Tvins Bewertungen 180

TrustScore 1 von 5

1,1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

* 34 % i tullavgift * Borde ha misstänkt det, billigt blev dyrt. Visst, det står "tull kan tillkomma" på siten, men så mycket? BREXIT-effekt?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dessa bluffmakare sålde kudde, som sägs vara Emma Original Kudde, sök på Google för att se vad jag menar. Den jag fick var en helt annan typ av kudde, inte vad de sa sig sälja enligtsina bilder.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betalt & Bestilte en del varer til en dampmaskin - fikk aldri varene og får ikke kommet i kontakt med noen :( Prøvde begge 2 kontakt info som ble tilsendt på mail da varene ble bestilt - selve spo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lurar folk som f an!! Beställde Ångmopp och ångrade mig , skickade tillbaka produkten utan att öppna! Men efter några dagar fick jag faktura på 70 kr. Betalade och efter en månad fick jag faktura p... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Apotheke
  2. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte
  3. Elektrofachmarkt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

High quality as seen on TV products from Danoz Direct such as Orbitrek Platinum, Flavorwave Deluxe, Klear Action, Youth Cocktail, True Sleeper, California Beauty, and many more.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det kan ikke blive dårligere sevice, køb aldrig her

For 2 år siden havde jeg nedenstående oplevelse og de fastholder stadig kravet om at jeg skal betale fragt.
-Den 02-01-2018 bestilte min kone en Ab Doer 360
kl.19:36, men fandt ud af at den skulle betales på
efterbetaling (Tvins Faktura), hvilket var en fejl.
-Den 02-01-2018 bestiller hun så en mere men med
dankort kl.22:20, for så på den måde at få afviklet
betalingen med det samme.
-Den 03-01-2018 kl. 06:45 skriver jeg følgende til jer
om denne ordre "Nedenstående ordre skal slettes,
da jeg har bestilt en med dankort" (ordre:
636505170144166591)
-Den 04-01-2018 kl.08:33 får jeg en meddelelse om
at i er ved at klargøre ordrene
-Den 05-01-2018 kl.20:46 får jeg en meddelelse om
at ordren er afsendt.
Hvordan kan i så tro at jeg vil betale fragten af den ene, når der er gået næsten 3 arbejdsdage fra afbestillingen til den bliver sendt??
Handl aldrig med dette firma, selv direktøren eller hvad klaphatten kalder sig er en handlingslammet ånds amøbe.

14. September 2020

Eazzy madrass

Eazzy madrass, det aller aller verste jeg noen gang har kjøpt og ligget på. Den er hard, ukomfortabel, gir alt for hardt trykk. Den er nå plassert trygt i en kontainer på dynga. Hadde dessverre kastet emballasjen og orket ikke tanken på å sende i retur. 2500 kroner rett i dass. Gjør dere selv en tjeneste - IKKE kjøp denne

14. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flawless hair remover feels cheap and…

Flawless hair remover feels cheap and even handled with great care it broke.
Its been promoted by lots of infulencers and youtubers in general, but I cant understand that they have received the same product. It's gotta be a cheap china version and a "better" version out there that is only shown on TV and from these tubers. The product you get when you buy this on tvins is china version and gold plating will peel off. Charger will stop charging. Even the box it ships in makes you realise before you open it that its going to be a bad product.

12. Mai 2020

Ekstremt dårlig

Vurderte en type produkt fra 2 ulike sider, tvins var en av dem. Hadde allerede prøvd den andre siden og den var bra. Tvins lovet gull og grønne skoger så jeg bestilte herfra istedet. Usann markedsføring er jo ikke lovlig så det måtte jo stemme.....

Det sto at produktet ville bli shippet innen 24 timer.

20 dager senere kontaktet jeg Tvins og lurte på hvor i all verden det hadde blitt av produktet. Da fikk jeg beskjed om at produktet ikke fantes på lager og at det skulle komme inn igjen 1 mnd etter jeg hadde bestilt.

Hvorfor fikk jeg aldri beskjed om dette ? Hvor er sikkerhetssystemene som sjekker varebeholdingen. Hvorfor får man ikke mail når det er tomt ?

De lovte jeg skulle få tilbake pengene ila 3-5 dager. Hvordan kan jeg stole på dette, kanskje tomt på (penge)lageret ? ....

Tvins no more. Stay away at all costs.De burde blitt fratatt konsesjonen å operere i markedet.

24. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Må si jeg ble helt paff når jeg så en…

Må si jeg ble helt paff når jeg så en reklame fra tvin.com. Her reklamerer de med nok et produkt du aldri kommer til å greie deg uten...resten av livet ditt. Rart du har overlevd så lenge uten det. Jeg snakker om produktet Flawless!!! Alle kvinner får løst sitt hårproblem i ansiktet èn gang for alle med dette utrolige, nesten NASA produktet, og du føler deg helt fantastisk, du blir helt klart lykkeligere, alle problemene ser ut til å forsvinne, og ingen skjønner hvordan de har greid seg uten denne, og ALLE dere damer har tydeligvis venta på dette produktet helt siden dere ble født.
Og til alle dere idioter som har kjøpt dette vidunder produktet til en sinnsykt høy pris, så vil jeg bare gratulere dere alle som èn. En skår i gleden til dere er da at vi mannfolk har hatt dette produktet i våre hender veldig lenge....
Og vi har valgt å kalle det en....
BARBERMASKIN...!
Det er et litt langt ord...men slå det opp på Google. Men denne nye super-oppfinnelsen er jo liten og ser jo ut som en lebestift....så da blir det jo noe HELT annet...og klart et "må-ha" produkt. At Tvins har baller til å lure folk på denne måten, og at noen er idiot nok til å kjøpe den er helt utrolig. Vil du så absolutt barebere skjegg og bart i ansiktet ditt med å bruke en sånn maskin...så sniklån heller barbermaskin til gubben din. Kan nok garanterer at den nye utveksten blir like stiv og sexdempende uansett....!

26. Januar 2020

varning för bluff-företag!!

En känd influenser gjorde reklam för flawless legs-en rakapparat som skulle vara såå bra. Man fick en bra rabattkod och tänkte att vilket klipp man gjort. Vad får jag hem? En fejkvariant. Utseendet på kartong och apparat överensstämde inte med vad företaget marknadsför på sin hemsida. Kartongen var öppnad och trasig. Apparaten såg dessutom använd ut och var typ oljig och lite hårig, som om någon testat den. Fruktansvärt lureri! På hemsidan samt orderbekräftelse står att det är gratis retur. Men fick jag någon retursedel?! Nix!! Och att få tag på kundtjänst var inte heller så smidigt. Bara det visar på att företaget är oseriöst. Men till slut hittar jag lite olika mailadresser till företaget och får till slut svar att jag ska returnera varan men får själv stå för frakten. 155kr fick jag betala då de också begärde att jag skulle ta spårningsbar frakt. Vilket skämt. Jag får en fejk-vara och jag får själv stå för returen. När jag framfört min besvikelse via mail har jag inte fått en enda ursäkt eller beklagande från de som svarat och de har undvikit mina frågor.
Jag vill varna andra från att köpa saker från företaget!!!

29. August 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ødelagt gulv alm parket dampen har…

ødelagt gulv alm parket dampen har opløst lakken,kludende sidder ikke fast,den er ikke til at skille ad,når man vil bruge børsterne til køkkenvask etc.nu er der kommet 1 mindre udgave men vil ikke anbefale den til vask af parket gulv.grøn med langt skaft.
Ny model er lige kommet mindre men det er den samme varme damp der ødelægger trægulve ,og alle de tillæg ,jeg råder hold fingrene væk.
1 dyrt køb.

22. August 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tvins har jag handlat på två gånger

Tvins har jag handlat på två gånger. Rena katastrofen. Nu sist gick jag på en ny fint med deras produkt Agefit. Denna produkt är rena rama bondfångeriet. Rent skräp alltså. Inget av vad man visade i sin trailer uppfylldes. Verkningslöst ! Jag skickade tillbaka produkten utan att få ersättning.
Reklamtioner är svåra att få till. Man gör sig så svåråtkommlig man nånsin kan.
Jag avråder alla för att köpa saker av denna bluff business. Jag kommer aldrig mer att köpa något av Tvins.

25. Juli 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Total dårlige produkter og som de har…

Total dårlige produkter og som de har manipuleret med i deres tv reklamer da det overhovedet ikke virker bare en lille bitte smule som de viste frem på tv. De har åbenbart sendt fakturaen med posten som ikke er kommet første gang og nu har de så sendt en faktura med rykkergebyr på . Jeg har skrevet til kundeservice at de ikke kan opkræve gebyr da det kræver at jeg havde fået den første faktura og hvilket jeg egentlig syntes er mærkeligt det ikke trækkes fra ens konto som det plejer at blive gjort ved nethandel, jeg har intet svar fået fra deres kundeservice og har betalt det oprindelige beløb uden rykkergebyret og forventer ikke at høre mere fra dem , ellers kommer det til at gå den tunge gang da jeg absolut ikke har tænkt mig at betale rykkergebyr for deres fejl samt deres produkt er lige til at smide i skraldespanden

23. Juli 2019

Handl ALDRIG her

Handl ALDRIG her
Jeg har netop afsluttet en tvist på knap et år med Tvins for min mor, som firmaet havde sendt til inkasso for en vare, de aldrig havde leveret, hverken til døren eller til et udleveringssted. De havde derimod opkrævet et gebyr på 199 kr. for "uafhentet pakke".
Det gebyr havde de så sendt rykker efter rykker på og sågar oprettet en afbetalingsordning - alt sammen uden min mors samtykke eller underskrift. Jeg har gjort dem opmærksom på, at forbrugerombudsmanden tidligere i år har udtalt sig om denne praksis med at opkræve gebyr for "uafhentede varer" - søg efter "Forbudt at opkræve gebyr ved manglende afhentning af forudbestilte varer" på Forbrugerombudsmandens hjemmeside.
Efter helt ufattelig lang tid, hvor de sågar forsøgte at "afpresse" min mor (på 82) over telefonen ("du kan jo også bare betale de 1400 kroner, og så er sagen ude af verden", sagde medarbejderen fra Alektum Inkasso i Aarhus), har de nu frafaldet deres "krav".

