Vi var lidt nervøse efter at have læst Trustpilot, men vores bekymringer blev gjort til skamme. Vi fik en vidunderlig uge på Nordcypern med dejlige hoteller, skøn mad og indholdsrige udflugter med en... Mehr ansehen
På rejse i januar 2016 blev flyet aflyst pga sne i Istanbul. Turen blev lavet om, så vi kom af sted tre dage senere - uden beregning. Billeje fungerede fint. Hotellet, Belle Pais Village tre km fra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har aldrig oplevet en så god og meget personlig behandling før i noget andet rejsebureau, som jeg oplevede i forbindelse med vores rejse her i juli 2017 til Cypern. Jeg har derfor intet at kla... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Turistrejser er vi vilde med Nordcypern. Derfor har vi specialiseret os i rejser til netop denne perle i Middelhavet. Vi hjælper dig med at finde drømmerejsen, uanset om den står på sol og strand, oplevelser, aktiv ferie, kulturrejse eller bryllupsrejse.
Strandgade 91 4. sal, 1401, København K
- 32 12 76 76
- info@turistrejser.dk
- www.turistrejser.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Vil til hver en tid anbefale turistrejser, det gjorde det nemt og lige til at nyde en dejlig ferie.

Bustur
Busturen til og fra hotellet var noget værre rod..

Enkelt og godt
Turistrejser var et nyt bekendtskab for mig - alt fungerede fint, jeg ku godt finde på at rejse med Turistrejser igen.
På hjemturen skulle vi igen mellemlande imellem Nordcypern og København, her kunne jeg godt have tænkt mig bedre information om , hvorfor vi skulle cirkle over Antalia i en time før landingen.

Antwort von Turistrejser
Får man ikke svar på sin klage?
Kære turistrejser. Nu sidder jeg her påbegyndt 6. uge uden svar på min indsendte klage.. Hvornår kan jeg forvente svar? Vores ophold var under al kritik, så jeg hører meget gerne fra jer nu!

Antwort von Turistrejser
Hold jeg langt væk, de er ligeglade med deres gæster.
Vi ankommer til Cypern 1 time forsinket, vi bliver smidt i en bus og kørt ud til Le Chateau Lambousa, vi ankommer der kl 4.30 om natten, vi glæder os til en god nats søvn men da vi kommer til skranken siger receptionisten "you have no room here" vi ringer så til service telefonen hvor der står der er en dansk guide, vedkommende der tager telefonen begynder at snakke tyrkisk til mig. Han kommer endelig over i gebrokkent engelsk og spørger om vi kan sove i lobbyen og møde ham til info mødet dagen efter????
Det ender med at vi kl 06.00 bliver kørt over på et andet nærtliggende hotel som kun er 3 stjernet, her skal vi selv lægge ud for aircondition, håndklæder og værelset er LANGT fra hvad vi har bestilt og betalt for.
Dagen efter kom vi til infomødet, hvor vi får af vide vi kan blive på dette hotel og få gratis all inklusive - Dette har vi allerede bestilt og betalt for..... Han siger så vi kan komme gratis i vandland hvilket vi sagde rungende nej til.
Klokken er her 11.30, vi får af vide vi har en anden løsning inden kl. 12. vi sidder i lobbyen og venter, da klokken bliver 12 siger han, jeg har en løsning til jer kl 14… Klokken bliver så 14 og vi venter stadig i lobbyen som vi har fået besked på. Klokken bliver 14 og han siger han måske har en løsning men det går en times tid, da vælger vi at lægge os ud til poolen så vi idet mindste får lidt ud af vores første dag… Han kommer kl. 15.20 kørende (vi har altså kun lige fået 45 minutter i solen) vi løber ind til ham, han siger han har et enkelt værelse til os.. Vi skynder os da at pakke og sætte kursen imod Lambousa. Vi kommer der over og får en bungalow (Selvom vi har betalt et tillæg for et andet værelse) vi brokker os over dette, men der er intet at gøre, i vores bungalow var der både myrer og firben. Efter vi har brokket os i 2 dage ang. Værelset får vi endelig et værelse i hovedbygningen som vi har betalt for..
På hjemrejse dagen står jeres engelsktalende ”chef” og tilbyder os 100 euro og 20 tyrkiske lira i kompensation, hvad skal vi bruge dem til på hjemrejsen???
Vi synes det er under alt kritik at vi var 10 par der var booket til Lambousa som sad i lobbyen i flere timer, hele vores første dag var total ødelagt da vi blev bedt om at blive i lobbyen.. Vi mødte 1 dansktalende alle andre fra jer er engelsktalende,
I forhold til turistrejsers svar har jeg billeder af at han tilbyder os 2 forskellige valuta som kompensation (ingen af dem dansk) har også et billedet af dokumentet han sagde vi skulle underskrive hvilket vi selvfølgelig ikke gjorde.
Vi var langt fra tilfredse og kommer aldrig igen, forhåbentlig heller ikke vores netværk det vil vi kraftigt anbefale dem at lade være med.

Ingen anmærkninger
Jeg har lige været med en veninde på nord cypern gennem turistrejser.dk. Jeg kan læse at mange har haft dårlige oplevelser med rejseselskabet Turistrejser, men jeg vil bare lige gøre opmærksom på, at det sagtens kan lade sig gøres med succes. Vi havde ingen anmærkninger, hverken i forhold til de praktiske omstændigheder med transporten, heller ikke med hotellet, service på hotellet eller andre former for komplikationer. Jeg vil ikke være betænkelig med at bestille rejse gennem Turistrejser igen. Det håber jeg naturligvis ikke, at jeg fortryder senere...

Bestået - men ikke fremragende
Jeg og min datter på 10 er lige hjemkommet fra en tur til Nordcypern med Turistrejser og da jeg ikke havde tjekket trustpilot før jeg købte turen, var det med noget blandede følelser jeg tog afsted, for der er jo unægteligt nogle sure anmeldelser.
Først og fremmest var jeg egentlig bare ude efter en tur med fly, hotel og transfer og ikke så meget andet. Det fik jeg. Turen var i den grad prisen værd; hotellet (Oscar Resort) var glimrende og vi kom frem og tilbage. Ud over det, var der et udmærket informationsmøde den første dag. Vi fik det informationer vi kunne bede om og den salgstale som man må forvente. Da det fremgik af papirerne at der var danske guides på udflugterne, købte jeg et par ture til os, for min datters engelsk er som man kan forvente af en 10-årig. Hun forstår et ord hist og her. Kun ved et tilfælde overhørte jeg at der IKKE var dansk guide på turene, men nu havde jeg købt.
Til guidens ros skal siges, at hun straks tilbød mig at føre købet tilbage, men jeg valgte at tage afsted alligevel. Den første tur, der gik til slottene i nærheden, var rigtig fin, selv om guidens engelsk var lidt famlende. Men han vidste en masse og fortalte en masse. Til gengæld fra tidsplanen for stram, så han skyndede på os hele tiden og det var lidt ærgerligt. Det ødelagde ikke turen.
Næste tur var til Nicosia, hovedstaden, som er delt mellem nord og syd. Den tur kunne vi lige så godt have taget uden guide. Det ville have været bedre blot at tage bussen til byen og gå rundt på egen hånd og følge det blå bånd der er i byen. Vi havde en udmærket udflugt, men det gav ikke noget ekstra at tage den guidede tur.
Der har ikke været nogen fra Turistrejser til stede andet end til informationsmødet, så det er en lidt tynd kop te man køber, men vi kom da frem, vi kom tilbage og vi fik et ophold på et glimrende hotel til en absolut rimelig pris, så jeg er alt i alt tilfreds nok, uden at være imponeret.

Dårlig service
Har lige været på Nordcypern med Turistrejser på hotel Le Chateau Lambousa og det var ingen fornøjelse.
Vi fik en bungalow, som slet ikke passer til den beskrivelse der er af stedet.
Da vi ankom til Cypern var der ikke som beskrevet dansk talende guide til modtagelse, det er så hvad det er - efter en køretur på 2 1/2 time ankommer vi så til hotellet.
Her får vi blot udleveret nøglen og må selv finde vej til bungalowen, morgenmaden ect.
Man måtte ikke købe drikke eller mad til at indtage i lejligheden, hvilket vi heller ikke blev oplyst om, hverken af hotel eller Turistrejser.
Hotellet har vagter siddende, så dette bliver efterlevet!!! De konfiskerer ganske enkelt folks indkøb hvis de kan se dem i en pose.
Fed måde, at finde ud af det på.
Der var ikke ordentligt rengjort, altandør som ikke kunne lukkes og toilet som ikke virkede.....
Det brugte hotellet 3 dage på, at få udbedret hvor vi havde håndværkere rendende.
Det skal siges vi havde påtalt det til guiden fra turistrejser, som lovede os at finde ud af om vi kunne få et andet værelse.
Vi havde selv prøvet, at få en opgradering - men det kunne vi ikke.
Der skete blot ingenting før jeg fik nok på 3. dagen og sendte en mail til Turistrejser, så kom der skub i tingene.
Der var 3 pools på hotellet, hvoraf den vi boede ved ikke blev rengjort før dagen før vi skulle hjem.
Servicen på hotellet var bestemt heller ikke noget der var til, at få øje på.
Vi manglede flere gange toiletpapir og fik at vide i receptionen, at det skulle nok komme.
Fik dog først noget, da jeg forlangte, at få det med mig med det samme.
Shampoo måtte vi også be' om ( det blev vi trætte af og smuglede noget indkøbt med ind).
Guiden sagde, at der ikke havde været klager før - vi var 4 par der klagede og vi hørte det gennem hele ugen, så det kan ikke ha' været første gang.
Alt i alt totalt dårligt.

HELT TILGRIN!!!!
ja så blev det vores tur til at opleve vanvittig dålig og fuldstændig uacceptabel service fra turistrejser.dk vi bestilte som mange andre en afbudsrejse til nord cypern.... og som mange andre blev vi ringet op 2 timer før afrejse og informeret om at det hotel vi havde booket ( OSCAR ) var overfyldt og vi derfor blev flyttet til nabo hotellet (VUNI PALASE) og opgraderingen var således at dette hotel var 4+ hvor OSCAR kun var 4. da vi så ankommer på hotellet bliver vi informeret om at vi har ALL INCLUVISE ..... der går et par dage hvor vi drikker og spiser på hotellet i den overbevisning om at vi selvfølgelig har ALL inklusive..... det finder vi så ud af tilfældigt via andre rejsende fra turistrejser som har fået samme besked..... at det har vi ikke og alt bliver skrevet på en regning som vi vil få når vi forlader hotellet........ panikken spreder sig en smule... for der er jo ingen der er interesseret i en kæmpe regning på sidste dagen....... vi kontakter guiden og bureauet via service tlf for at få en afklaring....... og svaret er at vi tilsyneladende ikke har ALL INSLUVISE. men at vi kan drikke og spise dagen ud....... så det går vi.... i god tro!!! men der tager vi igen fejl....... for vi får en regning og bliver skrevet for aftensmaden...... da vi så igen ringer til service tlf får vi afvide at det notet guiden har lagt i bureauet siger at vi ikke kan bruge ALL INCLIVISE dagen ud........!! men det var jo bare ikke det hun sagde til os og de andre på hotellet som var i samme situation!!! så ja vi fik en ekstra regning med hjem....... og derudover var personalet og hotel manager vanvittig flabet og ubehøvlet og direkte pisse ligeglad!!!!!!
ALDRIG MERE TURISTREJSER OG ALDRIG MERE NORD-CYPERN !!!!!!!!

Udemærket rejsebureau
Vi rejste med turistrejser til Nordcypern i juli 2016. Vi fløj fra Billund via Antalya og til Ercan lufthavn. Herefter havde vi købt transfer til hotellet. Flyturen forløb uden problemer. Dog vil jeg gøre opmærksomhed på, at Corendon Airlines ikke serverer det lækreste mad, så smør hellere en madpakke.
Da vi ankom til lufthavnen blev vi guidet ud i nogle busser af engelsktalende (og lokale) guider. Vi så ikke nogle danske guider, hvilket var okay. Det fungerede og folk fandt deres busser. Her skal man dog ikke have høje forventninger til den madpakke der blev serveret (hvis man havde tilkøbt den). Igen vil jeg foreslå at tage nogle kiks eller andet med hjemmefra.
Hotellet vi havde booket gennem turistrejser fungere upåklageligt. Vi så dog ikke skyggen af en dansk guide hele ugen, og informationsaftenen foregik da også på engelsk.
Transfer retur til lufthavnen forløb til tiden og der var ingen problemer.
Jeg giver selskabet fire ud af fem stjerner, fordi jeg synes de fortjener ros for at lykkedes med lokale guider. Det er klart at turistrejser ikke kan hamle op med Startour, Bravotours og fx Spies rejser. Men er du en rejsende som egentlig godt kan finde ud af det meste selv og ikke behøver at blive holdt i hånden konstant af dansktalende guider, for til gengæld måske, at få en billigere rejse, så er det turistrejser du skal vælge. Vi følte hele tiden vi havde en livline hvis noget skulle gå galt. Vi modtog både telefonnummer, mail-adresse og andre kontaktoplysninger da vi ankom. Desuden lå der en informationsmappe i receptionen, hvor alle nødvendige oplysninger kunne findes. Desuden tilbyder Turistrejser et bredt udvalg at oplevelsesture under din ferie - især i Nordcypern.
Vær dog her opmærksom på at du kan få lignende ture til halv pris hvis du booker nede i bycentrum hos lokale. Til gengæld er du ikke sikret kvaliteten er turen, hvilket er en chance man må løbe.

Uærligt!
Lige hjemvendt efter en tur til Nordcypern med mine 2 børn. Vi havde istedet for transfer fra lufthavnen til hotellet booket vores egen bil. Da vi forsinkede lander omkring 03.30 i Ercan kørte vi trætte direkte til vores bestilte hotel Riverside garden resort. Ved ankomsten omkring 05.00 fik vi af vide der ingen booking lå på os.. Efter længere tids diskussion fik vi allernådigst lov til at få et værelse for natten, mine unger var helt kvæstede og selv godt ved at være der. Dagen efter var chefen kommet ind og hun forklarede at vi ingen reservation havde. Efter længere tid hvor vi ikke kom nærmere en løsning og de ikke kunne sige noget andet end at de skulle bruge værelset, kontaktede jeg selv turistrejser i dk pr. Tlf, de kunne ikke sige noget med det samme men lovede at ringe tilbage. Omkring kl.16 ringede en engelsktalende herre og fortalte at vi desværre var blevet overbooket, men tilbød at flytte os til Lapta club istedet- hvilket var meget bedre da vi så blev tilbudt all inclusive. vi havde fravalgt det derhjemme da vi gerne selv ville ha mulighed for at gå ud og spise hvor vi bestemte, så kun morgenmad var bestilt. Som situationen var havde vi ingen andre muligheder så blev nød til at acceptere. Jeg gjorde i forbindelse med flytningen, opmærksom på at den rejse vi havde bestilt var små 1300,- dyrere pr. Person end det vi blev tilbudt, havde jeg bestilt lapta hjemmefra, men det kunne de ikke tage stilling til og jeg blev henvist til det danske kontor. Vi kørte derefter selv til lapta club og blev tjekket ind. Efter vores ankomst, talte vi med nogle andre danskere der lige var ankommet med Billund flyet. Det viste sig at de også skulle have været på riverside, men at de alle i bussen havde fået af vide riverside var overbooket, og alle skulle bo på Lapta club. Jeg tænker straks 1 eller 2 tilfældeaf overbokning, ja måske men en hel busfuld samt en del af dem der kom fra København sammen med os også, det er suspekt!. kan se herinde at det er sket før så det virker helt bevidst, i vores tilfælde havde vi bare ingen info fået da vi ikke skulle med bus!. Efterfølgende har jeg kontaktet turistrejser i 2 omgange uden svar tilbage..det virker som fup sælg noget dyrere og så ombook til billigere. Som det ser ud nu har jeg ikke fået hvad jeg har betalt for, både værelsesopgradering samt merprisen for selve hotellet, hvilket jeg selvsagt vil have refunderet men mon dog det kommer til at ske, kan kun advare og sige hold jer langt langt væk, hvad der ser ud som et godt tilbud kan hurtigt ende som værende snyd og bedrag!!
0 stjerner burde være en valgmulighed
Fordi der ikke kan gives 0 stjerner. Intet at udsætte på flyselskab, destination eller hotel/resort; det er alene en anmeldelse af Turistrejser, ligesom jeg vil opfordre andre anmeldere at holde sig til. Fly og hotel bør man rate særskilt. Orker ikke den lange udredning vedr TR
Aldrig mere Turistrejser
Er lige kommet hjem fra en rejse til Nordcypern, og TURISTREJSER var på det nærmeste ikke eksisterende. Selvom de lover dansktalende guider, mødte vi ikke en eneste/ infomappe på hotellet fandtes ikke/ hoteltræf som de reklamere med fandtes ikke. Først da et andet par efter mange forsøg kom igennem til deres service telefon, lykkedes det at få besøg af en guide/ ikke dansktalende efter at have været der i 5 dage.
Hendes undskyldning for ikke at have været på vores hotel dagen efter ankomst, som vi var blevet lovet i lufthavnen, var at der måtte være sket en fejl.
Det var så absolut ikke en billig afbudsrejse jeg havde købt, så jeg havde forventet noget mere service. Hotellet vi boede på The Olive Tree Hotel, var fint, men lå langt fra alting, så der manglede noget underholdning om aftenen.

Antwort von Turistrejser
Gode priser og meget hjælpsomme
Vi er lige kommet hjem efter en uges ferie på Nordcypern, Santoria Village, og det var en skøn ferie.
Ved bestillingen lavede vi et par fejl 40, som gjorde at vi skulle have fat i Turistrejsers kundeservice et par gange. Fejlene blev rettet uden bøvl og med et smil - første gode oplevelse.
Vi rejste fra Billund og ved ankomsten stod Turistrejsers guide klar til at modtage os og guide os hen til bussen, der var vand til de tørstige, for der er meget varmt på Nordcypern. Dejligt og tak for det.
Jeg have EFTER min bestilling tjekket anmeldelser af rejsebureauet, til min egen skræk og rædsel. Jeg kan kun berolige fremtidigt rejsende om, at Turistrejser.dk er et godt selskab at rejse med, flyselskabet man rejser ved giver ligefrem service, og guiderne er voksne mennesker som er lokalt forankret, hvilket giver fordele.
Vedr. Santoria Village som hotel mv. så er det lidt slidt, men ok at bo i. Indehaveren har desværre sat prisniveauet så højt at man med fordel kan tage en taxi ned til byen, spise fænomonalt godt, og tage en taxi tilbage uden at have tabt penge. Lørdag aften er der Cypern Aften, hvilket skal opleves. Fantastisk mad, drikke og super stemning :-) Koster dog €25 pr person men så er det med alt ad libitum af mad og drikkevarer.

Rigtig fint
Kan kun anbefale andre, at rejse med Turistrejser. Vi oplevede opmærksomme medarbejdere, god SMS- og mailservice med alle info, flink guide på hotellet og vi fik en rolig og bekymringsfri ferie på Nordcypern.

Tvivlende firma
Turistrejser er ikke et selskab vi kommer til at rejse med igen. Guiderne havde ikke rigtig styr på det, og det virkede meget opgivende.
Derudover var vi lovet nogle forskellige ting på hotellet, som slet ikke var til stede. Bl.a. stod der i beskrivelsen, at der var gratis WI-FI ved poolen. Det var der også, hvis du betalt for at komme ind i vandlandet. Det var ikke beskrevet. Derudover stod der, at der var 100 meter til stranden, men det var til en klippe, og ikke en strand. Det var en af grundene til, at vi tog hotellet. Det er rettet nu, hvor de er blevet opmærksomme på dette.
Vi havde kun valgt morgenmad, og den var ok, men så heller ikke mere.
Hotelværelset var fint, dog havde vi et toilet der løb. De ansatte på hotellet var generelt søde, men deres engelsk var ikke godt.
Generelt var der meget utilfredshed med Turistrejser, som havde lovet mange ting, som slet ikke var til stede. Selve Nordcypern var skøn, men det skal bare være med et andet selskab. Derudover kan man ikke skrive nogle opslag på deres Facebook side, det virker for mig underligt, når man kunne før vi tog af sted?
Rigtig hyggelig uge på Nordcypern
Ganske fin spontan tur til Cypern (Bellapais) med turistrejser.dk. Eneste irritation var turen fra lufthavnen til hotellet. Desværre lander man ca. 02 på Cypern og derefter tog det to timer at køre til hotellet + en times ventetid på at få alle ud af lufthavnen. Det betød at vi kom i seng kl 05:30. Jeg vil anbefale folk ikke at tage bus tilbuddet, men i stedet selv tage en taxa (book evt via dit hotel). Der er også hjemmesider hvor man kan booke. Med taxa kommer man fra Larnaca lufthavn til Kyrenia på lidt over en time.
Hotellet er helt fint for et 3 stjernet. Syns ikke at der manglede noget. Personalet på Bellapais Monastery Village var utrolig servicemindede og gjorde hvad de kunne for at hjælpe med diverse forespørgsler. Restauranten er ikke super god, men heller ikke så dårlig at jeg vil fraråde den. Det er ok mad, der er bare mange bedre tæt på (Bellapais Gardens er konge!).
Selve byen Kyrenia er fin og hyggelig, dog skal man være opmærksom på at stort alt tøj, parfume, m.v. er fake. Der er rigtig lækre restauranter og barer.
Jeg tror umiddelbart at det bedst kan betale sig at booke diverse bådture m.v. dernede gennem de lokale.
Vi rejste første uge i juli og der må man forberede sig på +35 grader hver dag.
Nogle af vores medrejsende på de andre hoteller, især Lapta, var ret utilfredse. Generelt bør man styre udenom all inclusive dernede. Der er så mange gode og billige restauranter, at man alligevel får mest ud af at spise ude.

Ok til prisen
Vi bestilte rejsen til nordcypern 4dage inden rejsen. Vi kom på riverside garden resort, som virkelig var en dårlig hotel. Da vi ikke fik det værelse, som vi havde bestilt, så blev vi med hjælp fra en guide flyttet til lapta holiday club. Det var ok til prisen. Fin stor pool, venlige medarbejdere og fine drikkevarer. Maden var ikke optimalt, men igen, helt fair til prisen.
Et STORT PLUS: guiden, Christian Krisada Hübner, var kanon og uden tvivl den bedste guide, som jeg nogensinde har mødt. Han gør alt for at hjælpe (selv i hans fritid). Han er imødekommende, hjælpsom og selv under pres, kan man regne med ham. Jeg kan kun sige positive ting om ham. Bl.a. kørte han os, i sin fritid i sin private fritid midt om natten, over til et supermarked, så vi kunne købe en adaptor og badevinger. Han gjorde alt for at kompensere for at vi ikke havde fået det værelse, som vi ønskede. Og endnu mere imponerende; da guide teamet sagde op pga pres, så holdt han ud pga. sin loyalitet. Han blev alene med 400 gæster, og tog sig af alt, på trods af, at han kun havde sovet 4timer i løbet af 48timer. Han bukket ikke under for pres, er service minded, redder ens ferie og giver aldrig udtryk for at være træt, stresset eller lign. Han er imponerende! Jeg har aldrig set eller kunnet forstille mig noget lign. Vi har været utrolig glade for ham. Han reddede vores ferie, og vi var bestemt ikke de eneste!
Kan ikke anbefales
Min kæreste og jeg bestiller en såkaldt "afbudsrejse" til nordcypern, desværre til nogenlunde samme pris som en almindelig rejse. Det er så, hvad det er. Vi får at vide, at det vil tage ca. 1,5 time fra lufthavnen til vores hotel, dette ender dog ud i 4 timer i bus, da vi skal igennem græneekontrol, hvilket vi ikke var informeret om. Hvad der skulle have taget 4,5 time, ender altså ud i en rejse på godt 7,5 time. Da vi ankommer til hotellet, guides vi blot i retningen af vores hotel, guiden hjælper ikke med indtjekning eller andet. Dagen efter kommer guiden til vores hotel for, at lave velkomstmøde. Det eneste vi her får at vide, er hvad vi selv spørger til. Hun oplyser os absolut om ingenting, og det vi spørger ind til, har hun ikke svar på. I må spørge i receptionen, de skal vide det, dette er det eneste svar vi får gang på gang. Fair nok, at det er en helt nyuddannet guide, men hvis man intet ved, må man sørme være opsøgende og kundeminded, det kan man ikke sige var tilfældet her. Vi får at vide, at vi i løbet af ugen vil få besked om afgang, desværre sker dette kun via en seddel, og vi ser ikke mere til disse guider i løbet af ugen. Uduelige guider til ingen nytte.
Dagen for afgang resulterer i 12 timer uden et værelse!!! Hvordan kan man byde sine gæster dette??? Det betyder ekstraudfgifter, hvilket vi ej var informeret om på forhånd. Vi afhentes ligeledes 25 minutter forsimket, hvilket vi heller ikke gøres opmærksomme på. Hvis man tager i betragtning, at vi brugte godt 4 timer i bus derhen, er det jo helt væk, at der kun var afsat 3 timer retur, hvordan kan det hænge sammen?
Dette selskab er ikke en anbefaling værd. De to stjerner gives udelukkende for det gode vejr på Cypern, og det gode personale på hotel Oscar. Guiderne får en halv stjerne for deres venlighed og intet andet.

Antwort von Turistrejser
Hele ugen dejligt ude vejr, vand og pool, men inde ingen vand i bad og toilet.
Tja...bum bum...svarer generelt ikke til forventningerne. Øv øv for dejligt land, vand og befolkning. For mange ting, som ikke virkede bare lidt klar til turisterne i og omkring hotellet. Turistrejser bør være mere realistiske i deres beskrivelser af forholdene.
Synd for landet og den venlige befolkning, og hvis Turistrejser vil fortsætte med at lave forretning og sælge rejseglæde og gode minder, så skal der ske forbedringer.

Antwort von Turistrejser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.