (som jeg selv skulle kalde hen da hun og hendes kollega havde travlt på deres mobiletelefoner) at jeg kunne returnere den hvis jeg ikke syntes om dem (lige som I reklamen), da jeg så tog tilbage til forretningen 2 dage senere fik jeg at vide at den ikke kan returneres da Tvins online og forretningerne er 2 individuele firmaer og de samme regler gælder ikke, som jeg fik at vide fra butikchefen (jeg vil ikke nævne nogen navne) kunne jeg bare åbne mine øjne og læse skiltningen eller kvitteringen, det har hun så ret I hvis hendes ansatte ikke fortalte en anden historie ved købet.
Jeg bad om at snakke med en ansvarlig fra hovedkontoret det var I Sverige og de telefonnumre jeg fik var ikke gældende, nogen prøver måske at skjule sig!
Kort og godt ville jeg sige at dette skulle være en sag for Morten Spiegelhauer og TV2, jeg arbejder selv i servicebranchen, den måde de yder service hos Tvins får mig til at blive fysisk dårlig!
Et godt råd til læserne, KØB ALDRIG FRA DETTE FIRMA!!!
Dårlig og langsommelig bytteservice og useriøst firma.
Har købt et produkt som jeg ikke var tilfreds med. Jeg får tilsendt en returlabel, og sender varen retur. Jeg kan se på trackingnummeret at Tvins har modtaget min pakke. Da jeg ikke har hørt noget 3 dage efter de har modtaget returpakken, kontakter jeg Tvins og får af vide at jeg vil blive kontaktet om 2 dage. 1 uge efter at de har modtaget pakken ringer jeg igen og får så AF VIDE AT EN RUTURHÅNDTERING VIL TAGE 3 UGER . Hold da kæft hvor må de være langsomme. I forløbet har jeg sendt flere mails. Men det er ikke mange mails man får svar på
Det er ikke et firma jeg vil handle med mere. ET RIGTIGT SKODFIRMA. Det er utroligt at et firma der bruger så mange reklamekroner på TV-reklamer ikke har en bedre kunde- samt handels politik. Jeg siger FØJ FOR POKKER.
dårlige kina produkter
Har nu købt tre forskellige produkter og kort fortalt var alt for skuffelse og kunne ikke hvad de lovede:-(
Lad være at købe i Tvins butikker!
Jeg troede at jeg var særlig klog og købte en H2O Mop X5 plus diverse ekstra tilbehør i butikken på Fisketorvet. Så kunne jeg jo komme i gang med rengøringen med det samme!
Samme dag afprøvede jeg produktets forskellige funktioner og måtte konstatere, at moppen godt nok fordeler masser af damp i huset, men er helt håbløs til at gøre rent. Derudover fik jeg ondt i ryggen nærmest med det samme, og det undrede mig, idet jeg ikke har rygproblemer. Det skyldes muligvis, at produktet kun er tiltænkt personer, som er under 1.65 - jeg er 1.73 cm og her går det hurtigt galt! Sidst, men ikke mindst, kunne kluden til rengøring af spejle/vinduer slet ikke fastgøres det rigtige tilbehør.
Med andre ord: varen skulle returneres. Og her fandt jeg så ud af, at deres 30 dages returret IKKE gælder for varer købt i butikken.
Så jeg har lige smidt DKK 1347.00 ud af vinduet!
Mit råd til jer er: Hvis I absolut vil købe Tvins produkter, så gør det via websitet - her har I trods alt mulighed for at returnere nytteløse produkter!
PS: Ekspeditricen i selve butikken var meget venlig og hjælpsom. Hun kan bare ikke gøre noget, idet hun skal følge ordre. Og det er helt i orden.
Svindel og humbug
Bestiller vare hos Tvins, og får mail om leveringstidspunkt, men hører så ikke mere i lang tid. Rykker for at få at vide, hvornår den bliver leveret, men stadig intet svar. Skriver en mail og annullerer ordren, iflg købeloven, og dagen efter bliver der hævet penge på min konto.... og får en mail om, at ordren er klar til at blive pakket.... Ringer til kundeservice, og de vil sende en returlabel..... Det har nu taget 4 dage og stadig ikke modtaget nogen label.
Jeg har før handlet med netbutikker, og det er første gang, at jeg har oplevet, at der er hævet penge, inden varen er afsendt.
Jeg vil kraftigt fraråde andre, at handle med Tvins, for det er da vist noget af et PLAT-FIRMA
De fortjener ikke engang den ene stjerne... der burde være minus foran
Reklamation? Hvad er det..
Jeg har for 1 år siden købt cerafit gold sættet, var egentlig super glad for produktet,men ligeså stille blev de dårligere og dårligere. Jeg har overholdt alt hvad der står om behandling, der står den skal behandles 4 gange om måneden med madolie, jeg har de fleste mdr. Behandlet dem 3 gange, og nogle mdr 4 gange.. Så kontakter jeg kundeservice, da der er to års garanti, men fordi jeg indimellem har misset en omgang olie, er det ikke noget de kan gøre noget ved.. What tre?? Skrev så til dem at de burde skrive at det er MEGET vigtigt de 4 gange overholdes.. Og at jeg gerne ville vide hvor man kan klage,har ikke fået svar på det endnu.. Synes det er under alt kritik!!
til grin
jeg vil væde med, at dem der kan lide tvins. Er deres egne ansatte, der lave en andmeldelse.. hahahaha
det er svindel hold jeg langt væk
husk nå noget er for godt til at være sandt, holder man sig langt væk for det.!
IT´s all a load of BS
Stay away from it.
Svindel og humbug
Jeg kan absolut ikke anbefale Shot for slim fra Tvins.
Jeg bestilte produktet en lørdag, men fortrød med det samme og sendte en mail, hvor jeg gjorde min fortrydelsesret gældende, og meddelte at de IKKE skulle sende noget til mig.
Jeg fik ikke svar på den mail, men mandag fik jeg en mail om, at produktet var sendt afsted til mig.
Jeg skrev straks en ny mail, hvor jeg gjorde opmærksom på min e-mail hvor jeg fortryder købet. Stadig ingen svar.
Der kom dog svar lidt senere, hvor jeg fik at vide, at der havde været sygdom blandt personalet, så de havde ikke set min mails. Men der var tilsyneladende ikke mere sygdom end de kunne sende produktet, der i øvrigt blev levere til en GLS-shop ret langt fra hvor jeg bor.
Da det ville koste mig 199 kr. ikke at afhente produktet valgte jeg at afhente det, og give det et forsøg.
Det virker ikke. Det er den dyreste juice jeg nogen sinde har købt.
Lad være med at bruge penge på det. Det var for godt til at være sandt, og det vidste jeg vel egentlig godt, men jeg synes det er under al kritik, at de kan få lov at reklamere som de gør på TV.
Jeg handler aldrig mere hos Tvins.
God vare, meeen....
Jeg har bestilt deres produkt 5 minute shaper.
Jeg er rigtig glad for produktet, og kan mærke på min krop den virker som de siger i reklamen.
Meen...
Jeg skrev til dem hvor min vare blev af, da der gik længere tid end forventet. Jeg fik ikke noget ordenligt svar, og som en anden har skrevet her inde, så er det en automatisk mail. Blev lidt skuffet, men min vare kom få dage efter i god stand.
Snyd og bedrag!!!!
Det er det værste selskab nogensinde. og den dårligste kundeservice jeg har oplevet. De lyver og snyder på fuld drøn.
Jeg har købte Shot for slim. FØR jeg købte dem ringede jeg ind for at sikre mig at vis jeg ikke synes op det efter jeg havde prøvet det.at jeg så ku jeg retunere det. Personen fortalt mig at det kunne jeg godt, Jeg takkede tak for den gode hjælp og venlige person. Jeg har nu drukket 4 flasker og det har ikke gjort andet end at jeg bliver mere sulten. plus jeg på ingen måde har tabt mig. så det de reklamere for vil sige er løgn. ( ja jeg var dum nok til at tro på det). I dag ringer jeg så ind og snakker med en sælger og forklare det der er sket og vil høre
hvordan og hvorledes jeg får det sent ind. Hun fortæller mig, så at det kan man ikke, og at det står i deres betingelser og vilkår. Hvilket jeg ikke kan se nogen steder og det var heller ikke den oplysning som jeg fik da jeg dengang ringede og spugrte om Før jeg bestilte. Jeg fortalte hende at jeg vil skrive op det her inde og hun sagde, "jamen det kan jeg da bare gøre" for retuner kommer jeg ikke til at kunne.ikke virke mere ligeglad. Jeg tænker jeg også vil skrive ind til forbrugernævnet og få vejledning fra dem hvad jeg nu kan gøre. I deres tv reklame siger de jo også at hvis det ikke lever op til deres forventninger kan man returner det.
HOLD JER LAAAAANGT VÆK FRA TVINS.
DE FORTJENER IKKE ENGANG 1/2 stjerne.
Mvh En meget utilfreds kunde
Det er simpelhen dårlig kundeservice!!!
jeg var så uheldig at bestille nogle leggings, som var syet forkert, så de var ubrugelige. Jeg fik nogle nye uden beregning, MEN jeg fik efterfølgende en opkrævning på fragten. Nå ok, det var vel fair nok.
Jeg fik lige indbetalt beløbet 1 dag senere end dato angivet på kontoudtoget og 5 dage senere modtog jeg en rykker. Jeg tænkte, at som så mange andre virksomheder, ville de nok godtage min indbetaling en dag for sent, men nej.
Jeg har fået endnu en opgørelse, som jeg pr. mail har bedt dem udligne,men da de ikke svarede rettidigt, satte jeg hele beløbet til betaling; denne gang rettidigt.
Dagen efter sidste indbetalingsdato, modtager jeg svar fra kundeservice: "Tak for din mail.
Du skal tønke på at der tilkommer renter som osse skal betales på din faktura. Det har du ikke gjort og derfor fik du en opkrævning igen. Nu kan jeg se en indbetalning igen uden at du har betalt renterne. der er stadig en skyld på 1,88kr.
Du kan ringe til os på kundeservice tlf: 70 333 999, så kan vi forklare mere om det."
Nej, den går ikke. Renterne er tilskrevet og jeg har indebetalt det skyldige beløb, der stod på min opgørelse. Jeg har skrevet tilbage, at de skal udligne min konto, for det er simplethen bondefangeri. Så kan jeg jo blive ved med at betale, hvis der tilskrives renter efter de opgør saldoen, og så kan man jo ikke regne med det skyldige beløb, der står.
Jeg handler ikke mere hos Tvins.com!!!
Nicer dicer itu efter 1 år og 2 mdr ! Bare ærgerligt iflg tvins
Jeg fik i julen 2013 en niver dicer... Har brugt den måske 10 gange når vi skal hane mexicansk mad 😄 den har altid været lidt stram i knappen hvor man kan trykke madrester ud og rengøre den lettere. Nu ville den så ikke trykke helt ud efter mit sidste brug. Har kontaktet Tvins på Fisketorvet som siger at det er udenfor garantien og den kan ikke byttes!! De siger at de 2 års reklamationsret er kun hvis produktet har har fejl fra begyndelsen og de vil derfor ikke ombytte låget !!!! Jeg kan købe er nyt til ca 250,- !!!! Syntes virkelig det er meget dårlig service at man ikke kan få ombytter en vare der er itu som ikke er itu pga slitage eller lign... Vil virkelig betænke mig en anden gang ved at købe deres produkter hvis jeg kun kan regne med at varen kun holder 1 år og ellers står jeg selv med udgiften til at skaffe en ny.
Kunde igen igen..
Jeg har brugt Tvins adskillige gange, og er rigtig godt tilfreds.... Jeg købte Nicer Diceren, og ELSKER den... den holder hvad den lover, og virker perfekt - jeg købte H2O mop - og den holder også hvad den lover.... jeg har dårlig ryg, og kan ikke vaske gulv på normal vis, H2O moppen kræver dog de lidt langsommere bevægelser som jeg er tvunget til at bruge alligevel. Jeg elsker at jeg kan gøre rent i hele mit hus uden brug af rengøringsmidler, og at mit hus lugter rent på trods af at jeg har 4 katte og en hund.
Jeg har også brugt H2O moppen som rengøring på lodrette flader, og der fungerer den også fint, omend den er en smule uhandy for mig personligt.
jeg har endvidere købt deres "jeanslook" leggins, og jeg ELSKER dem... den første pakke jeg købte, fandt jeg huller i to af de 3 jeans - jeg kontaktede Tvins telefonisk og de bad mig tage ind til forretningen på fisketorvet ( hvor de var købt) og som lovet lå der en mailbesked fra vedkommende jeg talte med i telefonen om den fejl bukserne havde - og jeg fik byttet begge par uden problemer.... jeg overvejer endda at købe 3 par mere, for de er bare super behagelige at have på - det bør siges at jeg bruger normalt en størrelse 46-48 - og har købt bukserne i L - som skulle være op til 44.... den første gang man tager dem på er de lidt stramme, men derefter er de perfekte...
jeg har altid fået super god behandling på fisketorvet - og flere af pigerne - på stille tidspunkter er der altid tid til en lille hyggesludder, og de er altid villige til at snakke om produkterne og give deres egen mening til kende....
det absolut eneste minus var den ombytning af bukserne, og så at et af mundstukkerne til moppen er af plast og derfor ikke god til den varme damp....
men alt i alt, er jeg en meget glad kunde....
Ubehøvlet uvidende kundeservicemedarbejder
OPDATERING d. 25/2-15
Efter nogle mails frem og tilbage med Jeanna (Annika ringede aldrig) er jeg nu blevet tilbudt "et plaster på såret" - hvilket jeg naturligvis er glad for, så jeg ikke har haft yderligere omkostninger ved den manglende information på Tvins.com's hjemmeside. Det er blot lidt trist, at det skulle kræve så meget tid - og dårlig kommunikation at nå dertil.
Dog vil jeg sige, at Jeanna holder en pæn tone og virker "smilende" - og dét er GOD KUNDESERVICE... den skulle bare have været der fra start af... Thumbs up for Jeanna... :-)
OPDATERING d. 21/2-15
Wow, d. 12/2-15 får jeg en mail hvori TVINS.COM beklager en forsinkelse på et svar!!!!! Men denne mail er uden tvivl autogenereret, da den fremkommer efter at jeg skrev til kundeservice igen igen om den manglende respons fra chefen...
I dag har jeg fortsat intet hørt fra TVINS.COM - mega useriøst og EKSTREMT DÅRLIG KUNDESERVICE
_________________
OPDATERING d. 11/2-15
Jeg kan godt undre mig MEGET over, at jeg fortsat IKKE er blevet kontaktet af Annika.... tager I slet ikke jeres kunder seriøst ?
Det er nu over en uge siden, at jeg blev lovet af jeres ubehøvlede Samin, at jeg ville blive kontaktet af Annika, pga. en klage, jeg fremsatte vedr. jeres fejlede levering på MIN adresse = leveringsadresse! Intet har jeg hørt...!
Det er sgu den dårligste kundeservice jeg i mands minde har været udsat for!
Kan I virkelig se jer selv i spejlet om morgenen og sige, at I har udført en tilfredsstillende service ? Tror jeg ikke - håber I har en dårlig smag i munden, for det her er jo helt og aldeles uacceptabelt.
______________________________________
Jeg bestiller en pakke hos tvins - jeg noterer, at jeg ønsker den leveret på min hjemadresse. Alt er i orden - jeg betaler - får ordrebekræftelse mv. - og et par dage efter kommer en mail med et link til at følge pakken.
Jeg følger den og ser, at den bør komme i dag 03-02-15.
Pludselig får jeg en sms fra GLS Shop om at jeg skal hente min pakke inden d. 17. februar 15 - i en GLS Shop ??
Jeg kontakter kundeservice og spørger ind til hvad der er sket og får en ubehøvlet kundeservicemedarbejder Samin i røret. Hun siger, at leveringsadresse ikke er leveringsadresse - men levering til netop en GLS Shop.. jeg oplyser, at det på ingen måde er tydeligt på deres hjemmeside - ej heller står der noget om det i min ordrebekræftelse, at den ikke bliver leveret hjemme hos mig selv.
Samtalen fortsætter med, at hun flere gange spørger mig om jeg har læst købsvilkårene.. jeg mindes ikke at have læst, at min pakke vil blive leveret til en GLS Shop... Så da hun fortsætter med at "give" mig skylden for noget, Tvins ikke har styr på - siger jeg til hende, at jeg syntes hun er helt uacceptabelt ubehøvlet og jeg beder om at komme til at tale med hendes chef. Hun siger så til mig, at hendes chef taler SVENSK... og WTF.... jeg svarer, at jeg taler flydende svensk og jeg forventer, at blive kontaktet af hende i dag... det kan ikke lade sig gøre.. da jeg så spørger ind til hvor lang deres "svartid" så er, kan hun heller ikke give mig noget svar..... igen ryger hun over i at "angribe" mig.. og alt jeg vil er jo bare at have min pakke til døren - som oplyst via deres hjemmeside! Samin slutter med at smække røret på!
Kort efter tjekker jeg udførligt deres hjemmeside og købsvilkår samt hvad der står om levering.... INTET i den retning, så jeg ringer dem op igen -og denne gang taler jeg med en ny kundeservicemedarbejder Melanie... jeg forklarer hende situationen og siger, at jeg er dybt chokeret over den behandling jeg lige havde fået af hendes kollega... NU forklarer Melanie mig så, at de indtil 1. jan 15 har haft sendt pakkerne direkte hjem til kunden, men det er blevet lavet om - og det har de selv måtte finde ud af....!
Verden er da af lave...hvilken chef sørger ikke for at informere sine medarbejdere om så vigtig en ting ???
Nå, men Melanie var sød og forstående - og forklarede, at de havde rigtig mange problemer vedr. dette - og det havde været en hård dag.
Jeg svarer, at uanset hvor dårligt de er klædt på er det bare ikke i orden, at det går ud over kunden..... det er ikke mit problem, at de ikke har en god arbejdsgiver.... men til gengæld har jeg nu et problem - for jeg skal bruge yderligere penge på at få hentet min pakke hjem fra GLS shoppen - det trods jeg har betalt porto en gang.
Jeg venter på at Annika skal kontakte mig, for det er fuldstændig uhørt det her.
Tak til Melanie, som kunne se mine frustrationer - farvel til Samin... hun skal vist søge nye græsgange...
OG sidst men ikke mindst - Tvins må gøre mere ud af at få informeret deres serviceafdeling samt få rettet op på deres hjemmeside, så dét, der står også er dét du får.....
Hæver penge på kontoen før varen er modtaget.
Tvins svare ikke på mail's sendt til dem. Der kommer et computer genereret svar mail, der gerne vil at du bedømmer deres service, eller mangel på samme. Når du så har bedømt denne service. Kommer der gud hjælpe mig en tilsvarende mail der ønsker en bedømmelse mere. Det er komplet umuligt at få Tvins til at tilbagebetale de penge de uretmæssigt har trukket på din konto.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.