Vores forventninger var høje, men de blev godt nok slået ned med det samme. Det første vi så da vi ankom var akvarier med axolotls som tydeligvis ikke havde det godt (vi har selv 7 derhjemme), n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte online. Blev kontaktet af butikken da en af varerne ikke var hjemme og ville tage ekstra tid at skaffe. Fik skiftet til alternativ vare og fik afsendt samme dag. Meget fin service og f... Mehr ansehen
Har efterhånden været rigtigt mange gange forbi Tropeland. Køre hellere end gerne den længere tur derop, personalet er helt fantastisk og ved meget om dyr/fisk og er altid i godt humør. Priserne... Mehr ansehen
Købte et akvarie med en pumpe der begyndte at larme rigtigt højt efter et par dage. Tropeland mente ikke den larmede da jeg var ude ved dem, med pumpen. Har skrevet til producenten Aqua medic der sige... Mehr ansehen
Dagmar Centret 4, 8660, Skanderborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg købte et terrarium, som så desværre var i stykker fandt jeg ud af da jeg kom hjem. Manden jeg snakkede med beklagede og prøvede at hjælpe med at finde et andet, men jeg måtte vente en uge før de havde det jeg havde købt på lager.
Jeg henter så det nye terrarium, og føler lidt at personen bag kassen er kort for hovedet.
Og virker ikke særlig servisminded.
Jeg spurgte om man kunne få en lås til terrariummet, det kunne man.
Jeg kommet hjem, og så passer det ikke.. det var de 100 kr. Da vi skal køre et stykke vej kan det ikke betale sig for os at køre tilbage. Jeg synes det er super ærgerligt.

Antwort von Tropeland
Har købt 4 discus fra tropeland, efter et par dage er der hvide pletter på alle fisk især discus er ramt hvor 2 af dem er døde. Om det er hos tropeland fejlen ligger vides ikke, vi har dog aldrig oplevet problemet før. krydser fingre for de 2 sidste discus overlever og de resterne fisk i akvariet, for ellers har det været en meget dyr oplevelse.

Antwort von Tropeland
Jamen jeg bestilte et nyt akvarie, men en hel del udstyr. akvariet var ikke på lager men jeg blev kontaktet og fortalt at de ville ringe når mine var kom hjem. Cirka en måned efter var min ordre klar men kun med nogen enkel undtagelser. så vi aftalte at han måtte ringe når de også kom hjem. men efter noget tid havde så sendt de enkel ting til mig uden at jeg havde forventede dette. en extraordinaire god service fra deres side af. kæmpe tommel op her fra. og flinke til at hjælpe med flere ting i butikken.
Den dårlige service startede allerede før jeg købte noget hos virksomheden, hvor jeg henvender mig via mail med en række spørgsmål angående vejledning om akvariefisk (der står nemlig på deres hjemmeside, at de tilbyder "professionel rådgiving"), jeg får dog blot svaret at jeg må komme ind i butikken, for at få besvaret spørgsmålene. Jeg droppede derfor at bestille fisk hos dem, men jeg bestilte 6 planter, noget mad og en dekoration online mandag d. 1. marts. Jeg hører ikke noget en hel uge, selvom de reklamere med hurtig levering. Jeg ringer til dem mandag d. 8. marts (om morgen) for at få en opdatering, hvor en kvinde fortæller hun vil tjekke op på sagen og ringe tilbage. Jeg hører intet og ringer tilbage om eftermiddagen samme dag, hvor de fortæller at de ikke kan give sådan en opdatering og at de har travlt. Jeg ringer igen om tirsdagen, hvor de fortæller at der mangler nogle planter, men at den vil komme i løbet af ugen og at jeg derved ville få de friskeste planter. Jeg modtager min pakke et par dage senere (11/3) og opdager, at der mangler to planter, en af planterne er nærmest allerede død og i stedet for min bestilte dekoration, har de pakket en møj beskidt dekoration, som på ingen måde ligner det jeg bestilte. Jeg ringede straks til dem, og de lovede at sende det manglende med det samme. Tirsdag d. 17. ringer jeg igen for at få en opdatering på min ordre (har intet hørt fra dem), hvortil damen fortæller "Hov, den har jeg da glemt"- super uprofessionelt. Hun lover at sende tingene samme dag, men kan se at dekorationen nu ikke længere er på lager og ikke kommer på lager... Jeg har netop idag modtaget min pakke med de to manglende planter, og kun én af planterne kan bruges, fordi den anden er revet fra hinanden. Jeg anbefaler på ingen måde, at handle med denne virksomhed!
Der står på deres hjemmeside at de levere inden for 1-5 hverdage. Købte planter om mandagen har stadig ikke modtaget noget om fredagen og får af hvide at det først bliver en gang i ugen efter. Meget misvisende syntes jeg da man går efter det der står på deres hjemmeside.
Jeg har lige modtaget en rød skægagame unge. Jeg havde betalt for levering, og fragt manden satte kassen udenfor på trappen i sne og minus grader. Den blev leveret i en flagmingo kasse, pakket i en papkasse, og den lå i en lille plastik kasse foret med køkkenrulle. Der var 4 heatpacks men skægagamen var helt kold og slap. Jeg undrer mig over at den har overlevet den behandling. Det er under al kritik at man "sender" et levende dyr på den måde. Føj. Det er sidste gang jeg køber et levende dyr derfra. Jeg undrer mig meget over farven på denne "røde" skægagame. Og spørger nogle eksperter på området. De fortæller mig at det slet ikke er en rød de har solgt mig men en morph. Hvis jeg ku tropeland 0 stjerner ville jeg gøre det. Jeg har emailet dem, uden svar. Utroligt hvordan man ka køre en dyrehandler på den måde 👎 kan IKKE anbefales
Mega god service! Virkelig gode medarbejder til at hjælpe og vise dyret frem. Vi købte en skægagame ved dem og fik pænt afvide den havde kun en tå på den ene fod. Fik pænt tilsendt billeder af den og tog imod den alligevel. Efter en hård kamp med at få den leveret som ikke har været Tropelands skyld (prøvede ihærdigt at få omdelerne til at levere den som den skulle vær blevet). Vores lille skægagame har det super godt og kunne ikke være mere tilfredse.
I starten af januar bestilte jeg 4 planter hos Tropeland, da der køres stort udsalg. Et par uger efter bliver jeg kontaktet af tropeland at de kun har den ene plante på lager, men at den anden er udsolgt. Jeg siger, at jeg bare vil vente til den anden kommer på lager igen. Der er efterfølgende løbende kontakt hvor butikken flere gange lover at vende tilbage, men hvor de først giver en tilbagemelding efter at jeg har taget kontakt til dem. For en uges tid siden fik jeg at vide at den anden plante nu er på lager, men den første plante ikke. Nu har jeg så fået at vide at ingen af planterne er på lager. Gennem hele forløbet har begge planter være angivet som "på lager" på hjemmesiden. Jeg kommer aldrig til at bestille varer på tropeland.dk igen. Man får alligevel ikke det, man bestiller og kan ikke regne med at varerne er på lager på trods af at det er angivet på hjemmesiden.
Jeg bestilte en masse planter til mit akvarie fredag d. 08.01.21. De stod alle til at være på lager! Jeg hører intet fra dem før d. 14.01.21, hvor jeg får beskeden om, at flere af planterne er udsolgt. Rigtig ærgerligt at man ikke har et system på hjemmesiden, der stemmer overens med det lager man hat til rådighed. Men jeg gik med til bare at tage hvad jeg så kunne få. Jeg regnede så med at modtage en mail, med de planter jeg så fik, så man kunne danne sig et overblik, men det fik jeg desværre ikke. Så måtte det jo stå på følgesedlen ved modtagelse af pakken i dag - men sådan en var der slet ikke med. Planterne var dog fint pakket ind. Noget af det vand der var i ved planterne, var frosset til is - det håber jeg så, at de kan overleve.
Det er ikke den fedeste oplevelse, men nogenlunde og derfor 3 stjerner.
Update
Efter jeg kontakter dem pr mail og brokker mig tilbyder de at betale noget af fragten.
Det synes jeg er god stil.
Oprindeligt opslag
Bestiller 3 planter, da de er på tilbud og betaler 40 kr i fragt.
Da jeg modtager pakken er der kun 2 planter med, da den 3. var udsolgt.
Dermed forsvandt gevinsten ved at handle hos dem frem for lokalt.
Dårlig og utilfredsstillende handel.
De får dog 2 stjerner, da de 2 andre planter var ganske fine
Dejlig vejledning, tager sig god tid, til at fortælle vigtige huskeregler mht til nyindkøb af fisk
En speciel bestilling, som jeg modtog for kort tid siden, levede desværre ikke op til mine forventninger, selv om jeg havde talt med Tropeland ved bestillingen, og de forsikrede mig om at de sendte det ønskede!
Vi købte et mini hamster og tilbehør til vores dreng, og skulle lige en tur i Føtex inden vi fik den pakket ned.
I Føtex begynde han at klage over at det klør på hele kroppen og vi finder 3 lopper i håret på ham. Da vi kommer tilbage til butikken spørger vi om de kan stamme fra dem... det benægter de og siger at det har de aldrig oplevet før....
Hamstret bliver pakket i en æske og i bilen tjekker vi lige hamstret en ekstra gang og kan se at hamster og æske er fuldstændig dækket at lopper, minimum 30 stk.
Vi får pengene tilbage for hamstret og tager hele famillien hjem i bad FØJ HVOR ULÆKKERT og synd for dyrene. Den mængde af utøj var ikke kommer over natten.
jeg har aldrig har nogle problemer der nede
de er rigtigt søde og venlig
jeg handler altid der nede
:) :)
Lækker butik med godt og bredt udvalg. Der er desværre bare en sur gammel dame i kassen som ikke kender til at være kundemindet. Hun vrisser og er ubehagelig. Dog er der stor tommel op til de mandelige medarbejdere. Det er kun jeres service der gør at jeg kommer igen.
I dag kørte vi fra Århus til Skanderborg for at kigge på saltvandsfisk og udstyr. Vi har længe ville have et saltvandsakvarie og tænkte, at det så ud som om vi havde et stort udvalg. Det først der mødte os, da vi kom ind i forretningen var en overvældende stank fra beskidte kanin- og rottebure. De stakkels dyr sad i mørke og beskidte bure uden ret meget hø. En ældre kvinde spurgte, om hun kunne hjælpe med noget og vi fortalte, at vi lige ville kigge lidt rundt først. Hun svarede med noget i retning af"kiggerri gør vi ikke i de her dage. Man køber hvad man skal have og så er det ud af butikken igen." vi var ret mundlamme, så hun supplerende med" vi følger bare retningslinjerne! ". Vi blev dermed smidt ud af butikken fordi vi ikke var sikre på hvad vi ville købe, uden at have set det først.
Jeg er helt fuldstændig med på, at vi skal passe på hinanden og dyrene i denne corona tid, men vi var de eneste to kunder i hele butikken og om vi havde tænkt os at købe noget den dag eller ej er sådan set underordnet. Retningslinjerne fra staten siger ikke "kunder skal vide hvad de vil have når de går ind i en forretning ellers må de ikke være der".
Vi var og er stadig fuldstændig lamslået over, at blive smidt ud og den hårde tone det blev gjort i. Måske butikker burde overveje hvor de kan bruge deres ressourcer bedst? Er det måske bedre kun at holde webshop åben og lukke forretningen. Vi var bestemt ikke velkomne og finder helt sikkert et andet mere professionelt og dygtigt sted, at købe vores dyr og udstyr fremover.
Har købt mange af mine Malawi cichlider i tropeland,de er altid så søde og de ved rigtigt meget om fisk🐠
det eneste sted jeg handler mit fiskehalløj, altid god service og god kvalitet.. henviser gerne andre i samme retning <<<<<<<.9
Lige hvad der manglede 👍🏻
Jeg modtog to flotte discus med posten i perfekt stand fra tropeland og nu er mit kaotiske kaos akvarie perfekt tak for det Rødby
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.