Tvins Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

* 34 % i tullavgift * Borde ha misstänkt det, billigt blev dyrt. Visst, det står "tull kan tillkomma" på siten, men så mycket? BREXIT-effekt?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dessa bluffmakare sålde kudde, som sägs vara Emma Original Kudde, sök på Google för att se vad jag menar. Den jag fick var en helt annan typ av kudde, inte vad de sa sig sälja enligtsina bilder.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betalt & Bestilte en del varer til en dampmaskin - fikk aldri varene og får ikke kommet i kontakt med noen :( Prøvde begge 2 kontakt info som ble tilsendt på mail da varene ble bestilt - selve spo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lurar folk som f an!! Beställde Ångmopp och ångrade mig , skickade tillbaka produkten utan att öppna! Men efter några dagar fick jag faktura på 70 kr. Betalade och efter en månad fick jag faktura p... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Apotheke
  2. auch in
  3. Elektrofachmarkt
  4. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

High quality as seen on TV products from Danoz Direct such as Orbitrek Platinum, Flavorwave Deluxe, Klear Action, Youth Cocktail, True Sleeper, California Beauty, and many more.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vanvittig leverings/returnerings politik og gebyr

Bestilte en Airhawk, på bestillingssiden og på bestillingsbekræftelse står leveringsadresse som min adresse alligevel bliver pakken afleveret i pakkeboks. Da jeg er dårligt gående og ikke har bil meddeler jeg Tvins at det ikke er muligt for mig at afhente pakken så den vil blive returneret og hvis jeg ikke kan få leveret til dør vil jeg fortryde købet. De svarer at hvis jeg ikke henter pakken vil de sende mig en regning på 200kr!!!! Sikke noget griseri meget dårlig service og ikke et sted jeg handler oftere da man efterhånden kan finde deres varer billigere andre steder på nettet og ofte til fri fragt med valgmulighed for levering.

26. Mai 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestilt en Nicer Dicer Magic Cube…

Har bestilt en Nicer Dicer Magic Cube betaler 99 kr i porto og så skal man selv hente den så den kommer retur da jeg ikke har mulighed for at hente den på grund af sygdom men det blæser de på 99 kr og då kan man ikke engang få leveret til døren

25. April 2018

Intet fungerer!

Jeg skulle bestille noget for min mor, men det skulle jeg aldrig have gjort.. For det første vil en bestilling ikke gå igennem hvis ikke de får ens fulde CPR-nummer.. Hvad pokker skal de dog have det for!?
For det andet kunne jeg kun vælge faktura eller delbetaling, og ikke at betale med kort, som de ellers skriver at man kan. For det tredje kunne jeg ikke skrive en anden leverings adresse, så før jeg fik set mig om er der lagt en ordre som bliver leveret til en adresse hvor ingen er hjemme, da jeg jo skal på arbejde.
Min mor ringede til dem for at få lavet leverings adressen om, men endte med at blive uvenner med deres ukompitente medarbejder, da dette "ikke kunne lade sig gøre".. What!? Hvilken planet er I fra.. Ikke et sted hvor der findes sund fornuft i hvert fald.
Til sidst gik han med til det, men han gjorde åbenlyst alting endnu mere kompliceret, da jeg senere modtager en mail hvor der er påført levering til et helt andet og fremmet postnummer..

Pakken er i dag blevet leveret til en OK tank som vi ikke aner hvor er henne.. De har ikke engang prøvet at levere den til adressen.. Vi handler ALDRIG hos tvins igen!

7. März 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Köpte med stor tveksamhet H2O Power X…

Köpte med stor tveksamhet H2O Power X som både dammsuger och ångtorkar golv.

Måste säga att bättre köp har jag aldrig gjort, har flera husdjur som fäller och så här rent har jag aldrig haft trots dammsugning varje dag.. Den är även suverän att använda till golvfogar, lister och i trånga utrymmen som hörn, mellan soffkuddar etc. Golven blänker numera, jag har både laminat, plast samt parkett.

Dock ville jag i min iver även ånga väggar och tak rena men det går inte, för tungt att hålla den samt att vattnet måste nå givaren för att sprida ånga så det får jag lösa på det gamla vanliga sättet.

Första gången tog det tid då jag tydligen hade smutsigare än jag trodde, fick fylla på vattnet flera ggr. Numera kör jag golven varannan dag och vattnet räcker till hela lägenheten 50 kvm, behöver inte gnugga lika mycket längre + att dammsugaren gör verkligen grovgörat.

Dock minus för kort sladd, 6 m så antingen får man fixa förlängning eller flytta den till en kontakt i varje rum.

Men verkligen en apparat jag rekommenderar, speciellt till de med djur.

// Vill tillägga att den gick sönder efter 6 månader och garantin var bara 3 månader. Otrevlig kundtjänst, apparaten slutat säljas etc etc. Även en kamrats apparat gick sönder efter 8 månader. Bara för oss att kasta. Tråkigt då apparaten verkligen var kanon! Handlar inte där mer.//

23. Februar 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev lurad in i en kredit som jag aldrig bett om.

Jag försökte köpa med kortet direkt från sajten, det gick inte. Ringde TVINS, köpte igen fast via telefonen, bad dom att kolla så att det inte blev dubbelköp, men de kollade inte så självklart blev det ett dubbelköp. Jag fick 2 produkter, men hämtade den som jag inte hade betalat för. Tvins hade kunnat lösa det med ett återköp, men nej, istället kopplar dom in banken för plöstligt, även om jag har betalat en produkt och fått en enda produkt så är jag skyldig banken 822 kr istället för de 688 som jag betalade för produkten.
Personalen, f a en kvinnlig chef, otroligt otrevliga, hotfulla, resonerar aldrig med.
det spelade ingen roll att jag hade betalat...så får jag en faktura för en kredit som jag aldrig har bett om ( betalade med kreditkort). Idag har jag betalat 822 kr till FT bank, jag vet inte hur och varför de blev inblandade. Produkten är trög, den rengör inte alls som i reklamen. TOTALFIASKO! Nu ska jag skicka ärendet till allmänna reklamationsnämnden därför att jad Tvins att visa mig att de satte in mina pengar för felköp på kontot men inget har hänt hittills.

23. Februar 2018

Bondefangeri!!!

Bondefangeri samt manglende overholdelse af Købelovens bestemmelser.

Den værste kundeservice (hvis man da kan tale om service), som jeg nogensinde har fået som kunde.

Produktet lever ikke op til det lovede, og vi kan derfor ikke bruge det. Kundeservice henviser mig til butikken, som nægter at hjælpe mig, og siger, at de intet har med tvins.com at gøre, selvom de sælger deres produkter, og hjemmesiden henviser til den fysiske butik.

Jeg bliver mistænkeliggjort som kunde, og får skudt i skoen, at der intet er i vejen med produktet, da det kun er mit personlige behov for at produktet skal virke som lovet, som ikke bliver opfyldt.

Butikken tager hverken imod reklamation eller skriftlig klage, og bliver ved med at gøre kunden skyldig i sagen.

Jeg er rystet over, at et firma som dette kan overleve i dagens Danmark.

Produkterne er ikke engang billige.

Spar dine penge, og brug dem et sted, som forstår sig på kundeservice, som f.eks. Magasin, Ikea, Jysk eller nærmest ethvert andet sted, som jeg kender til.

22. Oktober 2017

Beställde H2OHD mopp i april

Beställde H2OHD mopp i april. Efter att ha använt den endast 7 ggr går den av i vik leden. Jag har inte haft den full 5 månader och ringer in för att reklamera produkten. Det lustiga var att killen som tog i mot mitt samtal, viste var den var trasig innan jag ens sagt var och hur ( vilket direkt fick mig att tänka att många före mig måste ha reklamerat för samma sak. Jag blir uppmanad att fota och skicka in bilderna för bedömning. Får sedan till svar att jag måste betala för den reklamerade delen för att få en ny, detta ska kosta mig 399 för den delen + 99 kronor i frakt?! Jag ska alltså betala ytterligare pengar fast det är uppenbart att produkten har fabrikationsfel! Ledsen tvins men ni förlorade mig som kund för all framtid, mycket dålig service. Ni borde skämmas!