23. Juli 2019

Dårlig kvalitet

Tjae, vi har haft en H2OHD moppe i 1,5 år og nu virker den ikke mere.
Tvins tørrer ansvaret af på butikken, vi købte den i Tvins / Fisketorvet, hvor man senere gav mig en uforskammet behandling.

Dårligt produkt, som har givet mange vanskeligheder i den tid vi har haft den.
Tilbage til almindelig guldvvask og ALDRIG mere køb hos Tvins, hverken på net eller i butik.

3. Juli 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke godt nok

Bestiller Flawless til min kone i gave ca 10 dage før jeg skal bruge den (gave). Indtaster leveringsadresse og betaler kr 99 i fragt.

Får mail med oplysning om at de sædvanligvis sender inden for 24 timer. 2 dage før jeg skal give den som gave, har jeg intet hørt og kontakter dem. Får så af vide at den er i restordre. Jeg laver så mit "eget" gavekort så jeg kan efterlevere gaven senere.

I dag får jeg så en sms om at jeg selv skal hente varen da den er leveret via Bring dvs bruge ekstra halv time på at hente en vare som jeg har betalt 99 kr i fragt for,

Det er simpelthen ikke godt nok.

Trods alt 2 stjerner i stedet for 1 fordi jeg har fået et produkt, som jeg forventer virker som det skal.

28. Mai 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TVINS tar dina pengar och tvingar dig jaga varan

Har väntat i snart 4 veckor på min beställning (står att det ska ta dagar), har ringt flera gånger och fått veta att beställningen avbrutits då produkten varit slut (2 st flawless) och att man inte tagit pengar. Dem lägger på luren i mitt öra när jag inte köper förklaringen. Banken har bekräftat att betalningen är dragen och snart blir det en polisanmälan/ARN då jag fortafarnde sitter här 4 veckor senare minus 1000kr och inga produkter.

8. Mai 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uforskammet fræk butik uanset om man bestiller via net eller i fysik butik

Jeg har tidligere købt produkt via tv, men da oplevelsen er det hurtigt går i stykker, og det mega besværligt og dyrt med fragt valgte jeg at købe i fysik butik i Ringstedet. Jeg troede ombygning ville blive nemmere, hvis det gik galt. Jeg købte en H20x5 moppe den virkede 2 gange. Da jeg kommer ned for at bytte den i Ringstedet til en anden moppe, kan damen i butikken ikke hjælpe da chefen ikke er der. Hun siger desuden de ikke har flere på lager, på trods af jeg kan se de har 8 stående. Der går en uge og jeg prøver at henvende i butikken og denne gang lykkedes det. Igen virker moppen kun 2 gange, jeg henvender igen, men denne gang får jeg af vide at jeg selv må have ødelagt den, så jeg kan ikke bruge reklamations retten. Jeg siger det har jeg ikke og hun vil så sende den til service. Dagen efter bliver jeg ringet op og får at vide at jeg selv har ødelagt den (den har ikke været fysik til service) jeg bliver desuden beskyldt for at have tabt den og brugt rengørings middel i moppen, desuden var den ikke afleveret i samme stand, da jeg havde åbnet og brugt den. Jeg kan ikke få den byttet eller mine penge tilbage, da det i følge hende ikke er en reklamation.
Det er meget ringe produkter og en endnu værre, samt uforskammet dårlig service!
Gå langt uden om Tvins!!

4. Mai 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestälde och betalade Flawles ,och den…

Bestälde och betalade Flawles ,och den berumda Age fit serum ,som anonseras dagligen på Tv köp den 14april.Leveransen lovades inom 2-3 dagar. Nu efter 14 dagar,när varor hade förtforande inte kommit,ringde jag upp kundtjänst,der fick jag vetta ,att varorna är slutt i lagret. Undrar hur kann dem ta betald för varor ,som dem inte har. borde inte konsumentverket ,förbjuda reklamer på TV ,så länge Tvins har inga varor? Någ förväntar jag mig inte längre varken varor eller pengar tillbaka. Sorgligt Tvins.

30. April 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Behållt pengarna utan att skicka vara?

Leverans lovad inom 2-3 arbetsdagar. Beställde och betalade en vara den 25/3. Den har ännu inte kommit och ingen på Tvins har behagat göra sig mödan att skicka ett mail med en förklaring eller en ursäkt. Aldrig mera Tvins och eftersom de inte hört av sig så ska man kanske anmäla det?

25. April 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr