Vores forventninger var høje, men de blev godt nok slået ned med det samme. Det første vi så da vi ankom var akvarier med axolotls som tydeligvis ikke havde det godt (vi har selv 7 derhjemme), n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte online. Blev kontaktet af butikken da en af varerne ikke var hjemme og ville tage ekstra tid at skaffe. Fik skiftet til alternativ vare og fik afsendt samme dag. Meget fin service og f... Mehr ansehen
Har efterhånden været rigtigt mange gange forbi Tropeland. Køre hellere end gerne den længere tur derop, personalet er helt fantastisk og ved meget om dyr/fisk og er altid i godt humør. Priserne... Mehr ansehen
Købte et akvarie med en pumpe der begyndte at larme rigtigt højt efter et par dage. Tropeland mente ikke den larmede da jeg var ude ved dem, med pumpen. Har skrevet til producenten Aqua medic der sige... Mehr ansehen
Dagmar Centret 4, 8660, Skanderborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Bedste fiske pusher i Østjylland, tør ikke at sige i DK, trods at jeg har lyst, men har ikke besøgt andre udenfor Østjylland.
Altid hjælpsomme, ærlige og giver en varm service.
Jeg har mange gange været i Tropeland, og smidt MANGE tusindvis af kroner derude. Både på hunde- og katteting/mad, men i særdeleshed på fisk og akvarieudstyr. Jeg har stort set altid været tilfreds, og én af grundende til at jeg har handlet netop der er, at de har været til at handle med. Jeg kører ca 40 km for at komme derud. Jeg havde set nogle forskellige ting på deres hjemmeside jeg ville ud at købe, for ca 1000 kr i alt. Men priserne på hjemmesiden og i butikken er IKKE de samme! I min verden ret stor forskel på priserne. Jeg får at vide, at det er fordi jeg jo betaler for fragt hvis jeg køber fra hjemmesiden, at det er dyrere i butikken! Det giver ingen mening...Vil det sige, at i tjener på fragten? Jeg kunne godt få det lidt billigere end prisen i butikken, men stadig langt fra prisen på hjemmesiden. En ting er, at man måske ikke kan handle med dem mere, men at skulle betale mere for varen end det i reklamerer med, det er da for dumt. Jeg vil nok i fremtiden se mig mere om på forskellige hjemmesider og købe derfra, end at bruge en times kørsel på priser der ikke stemmer overens. Det bliver for dyrt. Grunden til at i trods alt får 3 stjerner er, at jeg tidligere har haft gode oplevelser hos jer, og kommer også gerne igen, hvis der kommer styr på priserne, så man ikke føler sig snydt
Nu har jeg købt et par fisk nogle forskellige steder til mit akvarie efterhånden.
Og i Tropeland blev jeg ikke skuffet!
De havde de lækreste fisk !
Og der har INTET været med dem, efter køb!
Vi fik den bedste guide i forhold til køb af fisk - Som man virkelig ikke får ret mange steder!.
De ansatte havde virkelig sat sig ind i alt de havde af fisk.
Blev kun mere interesseret i akvarie hobbyen efter en tur i Tropeland.
Det eneste sted jeg køber fisk fra.
Vil kun anbefale det !
Er kommet i butikken siden den startede for mange år siden. Aldrig nogensinde oplevet problemer med hverken akvarie afdeling, kæledyrs afdeling eller personalet. Bliver modtaget lige godt hver gang og uanset hvor mange mennesker der er i butikken bliver der brugt den tId der nu skal til. Har de ikke det man skal bruge så bliver det bestilt. Altid gode tilbud at gå efter og en mega god atmosfære både at handle og "ose" i.
Var oppe og besøge butikken i fredags den 1 april 2016 - Havde virkelig glædet mig til at tage turen fra Herning, op for at se jeres udvalg af fisk, må sige jeg blev dybt forargede over hvor beskidte og ulækre jeres akvarier var, og hvor lidt man gik op i fiskenes trivsel, mange af akvarierne var helt tomme, uden hverken planter eller andet fiskene kunne gemme sig i. Der kunne de virkelig have lært noget af Ribe zoocenter her tænkte de virkelig på dyrenes trivsel. Samt butikken var meget mere indbydende.. I Skanderborg er det første du møder en stort beskidt akvarie med grønne sider, der bare har stået jeg ved ikke hvor længe, (hvor der heldigvis ikke var fisk eller andre dyr i) ud over det er der bare stablet op med akvarier og andet lige der hvor man kunne finde plads, et stort rod og kaos man skulle tro butikken lige var åbnet, kan kun sige jeg kommer ikke igen og støtter bestemt ikke en butik som denne.. 😠😷😱😰😨😬😡😤

Antwort von Tropeland
Jeg bestilte en luftpumpe som på hjemmesiden stod til at være på deres lager, men nogle dage senere bliver jeg så ringet op og får at vide at de ikke har flere på lager, men at de kan opgradere min vare til en dyrere og mere populær model uden extra omkostninger :)
Så jo deres hjemmeside burde ordnes så man ikke bestiller vare de ikke kan få hjem, men de løste opgaven med 100% i orden kundeservice, så alt om alt er jeg godt tilfreds.
bestilte vare den 21/4 2015 har endnu ikke modtaget varen
har sende 2 beskeder men har ikke fået nogen svar
Vi var nogle stykker der havde taget turen til det jyske og i tropeland møder man Janus som virkelig er en flink fyr, og som har nogle fisk som ikke så tit ses i handlen. Kalles butik, udvalg og service. Absolut ikke sidste gang jeg tager de næsten 3 timer til tropeland.
Butikken avler kaniner og ikke blot nogle få men mange,
De har en hun, som de har haft i mange år. Hun får nye kuld hele tiden somme tider med hendes sønner. Da jeg var der sad moderen sammen med tre unger på ca. 8-9 uger, to unger på 4-5 uger gik ved siden af og yderligere lå der tre eller fire 4-5 dage gamle unger i en rede.
Det er simpelthen uacceptabelt og noget være svineri overfor dyrene, på den måde at blive forvandlet til fødemaskiner!
Hylderne var beskidte og jeg fandt døde edderkopper i nogle af de madskåle de havde til salg.
Føj for pokker! De burde skamme sig!
Bor i nærheden, så handler altid i den fysiske butik. Har været kunde i mange år og har aldrig fået en eneste syg fisk eller andre varer med problemer hos Janus og Co. God betjening.
Det er første gang jeg har handlet i Tropeland, og jeg kan kun anbefale firmaet til andre. Alt virkede perfekt.
Venlig hilsen.
Hemming Kondrup.
Og ikke mindst... Gratis fragt! Det er et særsyn - og helt sikkert noget der vil være med til at jeg vil handle samme sted igen!
Lagerstatus passer ikke altid, men kommunikationen om alternativer mm. er rigtig god. Udvalget er bredt og priserne fornuftige.
Hurtig levering, og en fantastisk god service. ( jeg havde bestilt nogle korkbaggrunde, som så viste sig, at være for grov i strukturen til mit formål ) jeg mailede med firmaet, returnerede varen, modtog mail dagen efter, at de havde modtaget mine retur vare, og pengene gik ind på min konto, med det samme :-) :-) :-)
Kan varmt anbefales til andre
Tog ned til butikken i Skaderborg, efter at have mailet med Kim ang. nogle nye effetcline amarature, fik en varm velkomst og super god betjening, de ved virkelig hvad de snakker om, og deres priser er meget tiltrækkende, ikke sidste gang jeg tager den lange tur, har fået et godt øje til noget 3D baggrund, som i øvrigt er langt under halv pris end andre steder.
Nem bestilling og hurtig levering. De modtagne varer var som ønsket.
2 varer - bestilt samtidig - blev leveret med dages mellemrum, selvom meddelelserne om afsendelse af de 2 varer blev modtaget samtidig. Lidt forvirrende, men ikke noget problem.
Bestilte en stor hundepude, som de var absolut billigst med. Fri fragt og levering 2 dage efter. Kan klart anbefales!
Fin vare, billig og gratis, hurtig levering
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.