17. September 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tvins i samarbete med BF bank lurar sina kunder

Jag var helt övertygat om att Klarna var det absolut sämsta företaget jag stött på fram tills jag fick för mig att beställa hos Tvins.
Produkten H2O mopp var katastrof totalt värdelös, men det är inte det värsta...
Jag beställer via telefon, får hem skiten, märker att den är värdelös och bestämmer mig för att skicka tillbaka. I paketet ligger det en retursedel som jag klistrar på och postar den. En vecka senare för jag en faktura på 129kr.. varav 100kr är fraktavgiften och 29 fakturaavgift!
Normala/seriösa företag skickar med en retursedel som påvisar att returen skall betalas vid tillfället du lämnar ifrån dig paketet hos postombudet.
Då postombudet ej sa något om betalning utgick jag ifrån frakten var kostnadsfri, då skräpmoppen ändå kostade hela 1500kr.
Jag kontaktar Tvins gällande dessa 29kr som jag av ren princip inte tänkte betala, då säger dom att dom inte kan göra nåt då dom säljer sina fakturor till BF bank...
Kontentan av detta är att BF bank tjänar 29 kr på fakturaavgiften, detta är alltså en affärsidé!!
Tvins varken informerar eller ger kunden möjligheten att betala sig retur för att dem har ett samarbete med någon okänd bank.
Detta var första och sista gången jag handlar hos Tvins!
Skräpföretag med skräp produkter!!

13. September 2017

Värdelös!

Produkten Tummy tuck för fettförbränning fungerar inte över huvud taget. Har följt instruktionen till punkt och pricka utan att se någon som helst effekt.

3. September 2017

Fup og fidus

så skuffende fub og fidus

Vi køber en gulvdamp renser i jeres butik Fisketorvet og får afvise den er så fantastisk

Vi prøver den en gang der hjemme og den virker slet ikke som ønskede den kan ikke engang fjerne en lille kaffeplet

Vi ringer ned til butikken da vi gerne vil returnere den da vi jo ikke kan brugde den til noget, men vi får bare koldt afvide vi ikke kan få pengende retur da vi har åbnet den og de er ligeglad med den overhovedet ikke kan bruges.

Jeg ringer så til kundeservice som i henviser til og de siger kontakt butikken men de vil jo ikke hjælpe.

Syntes det er bondefangeri at man ikke kan få pengende retur i oplyser på alle sider at man kan få pengende retur i nævner dog ikke at det ikke gælder jeres butikker og butikken nævner det bestemt heller ikke

14. August 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Et stift og besværligt system for returnering og utrolig lang tilbagebetalings-tid

Vedr. kundeservice: Jeg har talt med venlige og imødekommende medarbejdere, som har forsøgt at hjælpe mig med at få rettet forskellige fejl, én fejl var min, mens to fejl var TVINS.
(den ene af TVINS fejl var dog sket hos deres pakketransportør, BRING, som havde givet min pakke til en mand på Fyn, mens jeg så fik hans pakke her i Jylland, og de to pakker var ikke ens...)

Desværre er systemet for håndtering af returvarer og tilbagebetaling af penge UTROLIGT besværligt og langsom, og penge man har betalt via VISA/Dankort - og som blev trukket allerede dagen efter bestillingen - kommer til at tage 7-14 dage om at komme retur til kontoen som standard, efter TVINS har mødtaget returpakken, og dét synes jeg i hvert fald er utilfredsstillende!

I mit tilfælde har TVINS dog klokket i det med min returpakke, så nu kommer det i stedet til at tage 21-28 dage, før jeg har fået pengene retur på min konto, og det er da bare så utroligt irriterende! Og de er ellers hurtige nok til at trække pengene fra ens konto, når man køber produktet...

Vedr. produkterne så er jeg tilfreds med de produkter, jeg har fået; en Twist'n'Shape, en bodyscanner vægt samt en H2O moppe HD med alt tilbehør.

Det eneste jeg har at klage lidt over, er vedr. moppen, hvor kludene ikke blive holdt ret godt på plads, når jeg vasker et gulv, som er lidt ujævnt (klinkegulv), men på glat trægulv fungerer det fint. Dog er jeg lidt obs på, om trægulvet egentligt kan tåle dampbehandling; jeg har en fornemmelse af, at det begynder at løsne sig lidt i fabriks-limningerne (det er sådan et click-on trægulv), men det er jo ikke moppens skyld, hvis gulvet ikke kan tåle det....

Jeg er overordnet set meget glad for mine nye produkter, - trods besværlighederne, men jeg er dog ikke sikker på, jeg vil handle hos TVINS igen...

7. August 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rena lurendrejeriet med Tummy tac!

Beställde tummy tac via telefon. Frågade särskilt om den gick att returnera om den var för liten. När jag väl hämtar paketet, öppnade jag plastpåse runtom och insåg genast bara genom att titta på gördeln att den var alldeles för liten. Mailade genast och frågade om retur med svar att jag skulle ta bilder. Gjorde så med gördeln i närbild att den inte var använd. Fick till svar av en Marcus att eftersom jag öppnat plastpåsen gick den ej att returnera, men cremen gick bra. Han frågade också om de skulle skicka en returlapp för 100 kr?! för cremen som kostar 399 kr. Bedyrade att jag inte ens provat gördeln! Vilken fräckhet att hela tiden gå till svar Ha en bra dag och strunta i att jag faktiskt genast skriver att jag ej kommer kunna använda den och man måste ju packa upp en vara för att se hur den ser ut! Aldrig varit med på maken av oseriöst och dåligt bemötande som kund!
Vågar inte skicka tillbaka cremen själv, för då säger de väl att de ej fått någon creme tillbaka. Fräcka lurendrejare med falsk reklam om 30 dagars ångerrätt! Kommer reklamera!

2. August 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fup og svindel og kan ikke godgøre for deres opkvævninger.

HOLD JER VÆK FRA DEM. DE HOLDER IKKE DET DE LOVER: !!!!!!
Vi var så dumme at bestille en damprenser, men forstød og sendte den retur, som vi selvfølgelig skal betale for at sende retur (opkrævning 107 kr.), men så derfra starter problemerne, vi glemmer at sende en flaske afkalker med retur igen, som koster 100 iflg, en medarbejder hos Tvins, og mens vi finder ud af hvad der sker, lover de at der ikke løber yderlige omkostninger på, men ak nu siger de vi skylder dem 429 kr. på trods af vi har talt med dem 15-20 gange i telefon.
Og de har sendt os 2 opkrævninger de ikke kan redegøre for, hvordan de er kommet frem til 70 kr. og 229 kr, som jo ikke ligner 429 kr. og de kan ikke fortælle hvordan det beløb er opstået, vi skylder bare nu 429 kr.
DE har ikke styr på en s... og deres medarbejdere tør eller kan ikke hjælpe eller tage beslutninger om noget som helst

16. Juni 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Umiddelbart kan jeg ikke forestille …

Umiddelbart kan jeg ikke forestille mig, at jeg har lyst til at handle hos Tvins.com.
Alt der kan gå galt, er gået galt.

Ståpladen blev leveret uden leding, så ny ståplade har jeg modtaget. Men herefter har jeg konstateret, at der er en BULE i den medfølgende dvd.
Så i stedet for at følge med via mit dejlige store fjernsyn, må jeg nøjes med at se det på min bærbare / youtube.com

Det er ikke i orden og for at det ikke skal være løgn, er det en fødselsdagsgave fra mine børn.

13. Juni 2017

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk, bestilte en H2O MOP HD, som de trak pengene for med det samme, Efter 5 dage uden at have modtaget noget, undskylder deres kundeservice sig med, at de var kommet til at sende pakken til sig selv, hvorfor de så vil sende pengene retur, hvilket dog ikke kan blive før om en til 2 uger. DE kan godt finde ud af at trække penge med det samme, men tilbageførsel er åbenbart meget sværere. Dette er rent bondefangeri og jeg er meget spændt på om jeg ser mine penge igen.

23. Mai 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr