Tvins Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

* 34 % i tullavgift * Borde ha misstänkt det, billigt blev dyrt. Visst, det står "tull kan tillkomma" på siten, men så mycket? BREXIT-effekt?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dessa bluffmakare sålde kudde, som sägs vara Emma Original Kudde, sök på Google för att se vad jag menar. Den jag fick var en helt annan typ av kudde, inte vad de sa sig sälja enligtsina bilder.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betalt & Bestilte en del varer til en dampmaskin - fikk aldri varene og får ikke kommet i kontakt med noen :( Prøvde begge 2 kontakt info som ble tilsendt på mail da varene ble bestilt - selve spo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lurar folk som f an!! Beställde Ångmopp och ångrade mig , skickade tillbaka produkten utan att öppna! Men efter några dagar fick jag faktura på 70 kr. Betalade och efter en månad fick jag faktura p... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Apotheke
  2. auch in
  3. Elektrofachmarkt
  4. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

High quality as seen on TV products from Danoz Direct such as Orbitrek Platinum, Flavorwave Deluxe, Klear Action, Youth Cocktail, True Sleeper, California Beauty, and many more.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte en ångmaskin för många år sedan…

Köpte en ångmaskin för många år sedan och den har fungerat bra. Tänkte nu prova två andra produkter + nya fiberdukar till ångmaskinen. Men det går inte att lägga olika varor i kundkorgen för de packas i separata paket oavsett storlek på produkterna! Måste göra 3 olika beställningar och får då betala tre frakter. Fruktansvärt dåligt, köper naturligtvis ingenting då.

23. April 2019

STAY AWAY FROM THIS COMPANY

STAY AWAY FROM THIS COMPANY. When a problem occurs they will try to brush you off with rigorous documentation requirements that you cannot fulfill. When you try to do your best to comply, they just send you another email with similar requirements. They cannot be reached by the phone, and they have no callback functionality, Their customer support strategy seems to be: "If we can make the customer give up on us, then our problem is solved". What item we did buy? My wife bought the "Flawless Facial Hair Remover" which proved to be far from flawless. After charging the onboard battery a couple of times, the "Flawless" could not be charged anymore. I contacted Tvins support with documentation of order number, product description and what was wrong with the product. This initiated the experience described above.
Regards
Helge Vikan on behalf of
Karin Vikan

11. April 2019

Kalle Anka AB

Kalle Anka företag
först har det en otydlig bild på sin hemsida som gör att man beställer något an tror att det är som sedan endast är ett tillbehör. var försiktig innan du beställer!
sedan tar de en avgift på 100 spänn när du ska returnera. utan att nämna detta för dig!
Ett företag som kommer undan med att blåsa sina kunder.
Aldrig mer. fyfan vilken besvikelse.

5. April 2019

Ren og skjær svindel

Jeg bestilte 1. stk. H2O® Mop HD med tilleggsutstyr ifra Tvins.com tl totalt kr.2345,- den 21 jan, 2019, å nå er det over 2 mnd siden uten at jeg mottatt den bestilte varen eller hørt en lyd ifra Tvins.com.

Har kontaktet dem via email flere ganger uten å høre tilbake fra Tvins.com, Har nå sendt email til Tvins.com for 1 uke siden der jeg har opphevet kjøpet som følge av ingen mottatte varer, men forsatt ingen tilbakemelding ifra Tvins.com

Som følge av manglende vilje hos Tvins.com til å rydde opp, så blir jeg nå å gå til politiet for å politianmelde Tvins.com for svindel.

28. Februar 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ja så blev det desværre også min tur…

Ja så blev det desværre også min tur til at skrive om det "USSELT FIRMA" tvins jeg købte 2 handy heater torsdag D 13 december ca . Ved 19:00 tiden og var faktisk i tvivl, skulle bare holde mig til min tvivl, men købte inde på deres hjemme side 2 handy Heater til 799.- kunne jeg ligeså godt for 1 koster 699.-

og lige præcis den torsdag var der en "rabat kode på frifragt" dvs spar 99-. for forsendelsen. Og ringet derind kort efter for at sikre mig der var fri fragt men

Modtag en faktura D 17 Jan den lød så på 1026.- og så tænker jeg WHAT det var jo gratis at får de vare tilsendt, kan desværre ikke uploade regning eller det screenshot jeg tog den torsdag hvor der var fri fragt , og har ringet til dem lige siden ca sådan hver anden dag og til i dag har de sagt de vil ringe tilbage der er intet sket hvilken også er uacceptabel når jeg har snakket med flere forskellige med arbejder , går stærkt ud fra at de regner med at jeg ikke betaler min regning til tiden så de kan pålægger mig yderligere en bekostning .

Så alt i alt skal jeg betalt 198.- for det de kalder "fri fragt" på deres hjemme, desuden så sendte mig 1 pakke med de 2 handy heater det i sig selv burde koste 99.- men nej det kan det usselt firma åbenbart ikke nøjes med . Det her sætter jeg selvfølgelig ind på min Facebook status for at advare alle mine venner derind hvis jeg bare kan forhindrer 1-10 i at handle hos dem så er jeg glad for tro mig har masser af venner og håber de deler den. Og med det blev de 1 kunde mindre

25. Januar 2019

Mycket dåligt företag

Mycket dåligt företag, beställde kl elva på kvällen och ringde kl nio på mårgonen dagen efter fös att ångra mitt köp så var det tydligen försent eftersom order under behandling säger dem och det går inte att ångra,, inte konstig när dem lägger ner och stänger butik efter butik,, vara försiktiga med såna oseriösa. I mitt fall så vill dem ha retur frakt bara, det är det som dem tiggar.

13. Dezember 2018

For dyrt i forsendelse

Har lige bestilt en flawnes som er på størrelse med en læbestift. De tilbyder at man kan tilføje en anden adr. hvis det er nemmere for en, men først når man har betalt finder man ud af de 99 kr. man har betalt i levering er til en pakkeshop som de vælger........ sidste gang jeg bestiller derigennem

1. November 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en produkt men fick annan…

Beställde en produkt men fick annan produkt. Under två veckor försökte jag få något vettigt svar och få produkten som jag har beställt. Efter två veckor fick jag höra att det var det de hade, alltså de hade inte produkten som de hade på deras hemsida. De är otrevliga på deras svar. De lovade att återkomma, men det gjorde de aldrig.
Håll er borta från detta företag och deras produkter om ni inte ute efter problem. Det är ett oseriöst företag, skämtföretag.

3. Oktober 2018

Ingen retur

Köpte två Arctic Air. Den ena började krångla redan dag 2. Har nu ringt ett flertal gånger under en dryg månad men får ändå ingen retursedel skickad till mig. Trodde att man som kund hade rätt att få returnera en icke fungerande vara och få en vara som fungerar men det verkar inte vara fallet med detta företag. Sista gången jag någonsin beställer något från detta företag. Så dåligt.

2. Oktober 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte 2 st artic air ena gick sönder…

Köpte 2 st artic air ena gick sönder efter en vecka och den andra efter månad mejlade i ca 50 dagar fram och tillbaka till support på tvins dom hittade på saker hela tiden tillslut var det handhavande fel sa dom blev blåst på 1100 kr köp aldrig från detta företag då är det bättre att ge till dom fattiga istället blir nog man kontaktar + programmet

1. Oktober 2018

Köpte artic air.

Köpte artic air.
Helt värdelös , funkar inte som den ska , försenad leverans , ville inte ha den så skickade tillbaka den .
Dom är så fula och ska ha 100kr för returen även fast produkten är dålig & leveransen var försenad , stod 2-3 dagar när jag köpte den men den kom på 9 dagar , tvins säger att i deras avtal står det 7 dagars leveranstid eller mer så man ska inte lita på de som står när man köper de utan man ska läsa de finstilta, fruktansvärt dålig kundservice & produkt , kommer aldrig mer köpa av dom , men nu vet jag hur dom tjänar pengar , 100kr retur för allt du vill skicka tillbaka även om varan är försenad eller defekt :)

23. August 2018

Jag köpte arctic air

Jag köpte arctic air, vilket skräp. Fick vänta länge för att få hem den. Sen när jag returnerade så tog det 7 dagar innan dom ens tog hand om returen och i skrivande stund 11 dagar efter att dom tagit hand om returen och 18 dagar dagar efter hela returen har jag inte fått tillbaka mina pengar.

22. August 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dyr oversolgt med Extra udstyr h20hd…

Dyr oversolgt med Extra udstyr h20hd virker slet ik nu og da den gjorde fik jeg forbrænding på hånden da jeg ville rense badeværelses fliser da der drypper skoldhed vand ud på hånd og arm

5. August 2018

Ang Arctic air

Ang Arctic Air!
Tog 14 dgr att få varan levererad trots att det stod att den fanns i lager och att de normalt packar varan inom 24h.
När de väl anlände satte jag igång dem direkt, köpte 2 st då det var rabatterat. De fungerar superdåligt! Fast man har fläkten på högsta händer knappt ingenting . Trodde först det var ngt fel men båda funkar lika dåligt . Sen kyler den inte, möjligtvis sval luft men den kyler inte ner. Även om båda två är igång samtidigt i ett rum händer inget. Om man placerar den mitt framför ansiktet , max 10 cm ifrån så svalkar det lite just i ansiktet. Ytterligare minus är att det uppstår någon konstig ”kemisk” doft när de stått på ett tag . Behåller de ändå då jag har panik i denna hetta som är just nu, hoppas på att få sova en kort stund om jag placerar båda två vid sången- dock låter de väldigt högt! så det kanske inte blir någon sömn ändå....

30. Juli 2018

Om Arctic Air

Sök på youtube.se och få en ärlig beskrivning på hur bra den är i verkligheten!
Jag har ej köpt någon.

17. Juli 2018

Kass kundservice

Kass kundservice, otrevliga samt betydligt längre leveranstid än utlovat.. veckor längre tom

13. Juli 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr