Minizoo Bewertungen 242

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

super daarlig kundeservice, eller mangel derpaa. Aflagde en ordre, der stod forventet leveringstid 6 dage, Efter 17 dage havde jeg intet hoert, sendte en mail om at de godt kunne annullere ordren.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fredag den 26. december 2025 bestilte jeg et Red Sea Saltvandsakvarium Reefer G2 XL 200 Sort inkl. ATO+, samt diverse tilbehør. Allerede fredag den 2. januar 2026 ringede Martin fra Tårnby Mini Zoo... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der kom ingen ordrebekræftelse eller nogen reaktion på min bestilling. Jeg ventede et par uger og bestilte varerne et andet sted. Senere har de så åbenbart fået varerne hjem og sendt dem. Det ville... Mehr ansehen

3,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kan ikke klage over service

Kan ikke klage over service. Fik desværre dog en uheldig start i forbindelse med at jeg skulle have en Blau udstrømmer. Først sender de en forkert udstrømmer til mig. Jeg ringer og klager min nød og fik så den fantastiske service ved at de sender mig den rigtige ting. Hvad skulle jeg gøre med den første udstrømmer? Bare smide den over højre skulder.

Da den nye så kommer til mig efter et par dage opdager jeg at der var en revne i den. Jeg ringer igen og de fortæller mig at jeg skal tage et billede af den og sende den til deres mail. Først troede jeg at de ikke havde reageret på min mail, så ringer igen til dem en uge efter hvor jeg så fik svaret at de havde skrevet til mig. Jeg har åbenbart misset den mail. Men de ville tilbyde at jeg fik pengene tilbage hvilket jeg accepterede. Mange tak Minizoo for næsten perfekt service ;-)

//Jonas

17. April 2026

Hej Jonas.
Vi vil gerne beklage forvirringen og at du både har modtaget de forkerte ting, samt også ting der har været skade på, men vi er glade for din positive respons og at du eller omtaler vores service som god.
Vi håber, at du en anden gang vi handle hos os :))

Hilsen Minizoo

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lang leveringstid og dårlig indpakning

Meget lang leveringstid trods der stod at tingene var på lager, de skrev forventet leveringstid 2 dage men der er gået små 14, derudover ankom den reje jeg bestilte i en pose hvor stort set alt vand var løbet ud af og intet til at holde på varmen så vandet har været max 10 grader da jeg fik den hjem, så dårlig forsendelse og for lang levering uden lige at give besked om forlænget levering.

14. April 2026

Ingen service

super daarlig kundeservice, eller mangel derpaa.

Aflagde en ordre, der stod forventet leveringstid 6 dage,
Efter 17 dage havde jeg intet hoert, sendte en mail om at de godt kunne annullere ordren. Den har de saa haller ikke gidet svare paa.

27. März 2026

Hej Jimmy
Vi har prøvet at få dine valgte størrelser af rotter hjem, men leverandøren har lade dem udgå. Vi har talt sammen ang din ordre så vi er da lidt uforstående over denne anmeldelse. Din ordre blev slettet samme dag vi talte sammen.
MinZoo

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Selvom der står de har deres vare på…

Selvom der står de har deres vare på lager, så skal du ikke regne med at de har det. De kontakter heller ikke en, når man ikke kan få sine vare til tiden. Og de sender ikke en bekræftelsesmail efter varen er bestilt. Nu er der gået 14 og de har lovet at de ville få varene hvem idag. Så må vi se om hvordan det kommer til at gå.

25. März 2026

Leveret dagen efter

Var noget skeptisk efter at ha set trustpilot, men til 98kr tog jeg chancen. Varen blev hurtigt afsendt og leveret dagen efter 👍

18. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der kom ingen ordrebekræftelse eller…

Der kom ingen ordrebekræftelse eller nogen reaktion på min bestilling.
Det ville være rart med en reaktion på en bestilling hvor man kan se om der er leveringstid og om de har modtaget bestillingen. (jeg har tjekket spamfilteret om deres mails endte der)

5. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det mest ringe jeg længe har oplevet

Det mest ringe jeg længe har oplevet. bestilte min pakke for over en måned siden, skulle have haft den en uge efter, jeg ringer og spørger hvor min pakke bliver af, de siger de ikke har fået produktet af leverandøren endnu, men jeg burde få den i slutningen af ugen, eller start ugen efter, dvs for 2 uger siden. jeg har ringet, sendt mails, og sms'er, og kan slet ikke få kontakt til dem, eller fået min pakke.

2. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er dejligt at man kan få det så…

Det er dejligt at man kan få det så billigt også at man kan få det videre med 15 procent til cashback og det synes jeg i skal fortsætte med det er en god kundeservice I er gode til at snakke med hvis Der opstår problemer derfor vil jeg give JA 100 millioner procent

28. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ADVARSEL TIL JER DER KØBER LEVENDE…

ADVARSEL TIL JER DER KØBER LEVENDE FODER !!!!!!
Havde bestilt 40 levende fårekyllinger
Ved modtagelsen er de i en lille æske med avis papir om samt I en flamingo kasse
Der var i alt 9 af dem der var lidt liv i
Kunne se de ihvertfald ikke havde været i live meget længe så
Kontakter mini zoo sender fotos
Og de mener at dette er helt i orden og at de kan de ikke garantere for de alle ku være i live
Men 40 styks hvor 9’ styks var der en smule liv i
Det syns jeg ikke er acceptabelt
Selvfølgelig er der altid et par stykker der er døde
Der mistede de så lige mig som kunde

24. Februar 2026

Dårlig kundeservice

Jeg lavede en ordre d. 6/2 med forventet leveringstid på 6 dage.
D. 12 skriver jeg for at høre om der er en vare der er i restordre da jeg ikke havde modtaget besked om at pakken var afsendt.
Jeg får en besked tilbage om at en af varene er i restordre og de forventer de får den d. 17.
Jeg har efterfølgende rykket pr. Mail men de svare ikke på mine mails.

Det sku ikke iorden at man ikke giver besked om at en vare er i restordre og derefter ikke svare på mails.
Jeg kommer ikke til at handle hos deres netbutik igen.

24. Februar 2026

Lovebirds.

Jeg skriver denne anmeldelse for at gøre opmærksom på forhold, som efter min vurdering ikke lever op til almindelige standarder for dyrevelfærd.

I butikken står der lovebirds til salg i ulige antal. Lovebirds er en monogam art, der lever i faste par og ikke trives alene. Når de sælges i et antal, hvor én fugl risikerer at stå uden partner, er der en reel risiko for, at dens sociale og mentale behov ikke bliver opfyldt. Det er grundlæggende viden om arten, som enhver dyrehandel bør have styr på.

Som kunde Jeg besøgte butikken med intentionen om at købe fire lovebirds, da de som art lever i faste par og trives bedst i lige antal. Til min overraskelse stod der kun tre fugle til salg. Lovebirds er monogame og bør altid sælges i par, så ingen ender alene eller uden mulighed for naturlig social adfærd.

Det bekymrer mig, at en dyrehandel ikke tager højde for så grundlæggende behov hos en art, de selv vælger at sælge. Når man arbejder med levende dyr, bør fagligheden være i orden, og dyrenes trivsel bør komme først.

Jeg deler dette for at gøre andre opmærksomme på forholdene, så man kan træffe et informeret valg.

23. Februar 2026

Hej
Det er vi da meget kede af du føler sådan.

Da vi har flere kunder der har en der dør eller af anden grund mister en af deres 2 fugle er der altså mange som kun skal bruge 1 fugl. Derfor har vi nogle gange ulige antal på lager, også selvom vi køber et lige antal hjem.

Håber dette giver en bedre forståelse.

MiniZoo

Pakke blevet væk

Jeg har bestilt en pakke som er blevet væk hos DAO. I stedet for at sende en ny (vejl. 130 kr.), kræver Mini Zoo at jeg placerer en ny ordrer (Porto 69 kr.). Har svært ved at forstå hvordan jeg som forbruger, skal indblandes i en problemstilling mellem leverandør og transportør.

Mildest talt elendig service.

13. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr