Virkelig fed forretning! Jeg har lige købt en masse fede ting til mine rejer og Artmeia, jeg har aldrig før fundet et sted, hvor man kan få så stort et udvalg til rejer 😊 Der var også hurtig res... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Faldt tilfældig over Tildinfisk.dk da jeg skulle bruge en lille pumpe til rejeakvarie. Prisen var god og deres hjemmeside nem at bruge og overskue.Men er mest af alt stadigvæk yderst imponeret over de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super god service og god hjemmeside! Havde glemt at have langtids foder til mine fisk så bestilte aftenen før jeg skulle afsted på ferie og ringede til dem og talte med Heidi, yderst sød og venlig... Mehr ansehen
Hej Mit navn er Søren og jeg driver Tildinfisk.dk som er en webshop, hvor du kan få det meste til dine akvarier. Jeg er akvarisk gennem 30 år 🐠 Med en kæmpe passion for akvarier. Jeg ved derfor hvad der virker og hvad der skal til Jeg har sørget for det bedste foder, super algerens, de flotteste akvarieplanter og selvfølgelig til gode priser 🐟 HURTIG LEVERING! Jeg har det meste på lager, og sender alle hverdage. Planter sender jeg mandag-torsdag, så de kommer sikkert frem Jeg glæder mig til at se dig i min webshop Mange hilsner Søren 🐟
Webshop, 4690, Haslev, Dänemark
Virkelig fed forretning!
Der var også hurtig respons på min ordre, på trods af at der har været mange helligdage.
Stor anbefaling herfra 👍

Antwort von Tildinfisk
Efter NÆSTEN 2 år har jeg pludselig et problem med en ud af de 2 LED skinner jeg købte ved tildinfisk.dk
Jeg henvendte mig via mail til Søren- Søren svaret meget hurtigt, og skrev med det samme at han sendte en ny!
Det kalder jeg rigtig god service.
5 stjerner for god kundeservice og hurtig levering
Super god service og god hjemmeside!
Havde glemt at have langtids foder til mine fisk så bestilte aftenen før jeg skulle afsted på ferie og ringede til dem og talte med Heidi, yderst sød og venlig og det lykkedes mig at afhente på adressen med det samme ! Super service.
Helt igennem god service. Hurtig leverings tid og besvarelse på henvendelse. Vi handler helt sikker igen alt til vores fisk hos tildinfisk.dk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super hjælp da jeg skulle finde de rigtige lys
Er meget glad for hjælpen jeg fik.
Hurtig levering, varerne lever op til forventningerne
Personalet hos Tildinfisk er utrolig imødekommende og hjælpsom.
Har besvaret mine spørgsmål hurtigt og med klare svar.
En butik jeg gerne vil anbefale til andre akvarister.
Hilsen
Vagn A. Jensen
Jeg er overrasket over hvor god en hjemmeside det er. Ordrebekræftelse, betaling, besked om afsendelse og hurtig levering gennem GLS gik alt sammen total smertefrit, og bedre end jeg havde forventet af et firma jeg faktisk ikke har hørt om før. Så selvom det ikke lige dukker op som det første på søgemaskiner er det BESTEMT et besøg værd.
Jeg bestilte et JBL vand testkit om aftenen, det blev sendt dagen efter og jeg fik det leveret dagen efter afsendelse. Fint pakket ind, endda med en lille fodderprøve.
Har jeg brug for noget andet kunne jeg sagtens finde på at bestille herfra igen.
Sødere, mere hjælpsomme og fagligt vidende skal man lede længe efter!
De tager tid til at svare på spørgsmål sikrere sig det er det rigtige foder, pumpe man køber. Deres vejledning og hjælp var noget af det bedste jeg har fået.
Priserne er under middel i forhold til andre

Antwort von Tildinfisk
Super hurtig levering. Problemfri og nem ombytning af Fluval LED armatur da jeg fandt ud af jeg hellere ville have en anden model (en der ikke var i sortiment men blev bestilt hjem). Kan anbefales.
Havde bestil en fødekasse til mine fisk
Desværre havde GLS kastede lidt for meget rundt med den, så ved ankomst var den gået i stykker.
Skrev en mail tildinfisk.dk om lørdagen og allerede søndag fik jeg besked om en ny var på vej
5 stjerner her fra. Hurtig service og hurtig levering.
Den er sikkert nok god jeg har ikke prøvet den endnu
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.